Globalna stipendija za izvrsnost za studente dodiplomskih i poslijediplomskih studija na Sveučilištu Zapadne Australije…

Sveučilište Zapadne Australije s oduševljenjem objavljuje dostupnost stipendija Global Excellence za nadolazeće akademsko razdoblje 2023.-2024. Ovaj prestižni program stipendiranja osmišljen je kako bi se prepoznali i podržali iznimni studenti iz cijelog svijeta koji odluče nastaviti studij na Sveučilištu.

Stipendije Global Excellence dodijelit će se izvrsnim studentima dodiplomskih i poslijediplomskih studija koji se prijave za određene kolegije na Sveučilištu. Ove stipendije otvorene su kandidatima iz odabranih zemalja i usmjerene su na nagrađivanje akademske izvrsnosti i olakšavanje mogućnosti obrazovanja na Sveučilištu Zapadne Australije.

Sažetak stipendije:

-Sponzor(i) stipendije: Sveučilište Zapadne Australije

-Institucija(e) domaćin(e): Sveučilište Zapadne Australije

-Vrijednost stipendije: Potpuno financirana

-Broj nagrada: Više

-Razina studija: Dostupno studentima dodiplomskih i poslijediplomskih studija

-Nacionalnost: Otvoreno za međunarodne studente

Detalji o stipendiji:

-Stipendija nudi godišnje smanjenje školarine tijekom redovnog trajanja tečaja primatelja, kao što je navedeno u pismu ponude. Vrijednost stipendije određuje se na temelju ekvivalentnog australskog tercijarnog ranga kandidata (ATAR) ili UWA ponderirane prosječne ocjene (WAM).

-Ova značajna stipendija posebno je osmišljena kako bi prepoznala i podržala iznimne studente dodiplomskih i poslijediplomskih studija iz određenih zemalja koji se prijavljuju za određene kolegije na Sveučilištu. Cilj mu je nagraditi akademsku izvrsnost i pružiti vrijednu financijsku pomoć zaslužnim pojedincima.

Kriterij prihvatljivosti:

Kako bi bili uzeti u obzir za stipendiju Global Excellence za studente dodiplomskih i poslijediplomskih studija, kandidati moraju ispuniti sljedeće uvjete:

-Kandidati moraju imati status međunarodnog studenta.

-Kandidati su morali dobiti ponudu za pohađanje dodiplomskog ili poslijediplomskog studija na Sveučilištu Zapadne Australije.

Kandidati moraju imati ekvivalent od:

-Minimalni ATAR od 85,00; ili

-Najmanje 65,00 WAM.

-Za studente upisane na odobreni međunarodni akademski put (program artikulacije), mora se postići WAM ekvivalent veći od 75,00.

Prednosti stipendije:

Kandidati koji se prijavljuju za stipendiju Global Excellence za studente dodiplomskih i poslijediplomskih studija podliježu sljedećim uvjetima:

-Studenti dodiplomskog studija koji započnu prihvatljive tečajeve 2023. dobit će do 48 000 AUD u razdoblju od četiri godine.

-Studenti dodiplomskog studija koji započnu prihvatljive tečajeve 2023. dobit će do 36 000 AUD tijekom razdoblja od tri godine.

-Studenti poslijediplomskih studija koji započnu prihvatljive tečajeve 2023. primit će do 24 000 AUD u trajanju od dvije godine.

Postupak prijave:

Kandidati zainteresirani za stipendiju Global Excellence za dodiplomske i poslijediplomske studente obavještavaju se da se stipendija automatski dodjeljuje onima koji ispunjavaju kriterije prihvatljivosti na temelju zahtjeva ATAR/WAM.

Rok za prijavu: nije naveden

Primijeni sada

error: Sadržaj je zaštićen !!