DNEVNI HOROSKOP ZA 28.11.2022.

Dnevni horoskop za 28.11.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Osjećate da se Vaš partner udaljio od Vas i da ne želi više biti sa Vama. Ne shvatajte ovo previše ozbiljno. Trebate dati Vašem partneru par dana kako bi razmislio o svemu. S obzirom na okolnosti, Vaš partner će se oporaviti i vratiće Vam se zaljubljeniji nego ikada.

POSAO: Svega Vam je preko glave. Nemojte se pretvarati da znate šta se dešava ako ne znate. Bolje je da pitate to što Vam nije jasno kako ne biste napravili problem.

ZDRAVLJE: Ljudi smatraju da ste prilično suzdržana osoba, ali u stvari Vo možete i jako strastveni. Sa današnjim planetarnim poravnanjem, Vaše strasti će se uzburkati.

Očekujte da ćete izgledati i osjećati se najbolje što možete, i da ćete se iznenaditi onim što ćete postići. Vaša energija je na visokom nivou i usmjereni ste ka pozitivnim stvarima. Vi znate da je briga o sebi jako bitna! Dakle, ne preskačite svakodnevni trening!

BIK

LJUBAV: Budite pažljivi u odnosu sa partnerom. Ako mislite da Vam je učinjena nepravda, možda bi bilo dobro da razmislite o svemu što se desilo. To je prva stvar koju trebate uraditi. Kada imate nešto da kažete, budite iskreni. To će riješiti sve probleme između Vas i partnera i ukloniti negativnu energiju.

POSAO: U nastojanju da budete fokusirani na svoj posao, postoji šansa da ćete dobiti dezinformacije koje bi Vas mogle izbaciti iz takta. Ako VAm nešto zvuči sumnjivo, odvojite vrijeme da to još jednom provjerite umjesto da radite naslijepo.

ZDRAVLJE: Imate mnogo razumijevanja za druge ljude. Sa današnjim planetarnim aspektom ćete moći još jasnije razmjeti šta drugi osjećaju. Jedna od Vaših slabosti jeste to što ne razumijete svoje emocije.

Ovo može zvučati čudno, ali pokušajte razgovarati sa nekim o svojim emocijama. Jedan od načina da razumijete svoje emocije jeste da počnete da vodite dnevnik snova.

BLIZANCI

LJUBAV: Želite da kažete svom partneru nešto što Vas muči, ali se bojite da pokrenete tu temu. Možda se plašite da kažete svoje mišljenje, ali ukoliko se potrudite i budete iskreni, to može rezultirati samo dobrim ishodom. Dajte ljubavi šansu.

POSAO: Danas ćete ući u verbalni sukob sa nekim ko previše agresivan i ta osoba nema jasnu sliku situacije. Ne gubite prisebnost u ovoj situaciji. Držite se istine i vjerjte u sebe.

ZDRAVLJE: Konačno ste došli do onoga za čim ste žudjeli! Vaši ciljevi su u skaldu sa realizacijom ideja. Ako imate veliku želju da pomažete drugima, ali Vam je potrebna pomoć da to izrazite, konsultujte se sa nekim koga poštujete.

Kroz artikulaciju svojih misli ćete se približiti ideji koju možete podijeliti sa drugima. Duga šetnja Vam može pomoći da razmislite o svemu.

RAK

LJUBAV: Vaš odnos sa parnterom je naišao na blokadu. Međutim, ovo zapravo nije razlog da se brinete, sve dok vodite računa o tome da svom partneru iskreno kažete sve što mislite na način da stvarate međusobno povjerenje. Za nekoliko dana sve će doći na svoje i moći ćete nastaviti svoj odnos bez problema.

POSAO: Preuzmite ulogu vođe kako bi razjasnili zbrku koja je nastala. Zauzmite čvrst stav je je to upravo ono što je potrebno da se drugi vrate na pravi kada je u pitanju cilj koji želite postići.

ZDRAVLJE: Recite ono što mislite kako biste se oslobodili pritiska koji imate. Vaše emocije Vas mogu preplaviti kada to najmnje očekujete i samim tim možete reći nešto što ne mislite.

Potrudite se da sagorite višak energije tokom treninga i odmorite se. Kada je Vaše tijelo u balansu, Vaš um se istovremeno vodim tom emocijom i samim tim i Vaš odnos sa drugima postaje harmoničniji.

