DNEVNI HOROSKOP ZA 30.06.2022.

Dnevni horoskop za 30.06.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Danas je sva energija usmjerena na ljubavne odnose. Međutim, odnos sa osobom koju ste nedavno upoznali se neće bazirati na emocije u početku.

Kako vrijeme bude odmicalo i kako se budete više upoznavali, u potpunosti ćete se opustiti jedno pred drugim i nećete imati problem da razgovarate o bilo čemu. Ponekad je ovo najbolji način da se razvije zdrav ljubavni odnos.

POSAO: Danas će Vas savladati Vaša buntovnička strana. Imate potrebu da se izborite za svoju slobodu. Uradite nešto kako biste to postigli umjesto da samo sjedite i ne radite ništa po tom pitanju.

ZDRAVLJE I SAVJET: Prilično ste osjetljivi na boje, svjetlost i zvuk. Prija li Vam okruženje u kom provodite najviše vremena? Osim boje garderobe koju nosite i hrane koju jedete, da li se osjećate prijatno u svom domu?

Imate li biljke u kući? Slušate li muziku koja vas opušta? Ove stvari su jako važni apsekti života koji moraju biti u skladu sa Vašim željama!

BIK

LJUBAV: Trenutna energija stavlja akcenat na odnos sa jednom osobom koji je poprilično misteriozan. Ukoliko se već neko vrijeme viđate, tu mora da postoje neke emocije među vama. Pronašli ste jako puno zajedničkih tema i u većini stvari se slažete. Ovo se neće tek tako završiti, pred vama je dug put.

POSAO: Odnosi sa ljudima sa kojima radite će biti napeti danas. Čini se kao da Vas svi pokušavaju izbjeći. To nije baš tako. Istina je da se ljudi žele distancirati kako bi riješili haos koji je nastao na poslu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Trenutna energija koja vlada utiče na Vašu podsvijest. Način na koji ćete se nositi sa ovisi isključivo o Vama.

Odaberite područje u svom životu koje želite znanto poboljšati. Za početak, bazirajte se na svoju ishranu i pokušajte svaki dan da isprobate što je moguće više namirnica.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas možete uraditi sve ono o čemu ste oduvijek maštali. To je dijelom i zbog činjenice da ste jako dobro raspoloženi kao i Vaš partner.

Iskoristite ovu priliku da pomjerite svoje granice i da radite nešto zabavno u paru, pogotovo ako to na bilo koji način potpomaže poboljšanju vašeg odnosa. Proširite svoje horizonte.

POSAO: Ovo nije povoljno vrijeme da se prilagođavate trenutnoj situaciji. Neophodno je da se izdvojite iz gomile i pokažete šta možete uraditi kao pojedinac. Budite svoji.

ZDRAVLJE I SAVJET: Rođeni smo da se nadamo i sanjamo. S tim u vezi, neophodno je da pazimo na svoje potrebe i da slušamo svoje tijelo. Takođe, neophodno je da vježbate kako biste osigurali protok energije u organizmu.

Količina i kvalitet odmora koji imate je proporcionalan Vašoj sposobnosti da znate šta želite i da to i dobijete. Kada ozbiljno shvatite ove probleme, živjećete onako kako biste trebali.

RAK

LJUBAV: Današnja energija Vam daje neophodno samopouzdanje kako biste prišli osobi koja Vam se dopada. Smatrali ste da je ta osoba nedostižna, ali opet, to je samo Vaše viđenje. Danas će Vas šokirati činjenica da i ta osoba gaji iste emocije prema Vama i da joj je drago što ste se odlučili na ovaj korak.

POSAO: Zastanite na trenutak. Ako ne budete odlučniji, postoji šansa da će Vas jedna osoba u potpunosti savladati. Nije pravo vrijeme da se povlačite i dopustite da neko drugi donosi odluke umjesto Vas. Budite jaki i odlučni.

ZDRAVLJE I SAVJET: Energija koja vlada ovih dana Vam ide u korist. Postoji šansa da će isplivati na površinu emocije koje ste dugo potiskivali.

Neophodno je da budete fizički aktivni kako ne biste zadržavali svu energiju koja je u Vama. Neizbježna je činjenica da morate vježbati barem tri puta sedmično. Voda će Vam pomoći da izbacite toksine iz organizma.

LAV

LJUBAV: Današnja energija sa sobom donosi priliku da razveselite svog partnera, pogotovo ako ste u posjednje vrijeme imali manjih problema. Ne morate pretjerivati, ali pokušajte organizovati nešto simbolično kod kuće kako biste se družili i najzad opustili. Osjećaćete se mnogo bolje nakon ovoga.

