DNEVNI HOROSKOP ZA 30.08.2022.

Dnevni horoskop za 30.08.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Svima treba odmor i vrijeme za sebe s vremena na vrijeme. Današnja astralna energija sugeriše ne to da je od vitalnog značaja da Vi i Vaš partner da odvojite vrijeme za sebe kako biste se oporavili od svega.

Dešavanja od prije par dana su vas u velikoj mjeri poremetila i potrebno je da nađete svoj mir. Uživajte.

POSAO: Informacije koje danas dobijete neće biti previše podsticajne. Ne zadržavajte se na tome. Sve što čujete shvatite s rezervom. Nečija neumjesna šala nije nešto zbog čega biste se trebali nervirati. Ova osoba ne zna o čemu govori.

ZDRAVLJE I SAVJET: Današnja energija budi u Vama život i puni ste energije. Najbolja stvar koju trenutno možete uraditi jeste da se foukisrate na ishranu koja u velikoj mjeri utiče na enegiju kojom zračite.

Lagana hrana poput supa, salata i ribe će vrlo dobro uticati na Vas. Ne zaboravite jesti polako kako biste izvukli maksimalnu korist od obroka. Preporučuje Vam se da vježbate ujutru. Pijte više vode, po mogućnosti sobne temperature.

BIK

LJUBAV: Vaši prijatelji znaju kako Vas namamiti da izađete. Današnje planetarno poravnanje Vam sugeriše na to da se morate pozabaviti situacijom koja Vas muči ili u suprotnom, ostavite sve kako jeste i ne radite ništa.

Čini se da ne možete ništa uraditi napola. Ili ćete ići skroz do kraja ili nećete nikako. Uzmite vremena koliko god Vam treba kako biste mudro odabrali.

POSAO: Širite svoje znanje naširoko. Imate mnogo toga za reći, stoga nemojte da se ustručavate. Samo budite spremni prihvatiti posljedice koje će Vas zbog toga dočekati. Reakcije ljudi neće biti onakve kakve očekujete. Budite strpljivi. Dajte im vremena da obrade sve infomracije.

ZDRAVLJE I SAVJET: Usklađivanje potrebe za emocionalnom sigurnošću sa težnjom za nezavisnošću je bitan dio Vašeg životnog puta. Taj proces se može odraziti na Vaš pristup fizičkim aktivnostiam. Sigurnost dnevne rutine je korisna i pouzdana u Vašem slučaju.

Poriv da radite šta god želite i kad god želite ponekad može dovesti do prekida u napretku. Ukoliko pravite pauzu od vježbanja, uravnotežite to sa puno vode i umanjite kofein.

BLIZANCI

LJUBAV: Današnje poravnanje planeta ponovno stavlja Vaš ljubavni život u fokus. Ako trenutno osjećate strast, možete očekivati da će se stvari još više zahuktati u narednom periodu.

Vaš partner želi da vidi neke promjene na Vama. Želi akciju, uzbuđenje i više strasti! Jeste li na visini zadatka? Dobro razmislite na šta pristajete.

POSAO: Danas razmišljate o sto stvari odjednom. Dobijate toliko informacija da će biti gotovo nemoguće donijeti bilo kakvu odluku. Držite se svog instinkta i nemojte gubiti ostatak dana nagađajući ono što bi moglo da se desi.

ZDRAVLJE I SAVJET: Danas ćete se osjećati kao da ste na vrhuncu igre. Trenutna energija Vam pruža podršku potrebnu da izrazite svoje emocije. Zaista umijete sa riječima kada govorite o emocijama.

Ipak, nije uvijek potrebno razgovarati sa nekim drugim. Pokušajte razgovarati sami sa sobom kako biste riješili svoje nedoumice dok trčite ili radite obični trening.

RAK

LJUBAV: Očekujte da ćete stupiti u kontakt sa nekim iz inostranstva. Postoji jedna veza koja se tiče Vašeg prijatelja ili nekoga ko je vezan za program visokog obrazovanja koja bi Vam mogla promijeniti život.

Postoji šansada ćete otići na putovanje u novu zemlju. Ukoliko baš danas sretnete tu osobu, vaš odnos će drgo trajati.

POSAO: Naleti kreativnosti koje osjećate su vrlo snažni. Vodite se onim što osjećate. Važno je da stimulišete ovaj dio svog mozga kako biste uravnotežili sve svoje misli sa praktičnim dijelom posla.

ZDRAVLJE I SAVJET: Situacija u kojoj ste se našli je pomalo neugodna i u pravu ste što slušate sebe po cijenu da drugima djelujete ravnodušno. Ne postoji bolji način da se zaštitite nego da ostanete vjerni onome za što znate da je ispravno za Vas.

Popuštanje pritisku često Vas može dovesti do nesreće. Pokušajte uživati u sigurnosti vlastite privatnosti, ali pazite da se ne zatvorite u sebe. Radite jogu.

