DNEVNI HOROSKOP ZA 25.04.2023.

Dnevni horoskop za 25.04.2023. godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Danas ćete osjetiti sve čari ljubavi. Današnje planetarno poravnanje čini ovo idealnom prilikom da izrazite najdublje emocije koje gajite jedno prema drugom. Uživajte u ovoj fazi jer, tokom ovog perioda ćete osjetiti veći sklad jedno prema drugom. Uživajte!

POSAO: Danas ste dobili ulogu učitelja. Osoba sa kojom radite zahtijeva od Vas da je naučite određene vještine. Ta osoba ima problema sa projektom na kom radi. Odvojite vremena da budete mentor u ovoj situaciji! Vi ste odličan trener.

ZDRAVLJE: Vi posjedujete jedan poseban dar, tj imate viziju na koji način bi svijet oko Vas najbolje funckionisao, ali to ne znači da je Vaša obaveza da to i ostvarite! Potrudite se da budete fizički akitvniji kako bi bili u boljoj poziciji da pomognete svijetu u kom živite. Joga je nešto što definitivno trebate isprobati ukoliko već niste. Što se više istežete, to bolje. Ne brinite o trenutnoj formi i kondiciji. Fokusirajte se na disanje i na povezivanje sa pozitivnom energijom.

BIK

LJUBAV: Današnja planetarna klima čini da se osjećate nervozno zbog osobe koju ćete nenadano sresti. Razmijenili ste bezbroj poruka, razgovarali telefonom, maštali jedno o drugom, ali se nikada niste vidjeli uživo. Dakle, sada imate priliku da ostvarite sve ono o čemu ste maštali i, vjerujte da će ovo biti najromantičnija stvar koju ste ikada doživjeli.

POSAO: Ovo je sjajan dan da se posvetite ostvarenju svojih ciljeva. Današnja planetarna energija Vam šalje svu moguću podršku. Trenutno ste u u sponu kada je karijera u pitanju. Danas ćete takođe primiti vijest o povišici ili unapređenju.

ZDRAVLJE: Energija koja Vam unosi nervozu djeluje na Vas poput vatre i vode. Kako biste vizeulizovali ovu energiju, zamislite olimpijskog plivača. Razmislite o kretanju i sili koja je potrebna za plivanje. Ova vrsta energije na neki način utiče na Vas. Da biste ostali mirni i sabrani, radite vježbe koje šire pluća. I, samim tim ćete shvatiti da možete postići ravnotežu.

BLIZANCI

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje Vam sugeriše da se sami sa sobom presaberete i da poslažete utiske u glavi kada je jedna osoba u pitanju. Smatrate da poznajete tu osobu, ali danas ćete se iznenaditi kada ta osoba pokaže i druge aspekte svoje ličnosti. Čak i ovo će Vam biti fascinantno, jer do sada niste imali priliku da vidite tu nježniju stranu.

POSAO: Šta kažete na implementaciju nove strategije kada su Vaše finansije u pitanju? Istražujete li nove investicije na internetu? Možda biste trebali razmisliti o nekim promjenama kada je štednja u pitanju. Ovo je pravi trenutak da sagledate svoje finansijske ciljeve i isprobate nešto novo.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna atmosfera Vas pokreće u svakom smislu i želite to maksimalno iskoristiti, bilo u teretani ili na trčanju! Ova planetarna konfiguracija takođe sugeriše na to da trebate da održavate raznolikost u kroz izmjenu fizičkih aktivnosti kojima se bavite. Iskoristite maksimalnu energiju i vodite računa da ne dopustite stoj da utiče na Vaše mentalno stanje.

RAK

LJUBAV: Trenutna astralna konfiguracija u početku djeluje kao da zataškava određene probleme između Vas i Vašeg partnera. Ukoliko možete da ne radite ništa po tom pitanju još neko vrijeme, uvijdećete da taj problem zapravo i nije toliko strašan i da se sve može riješiti samo od sebe.

POSAO: Danas ćete ući u sukob sa osobama koje su karakterno drugačije od Vas. Moraćete biti jako strpljivi! Probjate na lijep način smiriti situaciju kako biste neometano radili!

ZDRAVLJE: Pokušajte da pomažete drugima bez da žrtvujete sopstveno zdravlje. Ukoliko svoje zdravlje shvatite ozbiljno, znate da svaka odluka koju donesete tokom dana ima veze sa istim. Dakle, ako Vaši prijatelji žele da se nađete na kafi, svakako idite, ali naručite biljni čaj ako pokušavate da smanjite unos kofeina. Ukoliko za večeru jedete tjesteninu, pojedite duplu porciju salate uz to.

