DNEVNI HOROSKOP ZA 26.02.2023.

Dnevni horoskop za 26.02.2023 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Današnji planetarni aspekt Vam nagovještava da postoji šansa da ćete upoznati osobu koja će Vam privući pažnju. Ne samo da je ova osoba veoma zanimljiva, već Vam se dopada i način na koji izgleda i način na koji razmišlja.

Toliko ćete biti iznenađeni cijelom situacijom da naprosto nećete moći prestati da pričate što je velika šteta jer, možete porpustiti da čujete neke sjajne stvari.

POSAO: Danas postoji šansa da će doći do električnih kvarova. Strpljenje je Vaša ključna vrlina u ovoj situaciji i potrudite se da reagujete što mirnije kada naiđete na problem. Pokušajte da radite sve kroz osmijeh. Ako to ne učinite, dan će Vam biti mnogo gori nego što bi trebao biti.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vam daje energiju da otkrijete nešto novo! Istražite sve mogućnosti koje imate i obratite posebnu pažnju na svoje emocionalne reakcije na te prilike.

Vaše emocije će biti prenaglašene danas. Pokušajte da predvidite kako će odluke koje donosite uticati na Vaše emocije. Budite doslijedni kada su u pitanju fizičke aktivnosti i ishrana.

BIK

LJUBAV: Mnogo volite kada Vam se udvara neko sa stilom i ne podnosite kada neko nema obzir prema Vama i Vašim emocijama u datom trenutku. Ipak, sa današnjim planetarnim poravnanjem imate veliku želju da postanete predmet nečijeg interesovanja. Zaboravićete na sve kodekse koje imate i imaćete potrebu da se bacite u zagrljaj osobi koja Vam se dopada.

POSAO: Informacije koje dobijete Vam nisu baš najjasnije. Ne bavite se previše tim stvarima. Shvatite sve sa rezervom. Nečija primjedba nije nešto oko čega bi trebali da se nervirate. Ova osoba ne zna o čemu govori.

ZDRAVLJE: Veoma Vas pogađa trenutna situacija u svijetu. Potrudite se da pronađete mir koji Vam je potreban, da li kroz meditaciju, jogu ili neki drugi oblik vježbanja.

Ako ste podložni bolestima, koristite preventivne biljne lijekove kao što su zlatica, ehinacea i astragalus, koje možete lako pronaći u lokalnoj prodavnici zdrave hrane. Za smirivanje epifize Vam se preporučuje da jedete plod papaje.

BLIZANCI

LJUBAV: Današnji planetarni aspekt signalizuje početak veoma uzbudljivog peridoa za Vas. Napokon, doći će do ostvarivanja svih želja koje ste imali kada je u pitanju odnos sa partnerom. Spremate se da pređete prag koji će promijeniti Vaša uvjerenja i pogled na život, ali i okolnosti u kojima se nalazite. Vađ život više nikada neće biti isti.

POSAO: Širite svoje znanje što više možete. Imate mnogo toga da kažete. Pobrinite se da budete spremni da prihvatite posljedice koje ćete trpiti zbog toga. Reakcije ljudi neće biti ono što očekujete. Budite strpljivi. Dajte im vremena da shvate o čemu govorite.

ZDRAVLJE: Oslobodite se stresa tako što ćete biti aktivniji. Ono što činite za svoje tijelo morate učiniti i za svoj duh. Idite na trčanje sa prijateljem ili plešite uz omiljene disko pjesme, radite sve ono što Vas čini srećnim a istovremeno pokreće Vaše mišiće. Vrsta energije koju imate uglavnom dolazi iz aktivnosti kojima se bavite pa stoga izaberite nešto što će Vas usrećiti!

RAK

LJUBAV: Ne možete se držati starog načina razmišljanja sada uslijed trenutnog planetarnog poravnanja. Ako želite maksimalno iskoristiti novi odnos u koji ste ušli, morate se osvrnuti na neke stvari koje radite. Ne radi se o tome da ste dosadni ili preosjetljivi, već često sebe i život shvatate previše ozbiljno.

POSAO: Vrti Vam se u glavi. Dobićete toliko informacija da će Vam biti gotovo nemoguće donijeti bilo kakvu odluku. Vodite se instinktom i ne gubite ostatak dana na pretpostavke.

ZDRAVLJE: Osjećate simpatije prema nepoznatoj osobi. Previše ste osjetljivi i to utiče na način na koji razmišljate o svemu. Pojačajte svoje odbrambene mehanizme strožijim mjerama.

Prijavite se za časove samoodbrane. Gledajte na borilačke vještine kao na novi oblik vježbanja koji ćete integrisati u svoj repertoar. Pijte puno vode i povremeno zamijenite kafu biljnim čajem. Preporučuje Vam se ehinacea i kamilica.

