DNEVNI HOROSKOP ZA 28.06.2022.

Dnevni horoskop za 28.06.2022 godine: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Mnogi će poželjeti malo više slobode i odmak od briga koje ih tište. Zato će potražiti društo bez obveza. KARIJERA: Vi zasigurno možete i bolje, ali trenutačne okolnosti vam možda to ne dopuštaju Samo nemojte okrivljavati druge. ZDRAVLJE I SAVJET: Preuzmite odgovornost.

BIK

LJUBAV: U drugom dijelu dana postat ćete otvoreniji za svaku vrstu druženja i zabave, a pojavit će se i prilike za to. KARIJERA: Malim koracima možete doći do značajnog cilja jednako kao i velikim. Zato ne brinite ako su pomaci postepeni. ZDRAVLJE I SAVJET: Jednostavno vjerujte.

BLIZANCI

LJUBAV: Imat ćete potrebu otići iz kuće što dalje. Ako živite s partnerom, treba to objasniti. Ako ne, neće vas naći doma. KARIJERA: Vaše zamisli lijepo napreduju, a vi predete zadovoljni što je tako. Danas radite na detaljima. ZDRAVLJE I SAVJET: Povežite se s ljudima iz drugih regija.

RAK

LJUBAV: U popodnevnim satima postat će opušteniji, a vaš će se odnos s osobama suprotnog psola poboljšati. KARIJERA: Doći će do sve bolje suradnje između vas i kolega. Uspjet ćete uskladiti različite ideje i mišljenja. ZDRAVLJE I SAVJET: Veselite se. Imate zašto.

LAV

LJUBAV: Osim što ćete se dobro zabaviti, u vama će tinjati potreba da budete glavni. Partneru bi to moglo ići na živce. KARIJERA: Žudite za još većim priznanjima od ovih koje ste nedavno dobili. Bilo bi bolje da ste malo skromniji. ZDRAVLJE I SAVJET: Razbistrite svoj um.

DJEVICA

LJUBAV: Kako dan bude odmicao, primijetit ćete da vaša najdraža osoba postaje sve osjetljivija. Budite pažljivi. KARIJERA: Potegnite još malo i rezultati će isplivati. To što se još ne vide ne znači da su daleko. ZDRAVLJE I SAVJET: Treba se više rekreirati.

VAGA

LJUBAV: Istovremeno ćete lumpati i maštati o nekoj idealističkoj ljubavnoj priči. Bit će to pravi emotivni stereo. KARIJERA: Volite se našaliti s kolegama. Danas ćete napraviti malu psinu, ali nitko vam neće zamjeriti. ZDRAVLJE I SAVJET: Širit ćete vedar duh.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uključit ćete se u mrežu veselih ljudi koji su spremni sve dijeliti s drugima. Bit će to pun pogodak za vas. KARIJERA: Posao ćete odrađivati kao da plešete. Jednostavno će vam ići. Nećete postavljati suvišna pitanja. ZDRAVLJE I SAVJET: Dobro je što ne komplicirate stvari.

STRIJELAC

LJUBAV: Izgledan je ugodan izlazak i vaša popularnost u društvu. No iznutra ćete još uvijek biti prazni. KARIJERA: Bez obzira što možda najbolje znate posao, oslobodite se potrebe da dominirate. Treba surađivati. ZDRAVLJE I SAVJET: Izdržite.

JARAC

LJUBAV: Opet ćete izgrati na kartu ljubaznosti i finog ponašanja, ali stvar je u tome da je to sve samo vanjština. Ljubav ide iz srca. KARIJERA: Možda vas neće najbolje razumjeti, pa se zato držite profesionalnih standarda i pravila. Tako će biti lakše. ZDRAVLJE I SAVJET: Naspavajte se.

VODOLIJA

LJUBAV: Neki će svoje ljubavne brige povjeriti prijatelju, drugi će ih gurnuti pod tepih, a treći će tulumariti s društvom bez obzira na sve.

KARIJERA: Finiširat ćete jedan zadatak koji vam je pomalo dosadan. Ova faza rada već je dugo čekala da se privede kraju. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite van među ljude.

RIBE

LJUBAV: Ozbiljnije teme vi ćete odgurati u stranu uz pomoć duhovite konverzacije. Druga strana neće vam zamjeriti. KARIJERA: Sve što budete radili ili eventualno predlagali morat ćete objašnjavati. U tome ćete biti uspješni. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne nadmećite se ni s kim.

error: Sadržaj je zaštićen !!