LAV

LJUBAV: Imaćete problema da izrazite svoje emocije danas. Trenutna astralna konfiguracija sugeriše na to da će Vam više prijati čitanje knjige umjesto razgovor sa partnerom. Možda vam je zaista potreban prostor kako biste se odmorili i obnovili energiju.

POSAO: Danas ste prezazuzeti i radite na više strana. Moraćete da rukujete sa više stvari istovremeno. Obratite pažnji na sve važne dokumente. Ako morate izračunati nešto ili napisati izvještaj, nećete imati većih problema sa predikcijama.

ZDRAVLJE: Dobra stvar u vezi današnjeg planetarnog poravnanja je to što Vas navodi da se fokusirate na svoje fizičke potrebe. S obzirom da je Vaš raspon pažnje takav kakav jeste, redovne fizičke aktivnosti će Vam prijati u tom slučaju. Ovaj aspekt Vam takođe pomaže da se fokusirate na ono što Vam je potrebno na dnevnoj bazi, pa iskoristite to da biste pratili šta Vam navjiše odgovara. Potrudite se da istovremeno radite vježbe dubokog disanja!

DJEVICA

LJUBAV: Današanja planetarna konfiguracija sugeriše na to da se osjećate manje entuzijastično nego inače kada je u pitanju provođenje vremena sa partenerom. Nećete moći da otkrijete pravi razlog toga, ali sada Vam više prija da budete kod kuće i da radite stvari koje Vas opuštaju. Radite onako kako mislite da treba. Vjerovatno ćete drugi put biti raspoloženiji za druženje.

POSAO: Ako ste nekome nedavno posudili novac, dio bi vam mogao biti vraćen danas. Ili ako ste nekome sa koim radite učinili uslugu, ta osoba će Vam izraziti svoju zahvalnost i ponuditi uslugu zauzvrat. Nemojte se bojati tražiti pomoć ako Vam je potrebna.

ZDRAVJE: Danas se pozabavite svojim emocionalnim stanjem. Današnja planetarna konfiguracija sugeriše na to da sve doživaljavate sa određenom hitnošću. Pokušajte da uradite nešto što će Vam biti od koristi, tj primijenite to što osjećate na svoje zdravlje! Zdravlje je nešto što bismo u današnje vrijeme trebali smatrati bitnim i prioritentnim Previše stvari sa kojima se susrećemo nam odvlači pažnju od pravih izbora po nas.

VAGA

LJUBAV: Iako ste mnogo ozbijniji u odnosu sa partneorm nego ranije, to ne znači da ne možete uživati u nekim stvarima. Trenutna astralna konfiguracija govori da biste trebali izaći na neko mirno mjesto i za promjenu se opustiti. Takođe, predstava i film bi bili sjajan izbor za ovaj sastanak.

POSAO: Danas ćete raditi sa novom grupom ljudi. Možda ćete biti dodijeljeni drugom timu dok radite na trenutnom projektu. Ili će neko novi doći da radi u Vašu firmu. Iskoristite to da ostvarite neke nove kontakte za budućnost.

ZDRAVLJE: Posebno ste raspoloženi pod uticajem današnjeg planetarnog poravnanja. Vaša očekivanja će biti i više nego premašena i doživjećete nova, sjajna iskustva. Da biste se ponovo ohrabrili da maštate i sanjarite, potrudite se da ove sedmice konstantno vježbate i, naravno, dišite duboko. Cirkulacija krvi i stimulacija nerava pomoći će Vam da budete skoncetrisani.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Trenutna astralna konfiguracija govori da ne pokušavate da budete duhoviti danas. Ptrudite se da porazgovarate sa partneorm o ozbiljnim stvarima, poput smisla života, i šta je to što očekujte u budučnosti. Ili još bolje, zapišite sve svoje misli u dnevnik!

POSAO: Danas ste malo rasejani. Radite na više projekata istovremeno i ne znate na koju biste stranu prije. Pokušajte zadržati fokus praveći pauze. Provjeravajte sve što radite više puta i ne dozvolite da Vas bilo šta spriječi da se skoncentrišete.

ZDRAVLJE: Dobijate vjetar u leđa sa današnjom planetarnom konfiguracijom. Osjećate se dobro uprkos činjenici da ste preopterećeni! Nastavite sa zdravim navikama i ove sedmice. Prioritet bi Vam trebao biti ishrana, stoga smanjite unos tiejsta i pijte dovovljno vode. U stvari, lagani post bi povećao Vašu energiju. Pokušajte jesti laganu hranu i isključiti ugljikohidrate i mliječne proizvode svakih pet dana.