POSAO: Danas ste jako tvrdoglavi. Potrudite se da se kontrolišete. Uopšteno govoreći, nećete postići ništa ukoliko ne budete imali razumijevanje za druge ljude.

ZDRAVLJE I SAVJET: Vi ste osoba koja po prirodi voli da brine o drugima i koliko god to bilo loše po Vas, ne možete to promijeniti. Pokušajte pronaći balans između svojih i potreba drugih ljudi.

Zapravo, današnja energija utiče na Vašu percepciju i s tim u vezi, konačno spoznajete svoje granice. Pravo je vrijeme da odete u šetnju, sami ili sa svojim ljubimcem, kako biste o svemu na miru razmislili!

DJEVICA

LJUBAV: Današnja energija će jako dobro uticati na Vas. Humor danas igra veliku ulogu u Vašem ljubavnom životu kao i spoznaja da imate mnogo zajedničkih tema sa osobom sa kojom ste od nedavno u odnosu. Naravno, pronaći ćete i mnoge druge stvari zbog kojih želite biti u odnosu, ali humor je ono što Vas najviše privlači.

POSAO: Širite svoje znanje i razmišljajte o novim idejama. Podstaknite svoju maštu da istražuje mogućnosti i nemojte da slušate glasove koji Vam govore da ne radite to. Razmišljajte van granica kojima ste naučeni.

ZDRAVLJE I SAVJET: Današnja energija je vrlo povoljna za Vas. Ova energija Vas poziva da slavite sve dobre stvari koje su Vam se desile u životu. Zbog čega god se osjećate dobro, podijelite to sa ljudima koje volite.

Zapravo, kada u potpunosti uživate u energiji koja vlada, neosporna je činjenica da možete savladati sve prepreke koje su pred Vama. Iskoristite ovu energiju na prave stvari.

VAGA

LJUBAV: Trenutna energija stavlja akcenat na humor. Otkrili ste da postoji jako puno hemije između Vas i Vašeg novog životnog saputnika da morate pronaći način da se obuzdate. Malo šale i humora će vam pomoći da se opustite. Uživajte!!

POSAO: Koristite sve moguće prečice koje imate. Promijenite nešto u svom načinu rada kako ne biste zaostajali. Ubrzajte svoj tempo i potražite nove načine da napredujete. Vaša učinkovitost će se dramatično povećati.

ZDRAVLJE I SAVJET: Dobro ste poznati po tome što uvijek podstičete ljude na dobre stvari. S današnom energijom koja vlada, prialgođeni ste na drugačiji način djelovanja. Inspirirani ste za regeneraciju starog i pronalazak novog načina usmjeravanja svoje energije.

Kako biste pomogli sebi u ovome, obratite posebnu pažnju na svoju ishranu. Preporučuje Vam se svježe voće i povrće te nizak unos kofeina, kao i zamjena crvenog mesa za ribu.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imate osjećaj kao da se voljena osoba šali sa Vama. Današnja astralna konfiguracija implicira na to da nećete moći vjerovati u ono što će se danas dogoditi.

Uvijek možete preokrenuti situaciju u svoju korist i posmatrati sve iz šaljive perspektive, što bi vjerojatno bilo ispravno u ovom momentu. Nemojte se uvrijediti na šale koje budu na Vaš račun.

POSAO: Novi ciklus sreće započinje već danas. U naredne tri sedmice pazite na prilike koje Vam se budu nudile. Ako se bavite poslom kojim ste nezadovoljni, vrijeme je da potražite novi.

ZDRAVLJE I SAVJET: Održavanje balansa nikada nije bila laka stvar. Uvijek postoji nešto čim niste zadovoljni i problemi koji se ne mogu riješiti u minuti.

Potrudite se da se barem hranite izbalansirano. Jedite svježe, organske proizvode. Ovo ne znači da morate kuvati svaki dan! Počastite sebe hranom iz restorana za ponijeti s vremena na vrijeme.

STRIJELAC

LJUBAV: Trenutna astralna konfiguracija Vam daje priliku da odaberete mudriji način djelovanja u vezi sa parternom. Možda bi bilo dobro da odvojite malo vremena i razmislite o svim opcijama koje su pred Vama. Zanemarite ideju o osveti u svakom smislu. Zapravo, humor i smijeh su najbolji načini za rješavanje svakog problema.