LAV

LJUBAV: Ako Vam se čini da je Vaš partner odsutan, nemojte to shvatiti previše ozbiljno. Vašem partneru treba malo vremena kako bi razmislio o svemu. U roku od dan-dva stvari bi se trebale vratiti u normalu, pa stoga, dajte mu prostor i vrijeme koji su mu prijeko potrebni.

POSAO: Budite pažljivi po pitanju toga šta govorite drugima. Možda ne razumijete kako utičete na ljude. Posotji šansa da ćete greškom poslati poruku svom šefu ili kolegi a koja zapravo nije namjenjena njima. Budite oprezni ili ćete u suprotnom biti u problemu.

ZDRAVLJE: Ono što danas budete govorili može imati veliki uticaj na druge ljude. Potrudite se da budete iskreni. Umirite svoj um meditacijom ili jogom, trčanjem ili očistite nered koji ste ostavili za sobom.

Ako smatrate da Vas neko ne razumije, budite Vi taj koji će se izviniti za bilo šta što ste pogrešno rekli ili uradili. Možda mislite i da Vas neko namjerno ne razumije! Budite smireni i pokušajte da razmijete svoje emocije. Snađite se kako biste izbjegli sukobe.

DJEVICA

LJUBAV: Iako duboko u sebi znate da ste u pravu, ipak je potrebno da razgovarate sa partnerom i potrudite se da on razmije cijelu situaciju. Oboje komplikujete stvari. Iako se ne možete naći na pola puta, barem možete prihvatiti jedno drugo onakvima kakvi jeste.

POSAO: Vaša neodlučnost je gora nego ikad danas, pa Vam je izuzetno teško da budete efikasni na poslu. Napravite dužu pauzu ručak i idite kući ranije ako je to moguće. Nema smisla da se vrtite u krug kada Vam je bolje da odmorite.

ZDRAVLJE: Danas ćete voditi dubokoumne razgovore. Očekujte dosta humora. Važno je da budete staloženi kako Vas emocije ne bi preplavile. Budite u skladu sa svojim tijelom, jer možete osjetiti neobičnu glad, ili žudjeti za nekim neobičnim ukusima ili začinima.

Pratite svoje instinkte i zadovoljite sebe, istražite nove ukuse. Takođe, pokušajte da legnete ranije večeras. Vašem tijelu je potreban dodatni odmor.

VAGA

LJUBAV: Danas ćete mnogo tajnovitiji nego što je to potrebno u vezi sa određenim događajem, što bi moglo uticati na odnos između Vas i voljene osobe. Razgovor je nešto što morate danas obaviti.

Bitno je da oboje na isti način posmatrate situaciju kako biste razriješili sve daljnje probleme. To je samo korak do boljeg razumijevanja između vas dvoje.

POSAO: Napetost se osjeti sa svih strana i osjećate kao da ste u središtu haosa. Imajte na umu da većina ovih problema proizlazi iz disbalansa između činjenica i fantazija. Treba da znate šta je šta i ne brinite se.

ZDRAVLJE: Danas ćete biti potrebni svima. Današnji planetarni aspekt ima način da učini ljude emotivnijima nego inače, i svi imaju potrebu da trče do najbliže osobe kako bi pomogli sebi u nevolji.

Osjećate nalet emocija, i važno je da odvojite vrijeme da razumijete šta se dešava u Vama. Pripremite lijepu večeru za svoje najmilije i nakon toga idite u dugu šetnju.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Neophodno je da obavite razgovor sa svojim partnerom kako biste riješili neke stvari. Nema svrhe prikrivati detalje kako bi Vam bilo lakše. Oboje morate da riješite suštinski problem. To zahtijeva dosta hrabrosti, ali će vam se isplatiti.

POSAO: Detalji koje ste zanemarili na nedavnom projektu Vas sada sustižu. Možda ćete morati ponovo da prilagodite svoju poziciju da biste se vratili na pravi put sa ispravnom procedurom. Priznajte svoje greške umjesto da ih prikrivate i krenite dalje.

ZDRAVLJE: Danas ništa neće ići onako kako je planirano. Taman kada počnete da idete svojim putem, može se dogoditi nešto što će poremetiti cijelu situaciju. Ono što radite u ovakvoj situaciji govori mnogo o Vama.

Kako biste imali strpljenja i izdržljivosti koji su Vam potrebni, obavezno trenirajte. Kiseonik u krvotoku se pretvara u strpljenje! Začinjena hrana je dobra za izbacivanje toksina iz krvi!

STRIJELAC

LUBAV: Danas ćete imati mogućnost da se pozabavite svojim emocijama kako biste mogli razgovarati sa voljenom osobom o tome kako se zaista osjećate.

