DNEVNI HOROSKOP ZA 27.04.2023.

Dnevni horoskop za 27.04.2023. godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Nemojte da ćutite i da se povlačite u sebe jer je razgovor je ključ za dobre odnose u ljubavi. Trenutna astralna konfiguracija Vam daje priliku da započnete dijalog sa osobom iz svojih snova. No, Vi ćete morati započeti konverzaciju i na Vama će biti da izaberete temu o kojoj ćete razgovarati.

POSAO: Dugoročni planovi Vam idu u prilog, ali nemojte da se obeshrabrite ukoliko danas doživite manji krah. Ovo je samo kratkoročni problem koji ćete savladati za kratko vrijeme i biti na dobrom putu ka ostvarenju ciljeva kojima težite.

ZDRAVLJE: Vaš znak će imati veliku planetarnu pažnju tokom narednih nekoliko meseci, pa se naviknite na razne komentare koje ćete čuti u prolazu a koji se tiču Vaše trenutne situacije. Ono što je bitno jeste da obratite pažnju na svoje tijelo i potrebe istog. Morate piti puno vode i redovno vježbati. Nešto se dešava i morate biti spremni da izvučete maksimum iz energije koja trenutno vlada.

BIK

LJUBAV: Današnji položaj sugeriše na to da ćete kroz razgovor sa jednom osobom osjetiti veliku količinu strasti. Nećete se baviti svakodnevnicom i raznoraznim tračevima. Biće to veoma prijatan razgovor, a prije svega, dotaći ćete se tema koje su od životne važnosti. Tišina između vas će biti ispunjena razmjenom predivne energije i pogledima.

POSAO: Trenutno se držite određenog koncepta samo zato što se nekome sviđa taj način rada i što vjeruje u to. Ne dozvolite drugima da misle umjesto Vas. Ono što može biti dobro za druge ljude nije nužno dobro i za Vas.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vas navodi da se fokusirate na realne stvari kada je pitanju Vaše tijelo. Jedan od načina da izrazite ono što osjećate jeste da počnete ozbiljno shvatati svoje fizičko stanje. Da li još uvijek pronalazite izgovore kada su u pitanju fizičke aktivnosti? Da li pijete dovoljno vode kako biste ostali hidrirani tokom dana? Kupujete li zdravu hranu kada idete u kupovinu? Mnoge zdrave navike se mogu formirati tokom ovog tranzita.

BLIZANCI

LJUBAV: Iako će Vam na prvi pogled djelovati kao da između Vas i osobe sa kojom imate sastanak večeras ne postoji hemija, mi Vam garantujemo da ćete se prevariti. Ono o čemu ćete razgovarati će Vas u potpunosti razuvjeriti. Pronaći ćete zajednički jezik i na taj način ćete se povezati u svakom smislu.

POSAO: Danas ste stavlja akcenat na Vaš dom i porodicu bez obzira na to da li ste na poslu ili ne. Odvojite vrijeme za privatne stvari i pobrinite se da imate dobru ravnotežu u svom životu u pogledu posla koji radite i porodive. Napravite neke izmjene ako smatrate da je to neophodno.

ZDRAVLJE: Danas vlada jako lijepa energija i dobro se osjećate. Odvojite vrijeme da obratite pažnju na male stvari koje su zaista lijepe u Vašem životu. Na primjer, ako pazite na ishranu i konzumirate samo lokalno uzgojene organske proizvode, možete vidjeti ljepotu u jednostavnoj ishrani koju dobijate iz ove hrane. Štaviše, ako hranu koju jedete pripremate za sebe i druge, to je samo po sebi lijepo i čini Vas srećnim.

RAK

LJUBAV: Današnji položaj planeta govori da ste uspjeli u svojoj namjeri i da ste napokon nagovorili osobu koja Vam se dopada da izađe sa Vama na sastanak. Ne samo da trebate biti elokventni, nego i prilično laskavi kada je ova osoba u pitanju. Korisite se i govorom tijela kako biste dali do znanja toj osobi da Vam je naprosto neodoljiva i da biste voljeli da imate bliži kontakt.

POSAO: Vaše raspoloženje se znatno popravlja i pitate se zašto se niste mogli osjećati tako dobro onda kada Vam je to bilo od velike važnosti. Sada nije vrijeme za žaljenje za prošlošću. To Vam neće pomoći. Uživajte u sadašnjosti.

ZDRAVLJE: Ljepota svakodnevnnice je naglašena današnjim planetarnim poravnanjem i morate biti svjesni toga! Stavite sebe u poziciju takvu da budete dio stvari koje su Vam inače lijepe. Zdravlje je jedan lijep dio života u kojem možete uživati u većoj mjeri nego što ste to činili u prošlosti! Potrudite se da ugodite sebi i da činite sve kako bi Vaša koža i tijelo uopšteno blistali.

