DVA horoskopska znaka u januaru 2023 kreću život od NULE: “Očekuje ih važna i sretna promjena – šta im donosi nova FAZA”…

Horoskopza januar 2023. godine otkriva da nas očekuje nekoliko važnih planetarnihaspekata.

Venera 3. januara prelazi u znak Vodolije i čini našu energiju nezavisnom. Želimo da se odupremo svakom ograničenju, težimo slobodi. Oni koji tragaju za partnerom, želeće da upoznaju nekoga ko je poseban, ekscentričan – gaji vrednosti slične vašim.

Mars izlazi iz retrogradne faze i kreće direktno 13. januara. Mars u direktnoj fazi oslobađa nas blokada na putu uspeha. Sada možete da izrazite sebe i svoje sposobnosti, posebno u polju karijere i novih projekata.

Od 18. januara Merkur kreće direktno, u narednih nekoliko dana slobodni ste da potpisujete ugovore, zakazujete vitalne sastanke, vodite značajan razgovor i donosite važne odluke ili kupovine. Ostanite samouvereni i napredujte.

Astrolozi ističu da će januar 2023. biti prilično bogat i zanimljiv mesec. Najviše promena imaće Ovan i Blizanci; Vagama i Škorpijama će biti teško, ali za Devicu i Vodoliju život će početi od nule. Kakva to nova životna faza očekuje Devicu i Vodoliju:

DJEVICA: Devica je razuman i miran znak Zodijaka. Ali kada na njih padne prava grudva problema, teško im je da zadrže prisebnost. Zbog toga je njihovo stanje u poslednje vreme veoma nestabilno, uznemirene su i napete.

Ali od januara 2023. godine sve će se promeniti. Predstavnici ovog znaka moći će da ostave iza sebe sve probleme iz prošlosti. Oni će krenuti u novu fazu u svom životu okruženi novim ljudima.

VODOLIJA: Velika je verovatnoća da će početkom sledeće godine predstavnici ovog horoskopskog znaka promeniti mesto stanovanja, posao ili prostor u kojem žive.

Vodolije koje su dugo planirale preseljenje ili put, sada mogu imati dobre šanse. Takođe će promeniti svoja uverenja o nekim vitalnim pitanjima. Ovo će biti početak novogživota, koji će u početku izazvati uzbuđenje i strah, a zatim doneti nova zanimljiva poznanstva – planove i postignuća.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!