“FETIŠI horoskopskih znakova” – Ako ih ne praktikuju, o njima su bar razmišljali…

Ljubavne igračke, BDSM, “odnoss” u kupatilu ili igranje uloga. Većina ljudi bar u mislima imam neki “fetiš”, samo su možda previše stidljivi da bi o njima pričali. Ovog puta vam predstavljamo najčešće “fetiše” horoskopskih znakova:

Vodolija: Vodolije su intelektualci, pa je prljavo pričanje nešto što im se jako sviđa u krevetu i govori o njihovoj ljubavi prema pisanoj i izgovorenoj reči. Oni vole i da slušaju o najdubljim fantazijama svog partnera.

Ovan: Ovnovi su prirodni lideri, što ih prirodnim čini dominantima. Vole da imaju kontrolu u spavaćoj sobi i vole da gledaju kako se njihovi partneri pokoravaju svakom njihovom hiru i zapovesti.

Rak: Rakova osetljiva i dariva priroda čini ih rođenim pokornim. Oni vole da im se govori šta da rade i uživaju u tome što prate naredbe svog dominatora. Mnogi Rakovi takođe vole da koriste povez za oči i alatke kao što su perje ili led.

Jarac: Jarčevi su stratezi, pa vole da preuzmu kontrolu nad stvarima. Kao i većina ljudi, Jarčevi vole da dominiraju u spavaćoj sobi. Mnogi Jarčevi imaju tendenciju da usmere druge ka ropstvu.

Blizanci: Poznato je da su Blizanci spontani. Stoga je iznenadni i strastveni “odnos” na brzaka na javnom mestu, njihova omiljena ljubacna fantazija.

Lav: Lavovi su podstaknuti svojom kreativnošću. Dakle, mogućnost kreiranja različitih likova i scenarija koristeći kostime i rekvizite dovodi ih do ludila u spavaćoj sobi.

Vaga: Vage su opuštene i zabavne, ali najviše uživaju u igračkama u spavaćoj sobi, gde će uvek pronaći kreativnu upotrebu ljubavnih spravica.

Ribe: Ribe su znak na bazi vode, a takođe su veoma senzualne. One vole osećaj vode koja teče niz njihova tela. Zbog toga su “odnos” pod tušem, u kadi, jezeru ili bazenu njihova omiljena fantazija.

Strelac: Strelčevi su željne avanture. Oni su slobodoumne, adrenalinske ličnosti, koje vole da isprobavaju nove partnere i veze, što ih gura da se upuste u poliamoriju (vezu sa više partnera).

Škorpija: Škorpije imaju mračnu, misterioznu ličnost i mnoge od njih nisu voljne da dele svoje partnere ni sa kim. Ova posesivna crta se pretvara u dominantnu ličnost iza zaključanih vrata spavaće sobe.

Bik: Pod vladavinom Venere, Bikovi žive za zadovoljstvo. “Fetiši” stopala su prilično česti među ovim zvezdanim znakom, a mnogi Bikovi vole da vode ljubav bez ičeg – osim cipela!

Devica: Jedna od karakteristika skrivenih dvojnih ličnosti Device je da vole da igraju uloge za koje nisu rođene. Dakle, ako ste intimni sa Devicom, vreme je za igru uloga.

Izvor: TimesOfIndia, prenosi: Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!