DNEVNI HOROSKOP ZA 26.05.2023.

Dnevni horoskop za 26.05.2023. godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje Vam pomaže da se konačno opustite. Ukoliko danas imate sastanak sa partnerom, onda očekujte nezaboravan provod. Iznenadićete se količinom pažnje i ljubavi koju Vam partner posvćuje, ali nemojte previše da se prepuštate.

POSAO: Ukoliko ste spremni na kompromise, očekujte sjajan uspijeh na polju karijere. Budite otvoreni za nove ideje i gledajte da širite svoj spektar znanja.

ZDRAVLJE: Činjenica je da niste zadovoljni trenutnom situacijom i željeli biste da nešto promijenite! Vaš avanturistički duh Vas pokreće. Vježbe poput joge i meditacije mogu Vam pomoći u pronalaženju mira. Bazirajte se na zdraviju ishranu. Zdrav imuni sistem je prva prevencija o bolesti. Osim vode, pijte što više limunovog soka i drugih citrusa koje volite.

BIK

LJUBAV: Nemojte dopustiti da Vas svakodnevni problemi spriječe da se večeras dobro provedete. Trenutna energija Vas podstiče da izrazite svoju individualnost i da izgledate najbolje što možete. Nikada ne znate kako i kada biste mogli upoznati svoju srodnu dušu pa se stoga malo potrudite.

POSAO: Danas se ne osjećate dobro po pitanju posla koji radite i pitate se da li je to ono što želite da radite do kraja svog života. Nemojte donositi ishitrene odluke. Danas Vam je naišao loš dan, ali to nije razlog za odustajanje od svega.

ZDRAVLJE: Prepustite se stvarima zbog kojih Vaša energija raste. To svakako uključuje fizičke aktivnosti. Preporučujemo Vam da radite bilo šta što pokreće cirkulaciju, tj trčanje, Bikram joga, Ashtanga joga, pilates, itd. Takmičarski sportovi Vam se ne preporučuju jer bi dinamika takvih aktivosti mogla negativno uticati na Vašu energiju. Unaprijed razmišljajte o stvarima koje govorite.

BLIZANCI

LJUBAV: Trenutna planetarna energija Vam daje priliku da proslavite svoju ljubav sa osobom koju volite. Ukoliko nemate partnera a pritom imate priliku bolje upoznati osobu koja Vam se dopada, onda očekujte sjajan dan. Uživajte u ovoj prilici i potrudite se da razvijete skladan odnos.

POSAO: Danas je sve na svom mjestu i samim tim imate priliku da napravite velike stvari na polju karijere. U zraku vlada visok stepen energije koju možete iskoristiti u dobre svrhe. Očekuje Vas sjajan dan.

ZDRAVLJE: Kada se odlučite za nešto, velika je vjerojatnost da ćete uspjeti u onome što ste zacrtali. Uz današnju astralnu konfiguraciju, to se odnosi na ciljeve u vezi sa zdravljem. Razmislite o ciljevima koje ste sebi postavili, a koji uključuju Vaše svakodnevne navike. Bilo da se radi o hrani, odmoru ili fizičkim aktivnostima, ovaj aspekt će Vam pomoći u namjerama koje imate.

RAK

LJUBAV: Ukoliko ne budete sasvim jasni, doći će do haosa kada je Vaš ljubavni život u pitanju. Današnja astralna konfiguracija se može porediti sa pravom konfuzijom i sve što kažete može biti pogrešno shvaćeno. Dakle, potrudite se da budete koncizni kako biste izbjegli nepotrebne sukobe.

POSAO: Današnja energija Vas podstiče da napredujete. Sanjajte velike snove. Sada

je vrijeme da zablistate. Prijavite se za unapređenje ili povišicu. Pošaljite svoj CV na mjesta za koja ste samtrali da Vas nikada neće zaposliti. Uspjeh je Vaš.

ZDRAVLJE: Vi ste vrlo znatiželjna i bistra osoba, stoga pokušajte iskoristiti te kvalitete i primijeniti ih na svoju ishranu ovog mjeseca. Tokom sljedećih nekoliko mjeseci ćete morati obratiti pažnju na svoje tjelesne potrebe. Raspitajte se gdje možete nabaviti proizvode za njegu tijela. Cijena organskih proizvoda je malo veća u odnosu na neorganske proizvode. Počnite se informisati o zdravim stvarima.

