DNEVNI HOROSKOP ZA 25.11.2022.

Dnevni horoskop za 25.11.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Prethodni dani su bili jako napeti za Vas i to možete iskoristiti kao razlog da razjasnite svoj odnos sa partnerom. Ako ste većinu svog vremena provodili zajedno, sa vrlo malo ili nikako vremena da se nađete sa porodicom ili prijateljima, onda treba da jedno drugom dati vremena da to ispravite. Ako to ne učinite, onda ćete stvarno ići jedno drugom na živce, a to bi bila velika šteta!

POSAO: Nalazite se na prekretnici. Dobro osmotrite svoju trenutnu poziciju. Gledajte na stvari iz novog ugla i odmah ćete shvatiti kojim putem trebate ići dalje. Vjerujte u sebe.

ZDRAVLJE: Vodite se današnjom energijom. Ako obratite pažnju na to kako se ophodite prema ljudima, porodici, prijateljima, kolegama ili partneru, vidjećete da se vodite isključivo intuicijom. Drugim riječima, vjera u svoj instinkt je ključna za sve.

Kako biste ojačali svoje šesto čulo, držite se redovnog rasporeda vježbanja i razmišljajte o svojim zdravstvenim ciljevima dok vježbate. Ovo će Vam pomoći da povežete svoje namjere sa svojim sposobnostima.

BIK

LJUBAV: Osjećaj tenzije u zraku čini da ste i Vi takođe napeto. I vi i Vaš partner ćete osjetiti potrebu da kažete sve što mislite, što bi moglo biti jako dobro.

Jedini problem jeste što možda nine razmišljate dovoljno kako ćete reći to što imate da kažete. To može dovesti do sukoba i međusobnog nepovjerenja.

POSAO: Držite papir i olovku sve vrijeme uz sebe. Ideje u vezi sa Vašom budućnošću pašće Vam na pamet kada najmanje očekujete. Držite uši i oči otvorene. Neko koga sretnete u trgovini možda ima rješenje koje tražite.

ZDRAVLJE: Nije lako prekinuti tradiciju koju dugo upražnjavate, ali ste donekle poznati po tome što idete manje težim putem. Ponekad je put kojim se manje putuje za Vas ipak tradicionalan! Napravite pauzu danas i pratite vrlo jednostavan plan.

Jedite svježu hranu koja Vam je dostupna, vježbajte, ali posebno vodite računa o zglobovima (joga ili plivanje praćeni saunom) i lezite ranije u krevet. Naredni put kada poželite nešto promijeniti će biti mnogo lakši za Vas.

BLIZANCI

LJUBAV: Zalažete se za svoje principe i prave vrijednosti. Ako ste ćutali već neko vrijeme, dok iznutra kipite od bijesa zbog svog partnera, onda je vrijeme da progovorite. Ako nastavite potiskivati svoje prave emocije, na kraju ćete patiti i Vi i Vaš ljubavni odnos.

POSAO: Dok se sve oko Vas kreće velikom brzinom, Vi se osjećate kao da ste zaostali. Ne brinite se. Radite svojim tempom. Opustite se. Nema potrebe da se previše trudite.

ZDRAVLJE: Današnja energija čudno utiče na Vas. Samo ne dozvolite da Vas to izludi! Imate poriv da popravljate stvari, pa čak i ljude, i to Vas može iznervirati do određene mjere.

Odvojite vremena i radite vježbe koje Vam prijaju. Vježbe kao što je joga ili trčanje mogu Vam dati mir koji Vam je potreban. Na taj način ćete se i Vi ćete osjećati mirnije.

RAK

LJUBAV: Od Vas se zahtjeva akcija. Danas će Vam riječi same izlaziti iz usta, i pokazaćete koliko Vam je zapravo stalo do partnera. Voljena osoba je umorna od Vaših obećanja i želi da vidi konkretnu i opipljivu manifestaciju Vaše ljubavi. Možete li ispuniti to što ste obećali?

POSAO: Osjećate veliko samopouzdanje danas. Uspjeh u Vašoj karijeri počinje snažnim samopouzdanjem i pozitivnim stavom. Danas je jedan od onih dana kada osjećate samopouzdanje jače nego ikad. Iskoristite ga!

ZDRAVLJE: Kada su planete u harmoniji kao danas, možete očekivati da ćete se osjećati u skladu sa onim što Vam je najvažnije. Možete osjetiti koliko Vam je važno vježbati prije nego što učinite bilo šta drugo.

Kada, na primjer, kada izbacite višak energije u teretani ili radeći jogu, veća je vjerovatnoća da ćete reći ono što mislite i misliti ono što kažete kada ste sa svojim prijateljima. Obratite pažnju na svoju unutrašnju mudrost.