LAV

LJUBAV: Trenutni planetarni tranzit Vas ohrabruje da poradite na svom izgledu, kako biste impresionirali svog budućeg partnera. Vaše raspoloženje će se mijenjati iz minuta u minut i nemojte očekivati od te osobe da će Vas pokušati oraspoložiti skupim poklonima i prevelikom pažnjom. Potrudite se da sami sebe usrećite jer Vi najbolje znate šta volite i šta Vam je potrebno.

POSAO: Naleti kreativnosti koje imatte su Vam veoma važni za posao koji radite. Vodite se svojim idejama. Važno je da stimulišete ovaj dio Vašeg mozga kako biste uravnotežili način na koji razmišljate.

ZDRAVLJE: Ako imate problema sa koncentracijom, potrudite se da budete fizički akitvniji i da se što više odmarate u miru. Bikram joga je nešto što definitivno morate isprobati!

Obavezno pijte puno vode prije i tokom fizičkih aktivnosti. Idite na masažu kad god imate priliku. Pružite sebi to zadovoljstvo. Preporučuje Vam se da koristite žalfiju za opuštanje.

DJEVICA

LJUBAV: Danas se budi velika strasti u Vama. Današnje planetarno poravnanje ukazuje na to da Vaš partner očekuje neku vrstu poklona od Vas u čast izvinjenja koje mu dugujete. Budite ljubazni za promjenu i potrudite se da obradujete svog partnera u spavaćoj sobi novim vešom i novom svilenom posteljnom.

POSAO: Priželjkujete i čekate da Vam se neko javi. Očajnički čekate pored telefona ili kompjutera čekajući vijesti koje želite čuti. Ne gubite dan na ovaj način. Ili sami kontaktirajte ovu osobu ili pustite da se sve odvija samo od sebe.

ZDRAVLJE: Vaš stomak će biti osetljiv danas. Pijte čaj od mente ili kamilice da umirite želudac. Ako vidite da ne možete vježbati, odvojite malo vremena za lagano istezanje.

Usmjerite pažnju na probavni proces i jedite laganu hranu kao što su čorbe i kuvano povrće. Ako možete nabaviti organsko povrće, to bi bio pun pogodak. Ukoliko niste previše upoznati sa organskom hranom, pročitajte na internetu veliki broj članaka na ovu temu.

VAGA

LJUBAV: Današnji planetarni aspekt upućuje na to da ste namjeravali da napišete pjesmu za svog partnera, nešto što bi mu izmamilo suze u očima. Ali, nažalost, što se tiče suptilnosti i prefinjenosti, Vi ste posljednja osoba na svijetu sa ovim vrlinama. Ipak, ako Vas partner zaista voli, mala sitnica će biti dovoljna da pokažete svoju ljubav!

POSAO: Danas ćete se nervirati zbog par situacija, ali to ne znači da morate da se ljutite na sve oko sebe. Zapamtite da, iako možda nećete moći promijeniti situaciju, možete barem promijeniti svoju reakciju na ovu situaciju.

ZDRAVLJE: Spremni ste da odbranite ono što Vam je važno. Ipak, nemojte se zanositi i zaboravljati na svoje potrebe. Ako volite da budete u centru pažnje, ples ili boks su idealne stvari za to i ujedno ćete se osjećati dobro jer ste fizički akitvni. Jako je bitna hrana koju konzumirate. Jedite više suvih grožđica. Dobre su za srce, a u kombinaciji sa mesom ne možete promašiti!

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dnašnja planetarna konfiguracija sugeriše na to da neko jedva čeka da Vas čuje i vidi dok Vi niste sasvim sigurni šta treba da radite. Sve zavisi od Vašeg raspoloženja i od toga da li smatrate da Vam se isplati ulaziti u ovaj odnos.

Ipak, ovo je vrijeme da slavite ljubav u svim oblicima i kada želite da impresionirate nekoga, sigurno znate kako to učiniti sa stilom. Hajde, usrećite nekoga!

POSAO: Dišite, smirite se. Pokušajte da ne dozvolite da Vas opterećuju svačiji problemi. Vi uvijek razmišljate o svim stvarima koje bi mogle poći po zlu. Samo razmišljanje o ovim stvarima će probuditi nemir u Vma. Umjesto toga, razmišljajte o pozitivnim stvarima.

ZDRAVLJE: Morate biti zaštitnički nastrojeni prema svom vremenu i energiji i da se više posvećujete sebi umjesto drugima. Fokusirajte se na sebe danas.

Vježbajte i zatražite savjet od profesionalca kada Vam zatreba. Bilo bi dobro da Vam neko drugi pripremi zdrav obrok. Inače, mnoge organske trgovine pripremaju divna jela koja se mogu ponijeti. Usporite tempo danas.