LAV

LJUBAV: Današnja astralna konfiguracija Vas ohrabruje da pokažete više topline prema nekome koga biste željeli bolje upoznati, ali iz određenih razloga se klonite te osobe. Čini se da i ta osoba gaji slična osećanja prema Vama, ali, kao i Vi, iz nekog razloga Vam ne prilazi. Budite otvoreniji, iskreniji i sponatniji.

POSAO: Razmišljate koncizno. Sada je vrijeme da sastavite poruku šefu ili kolegi sa kojim radite i da kažete sve ono što Vam leži na duši. Nije Vam bilo tako lako da svoje misli pretočite u riječi, ali trenutno osjećate da sve što zamislite možete postići.

ZDRAVLJE: Pazite na sebe i pokušajte da ne dozvolite da Vam pažnju bilo šta poremeti. Sa današnjim položajem planeta, imate priliku da dobijete mnogo više od života ukoliko se držite svojih obaveza. To se odnosi na disciplinu koja je neophodna u životu ukoliko mislite bilo šta od svojih ciljeva postići.

DJEVICA

LJUBAV: Potrebno je da budte nježniji kada je u pitanju komunikacija sa jednom osobom kako biste se više zbližili. Današnje planetarno poravnanje Vas ohrabruje da odete korak dalje. Nemojte razmišljati o tome kakva bi idealna ljubavna veza trebala biti. Pokušajte da nučite nešto iz dosadašnjih iskustava. To bi Vam pomoglo u mnogim stvarima.

POSAO: Razigrani ste i raspoloženi, ali imajte na umu da ne osjećaju svi energiju koji Vi osjećate. Budite pažljivi prema onima koji se osjećaju loše. Neosjetljivost prema drugima će biti korijen velikog sukoba.

ZDRAVLJE: Potrudite se da svoju energiju fokusirate na dom. Nađite vremena za stvari koje već određeni period čekaju na Vas. Bilo bi dobro da napravite listu stvari koje želite da uradite. Današnja konfiguracija planeta će podržati pažnju koju posvećujete svom domu. Možda je vrijeme da počnete čistiti dio nereda koji se nekim čudom nakupio u uglovima pored kojih ne prolazite redovno. Pogledajte malo oko sebe i vidite šta je to što bi Vaš život učinilo kompletnim!

VAGA

LJUBAV: Današnje kretanje planeta sugeriše na to da je Vaš odnos sa simpatijom daleko manje komplikovan nego što Vi to mislite. Pokušavate da otkrijete koji motiv ima ta osoba kada ste Vi u pitanju, kao i zašto se ponašao loše prema Vama u prošlosti. Najbolje bi bilo da zaboravite na sve. Nemojte razmišljati o nebitnim stvarima. Budite otvoreni i svoji i uživajte u međusobnom društvu.

POSAO: Iako je radna sedmica možda gotova za Vas, čini se da se efekti iste još uvijek osjećaju. Osjećate se kao da još uvijek ima posla koji treba obaviti i da Vam je teško ne razmišljati o tome. Dišite duboko i razgovarajte o svemu sa prijateljima, ako je to moguće.

ZDRAVLJE: Uživaćete u današnjem položaju planeta jer imate priliku da ostvarite stvari zbog kojih ćete zablistati u danima koji dolaze. Budite vrlo marljivi, posebno kada slijedite predosjećaj da dobre stvari dolaze i da ćete Vi, od svih ljudi, biti u centru pažnje! Međutim, ova atmosfera se odnosi na očuvanje Vaše energije i primjenu na ono što je neophodno uraditi. To, naravno, podrazumijeva vježbanje!

ŠKORPIJA

LJUBAV: Večerašnji sastanak će biti pravo otkriće za Vas. Današnji položaj tijela planeta sugeriše na to da imate priliku da sa voljenom osobom razgovarate na jako bitne i interesantne teme, i to Vas jako raduje. Ovo bi mogla biti prekretnica u vašem odnosu, ali i u Vašem životu. Saznaćete nešto od velikog značaja.

POSAO: Odgovor koji čekate će doći i prije nego što mislite. U međuvremenu, pokušajte da ne budete nestrpljivi. Shvatali Vi to ili ne, mentalni stres negativno utiče na ljude oko Vas. Dajte sve od sebe da se opustite i da ne brinete.

ZDRAVLJE: Bićete zauzeti dok traje trenutna planetarna atmosfera, iako ne volite da razgovarate a ni da se bavite zdravljem u kondicijom. Ovo je onaj tranzit koji Vas pokreće naprjed. Održavanje striktnog rasporeda vježbanja i zdrava ishrana neće biti veliki izazov za Vas tokom ovog perioda.

