DOLAZI mlad Mjesec obilja, radosti i novog POČETKA – “Poslušajte srce – od 28. jula počinje NAJSLAĐI PERIOD”…

Horoskop za mlad Mesec u Lavu od 28. jula – najslađi u 2022. godini – donosi obilje i radost!

Uskoro nas očekuje mlad Mesec u Lavu, od 28. jula, jedan od najlepših i najromantičnijih u 2022. godini. Horoskop ističe da donosi energiju obilja, radosti i kreativnosti – vodi nas tamo de želimo da budemo. Julski mlad Mesec je dobro vreme da zastanemo i razmotrimo pravac našeg života.

Razmislite da li ste zaglavljeni u rutinu – Da li ste na dobrom putu ili na stazi koja vas vodi daleko od svrhe – Jeste li spremni da prihvatite promene?

Odgovorite na ova pitanja, napravite svoju malu strategiju. Astrolozi ističu da vas mlad Mesec podržava u svim promenama koje želite da napravite ili u novim idejama, navikama ili poduhvatima koje želite da isprobate.

Pošto je mlad Mesec u znaku Lava, moguće je da ćemo osetiti i vibracije ovog vatrebnog znaka. Lav nas uči kako da budemo ponosni, sigurni i žestoki u onome što jesmo. Kada odbacimo ono površno, kada odbacimo teret, kada odbacimo stvari koje nas sprečavaju da budemo naše pravo ja – u stanju smo da zaista zablistamo.

Venera i Lilit takođe ulaze u ples sa mladim Mesecom i podstiču nas da budemo autentični, svoji, kao i da iskoristimo snažnu žensku energiju. Ipak, najveći uticaj za vreme mladog meseca ima planet aobilja, Jupiter koji daje srčanu energiju i dar da je iskoristite za ono što vam je potrebno i želite.

Kako bite takvu energiju probudili u sebi, možete probati jednu jednostavnu vežbu. Stavite dlan na srce, zatvorite oči i 3 puta duboko udahnite. Sa ovog mesta pitajte svoje srce šta mu je trenutno najpotrebnije – a zatim verujte osećanju ili poruci koja se javlja.

Jupiter kao jedna od najpozitivnijih planeta, u spoju sa mladim Mesecom, simbolom novog početka, donosi optimizam i podstiče nas da pozitivnije gledamo na stvari koje se dešavaju u našem životu.

Ipak, neče sve biti tako harmonično jer severni lvor Urana donosi napetu energiju i nagle preokrete životnih situacija. Stvari na koje smo se nekada oslanjali možda se više ne osećaju tako pouzdano. Moguća je haotična energija – ali shvatićete da je put promena dobar i da ponekad vredi rizikovati.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!