“EVO kako horoskopski znakovi uništavaju SEBE – a da toga nisu ni svjesni” – Gola istina…

Bik je suviše fokusiran na kontrolu i tu počinju njegovi problemi.

Neće moći živjeti punim plućima sve dok ne shvati da se neke stvari u životu ne mogu promijeniti. Jarac svoj život tretira kao suparništvo i uspoređuje se s drugim ljudima – mada bi umjesto toga trebao gledati sebe u ogledalu.

Ovan: Uništavate svoj život negativnošću i pesimizmom. Brzo gubite razum, što vas može koštati života. Dopuštate da negativne stvari utječu na vas i puštate loše ljude preblizu srca. Naučite kako kontrolirati bijes. Naučite da neke stvari na ovom svijetu nisu vrijedne vaše brige.

Bik: Suviše ste fokusirani na kontrolu i tu počinju vaši problemi. Nećete moći živjeti punim plućima sve dok ne shvatite da se neke stvari u životu ne mogu promijeniti. Ponekad je potrebno da popustite. Uvijek ste puni sebe, što se može negativno odraziti na vaš život.

Blizanci: Blizanci imaju tendenciju da kvare svoj život time što ne mogu napustiti komfornu zonu. Sjede na jednom mjestu, vjerujući da promjene donose samo negativne stvari, dok je monotonija uvijek dobra. Ali ne shvaćate da nema napretka bez promjene i ako nastavite ne napuštati poznato, nikad nećete odrasti kao osoba.

Rak: Problem Raka je što je previše brižan i osjećajan prema drugima. Uvijek razmišljaju o tuđim osjećajima, emocijama i blagostanju.

Da, ovo je dobra osobina koju bi svaka osoba trebala imati, ali vi obično pretjerujete i zato dozvoljavate drugima da sa vama brišu noge. Na kraju, svi će uspjeti, a vi ćete ostati na dnu.

Lav: Lavovi pomalo podsjećaju na robote. Zaista vjeruju da je dobro to što ne pokazuju emocije. Ali zapravo nije. Nedostatak emocija vas otuđuje od drugih, a samo ti drugi mogu vas vratiti u život. Zapamtite: svi odnosi su temeljeni na osjećajima. Pokažite da ste ljudsko biće.

Djevica: Previše ste strogi prema sebi i mislite da ste sami za sve krivi, čime podcjenjujete svoje samopoštovanje. Čini vam se da svi vaši nedostatci potiču iz vaše nesposobnosti i osrednjosti. Ne možete razumjeti da uspjeh u životu i neuspjeh ovisi o mnogim faktorima i zato ne trebate kriviti sebe.

Vaga: Živite za druge, dopuštajući strancima da vas ponižavaju oštrim primjedbama i mišljenjima. Svi vaši postupci imaju za cilj da ugodite ili impresioniraju druge, mada su ti drugi u stvarnosti previše fokusirani na vlastite živote da bi vas i primijetili. Budući da ste Vaga, morate naučiti procijeniti sebe na temelju vlastitih standarda, a ne da se vodite stavom stranaca.

Škorpija: Škorpije moraju početi malo više voljeti sebe. Prestanite umanjivati vrijednosti onog što radite. Nema ničeg lošeg u ugađanju sebi. Svi moramo povesti računa o sebi, posebno u ovom nemilosrdnom vremenu.

Strijelac: Prije ili kasnije, strah od neuspjeha prouzrokovat će vaš kolaps. Strijelac se kladio da će u životu uspjeti. Ali ne razumijete da rizik doprinosi postizanju apsolutnog uspjeha u životu. Ne smijete dopustiti da vam strah uništi uživanje u životu. Porazite strahove i shvatite koliko ste zaista jaki.

Jarac: Svoj život tretirate kao suparništvo, s vremena na vrijeme i uspoređujete se s drugim ljudima, mada biste umjesto toga trebali gledati sebe u ogledalu. Činjenica da su drugi postigli mnogo više od vas, ne čini vas gorim od njih. Prestanite pratiti druge ljude i zagledajte se u sebe.

Vodolija: Zaglavili ste u prošlosti, iako morate shvatiti da dosadašnje greške ne određuju uvijek budućnost osobe. Tretirajte svaki novi dan kao prazan list. Prestanite se osvrtati – živite u sadašnjosti i ne zaboravite gledati u budućnost.

Riba: Okružili ste se lošim društvom. Prestanite komunicirate s onima koji vam ne dozvoljavaju da se razvijate i pronađite normalne prijatelje. U suprotnom – nikad nećete biti u stanju u potpunosti ostvariti svoj divni potencijal.

Piše: stil, prenosi: atma.

error: Sadržaj je zaštićen !!