POSAO: Razmislite o učenju novih vještina. Nabavite katalog fakulteta i obrazovnih programa u Vašem gradu i razmislite o pohađanju nastave u području sa kojima se nikada prije niste sreli. Vještina koju steknete će Vam donijet velike nagrade u budućnosti.

ZDRAVLJE I SAVJET: Vaše rane ne zacjeljuju tako brzo. Jednom kada Vas neko povrijedi, Vi nikada nećete imati isti odnos sa tom osobom.

Sa druge strane, spremni ste oprostiti i zaboraviti ukoliko iskreno porazgovarate sa tom osobom i ako vidite da se kaje. Ako sumnjate u svog prijatelja, najbolje bi bilo da to i kažete. Nakon razgovora će Vam biti jasnije da li je taj odnos vrijedan truda.

JARAC

LJUBAV: Pod uticajem današnje energije će Vam biti jako teško da zadržite ozbiljan stav prema jednoj osobi. Ta osoba Vas zaista privlači i ne možete a da se ne smijete na sve što kaže ili uradi. Smatrali ste da možete biti ozbiljni u društvu te osobe i da možete zadržati kontrolu nad sobom. No, ovo barem pokazuje da ste čovjek od krvi i mesa.

POSAO: Razmišljajte van granica okvira. Nemojte se bojati da pogeldate sve druge mogućnosti koje inače ne biste razmotriti. Bićete uspješni u svojim namjerama samo onda kada počnete da posmatrate sve bez predrasuda.

ZDRAVLJE I SAVJET: Bio je ovo produktivan mjesec za Vas. Ovo je uistinu bio period prosperiteta, a uz sadašnju energiju, možete postići još mnogo toga. Jeste li posvećivali dovoljno pažnje svojoj ishrani, fizičkim aktivnostima i jeste li se dovoljno odmarali?

To su područja na koja Vas stalno trebamo podsjećati. Pripazite na ono što jedete, koliko spavate i vježbate li dovoljno. Usudi se da ispunite sve sa liste obaveza!

VODOLIJA

LJUBAV: Trenutna astralna konfiguracija unosi dašak ludosti u Vaš ljubavni život, na najljepši mogući način. Ako idete na manju zabavu ili slično okupljanje, budite spremni na susret sa nekim ko će Vam zasigurno izmamiti osmijeh na lice. Ova osoba je pomalo luckasta, ali je definitivno pravo osvježenje u Vašem životu.

POSAO: Neko Vas pokušava nagovoriti na nešto u šta Vi sumnjate. Vaša prva reakcija će biti burna i insistiraćete na svom metodu rada. Nemojte da srljate. Razmislite o svemu što Vam se nudi jer nikada ne znate šta može biti.

ZDRAVLJE I SAVJET: Lični napredak dolazi u mnogim oblicima i paketima, a ponekad najizazovnija stvar koju možemo učiniti za sebe jeste zapitati se šta je to što bismo željeli promjeniti u svojim navikama.

Bilo da se radi o higijeni ili odricanju od alkohola na neko vrijeme, postoje stvari na koje ćete automatski pomisliti, kada se ozbiljno zapitate. Nemojte se bojati uraditi nešto kako biste poboljšali svoje ponašanje ili fizički izgled. To su jako bitne stvari u životu svakog pojedinca!

RIBE

LJUBAV: Trenutna planetarna konfiguracija Vam donosi priliku da istražite svoje emocije i produbite svoj odnos sa jednom osobom.

Ako izlazite večeras, činjenica je da ćete se baviti raznim temama i tako se još bolje upoznati. Postoji nešto u vašim energijama što vas spaja i zbog čega se jako dobro osjećate.

POSAO: Pridružite se ljudima koji imaju slično mišljenje kao i Vi. Radite zajedno. Vaš zajednički trud će biti daleko veći od broja svih vaših pojedinačnih napora zajedno. Ako ništa drugo, moći ćete ostvariti neke sjajne stvari zajedno.

ZDRAVLJE I SAVJET: Volite ovo doba godine jer je sada period za evaluaciju i planiranje. Šta možete učiniti za svoje zdravlje? Ako više volite flaširanu vodu, zašto ne biste kupili apart za vodu?

Jeftinija je varijanta nego da svaki dan kupujete flaše vode. Ako više volite organske proizvode, razmislite o tome da se učlanite u klub organske hrane koji Vam dostavlja lokalne organske proizvode na vrata za mnogo manje novca od onoga što biste platili na tržnici. Planirajte unaprijed!

error: Sadržaj je zaštićen !!