LAV

LJUBAV: Vrijeme je da progovorite i izrazite ogorčenost koju osjećate u vezi sa određenim aspektom Vašeg odnosa sa partnerom. Ako već neko vrijeme sumnjate u ponašanje Vašeg partnera, a do sada ste ćutali o tome, nemojte to više raditi. Morate se suočiti sa ovim problemom i saznati da li postoji ikakva osnova Vaših briga ili ne!

POSAO: Komunikacija između Vas i Vaših saradnika je posebno jaka danas. Družite se sa drugima u mirnom okruženju, ako je moguće, kako biste izgradili bolje međusobne odnose i razmjenjivali ideje koje će Vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve u karijeri.

ZDRAVLJE: Danas se osjećate u skladu sa svojim emocijama. Možete pokušati da umsjerite svoju energiju na stvaranje pozitivnih afirmacija umjesto da je tek tako oslobađate. Potrebno Vam je puno ljubavi da biste se osjećali dobro.

Kada riječi izgube svoju vrijednost, pokušajte sebi dati priliku da izrazite svoje emocije kroz djelovanje na druge u pozitivnom svjetlu. Imate posebnu vezu sa ekonomijom. Ako uložite svoje vrijeme ili novac za neki cilj, to će Vam pomoći da se osjećate bolje po pitanju svog odnosa sa svijetom.

DJEVICA

LJUBAV: Danas će Vaše srce i razum doći u sukob. Ako ste vodili bitku sa samim sobom pokušavajući da odlučite da li treba da saslušate razloge zašto ne biste trebali biti u trenutnom odnosu, za razliku od Vaših emocija koje kažu zašto biste to trebali uraditi, onda možda trebate sagledati sve iz drugačijeg ugla. Ako se vodite svojim instinktom, nećete pogriješiti.

POSAO: Izbacite iz glave probleme vezane za posao. Razmišljanje o poslu će Vas samo iznervirati. Ako morate biti na poslu danas, pokušajte da se ne ističete previše. Izbjegavajte kontakt sa drugima koliko god je to moguće. Moguće su svađe sa ljudima.

ZDRAVLJE: Vi ste odličan prijatelj, iako se vrlo lako opteretite tuđim problemima! Sposobnost da vidite i razumijete motivaciju drugih može Vas samo zbuniti. Pružite sebi pažnju koja Vam je neophodna i slušajte svoj unutrašnji glas.

Joga je odličan način da to učinite, a istovremeno jačate pluća i nervni sistem kroz duboko disanje. Zašto ne biste dio svoje energije posvetili sebi? Prijaće Vam povećana koncentracija koja je inače nuspojava joge.

VAGA

LJUBAV: Ne biste trebali previše razmišljati o svom trenutnom planu kada je ljubav u pitanju. Što više razmišljate, više ste zbunjeniji i više se vrtite u krug. Zaustavite se na neko vrijeme i opustite se. Odvojite vrijeme da se smirite. Slušajte svoje srce koje će Vas voditi u pravom smjeru.

POSAO: Prihvatite sve ponude koje dobijete danas. Bićete efikasniji i produktivniji ako budete u mogućnosti da se skoncentrišete na svoje zadatke. Pred sobom imate sve potrebne alate.

ZDRAVLJE: Današnja astralna energija Vam daje priliku da vidite svoje najdublje ideale i vrijednosti. Ova vrsta uvida je posebno važna za nekoga ko je uvijek spreman pomoći drugima da ostvare svoje snove.

Sigurno je da ćete imati koristi od vremena koje ćete posvetiti da istražite ono što je zaista važno za Vas. Ne ustručavajte se da bacite oko na svoju omiljenu online knjižaru i vidite šta će Vam zapasti za oko.

Isto tako, prošetajte svojom omiljenom prodavnicom zdrave hrane i obratite pažnji na to šta Vas privlči od hrane, a zatim to iskoristite da napravite domaći obrok u svom domu.

ŠKORIPIJA

LJUBAV: Imate priliku da napravite prijeko potrebnu promjenu u odnosu sa partenrom tako što ćete razgovarati o važnom problemu. Oboje znate šta trebate reći, ali se nadate da se ta tema nekako može zaobići i zaboraviti.

Izbjegavanje problema Vam neće pomoći. Morate se potruditi da izliječite rane koje Vas bolje. Odvojite vrijeme da započnete ovaj dug porces.

POSAO: Osjećate potrebu da isprobate nešto novo. Sada je zaista pravo vrijeme za eksperimentisanje u vezi novih ideja i strategija kako možete ostvariti svoje ciljeve. Iskoristite svoju kreativnost. Nemojte se plašiti da pratite svoje snove.

ZDRAVLJE: Vođenje instinktima je prirodno za Vas. Međutim, ponekad miješate instikte sa emocijama. Današnja planetarna konfiguracija Vas izaziva da pronađete najbolji izlaz za Vaše instinktivne nagone, i može Vas usmjeriti na pravi put. Savjeti o ishrani: pokušajte ove sedmice jesti žitarice i mahunarke za dodatne izvore energije i protein.