LAV

LJUBAV: Vaš današnji dan je poput onog koji viđamo na ljubavnim filmovima. Osjećate strast, žudite za avanturom i imate priliku da odete na mjesta na kojima nikada prije niste bili.

Vi ste sami sebi prepreka i borite se protiv nestabilnosti Vašeg okruženja. Ako Vam sve ovo djeluje zastrašujuće, onda ostanite kod kuće i gledajte to na TV-u, umjesto da iz prve ruke iskusite sve čari života.

POSAO: Priželjkujete i čekate da Vas neko kontaktira. Očajnički sjedite uz telefon ili kompjuter čekajući vijest koju želite čuti. Ne gubite dan na ovaj način. Ili sami kontaktirajte ovu osobu ili prestanite da gubite vrijeme.

ZDRAVLJE I SAVJET: Dajte sebi dovoljno vremena da obavite određene stvari. Trenutno ste na sto strana odjednom i trebaće Vam više energije da se izbalansirate prije nego što počnete ostvarivati svoje ciljeve.

Iako Vam je vježba posljednja stvar na umu, uzmite u obzir da će sve što radite biti poboljšano količinom energije koju dobijete tokom bavljenja fizičkim aktivnostima!

DJEVICA

LJUBAV: Vaš partner je spreman da Vam pokaže sve čari koje život nudi. Imate priliku da iskusite pravu avanturu. Trenutni planetarni aspekt ukazuje na to da sve ovo ima svoju cijenu. Ništa ne dolazi besplatno.

Možda ćete se morati posvetiti nečemu višem od povremenog odnosa, tj od Vas će se očekivati da se obavežete. Ako je ovo ono što želite, onda samo napred.

POSAO: Današnja dešavanja na posu će Vas jako iritirati, ali to ne znači da se morate ljutiti. Upamtite da iako možda ne možete promijeniti trenutnu situaciju, možete barem promijeniti svoju reakciju na situaciju.

ZDRAVLJE I SAVJET: Stvari koje radite svaki dan se mogu činiti nekako drugačijima danas. Uživajte u novom iskustvu! Važno je da ste fleksibilni i da slušate unutrašnji glas koji Vam govori šta i kada treba da radite, a kada da se povučete iz situacije.

Često udovoljavate drugim ljudima i pritom sebe stavljate na posljednje mjesto. Zapitajte se što Vam je zapravo potrebno da biste se dobro osjećali? Kada je riječ o tome što jedete, bilo bi dobro da neko vrijeme izbjegavate tijesto i mliječne proizvode.

VAGA

LJUBAV: Vaš kolega sa posla bi Vas danas mogao iznenaditi. Ovo nije nešto što ste mogli očekivati. Trenutni planetarni aspekt ukazuje na to da osjećate popriličnu privlačnost sa kojom se morate izboriti.

Ako se i Vi osjećate isto, onda nemate razlo za brigu. Ako ne, možda ćete imati problem natjerati svog kolegu da se drži podalje od Vas.

POSAO: Dišite polako. Pokušajte ne dopustiti da Vas opterećuju tuđi problemi. Razmišljate o svim stvarima koje bi mogle poći po zlu. Samo razmišljanje o tome će prouzrokovati dešavanje istih. Umjesto toga, mislite pozitivno.

ZDRAVLJE I SAVJET: Danas ste posebno osjetljivi. Ako ne znate šta da mislite ili osjećate, možda biste mogli odvojiti malo vremena za sebe i učiniti nešto što će Vas opustiti. Odvojite misli od posla, djece, supružnika, šefa i provedite neko vrijeme sa samim sobom.

Svakako vježbajte i pijte dosta vode. Biće Vam mnogo lakše da razlikujete svoje i tuđe potrebe ukoliko na miru razmislite o svemu tome.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Današnja konfiguracija planeta ukazuje na to da je pred Vama dan prepun strasti i ljubavi. Vi i Vaš partner ćete otkriti nove levele vašeg odnosa isprobavajući nove stvari. Ako tražite partnera, naći ćete ga na mjestima na koja ne idete tako često.

POSAO: Vaš originalan način rješavanja problema u je sukobu sa osobom koja ima vrlo čudan pristup situaciji. Imate sukob mišljenja po pitanju ove situacije. U ovom trenutku ne morate tražiti kompromis. Jednostavno pokušajte shvatiti jedni druge.

ZDRAVLJE I SAVJET: Ako mislite da previše popuštate drugim ljudima jer osjećate da ovise o Vama, vrijeme je da sebi posvetite pažnju koju zaslužujete i prestanete odvlačiti pažnju ispunjavanjem tuđih želja.

Radite dubokog disanja. Vježbate li redovo? Nema veze ako je prošlo dosta vremena od posljednjeg treninga, ali svakako se vratite brizi o sebi.

