DNEVNI HOROSKOP ZA 25.07.2022.

Dnevni horoskop za 25.07.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Ukoliko ste imali problema sa partnerom u posljednje vrijeme, očekujte da će danas doći sve na svoje mjesto. Neophodno je da porazgovarate o stvarima koje vas muče i samim tim da pronađete najbolje rješenje za problem koji vas oboje muči.

POSAO: Ideje za koje ste mislili da su besmislene će se zapravo pokazati kao vrlo korisne. Imate potencijal da postignete ono o čemu ste oduvijek sanjali. Neophodno je da razradite sve detalje svog plana. Samo tako nastavite.

ZDRAVLJE I SAVJET: Postoje trenuci kada čak i Vi, koji ste inače pouvčeni i ne volite se eskponirati, pokažete i drugu stranu svoje ličnosti! Sada ste u periodu kada želite isprobati sve ono o čemu ste oduvijek sanjali.

Zašto ne biste organizovali zabavu gdje ćete pripremiti večeru za svoje najbliže? Širite pozitivnu energiju kada god imate priliku.

BIK

LJUBAV: Današnja energija Vas podstiče da pokrenete razgovor sa partnerom na temu problema koji Vas muči. Ova energija je samo katalizator za sve ono što ste oduvijek držali u sebi i niste željeli da remetite mir koji imate sa svojim partnerom.

POSAO: Iskoristite talente koje imate. Posjedujete nepresušan izvor umjetničkih kvaliteta i što prije iskoristite te darove, prije ćete postići ono o čemu ste oduvijek sanjali.

ZDRAVLJE I SAVJET: Današnji položaj planeta sugeriše na to da morate biti fizički aktivniji. Joga, istezanje i trčanje su aktivnosti koje zahtijevaju skoncentrisano disanje što je Vama neophodno u ovom trenutku.

Balans je pola zdravlja. Dišite duboko. Ako smatrate da ste u disbalansu, biće Vam mnogo teže da se borite sa emocionalnim tegobama. Fokusirajte se na zdravu ishranu kao i na redovne fizičke aktivnosti.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ste odlučniji i hrabriji u odnosu na prethodni period. Ako ste željeli razgovarati sa svojim partnerom, ali do sada niste imali hrabrosti, uvidjećete da su se promijenile neke stvari po tom pitanju. Šta god da je uzork ove promjene, bićete zadovoljni sobom i rezultatom koji ćete postići.

POSAO: Teško Vam je da se uskladite sa ljudima sa kojma radite. Vaše ideje dobijaju podršku ali ne smatrate da ste dovoljno produktivni na poslu. Ne brinite se. Ova negativna energija će proći.

ZDRAVLJE I SAVJET: Postoji šansa da ćete ući u sukob sa više osoba odjednom. Od Vas se traži da se smirite i da pokušate da razmislite o stvarima koje želite reći.

Zapitajte se da li vježbate dovoljno, a ako je odgovor negativan, prihvatite to kao nešto što morate promijeniti u skorije vrijeme. Ne tražite izgovore! Razmislite o svemu tome.

RAK

LJUBAV: Današnja energija utiče na Vas na način da ste otvoreniji nego inače. Vaš ljubavni život može biti poboljšan ovom promjenom ali i pogoršan, ovisno o tome na koji način odlučite da ćete postupati.

Ne bi bilo loše da prije nego bilo šta uradite, dobro razmislite, bilo da je se to odnosi na pozitivne ili negativne stvari i nemojte pretjerivati u svojim reakcijama!

POSAO: Osjećate se kao da Vam je potreban prevodilac kako biste svoje ideje prenijeli drugima. Ljudi jednostavno ne shvataju o čemu govorite. Nemojte biti strogi prema sebi. Vremenom će sve doći na svoje.

ZDRAVLJE I SAVJET: Današnje planetarno poravnanje jako dobro utiče na Vast. Radi se o emotivnom i fizičkom balansu. Da li redovno vježbate? Hranite li se zdravo? Da li se dovoljno opuštate i odmarate? Ovo su pitanja koja se odnose na zdrav i izbalansiran život!