STRIJELAC

LJUBAV: Britki ste na jeziku i takođe razumete veliku moć emocija. Imate priliku da iskoristite ove dvije sile. Ako imate nešto da kažete voljenoj osobi, onda mudro birajte riječi, ali i iskoristite snagu svojih emocija da prenesete svoju poruku. Na taj način Vaš partner će Vas razumjeti.

POSAO: Trenutno ste na prilično niskoj tački što se tiče posla, stoga nemojte forsirati situaciju koja Vam stvara probleme. Danas ne pokušavajte rješavati velike probleme i odložite sve za sutra.

ZDRAVLJE: Ne prezate od ekscesa i skoro uvijek ste tu da preuzmete krivicu ako nešto krene po zlu. Vi uživate u svojoj slobodi, čak i kada ste u centru pažnje!

Ako Vaš svakodnevni program vježbanja uključuje neku posebnu rutinu, pokušajte raditi nešto drugačije, poput trčanja uz rijeku ili preuzimanja aplikacije za fitnes. Pjevanje naglas u autu ili pod tušem je dobro za oslobađanje energije. Vaše držanje je jako bitno za oslobađanje nagomilane energije!

JARAC

LJUBAV: Danas ćete imati priliku da bolje razumijete svog partnera. Vaš odnos se odvijau vijugavim tempom, ponekad ide naprijed, ponekad se vratite par koraka unazad, a ponekad ste i pod tenzijom. Ovo je prirodan proces i ne može se izbjeći, ali svi moramo odvojiti vrijeme da razumijemo potrebe naših partnera. Potrudite se da uradite upravo to!

POSAO: Ideja koju ste imali ove sedmice Vam se vrti u glavi i postaje velika smetnja zbog drugih stvari koje bi trebalo da završite danas. Pokušajte da zaboravite na ovu ideju za sada i vratite joj se kasnije.

ZDRAVLJE: Ako već ne vodite dnevnik snova, vrijeme je da počnete. Ono što vidimo u svojim snovima često je direktna poruka iz podsvijesti o novim putevima kojima moramo ići. Nije neuobičajeno vidjeti hranu i oblike fizičkih aktivnosti u svojim snovima.

Obraćanje pažnje na ove nesvjesne poruke dio je brige o sebi. S vremenom i posvećenošću postajemo vještiji u prepoznavanju tih znakova. Zašto bi sebi uskraćivali tako važan dio informacija?

VODOLIJA

LJUBAV: Osjećate se kao da ste upravo upoznali svoju srodnu dušu i svjesni ste toga duboko u svom srcu. Oboje ćete osjetiti potrebu da pređete na viši nivo tog odnosa. Oboje znate da je ovo veza koja će izdržati svaki test, a vrlo je vjerovatno da će biti testirana. Vaša ljubav će prevazići sve probleme.

POSAO: Ovo nije dobar dan da namećete svoje ideje drugima. Što više forsirate, naići ćete na veći otpor, i od strane Vašeg nadređenog a i od kolega. Povucite se umjesto da se ljutite zni zbog bog.

ZDRAVLJE: Poznati ste po tome što podstičete nove stvari. Sa današnjom energijom, imate veliku želju da isprobate nove stvari. Osjećaćete se inspiriranim da obnovite staro i pronađete novi način da usmjerite svoju energiju.

Da biste poboljšali ovaj proces, obratite posebnu pažnju na svoju ishranu. Preporučuje se svježe voće i povrće i nizak unos kofeina, kao i zamjena crvenog mesa ribom.

RIBE

LJUBAV: Obratite pažnju na svoja osećanja koja često ignorišete. Jako Vam je teško da ignoritešete svoje srce i vodite se razumom. Bilo bi dobro da se smirite, pronađete svoj mir, a zatim poslušate šta Vam poručuje taj glas u Vama.

POSAO: Uradite nezavisno istraživanje o novim tehnologijama i alatima koji Vam mogu pomoći u Vašem poslu. Nemojte zaostajati dok ljudi oko Vas napreduju uz pomoć novih naprava i softvera. Sada je vrijeme da nadoknadite izgubljeno.

ZDRAVLJE: Ovaj period se odnosi na transformaciju, nešto na šta ćete biti posebno prilagođeni, koristeći poziciju planeta kao sigurnosnu mrežu za emocionalne promjene koje su Vam potrebne u životu.

Pokušajte odvojiti kukolj od žita i akoncentrišite se na odnose koji Vam prijaju. Isto tako, birajte da jedete ono što Vam daje snagu, a ne ono što Vam oduzima snagu. Odmarajte se onoliko koliko mislite da Vam je neophodno.

error: Sadržaj je zaštićen !!