“DOK je Saturn u Ribama maske SPADAJU” – Horoskop “otkriva” koga očekuju velike životne promjene do 2026. godine…

Saturn je planeta koja se sibolično naziva učitelj života, onaj koji nam pokazuje šta praktično treba da uradimo da bismo sebe i svoj život usmerili ka novim dostignućima.

Sa njim možemo bolje da vidimo prošlost i kako ona utiče na našu sadašnjost. Saturn nije zlonameran, već davalac lekcija koje treba da savladamo u cilju našeg daljeg rasta. Suočava nas sa onim što jeste, a to ponekad može biti zahtevno.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Svaki njegov tranzit, kao i njegov uticaj u ličnom horoskopu, donosi nova učenja, raspetljava karmičke čvorove i kao da nam poručuje – rešite ovo i biće bolje. To nam jasno pokazuje da nešto više nema svrhu i smisao i da treba da napustimo to mesto.

Od 7. marta 2023. do 14. februara 2026. godine, Saturn će se kretati kroz Ribe, poslednji znak Zodijaka. Mnogo je čišćenja, preuređivanja i priprema za ono što sledi njegovim ulaskom u znak Ovna.

Zatvaramo stare cikluse i čistimo sve one prašnjave uglove našeg unutrašnjeg stana jer je važno, da nam bude lakše i jednostavnije. Svako ignorisanje nas gura dalje u ambis.

Suočavamo se sa posledicama naših (ne)dela iz prošlosti. Možemo reći i da karma ide svojim tokom, pa ako je tako i ako je pred nama neka vrsta iskupljenja, dobro je da taj proces prođemo odgovorno i temeljno kako bi ulaskom Saturna u znak Ovna, možemo izgraditi bolji i lakši život.

Vidimo naše unutrašnje senke. Gde i kada idemo protiv sebe i šta treba da promenimo da u budućnosti ne bismo ponavljali iste greške i dobijali još teža iskustva i pouke.

Otkrivamo tajne, ono što je dugo bilo ispod površine, polako izlazi iza zavese i konačno vidimo, konačno shvatamo zašto se nešto dogodilo i zašto je moralo biti baš tako kako je bilo.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Povlačimo crtu iza jednog životnog ciklusa i shvatamo s kim i kada idemo dalje, a šta ostavljamo u prošlosti jer je bolno – jer nas vuče na dno.

Negativni aspekti tranzita:

-Izgubimo nešto, oprostimo se sa nekim ili nečim

-Izbegavanje odgovornosti donosi bolna iskustva

-Osećaj zbunjenosti, anksioznosti i haosa

-Gde i kako dalje

-Jačanje strahova

-“Žrtvovanje” za pogrešne ciljeve

Pozitivni aspekti:

-Gubitak iluzija i otkrivanje laži

-Razumevanje važnosti empatije

-Svest o tome koliko smo svi povezani

-Uvid u važnost ličnih granica

-Suočavanje sa strahovima i njihovo oslobađanje

-Uloga emocija u našem životu

-Ostvarenje sna

-Izolacija, okrećemo se unutra, preuzimamo odgovornost za ono što smo uradili u prošlosti.

U šta mi verujemo? Za šta se “žrtvujemo”? Možemo li živeti ovde i sada, bez kontrole, ma koliko to neizvesno bilo? Imate li hrabrosti da se suočite sa sobom, zaronite u svoje dubine, povučete se u tišinu? Šta je vaš san? Šta vas iznutra tako snažno poziva da krenete tim putem?

Ovo je vreme za unutrašnji rad, planiranje, osmišljavanje novih ciljeva. Sada je vreme da povežemo materijalno i duhovno. Pratimo zov duše.

Poslednji put Saturn je bio u Ribama u periodima od marta 1964. do marta 1967. i od maja 1993. do aprila 1996.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Osobe rođene u ovim periodima očekuju velike životne promene, kao i osobe rođene u znaku Blizanaca, Device, Strelca i Ribe..

Preporuke za zdraviji i stabilniji život su opuštanjem, introspekcija, praštanje, praktikovanje zahvalnosti, kvalitetan san, redovno vežbanje, odlazak na terapije, boravak u prirodi – usporavanje i više vremena za odmor.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!