“FINANSIJSKA astro prognoza za APRIL” – Mlad mjesec u Biku bi mogao donijeti nepogode ali i novac…

U mjesecu Aprilu biće mnoštvo povoljnih datuma za uspjeh i bogatstvo. Astrolozi savjetuju da pratite njihovu prognozu.

April nam donosi i lijepe i ružne događaje. Šta god da se desi ovog mjeseca, pokušajte da zapamtite da uspjeh dolazi iznutra, tj da vi utičete na njega u velikoj mjeri, ali isto tako i planete. Astrolozi ističu koji datumi će biti povoljni za finansijske dobitke a koji ipak nepovoljni.

1. April: Mlad Mjesec u Ovnu je veoma disharmoničan dan, kada su mogući razni problemi na poslu, u kupovini i finansijama.

2. april je prvi dan rasta Mjeseca u istom znaku, ali ovo je već mnogo povoljniji dan, posebno za nove početke i aktivan rad.

3. 4. April: rastući Mjesec u Biku je period kada svako od nas može da potroši novac na nešto što nam apsolutno nije potrebno. Budite oprezni prilikom kupovine i izbjegavajte pozajmljivanje novca. Takođe budite pažljivi ako započinjete nešto novo u ovom periodu.

5., 6., 7. April: Tri dana faze rasta u Blizancima je veoma povoljno vrijeme za sklapanje poslova, pregovore, intervjue itd.

8., 9. April: Ovo su nepovoljni dani kada je bolje je ne aplicirati za kredite, ne davati novac i ne posuđivati novac. Dok je Mjesec u Raku, bolje je da se fokusirate na druga područja života. Na primjer, ljubav ili samorazvoj.

10., 11., 12. april: Tri najbolja dana za poslovanje u aprilu. Rastući Mjesec u Lavu je najisplativije i najpovoljnije vrijeme za mnoge ljude. U ova tri dana pokažite svoje liderske kvalitete i primjetićete kako vam se to dobro vraća.

17., 18. april: Prva dva dana opadajućeg mjeseca vladaće znak Škorpija. Element Vode je idealno kombinovan sa ovom fazom, pa će 17. i 18. biti odlični dani za kupovinu.

30. April: Ovo će biti dan mladog mjeseca u Biku. Savršeno vrijeme da preuzmete nešto važno ili započnete nove poduhvate. Ovog dana biće korisno potrošiti novac na stvaranje ugodne kućne atmosfere ili vašeg ličnog biznisa.

pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!