“DOBRO analizirajte svog PARTNERA – jer možda još uvijek niste SVJESNI” – Ovih sedam osobina imaju muškarci za kojima žene “lude”…

Muškarci se večno pitaju – Šta žene žele? Istraživanja su pokazala da odgovor na to pitanje i nije tako komplikovan kao što se u prvi mah čini. Kakve to karakteristike dame priželjkuju od svog idealnog partnera – pročitajte u nastavku.

Brižan muškarac je privlačan muškarac: I najzgodniji muškarac na svetu ženi će prestati biti atraktivan ako je sebičan i emotivno nedostupan.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Žene žele brižnog muškarca – nekoga ko će im dati čvrst zagrljaj kada su uplašene, ko će ih pitati kako im je prošao dan, koji će se ponuditi da uteši uplakano dete ili zaštiti uplašenog porodičnog psića. Brižnost je osobina koja je ženama univerzalno privlačna.

Galantan muškarac je privlačan muškarac: Žena sama može da odmakne stolicu i sedne, da otvori vrata restorana, ali i pored toga, voli kada to muškarac učini za nju.

Privući će je kavaljer, a pogotovo na početku ljubavne veze. Žene vole galantne muškarce koji poslednji dinar daju osoblju u restoranu. Vole muškarce koji tretiraju sve ljude jednako bez obzira na njihov status.

Dobro odeven muškarac je privlačan muškarac: Trendovi u odevanju se menjaju iz sezone u sezonu, ali muškarac u dobrom odelu nikad ne izlazi iz mode.

Žene vole skladno odevene muškarce koji vode računa o svojoj garderobi, ali i izgledu. Ženu će privući muškarac koji je uredno podšišan i obrijan, koji nosi čiste i opeglane komade odeće i dobro miriše.

Introspektivan muškarac je privlačan muškarac: Niko nije savršen. Ipak, muškarci koji su svesni svojih nedostataka i aktivno rade da procene svoje negativne navike i karakteristike, ženama su privlačni. Žene podstiču lični razvoj i vole promišljenje muškarce koji žele da postanu svoja najbolja verzija.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Muškarac koji zna da sluša je privlačan muškarac: Kade ženu nešto muči, želi to da podeli sa svojim partnerom. Ne žele muškarca koji će je prekinuti u pola rečenice, ponuditi savet ili smesta krenuti da rešava problem. One žele nekoga ko će ih znati saslušati.

Muškarac koji brine o zaštiti je privlačan muškarac: O zaštiti od neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti trebalo bi da razmišljaju i žene i muškarci. Istraživanja su pokazala da se žene osećaju zaštićenije kada su u ljubavnoj vezi sa muškarcem koji želi pričati o zaštiti i koji je naravno koristi.

Muškarac koji voli da udeljuje kompliment je privlačan muškarac: Samosvesnim ženama nije potreban muškarac da bi se osećale lepo. Ali ipak, vole da čuju kompliment i mišljenje partnera, a pogotovo u situacijama kada na sebi nose nešto novo – od frizure do haljine.

Vole da znaju da su njihovi mali rituali za uređivanje primećeni i cenjeni. Istovremeno, ne žele da im neko lažno laska. Ne žele muškarca koji jedno govori, drugo misli – a treće radi.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!