STRIJELAC

LJUBAV: Ukoliko žudite za strašću, ne morate tražiti predaleko. Dnevna planetarna konfiguracija ukazuje na to da ljubav i strast imate sa svojim partnerom samo je morate oživjeti.

Čini se da je Vaš partner željan odgovoriti na svaki Vaš hir. To je odlično, samo što se i Vi volite osjećati korisno, pa stoga uradite nešto lijepo za njega. Ovaj dan će biti za pamćenje.

POSAO: Danas nemate naročito dobru komunikaciju sa ljudima, ali sada je to neophodno da ostvarite. Doći će do tenzije i problemi sa kojima se suočavate više se ne mogu igpnirasti. Morate se pozabaviti istim kako bi došlo do napretka.

ZDRAVLJE I SAVJET: Danas ste jako fleksibilni i trenutna planetarna energija Vam pomaže u tome! Kako biste naglasili ovaj svoj kvalitet, obratite posebnu pažnju na istezanje kukova i nogu.

Kada ste fizički jaki, to se na Vama itekako vidi. Smanjite unos kofeina i zamijenite ga čajem od metvice ili kamilice kako biste ojačali nervni sistem.

JARAC

LJUBAV: Čini se da što više ideja koje Vam mogu promijeniti život sa partenrom izmislite, to bolje. Dnevna planetarna konfiguracija vam pomaže da pronađete zajednički jezik.

Osjećate potrebu da zajedno prođete kroz transformaciju, da učinite nešto što će promijeniti vaše živote i pogled na isti. Postoji šansa da ćete otkriti ono što tražite i Vaš život više nikada neće biti isti.

POSAO: Ovo će biti naporan dan, ali to je u redu. Iskoristite trenutnu energiju u svoju korist. Bavite se manjim zadacima. Izbacite ih sa popisa obaveza jedan po jedan. Bićete prilično produktivni.

ZDRAVLJE I SAVJET: Potreba za boljim životom je univerzalna, ali Vama se može činiti posebno akutnom. Tokom Vaše potrage za boljim stvarima u životu, zapamtite da ne postoji zamjena za stvari koje se tiču zdravlja.

Dobra cirkulacija utiče na kvalitet Vaše kože. Koža takođe ovisi o količini vode i hrane koja osigurava obilje vitamina C. Kada brinete o svojoj koži osjećate se bolje, a to je nešto što može potpuno promijeniti Vašu perspektivu o životu!

VODOLIJA

LJUBAV: Novac je ponekad glavni faktor kada su u pitanju nova iskustva. Planetarna konfiguracija koja trenutno vlada sugeriše na to da morate donijeti odluku u vezi sa svojim ljubavnim životom i finansijama.

Možete iskoristiti financijska sredstva kako biste učinili nešto što će vam oboma pomoći. Možete kupiti poklon svom partenru koji može imati jednako snažan učinak kao i Vaša ljubav prema njemu. Budite mudri.

POSAO: Teško ćete se nositi sa neočekivanom energijom koja vlada danas. Ostanite svoji i budite otvoreni za različite mogućnosti. Ova fleksibilnost bit će ključna tokom iznenađujućih dešavanja tokom dana.

ZDRAVLJE I SAVJET: Smatrate da je prijateljstvo najvažnija stvar u životu, a ako je to istina, morate biti jako oprezni po pitanju toga ko su Vam prijatelji. Komunikacija sa prijateljima će se znatno poboljšati ako svoje misli zadržite za sebe.

Pokušajte razmišljati o svojim problemima u teretani dok vježbate i fokusirajte se na ono što stvarno želite nekome reći dok to radite. Istina će pronaći svoj put do površine.

RIBE

LJUBAV: Čini se da će šta god uradite danas to uticati na život Vama bliske osobe. Trenutna planetarna energija sa sobom donosi želju da krenete punom parom naprijed. Naravno, željeli biste da Vaš partner bude tu uz Vas. Ali ako on ne može držati korak sa Vama, moraćete nastaviti sami.

POSAO: Nova tehnologija će Vas izluditi. Strpljenje će biti ključna vrlina kada se nađete u situaciji kada ništa ne radi kako treba. Pokušajte sve raditi sa osmijehom na licu. Ako to ne uradite, dan će Vam biti gori nego što možete zamisliti.

ZDRAVLJE I SAVJET: Vaša briga za druge ljude Vas dovodi sve bliže osjećaju da trebate istu vrstu brige za sebe. To znači da ćete više puta biti povrijeđeni prije nego shvatite da Vam treba pomoć prijatelja.

Počnite obraćati pažnju na svoje granice vodeći se svojom rutinom. Briga o sebi šalje poruke drugima da se moraju brinuti o Vama. Takođe, zapamtite da je pijenje vode i drugih tečnosti ključno za održavanje zdrave cirkulacije krvi.

error: Sadržaj je zaštićen !!