DNEVNI HOROSKOP ZA 26.07.2022.

Dnevni horoskop za 26.07.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Oni u vezama danas će obnoviti svoju bliskost na lijep i nježan način. Oni koji su još sami, služit će se intuicijom. POSAO: U poslovnoj komunikaciji danas bi se na dnevnom redu mogla naći jedna osjetljiva tema. ZDRAVLJE I SAVJET: Pred vama je malo čudan dan.

BIK

LJUBAV: Ne inzistirajte da bude po vašem. Ako želite poboljšati osobne odnose, surađujte i više uvažavajte drugu stranu. POSAO: Moguć je financijski izdatak na koji niste računali, no vaše ideje su toliko bogate da ćete njima brzo vratiti izgubljeno. ZDRAVLJE I SAVJET: Griješiti je ljudski, ali istrajavati u pogreškama je ludost.

BLIZANCI

LJUBAV: : Kako dan bude odmicao, vas će sve više obuzimati potreba za nježnošću i pažnjom. Imate pravo na to. POSAO: Potpuno vam je jasno što trebate činiti. U skladu s tim gradit planove i razvijate nove strategije. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite strpljivi i smirite se.

RAK

LJUBAV: U vašem privatnom životu sada je sve onako kako treba biti. Zbog toga vas neumjesna pitanja ni najmanje ne brinu. POSAO: Danas ćete dobiti odgovore na neka pitanja, a poslovna korespondencija će se intenzivirati. ZDRAVLJE I SAVJET: Mali stresovi koje dobro podnosite.

LAV

LJUBAV: Netko od članova vaše bliže obitelji danas će zahtijevati vašu pažnju. Potrudite se biti pri ruci. POSAO: Oni koji se spremaju na poslovno putovanje, neka računaju na probleme u prometu i moguće odgode. ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se uz duhovite sadržaje.

DJEVICA

LJUBAV: Malim manevrima možete poboljšati svoj odnos s voljenom osobom. Velike ljubavne ambicije zasad pustite. POSAO: Moguće je da ćete nepromišljenim postupkom uzrokovati manji financijski gubitak ili gubitak nečije potpore. ZDRAVLJE I SAVJET: Prošetajte na zraku.

VAGA

LJUBAV: Vaše ljubavno samopouzdanje bit će na zavidnoj razini. Stoga će vas malo zbuniti osjetljivost partnera. POSAO: Svi oni čiji je posao istraživačkog karaktera danas bi mogli doći do zanimljivog otkrića. ZDRAVLJE I SAVJET: Vjerujte u sebe.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Što god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor dijeliti osmijeh. Sve će doći na svoje mjesto. POSAO: Pokušavate sebe naučiti da stvari primate onako kako dolaze. Imate odličan plan, ali uvijek nešto iskrsne. ZDRAVLJE I SAVJET: Nađite mir kroz meditaciju.

STRIJELAC

LJUBAV: Danas se u vašem ljubavnom životu neće događati ništa posebno novo, ali će vas prijatleji pozvati na druženje. POSAO: Dok danas budete radili, u jednom trenutku bit će vam potpuno jasno gdje ste, kako stojite i kamo stremite. ZDRAVLJE I SAVJET: Živčanost. Olabavite.

JARAC

LJUBAV: Budite taktični u ponašanju i izražavanju, te ne reagirajte u trenutku. Prvo promislite, a onda recite. I sve će biti dobro. POSAO: Odlično će vam ići svaka djelatnost gdje vi imate direktan utjecaj na stvari, kao i poslovi oko prezentacije. ZDRAVLJE I SAVJET: Razmislite o sebi.

VODOLIJA

LJUBAV: Vjerojatno ćete s dragim prijateljem podijeliti brige svog ljubavnog života i tako si olakšati stvari. POSAO: Čini se da se sve razvija i bolje nego što ste očekivali. Malo više angažmana danas će biti povezano s kolegama. ZDRAVLJE I SAVJET: Treba biti realan.

RIBE

LJUBAV: Mala nadmudrivanja oko dominacije u vezi i danas će se naći na dnevnom redu. Samci mogu naći ljubav na poslu. POSAO: Danas bi vam jedna mlada osoba s posla mogle povjeriti svoje strahove i sumnje. Ohrabrite je. ZDRAVLJE I SAVJET: Umor.

error: Sadržaj je zaštićen !!