Možda je Vaš bijes opravdan, ali fokusiranje na ta negativna osjećanja samo će pogoršati situaciju. Ako možete otvoreno i iskreno da razgovarate o svojim problemima, otkrićete novu ljubav ljubav koja sa sobom donosi rješenje.

POSAO: Nema potrebe da se osejćate odbačeno od strane drugih ljudi. Pričekajte da dođete na red i da date svoj doprinos i ne očekujte da će Vas iko pitati za mišljenje. Potrudite se da se izborite za sebe i ukoliko je potrebno, budite malo agresivniji.

ZDRAVLJE: Danas ćete udariti glavom u zid. Odnosno, sve što se trudite da postignete moglo bi dostići neku vrstu vrhunca. Možete ili uspjeti u svojim namjerama ili odustati od svega.

Budite spremni da se suočite sa izazovom pred Vama Budite posebno pažljivi na svoje potrebe. Pijte dovoljno vode tokom dana. Obratite pažnju na opremu sa kojom radite. Da li je sve ispravno? Ovakva vrsta pažnje će Vas usmjeriti ka većoj svijesti o tome što dolazi.

JARAC

LJUBAV: Komunikacija se sastoje od riječi, a ipak postoji razlika između istinske i površne komunikacije. Možete saznati više o tome kako komunicirate sa osobom koja Vam je bliska. Kažite sve šta osjećate i nemojte se pretvarati da ste nešto što niste. Naučite da budete iskreni i to će Vas dovesti do novog levela.

POSAO: Pretpostavka koju ste nedavno iznijeli će Vam se danas na neki način obiti o glavu. Jedini način da ispravite situaciju jeste da budete iskreni prema sebi i svima drugima kako biste se najefikasnije nosili sa teškom situacijom.

ZDRAVLJE: Iako danas osjećate da je pred Vama veliki izazov, pokušajte savladati ovu vrstu energije! Da, samo snaga i odlučnost će pobijediti propast i sumor.

Preporučujemo da Vam vježbanje bude prioritet, ali sporijim tempom. Ako postoji nešto što možete raditi a što je zabavnije od Vaše svakodnevne rutine kao što je tenis umjesto trčanja, samo naprijed i radite to.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete imati priliku da razgovarate sa nekim ko Vam već neko vrijeme okupira misli. Ali nema smisla žuriti sa svim pitanjima koja Vam, kako djeluje, nije nimalo neugodno pitati. Na taj način ćete uplašiti tu osobu. Ako Vam je zaista stalo do ove osobe, razmislite o njenim osjećanjima.

POSAO: Držite nos podalje od tuđih poslova danas. Osjećate tenziju među kolegama, ali suština je da to nije Vaš problem, stoga se klonite toga prije nego što se upletete u bitku koju jednostavno ne možete voditi.

ZDRAVLJE: Odvojite vremena za sebe danas. Ispunjeni ste dobrom energijom i morate sami odlučiti šta ćete sa njom. Sa ovom energijom možete mnogo toga da uradite.

Kao prvo, fizičke aktivnosti koje radite mogu Vas dovesti u stanje transa u kom ćete primati važne poruke iz Vaše nesvijesti. Ne propustite ovu priliku! U Vama je velika doza energije energije, a ovaj tranzit je način da iskoristite tu energiju za sadašnju i buduću upotrebu.

RIBE

LJUBAV: Volite da razgovarate sa drugima, ali danas, jedan razgovor će djelovati poput prave čarolije. To je takođe ključ za razvoj plodnije i intimnije veze sa nekim kome ste posebno dragi. Želite da se fokusirate na istraživanje svojih osjećanja i da ih izrazite na pravi način. Ako možete biti autentični, imate se čemu radovati.

POSAO: Danas Vas niko ne razumije. To Vam otežava postizanje cilja. Dajte sve od sebe da se skoncentrišete na svoje zadatke i da ne dozvolite drugima da Vas zbune svojim mišljenjem.

ZDRAVLJE: Strpljenje koje imate dolazi iz dubine Vašeg instikta, i danas se želite pozabaviti time! Situacija može postati nezgodna, a Vaši uobičajeni načini da dođete do ljudi mogu djelovati kao beskorisno!

Budite strpljivi prema drugima, a prije svega prema sebi. Zapamtite da nije na Vama da riješavate tuđe probleme. Uradite ono što možete za sebe. Kada Vam bude teško – radite jogu!

error: Sadržaj je zaštićen !!