LAV

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje budi neke od Vaših najintrigantnijih fantazija, koje nikada do sada nisu ugledale svijetlo dana. Ako tražite nekoga sa kim ih možete podijeliti ili pak isprobati, nemojte raditi stvari koje radite svaki dan. Ako se bavite stvarima koje su vezane za muziku ili umjetnost, veća je vjerojatnost da ćete upoznati pravu osobu.

POSAO: Čeka Vas velika prilika i Vi ste jedini koji to može ostvariti. Nemojte čekati da će Vam bilo šta biti servirano na tanjiru. Preuzmite inicijativu na sebe i bićete iznenađeni rezultatima. Imate resurse koji su Vam potrebni za uspjeh.

ZDRAVLJE: Kada pronađete ono što Vas čini sretnim, ne pada Vam teško da to radite svaki dan. Ako niste pronašli ono što Vas čini srećnim, vrlo je bitno da ne odustajete od potrage. Pijte dosta vode i za samo nekoliko dana ćete osjetiti učinak u probavnom traktu, na svojoj koži i osjetićete povećanu energiju. Ako krenete da uptažnjavate ove stvari, život Vam se može promijeniti iz korijena.

DJEVICA

LJUBAV: Ako Vam se čini da ste zbunjeni, to bi moglo biti posljedica uticaja trenutnog planetarnog poravnanja. Ukoliko danas trebate da se vidite sa nekim, pokušajte se detalja vezanih za tu osobu. Takođe se potrudite da ne pokrećete teške teme.

POSAO: Danas sve ide kako treba, stoga nemojte gubiti dan hvaleći se. Iskoristite današnju energiju u svoju korist. Pokrenite se. Postići ćete sve ono što ste zamislili. Nepokolebljiva sreća će Vas dovesti do uspijeha.

ZDRAVLJE: Imate sjajne ideje, ali važno je da odredite svoje prioritete! Prije svega razmislite o tome u kakvom stanju je Vaše tijelo? Morate biti dobri prema sebi! Razmislite šta je to što Vam je neophodno kako biste bolje živjeli? Više ili manje odmora? Više ili manje hrane? Na osnovu ovih stvari postavite sebi cilj i time se vodite u budućnosti.

VAGA

LJUBAV: Trenutna planetarna energija implicira na to da biste se danas mogli zaista divno provesti sa svojim partnerom. Dan je kao stvoren za ljubav, koja djeluje nerealno, ali istovremeno i jako zabavno. Nemojte u ovoj fazi previše obećavati jedno drugom. Pričekajte da se malo bolje upoznate.

POSAO: Osjećate se kao da ste zapostavljeni među kolegama. Budite strpljivi. Fokusirajte se na vlastite projekte i obaveze. Doći će vrijeme kada će drugi moliti da se druže sa Vama.

ZDRAVLJE: Uvidjećete mnoge mogućnosti kada počnete da razmišljate o svim mogućnostima koje imate pred sobom. Znate šta Vam je potrebno za zdrav i izbalansiran život. Dakle, kada otkrijete stvari za koje smatrate da bi Vam najviše pomogle, zapišite ih u dvije sekcije, tj jednu sekciju odvojite za aktivnosti koje do sada niste radili a drugu sekciju za stvari koje ste već isporbali. Morate se potruditi da implementirate nove stvari u svoj život.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nemojte da se brinete previše ukoliko niste sigurni šta se trenutno dešava po pitanju Vašeg ljubavnog života. Današnja planetarna energija stvara iluziju, tako da više niste sigurni u šta da vjerujete. Stvari će biti drugačije za par dana. U međuvremenu nemojte donositi ishitrene odluke.

POSAO: Dobre stvari se danas dešavaju svuda oko Vas, ali, nažalost, osjećate se kao da se ništa ne odnosi na Vas. Nemojte prisiljavati sebe da budete nešto što niste. Budite strpljivi. Ovo nije Vaše vrijeme. Uskoro će sve biti bolje.

ZDRAVLJE: Balans je teško postići kada ste rastreseni. Važno je odabrati hranu i vrstu aktivnosti koja Vama odgovara. Kao pojedinac koji ovisi o ravnoteži, dobro bi bilo da se posvetite meditaciji. Neki aspekti joge uključuju meditaciju, a možete pronaći online časove ili tutorijale koji odgovaraju Vašim potrebama. Isprobajte i transcendentalnu meditaciju.