LAV

LJUBAV: Vaš partner daje sve od sebe da što više vremena provodite jedno sa drugim kroz razne projekte koje smišlja. Trenutno dešava mnogo toga i konačno su vam krenule od ruke stvari koje ste već dugo planirali. No međutim ,problem u svemu ovome može biti pristup Vašeg parntera prema Vama koji Vam se nikako ne dopada.

POSAO: Vi uvijek idete na sve ili ništa. Imajte na umu da ostatak svijeta ne funkcioniše na taj način. Budite strpljivi prema ljudima koji imaju druačiji pogled na život. Pronađite balans.

ZDRAVLJE I SAVJET: Pazite li na ishranu? Gotovo da ne postoji dosadnija stvar nego razmišljanje o hrani kada ste Vi u pitanju. Lakše Vam pada pomisao da brinete o nekome drugom nego o sebi!

Vrlo je važno da ostvarite odnos sa samim sobom. Ako više volite provoditi vrijeme sa ljudima, prijavite se za kurs koji će Vam to omogućiti, bilo da je u pitanju kuvanje ili neke fizičkeaktivnosti.

DJEVICA

LJUBAV: Današnja energija utiče na svaku vrstu komunikacije kada ste Vi u pitanju. Ako namjeravate obaviti ozbiljan razgovor sa svojim partnerom, onda je možda najbolje da se ne zanosite previše, iako imate sva prava na to. Vaš stav može ugroziti vaš odnos, pogotovo ako ste previše tvrdoglavi!

POSAO: Imate jako dobar tempo samo pazite da se ne forsirate previše. Što manje razmišljate o tempu koji trebate držati, to ćete biti usklađeniji sa ljudima oko sebe. Prepustite se i sve će doći na svoje mjesto vremenom.

ZDRAVLJE I SAVJET: Vrlo često se preispitujete oko stvari koje svakodnevno radite. Držite situaciju pod kontrolom održavajući raznolikost u ishrani. Jedite što više sezonskog voća i povrća.

Zdravstveni rituali kao što su sauna ili tople kupke su stvari koje definitivno trebate praktikovati. Trudite se da istražujete što više novih stvari jer nikada ne znate šta Vam se može svidjeti.

VAGA

LJUBAV: Došli ste u situaciju da se krijete iza vela ravnodušnosti i samim tim ne želite da otkrivate šta Vas muči. Današnja energija ukazuje na to da, iako se ovo može činiti kao manje kontroverzna opcija, zapravo bi moglo pogoršati situaciju između Vas i partnera, jer će napetost među vama neizbježno rasti. Nemojte praviti veliku dramu. Samo budite iskreni.

POSAO: Danas ste jako nestrpljivi. Najviše vremena provodite kritikujući ljude sa kojima radite umjesto da se skoncetrišete na svoj posao. Promijenite fokus.

ZDRAVLJE I SAVJET: Želja za promjenama je prvi korak ka uspijehu. Ako maštate o boljem zdravlju i boljoj kondiciji, pokušajte postaviti sebi cilj i držite se toga.

Nemojte pretjerivati i nemojte previše očekivati od sebe za početak. Na ovaj način ćete vremenom, malo po malo, ostvarivati sjajne rezultate. Samo se sjetite da je sve moguće ostvariti kada to dovoljno želite!

ŠKORPIJA

LJUBAV: Današnja energija Vam daje hrabrosti da najzad priđete osobi koja Vam se dopada i pozovete je na večeru. Inače ste puni samopouzdanja i nemate problem kada su ove stvari u pitanju, ali se ovaj put plašite da nećete dobiti pozitivan odgovor. Međutim, nema potrebe da se brinete jer će sve biti dobro.

POSAO: Uhvatite se u koštac sa stvarima za koje smatrate da su Vam inače nedostižne. Od Vas se zahtijeva da budete otvoreniji u pogledu traženja prilika koje donose više koristi kada je posao u pitanju. Neophodno je da gledate širu sliku svake situacije.

ZDRAVLJE I SAVJET: Današnje planetarno poravnanje Vas navodi da se zapitate kada su u pitanju Vaše navike. Ako vidite nepravilnosti u svom ponašanju, pokušajte ih ispraviti. Ako vidite prednosti, tim bolje.

