DNEVNI HOROSKP ZA 18.07.2022.

Dnevni horoskop za 18.07.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Zamišljat ćete se u nekoj drugoj ulozi od ove koju sad živite. Najradije biste pobjegli, ali nemate kud. POSAO: Osjećate da vam je na poslu sve napornije jer su zahtjevi veći, a tu je i pritisak koji se pojačava. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne idite preko svojih granica.

BIK

LJUBAV: Osjećat ćete da je sreća u povezanosti s ljudima i zato ćete se danas pokazati kao iznimno društvena osoba. POSAO: Nedostajat će vam osjećaj slobode. Pritisci da izvšite radne zadaće u rokovima sada osjećate kao breme. ZDRAVLJE I SAVJET: Oslonite se na svoj smisao za humor.

BLIZANCI

LJUBAV: Rado ćete sve dijeliti s drugima, pa tako i sa svojom najdražom osobom. Danas se nećete odvajati. POSAO: Uspjet ćete se dogovoriti oko svega jer nećete biti kruti, a i druga strana imat će opušten stav. ZDRAVLJE& I SAVJET: Pomozite svojim znanjem.

RAK

LJUBAV: Male nestabilnosti u odnosu s voljenom sobom bit će povezane s temom dominacije. Brzo ćete se usaglasiti. POSAO: Ne inzistirajte da bude po vašem jer vas neće razumjeti. Odradite ono što trebate i budite strpljivi. ZDRAVLJE I SAVJET: Pijte više vode.

LAV

LJUBAV: Zabavljanje i ljubav i danas će vam biti prva stvar. Oni u vezama potpuno će se predati voljenoj osobi. POSAO: Trebalo bi zapeti, a vama se još uvijek ne da. Što dulje budete razvlačili, više će se zaostataka nakupiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Naspavajte se.

DJEVICA

LJUBAV: Pokušat ćete zanemariti brige i usredotočiti se na ono pozitivno što postoji u vašem odnosu. POSAO: Danas će vjerojatno oslabiti koncentracija za ozbiljnije zadatke. Oni čiji je posao ležeran proći će dobro. Ostali neka paze. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite zreliji.

VAGA

LJUBAV: Usaglašavanje stavova s voljenom osobom vjerojatno će se protegnuti i na današnji dan. Činit ćete to s humorom. POSAO: Doći će do izražaja neracionalno trošenje novca, a vi ćete sve to morati pravdati i rješavati. ZDRAVLJE I SAVJET: Nitko ne voli slušati kukanje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Mudrim postupanjem vi ćete održavati status quo u vezi. Dobar provod moguć je s prijateljima ili sa širim društvom. POSAO: Poslovi u kojim vi imate utjecaj razvijat će se odlično. Makar oni bili i skromni, budite svjesni svojih zasluga. ZDRAVLJE I SAVJET: Veselite se jer idete na bolje.

STRIJELAC

LJUBAV: Oni koji su sanjali, morat će se spustiti na zemlju. Voljena osoba će im u tome pomoći, a onda će shvatiti da je to zdravo. POSAO: Netko bi vam mogao prigovoriti da na poslu trošite na nebitne stvari. Argumentirat ćete svoje izdatke. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite budni.

JARAC

LJUBAV: Bez obzira na svu zbrku u komunikaciji, vi ćete naći načina da izrazite svoje osjećaje i to će biti dobro. POSAO: Vjerojatno će doći do vrlo zanimljivog rješenja kojim će vaši poslovni tokovi krenuti onako kako i trebaju ići. ZDRAVLJE I SAVJET: Izdržite.

VODOLIJA

LJUBAV: Morat ćete se bolje prilagođavati drugima, jer bez toga neće biti ni bliskosti ni ljubavi. Budite diplomat. POSAO: Pustit ćete neka se stvari razvijaju polako i tokom vremena jer vam posao trenutačno nije prioritet. ZDRAVLJE I SAVJET: Potrudite se više.

RIBE

LJUBAV: Bit ćete skloni idealizirati voljenu osobu ili će se ona danas zaista pokazati u najboljem svijetlu. Dobro je. POSAO: Danas će postati očigledno da su vas drugi spremni podržati i utoliko ćete osjetiti olakšanje. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne analizirajte svoje zasluge.

error: Sadržaj je zaštićen !!