DVA znaka čekaju “vrtoglave promjene” u AUGUSTU: “Jedni će ostati slomljenog SRCA; a drugi će upoznati novu LJUBAV”…

Tokom avgusta, dva horoskopska znaka očekuju velike promene u privatnoj – ali i u profesionalnoj sferi..

Položaj planeta donosi sjajne prilike mnogim horoskopskim znakovima, ali pojedini su na svojoj koži već osetili dolazak promena.

U privatnim odnosima mnogih, ne štima sve kako treba, ima dosta trzavica, nerazumevanja, preispitivanja. Dok na poslu jedni napreduju – drugi čekaju svog šanse.

Evo koja 2 znaka horoskopa čekaju najveće promene tokom augusta:

VAGA: Za rođene u ovom znaku, stiže puno iskušenja, a neka od njih će uticati na njihove odnose. Ovo može značiti kraj jedne divne i višegodišnje veze jer su iskušenja prevelika i sve što nije dovoljno jako, neće imati šansu da opstane.

S druge strane, pojedine Vage će moći ponovo oživeti uspavane strasti, ali samo pod uslovom da su obe strane voljne da se potrude.

Usprkos činjenici da će u privatnom životu biti poteškoća, u profesionalnom smislu, Vaga će moći da se udalji od svega što je ometa, sputava, usporava, od svih negativnih ljudi koji joj oduzimaju energiju.

RAK. Nakon perioda u kom gotovo ništa nije ispalo onako kako ste želeli i planirali, dobićete novu šansu da unesete neke promene u svoje živote.Na poslu vas čekaju neobična iznenađenja – kao i od strane porodice.

Ako ste slobodni, imate priliku da upoznate dobru i plemenitu osobu koja će vam sigurno promeniti život.

To može biti osoba koju već poznajete i srećete na nekim okupljanjima ili događajima, ali niste je do sada uzimali u obzir kao potencijalnog životnog partnera. Rakovi koji su u vezi, u opasnosti su da se udalje od životnog partnera, bez jasnih objašnjenja,.

Tako da Rakove generalno očekuje dosta ozbiljnih promena na ličnom planu i neće sve biti pozitivne. Dakle, raku je u privatnoj sferi turbulentno, na poslu ja sve u najboljem redu – a pojedini predstavnici znaka će dobiti šansu da pređu na novo radno mesto.

Prenosi: atma, zena.blic.rs, prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!