Ponašajte se prema sebi onako kako se ponašate prema ljudima koje volite. Nema razloga zašto ne možete postići sve što zamislite. Shvatite ovo ozbiljno i posvetite se sebi.

STRIJELAC

LJUBAV: Smatrate da postoji prepreka koja Vas sprečava da se približite osobi koja Vam se dopada i to Vas jako btine. Nemojte da se brinete jer će trenutna planetarna energija ići u Vašu korist. Spremni ste da rizikujete. Samo naprijed!

POSAO: Danas za Vas počinje izuzetno povoljan ciklus i imaćete mogućnost da zaradite značajnu količinu novca. Zatražite povišicu u naredne tri sedmice. Tražite posao koji nudi veću platu. Zaslužujete više, stoga samo napred.

ZDRAVLJE I SAVJET: Granica između onoga što želite uraditi kako biste napredovali i onoga što morate raditi Vas jako frustrira. Ovih dana se dešava mnogo toga u Vašem životu i jako je bitno da budete svjesni stvari koje radite.

Jedina stvar koja nikada ne smije prestati biti Vaš prioritet jeste Vaše zdravlje i stoga se posvetite tome u narednom periodu.

JARAC

LJUBAV: Vrlo ste entuzijastični po pitanju odnosa u koji ste nadavno ušli. Trenutna energija jako dobro utiče na Vas i zbog toga ste iskreniji i otvoreniji nego inače. Od danas će sve krenuti boljim putem i nemate razloga da se brinete.

POSAO: Budite oprezni po pitanju toga kome vjerujete. Družite se sa ljudima koji pozitivno utiču na Vas. Postavite sebi prave prioritete.

ZDRAVLJE I SAVJET: Planete su u povoljnom položaju i proizvode jako dobru energiju! Drugim riječima, budite oprezni po pitanju stvari koje želite jer postoji šansa da sami sebe zavaravate. Slušajte šta Vam tijelo govori. Kako biste prilagodili svoje potrebe, vježbajte barem tri puta sedmično.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas se dešava dosta toga u Vašem ljubavnom životu. Očekujte da ćete se konačno povezati sa osobom koja Vam plijenu pažnju već neko vrijeme. Činjenica je da ne možete obuzdati svoje emocije kao ni strast koju osjećate!

POSAO: Budite svjesni svojih postupaka i stvari koje govorite jer ste danas vrlo emotivni. Vaše raspoloženje diktira Vaše poteze i to Vam može napraviti velike probleme. Budite oprezni.

ZDRAVLJE I SAVJET: Odluke koje donosite na svakodnevnom nivou određuju put kojim idete, pa zašto ne biste malo usporili svoj tempo? Ne treba skroz da odustajete od svojih snova! Bilo bi dobro da se malo organizujete kada je u pitanju Vaše zdravlje.

Meditacija je odličan način da se to postigne. Pokušajte se posvetiti jogi ili barem vježbama dubokog disanja tri puta sedmično. Na ovaj način ćete riješiti mnoge probleme.

RIBE

LJUBAV: Današnja energija sugeriše na to da sada nije vrijeme da se povlačite. Ako ste namjeravali da otkrijete svoje emocije prema nekome, samo naprijed i nemojte da se plašite da ćete biti odbijeni. Kada ste Vi u pitanju, ne pristajete na negativne odgovore.

POSAO: Ideja za koju ste u jutarnjim časovima mislili da je sjajna se neće tako činiti pred kraj dana. Ne dopustite da Vas drugi prisile na donošenje nepromišljene odluke. Odvojite vremena koliko god Vam treba kako biste donijeli ispravnu odluku. Sve drugo može čekati.

ZDRAVLJE I SAVJET: Hodanje je odlična aktivnost jer Vam daje vremena da usporite tempo i skoncetrišete se na sebe. Moraćete razmisliti o određenim problemima i pokušajte da se odmorite, kako mentalno tako i fiziči.

Kao što smo več rekli, potrudite se da što više vremena provodite na vazduhu u šetnji ili na stazi za trčanje.

error: Sadržaj je zaštićen !!