“DRAGI Marinko, ti si naš anđeo ČUVAR”: Bojana Barović podijelila dirljive momente kojima su se UNUCI oprostili od DEKE…

Odlazak legendarnog pevača veliku je gubitak za sve poštovaoce njegovog lika i djela, ali će Marinko Rokvić vječno živjjeti u srcima svojih voljenih.

Nasljednik nedavno preminulog pevača Marinka Rokvića, Nikola i njegova supruga Bojana Barović sa dječicom rješili su da se na emotivan način oproste od deke koji je obilježio njihove dosadašnje živote.

Nakon što su maleni Leona i Simeon uputili poruki i crtež svom deki, sa roditeljima su odlučili da posljednji pozdrav vinu visoko u nebo na krilima šarenih balona, a mama Bojana podelila je emotivni trenutak.

—Dragi naš deda Marinko, oprostiću se od tebe i ovako, uz njih. Jer su oni ti koji će tvoj zlatni niz nastaviti, kroz sve pjesme i priče kojih je mnogo, ali najvažnija priča koju će slušati je o tome koliko si velik bio.

Ne, ne samo u muzici, to će svakako znati. Već po veličini koja se na kraju najviše vrednuje, po ljudskosti, snazi, hrabrosti i prije svega dostojanstvu!

Dostojanstvu kakvom samo možemo da se divimo i nadamo da će oni naslijediti barem dijelić. Možda nisi bio neko ko je mnogo pričao, ali si nam kroz svoju tišinu u svojoj muci ispričao sve! Za druge ćeš ostati legenda, a za nas heroj i naš andjeo čuvar.

Podsjetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra nakon borbe sa teškom bolešću, a do poslednjeg trenutka porodica je bila uz njega.

Pjevač je tokom jučerašnjeg dana sahranjen na Novom Bežanijskom groblju u prisusutvu mnogobrojnih prijatelja, poznanika i kolega, a istog dana održana je i komemoraciju u Kamernoj sali Radio Beograda.

Izvor: glossy

error: Sadržaj je zaštićen !!