STRIJELAC

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje Vam daje mogućnost da se odvojite na neko vrijeme od voljene osobe, ali i da u isto vrijeme saznate neke stvari koje Vas zanimaju. Potrudite se da saznate šta ta osoba voli i razmislite o tome da li ta osoba posjeduje sve ono što želite da Vaš partner ima. No, činjenica je da ste veoma oduševljeni ovom osobom i da je malo stvari koje ne poznajete u vezi njega ili nje.

POSAO: Istina je otkrivena. Prihvatite činjenično stanje i ponašajte se u skladu sa tim. Suočite se sa činjenicama i otkrićete da je ono što se dešava u najboljem interesu Vas i ljudi oko Vas.

ZDRAVLJE: Vaš organizam se nadao tranzitu poput ovog koji trenutno vlada, znali Vi to ili ne! Uticaj planeta pomoći će Vam da organizujete svoj program vježbanja za narednih nekoliko mjeseci. Sada je vrijeme da se fokusirate na svoje tijelo, kako iznutra tako i spolja. Razmislite o tome šta jedete iz probavne perspektive, kao i o tome kako ta hrana utiče na Vaš tjelesni izgled. Jedite ono što je lako svarljivo.

JARAC

LJUBAV: Osjetićete popriličnu privlačnost prema osobi koju poznajete samo pet minuta. Današnji položaj planeta Vam razbistrava um i shvatićete da je neophodno prvo da se dobro upoznate kako biste razmišljali o emocijama. Postoji određeni proces koji morate proći kako biste postali intimniji, osim onoga što trenutno imate.

POSAO: Imate osjećaj da ste se izvukli od moguće katastrofe na poslu. Bili ste na ivici pada, ali ste nekim čudom uspjeli to spriječiti na vrijeme. Sada je vrijeme da čestitate sami sebi i opustite se.

ZDRAVLJE: Sa današnjim planetarnim položajem nećete imati problema da se fokusirate na svoje tijelo i njegove potrebe. Pazite na energiju koju posjedujete i gledajte na nju kao na dar. Vježbanje, zdrava ishrana i voda su stvari koje morate sebi obezbijediti na dnevnom nivou. Zapravo, današnji aspekt može na neki način otežati stvari ako zanemarite sebe zbog lijenosti ili ravnodušnosti prema sebi. Osjetite svoje tijelo!

VODOLIJA

LJUBAV: Današnja planetarna konfiguracija Vas ohrabruje da budete otvoreni i iskreni sa osobom koju ste nedavno upoznali ili možda već neko vrijeme izlazite. Nema smisla skrivati sebe, svoje ideje ili mišljenja iza vela zbunjenosti ili iluzije. Treba da kažete šta mislite, i da budete iskreni i ponosni na ono što mislite. Mnogo ćete se bolje odnositi prema toj osobi ukoliko budete iskreni.

POSAO: Razmišljate ispravno i u stanju ste da iznesete svoju poentu bez problema. Komunikacija sa drugima je sjajna osjećate se kao da možete čitati misli jedni drugima. Razgovarajte o pitanjima vezanim za posao čak i ako niste na poslu.

ZDRAVLJE: Vaša vatrena energija će biti suočena sa nadoknađivanjem potrošenog vremena ili propusta od prije nekoliko dana. Nešto nije u najboljem redu i moraćete se pozabaviti svojim tijelom i vidjeti odakle potiče izvor te nelagode. Da li ozbiljno shvatate odmor? Vježbate li da biste se riješili stresa? Možda Vas je sve gore navedeno natjeralo da drugim ljudima kažete stvari koje niste trebali.

RIBE

LJUBAV: Današnji položaj planeta sugeriše na to da iako ste zamišljali da ćete biti u toplom zagraljaju osobe sa kojom večeras izlazite, veća je vjerovatnoća da ćete samo razgovarati sa dotičnom odobom. Ovo bi Vas moglo odvesti u fascinantna područja koja bi takođe mogla donijti priliku za zajednički poduhvat u budućnosti. Ovo će se odnositi na više stvari, ne samo na ljubav.

POSAO: Imate divne ideje, ali većinu vremena su te ideje prilično odvojene od Vašeg profesionalnog života. Danas ćete osmisliti mozgalicu koja će Vam pomoći da shvatite kako svoje divlje ideje sprovesti u djelo.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna konfiguracija ispunjava Vaše srce poštovanjem prema onome što je ispravno, šta god to značilo za Vas. Uživate u ovom osjećaju, a najbolje ćete uživati ukoliko budete sami Ne pokušavajte da nametnete bilo šta od onoga što osjećate drugima, jer bi vrlo lako moglo biti zanemareno ili malo cijenjeno, što će samo umanjiti ono što osjećate. Potrudite se da Vi uživate u ovome jer je to nešto što Vas ispunjava.

error: Sadržaj je zaštićen !!