“ENERGETSKI jake žene se ne plaše SAMOĆE” – Jasni znakovi da se u vama krije snažna ženska ENERGIJA…

Kada kažemo energetski jaka žena, ne mislimo samo na žene sa jakim stavom i karakterom. To su žene čija se energija nalazi na jednom višem nivou.

One svojom jakom energijom mogu uticati na druge ljude i njihove živote. U nastavku pročitajte znakove koji bi mogli pokazati da se u vama krije jaka ženska energija, ali nemojte se obeshrabriti ako ne pronađete sve znakove.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

-Prirodna ljepota; Energetski jake žene su obdarene prirodnom ljepotom kao i sama priroda. Takvim ženama nije potrebno da naglašavaju svoju ljepotu jer je ona sama po sebi posebna.

-Povezani ste sa prirodom; Žene sa jakom energijom su povezane sa prirodom. Vole da provode vrijeme u prirodi i to čine kada god mogu. Energetski jake žene sanjaju da žive u prirodi van grada.

-Drugima ste jako privlačni; Žene sa jakom energijom su jako privlačne drugima. One jednostavno privlače ljude sebi poput magneta.

-Uživaju u lošem vremenu; Energetski jake žene se ne plaše lošeg vremena one uživaju u njemu jer smatraju da i na taj način priroda pokazuje svoju ljepotu.

-Vole životinje; Žene sa jakom energijom vole životinje i brinu se o njima.

-Pomažu ljudima; Mnogu vjeruju da žene sa jakom energijom mogu liječiti druge jer su pune života i pozitivne energije.

-Imaju jako izraženu intuiciju; Žene sa jakom energijom imaju jako izraženu intuiciju koja im pomaže da se izbore sa teškoćama koje im se nađu na putu.

-Vole biti same; Energetski jake žene se ne plaše samoće, one uživaju u njoj. Često ne vole da budu u blizini ljudi, poseno onih koje ne poznaju.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!