STRIJELAC

LJUBAV: Vi znate sve o ljubavi, samo je šteta što izgleda da niko drugi ne dijeli Vaše mišljenje. Današnja planetarna kofiguracija sugeriše na to da ćete biti u iskušenju zbog potrebe da budete drugačiji. Potrudite se da svaki dan slavite dan zaljubljenih i priredite svom partneru lijepo iznenađenje.

POSAO: Vaš način rada ne odgovara ljudima sa kojima radite. Doći ćete u sukob zbog ovofa. U ovom trenutku ne morate tražiti kompromis. Jednostavno shvatite da svako misli za sebe.

ZDRAVLJE: Sa današnjim planetarnim poravnanjem ćete biti osetljivi na potrebe drugih ljudi, sa posebnim naglaskom na porodicu i djecu. Možda biste trebali razmisliti o tome da pormijenite neke stvari u svom domu.

Da li je vrijeme da nadogradite svoju kuhinju? Začinsko bilje uzgojeno u vlastitom domu je divan način da povećate užitak u jelu i kuvanju. Posadite male saksije raznog bila u svojoj kuhinji koje ćete koristiti tokokm kuvanja a, ujedno je i dekorativno. Ruzmarin, peršun i bosiljak su odlični za početak.

JARAC

LJUBAV: Današnja planetarna konfiguracija govori da ste, kako izgleda, u potpunosti zaboravili na ljubav, ali to će se uskoro promijeniti. Vi ste osoba koja o svima misli dobro, a najgore epitete sebi dodjeljujete. Ipak, pred Vama je dokaz da je drugima mnogo stalo do Vas. Veoma ste voljeni jer uživate da dijelite samo najbolje stvari sa ljudima.

POSAO: Imate problem u komunikaciji sa ljudima. Doći će do tenzije na poslu, ali je neophodno da riješite neke nedoumice. Morate iznijeti sve karte na sto kako biste napravili određeni napredak.

ZDRAVLJE: Ako niste upoznati sa biljnim ekstraktom dobijenog iz bobice saw palmetto, krajnje je vrijeme da se upoznate. Klinički je dokazano da smanjuje grčeve u stomaku kod žena i poboljšava zdravlje prostate kod muškaraca.

Tema ublažavanja patnje važi i za druge aspekte Vašeg života. Bolovi u leđima, vratu i glavobolje mogu se barem djelimično ublažiti povećanjem unosa vode i povremenim časovima joge. Ovo su jednostavne, ali dobre preporuke.

VODOLIJA

LJUBAV: Današnja planetarna atmosfera ukazuje na to da bi bilo najbolje da kažete svom partneru sve ono što Vam leži na duši. Poklon bi svakako bio divan gest, a ima li boljeg načina da se neko osjeća dobro nego da mu poklonite nešto što će mu pomoći da shvati koliko Vam je stalo do njega. Ako mislite da je Vaš partner Vaša srodna duša, zašto se ne biste obavezali da ćete biti zajedno do kraja života?

POSAO: Ovo će biti naporan veoma dan za Vas. Energiju koju imate možete iskoristiti za razne stvari kao i za lični napredak. Pozabavite se manjim poslovima koji su Vam preostali. Skidajte ih sa liste jednan po jednan. Bićete poprilično efikasni.

ZDRAVLJE: Intenzivan tempo nije nešto što Vas karakteriše, iako ne bi bilo loše da se ponekad pokrenete. Na primjer, možda biste trebali razmisliti o intenzivnoj konzumacije vode.

Pokušajte Vam da pređete u naviku da pijete nekoliko čaša tople vode prije jutarnje kafe ili čaja. Kako biste dodatno hidratizovali tijelo, kupite sokovnik i pravite sebi zdrave napitke od svježeg voća i povrća.

RIBE

LJUBAV: Imaćete priliku da se upustite u avanturu. Ovo će imati veliki uticaj na Vaše ideje, način razmišljanja, ali i na način na koji pristupate bliskim odnosima. Držite se svoje svakodnevnice i pustite da se sve odvija na isti način ili se u potpunosti prepustite avanturi koja je pred Vama.

POSAO: Biće Vam poprilično teško da se izborite sa današnjom energijom. Držite se i budite otvoreni za različite mogućnosti. Ova fleksibilnost je ključna ukoliko želite da ostanete pri zdravoj pameti tokom današnjih dešavanja.

ZDRAVLJE: Danas ćete doživjeti neku vrstu prosvjetljenja. Sada je posebno važno da se fokusirate na zdravu ishranu koja hrani Vaš um kao i Vaše tijelo. Ograničite količinu prerađene hrane koju jedete.

Očistite svoj dom od nezdrave hrane koja samo vreba i čeka da posustanete. Pitajte svog lokalnog prodavača organskih namirnica da li postoji klub zdrave ishrane kom se možete pridružiti. To je ekonomičan način da obezbijedite sebi organske proizvode!

error: Sadržaj je zaštićen !!