FINANSIJSKI HOROSKOP ZA DECEMBAR: “Izazovan kraj godine; Svakom znaku slijede određene PROMJENE”…

Koji znakovi treba da izbegavaju burne i brzoplete reakcije?

Izazovan kraj godine je pred nama. Planete se polako vraćaju u svoj direktni hod. Ali tu je Merkur koji će nam pomrsiti konce! Kreće u svoj retro hod 29. decembra 2022. Jupiter će se potruditi nam ulepša kraj godine! Biće pola-pola za svakog po nešto!

OVAN: Zanimljiva završnica! Mars je retrogradan, a Jupiter vam daje vetar u leđa. Plan: završite sve obaveze, završite dodatni kurs ako ste planirali jer će vam sve to pomoći za novi poslovni projekat i za osetno uvećanje zarade. Od početka 2023. do maja je povoljan period za promenu posla.

BIK: Prva polovina meseca vam donosi stres koji će se odraziti na posao. Osoba iz porodice (ženska) vam zadaje brige. Već u drugoj polovini meseca stvari su daleko bolje, posvećeni ste poslu, sve obaveze završavate na vreme i što je najbitnije imate fokus.

BLIZANCI: Vama mrsi konce retrogradni Mars. Nerazumevanje sa kolegama, brzoplete misli, kao i reakcije dovešće do sukoba što u vama budi ideju za promenom posla. Polako, u pravu ste, ali sačekajte narednu godinu i polako raščlanite svaki detalj i misao i onda u potragu za novim poslom.

RAK: Završnica je duhu cele godine. Red, rad i disciplina i maksimalno zalaganje. Sve to dovodi do odličnih rezultata, tako da od druge polovine meseca očekujte osetno uvećanje finansija što je nagrada za vaš rad tokom cele kalendarske godine!

LAV: Dali ste celog sebe u 2022. godini i sada pravite biznis plan za narednu. Polako, sačuvajte barem malo energije za sledeću godinu koja će svakako tražiti od vas još zalaganja. Sredina i razum su najbitniji.

DJEVICA: Manjak vremena je glavni problem u decembru. Na poslu neće biti svađa i podmetanja nogu, ali previše obaveza koje ste donekle sami preuzeli na sebe rezultiraće manjkom vremene i vi neke radne zadatke nećete završiti na vreme. To će vam stvarati stres i nervozu. Polako, morate naučiti da date sebi slobodno vreme kako bi se barem malo odmorili.

VAGA: Vaša očekivanja za karijeru su realna, ali retro planete malo koče stvari. Nemojte se nervirati jer vas zaista odličan finasijski dobitak očekuje u drugoj polovini januara 2023!

Dotle diplomatski, smireno i oslušnite poslovnu okolinu jer nadređeni žele da vam prebace veću količinu posla bez finasijske nadoknade.

ŠKORPIJA: Dve struje su kod vas: pojedine Škorpije će dobiti zasluženu poziciju i uvećanje prihoda, a druge Škorpije će imati nelagodu i sumnju da im se radi iza leđa, što donekle i jeste tako, ali vi nikako nemojte burno reagovati jer će se u januaru stvari razotkriti i videćete da je istina negde na sredini.

STRIJELAC: Nelagoda koju osećate na poslu nije nešto što treba da gurate pod tepih. Saberite se i popričajte sa nadređenima i videćete da stvari nisu onakve kako vam se čine. Kada dobijete potvrdu, opusite se i nastavite sa radom vredno i odgovorno kao i do sad.

JARAC: Nemojte previsoke ciljeve postavljati sami sebi za kraj i za narednu godinu! Zastanite, udahnite i završite započete obaveze za ovu godinu. Nećete zakasniti ispoštovaćete sve rokove, ali imajte razumevanja za kolege koje zaista malo kasne jer nisu svi isti kao Vi.

VODOLIJA: Umor od cele radne godine se oseća sada u decembru. Ne halucinirate i zaista nemate snage. Neka tako i ostane i shvatite da ako sami sebi ne pomognete neće niko! Zato restart, mir i polako na suptilan način privedite kraj ove godine. Morate da mislite na sebe!

RIBE: Nesigurnost koju osećate nije realna. Ona vas blokira i vi niste zadovoljni svojim učinkom na poslu. Da bi prekinuli takvo stanje porazgovarajte za kolegama i nadređenima i videćete da su stvari daleko bolje. Kraj godine vam donosi lep finansijski uspeh.

magazin.novosti.

error: Sadržaj je zaštićen !!