STRIJELAC

LJUBAV: Trenutni planetarni aspekt je odličan za rješavanje problema i nedoumica. Ako ste nedavno prošli kroz težak period, iskoristite ovu priliku da zajedno sa svojim partnerom uradite nešto posebno i ponovno zapalite iskru među Vama. Napravite romantični obrok za dvoje i pogeldajte svoj omiljeni film. Učinite sve što će Vam pomoći da se opustite.

POSAO: Ako insistirate na tvrdoglavosti po pitanju trenutne situacije na poslu, očekujte da ćete zaostati za svojim koegama. Budite fleksibilni i nemojte prebrzo donositi zaključke. Niste u poziciji da gubite previše vremena.

ZDRAVLJE: Harmonično okruženje je ključno za Vas. Neophodno je da pronađete balans u svakodnevnom životu. Dom je mjesto gdje uživate u svom miru i opuštate se kako biste se oporavili od svakodnevnih stresova. Stoga pokušajte da usvršite svoj dom kako biste svakodnevno uživali u svojoj oazi mira.

JARAC

LJUBAV: Postoji šansa da ćete danas doživjeti neponovljivo ljubavno iskustvo. Ukoliko se danas nalazite sa svojim partnerom, pokušajte da budete ono što jeste, tj prava koketa. Ova prilika je previše dobra da biste je propustili. Sigurno je da ćete uživati i da ćete u narednom periodu poželjeti da ponovite ovakvo druženje.

POSAO: Danas postoji šansa da ćete biti u zaostatku sa kolegama ukoliko ne budete držali tempo. Nemojte seprotiviti tuđim idejama samo zato što niste u stanju da budete u koraku sa kolegama. Rizkujte i ne plašite se neuspijeha.

ZDRAVLJE: Reformacija i promjena su izazovi koji u ovom trenutku mogu stvoriti stres u Vašem životu. Kako biste se suprotstavili ovom stresu, pokušajte da se prilagodite promjenama koje dolate. Iako ste rijetko bolesni, preporučujemo Vam da se više odmarate u narednom periodu. Umirite svoj um i tijelo. Iskoristite vrijeme koje imate za sebe i svoje potrebe!

VODOLIJA

LJUBAV: Trenutna astralna konfiguracija Vas podstiče da budete razumni kada je ljubavni život u pitanju. Ukoliko želite da promijenite određene apsekte u ponašanju Vašeg partenra, to može izazvati kontra efekat. Dopustite mu da bude svoj kako bi se osjećao dobro u Vašem pristustvu.

POSAO: Agresivne motede u vezi sa karijerom će Vam se isplatiti, stoga se nemojte plašiti. Potrudite se da volite to što radite. Ako Vam nije iskreno stalo do posla koji radite, onda ga najvjerojatnije nećete dobro raditi.

ZDRAVLJE: Vi ste rođeni putnik, pojedinac koji voli avanturu i želi istražiti cijeli svijet. Na vrlo slikovit način pronalazite rute od tačke A do tačke B. Morate imati redovnu aktivnost u svom životu kako biste se osjećali dobro, a Vaš avanturistički duh sugeriše na to da Vas rizik pokreže. Budite u formi kako biste uživali u slobodi koju toliko volite.

RIBE

LJUBAV: Postoji šansa da ćete sresti svoju srodnu dušu, pod uticajem trenutne astralne energije. Ukoliko večeras izlazite, iskusićete ljubav na prvi pogled. Bićete podložni snažnim emocijama, ali nemojte sebi dopustiti da Vas to previše zanese.

POSAO: Danas ste na na samom vrhu i sve u što vjerujete ide Vam u prilog. Prilike na polju karijere se redaju iz minuta u minut. Vaša energija je jaka i vrlo ste zadovoljni sobom. Iskoristite ovaj period.

ZDRAVLJE: Trenutna astralna konfiguracija Vam šalje dodatnu snagu u pogledu na Vaše zdravstvene navike. Razmislite o tome koje navike Vam najviše prijaju. Ne osuđujte sebe. Šta mislite da je potrebno promijeniti u Vašoj ishrani kako biste se bolje osjećali? Pijete li dovoljno vode? Jedte li svježe voće i povrće? Unosite li minerale i vitamine? Slušajte šta Vam tijelo pokušava reći. Sva moć leži u znanju!

error: Sadržaj je zaštićen !!