STRIJELAC

LJUBAV: Čak i kada bi Vaš partner pokušao da Vas nagovori da izađete i radite nešto u paru, Vi biste najvjerovatnije odbili. U ovakvim trenucima poprilično uživate u osjećaju melanholije koji Vas obuzima. Možete sjediti sami satima i gledati jedan od omiljenih tužnih filmova koji.

POSAO: Danas ćete dobiri priliku da se pridružite novom timu ili da sarađujete sa nekim novim ljudima. Osjetićete jako dobru energiju od strane drugih ljudi i s tim u vezi, budite otvoreni za nove prijedloge i ideje. Neki od njih bi se mogli pokazati profitabilnim i iznenađujuće zadovoljavajućim.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna konfiguracija je prilično povoljna za Vas, a to znači da konačno pronalazite balans koji Vam je neophodan. Joga će Vam povećati energiju i samim tim ćete istegnuti mišiće i ojačati ih, dok će Vaša pluća unositi dovoljnu dozu kiseonika u Vaš organizam. Ne zaboravite da pijete vodu prije i poslije treninga kako biste pomogli organizmu u uklanjanju toksina koji se oslobađaju tokom vježbanja.

JARAC

LJUBAV: Trenutna astralna konfiguracija Vam nikako ne prija. Sve u svemu, voljeli bi kada bi mogli prespavati ovaj dan. Iako zapravo ne morate raditi ništa naročito, bićete preokupirani ozbiljnim temama za razmišljanje. Ipak, nećete imati volje da se ljubite i mazite sa svojim partnerom. Ccc!

POSAO: Vaš instinkt Vam govori da ste na tragu nečega velikom. Želite da napredujete i da idete za svojim snovima. Današnja energija utiče na Vas na način da ste asertivniji nego inače. Ako imate važan sastanak ili prezentaciju, pokušajte biti što sofisticiraniji u svom izlaganju.

ZDRAVLJE: Napravite sebi ugođaj kod kuće jer ćete baš tu provesti veći dio sedmice. Iz Vama poznatog razloga smatrate da najviše volite svoje društvo. Ovo Vas može natjerati da se zapitate šta nije u redu sa Vama, ali ne morate da brinete. Sve dok čuvanje sebe znači puno fizičkih aktivnosti i odmor, Vi samo doživljavate prirodni ciklus. Aerobik vježbe će Vam pomoći da budte pozitivni.

VODOLIJA

LJUBAV: Ponekad se čini da Vaše emocije nemaju nikakvog smisla. Želite voljenoj osobi reći koliko Vam je stalo do njega, ali ne možete pronaći prave riječi. Današnji planetarni tranzit Vas ohrabruje da poradite na svojim komunikacijskim vještinama. Samo zaboravite da postoji strah i sve će biti dobro.

POSAO: Danas imate potrebu da nekoga impresionirate. Možda postoji neko sa kim radite, a ko Vam je posebno važan i ko bi Vam mogao pomoći u karijeri. Dajte sve od sebe. Odličan je dan za sklapanje prijateljstava i ostavljanje dobrog utiska.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna energija sugeriše na to da trebate pronaći balans u svemu što radte. Smatrate da niste osoba koja voli previše da razmišlja. Više volite da radite konkretne stvari nego da sjedite kod kuće i raspravljate o svemu što se može uraditi. Pa, zato su ljudi izmislili jogu. Potrudite se da pronađete najbolji vid ove aktivnosti. Redovna vježba će Vam pomoći u mnogim stvarima.

RIBE

LJUBAV: Današnja kosmička energija pravi jako čudnu atmosferu. Čežnja koju osjećate za određenom osobom se mnogo pojačava, kao i Vaše maštanje o istoj. Ne zanima Vas ono što već znate i ono što vidite, već pravite svoju sliku u glavi. Uprkos tome, večeras biste mogli uživati u prekrasnom sastanku sa tom istom osobom.

POSAO: Ako imate priliku da odete na poslovno putovanje, ili prisustvujete online radionici ili seminaru u vezi sa poslom, ne oklijevajte. Čak i ako Vas to vraća na projekat koji ste željeli završiti, ne dozvolite da Vam ova prilika promakne. Razmislite o novim mogućnostima koje Vam se nude.

ZDRAVLJE: Ostanite smireni tokom narednih nekoliko dana kroz hodanje, trčanje, jogu ili bilo koji drugi oblik vježbanja! Visoka emocionalna energija koju donosi današnja planetarna postava može učiniti da se osjećate osjetljivo i pomalo nelagodno u društvu prijatelja ili bliskih osoba. Napravite distancu tako što ćete vrijeme koje ne provodite sa njima provesti u teretani. Fokus na Vašu intimu pomoći će Vam da premostite jaz između osjetljivog raspoloženja i stvarnosti.

error: Sadržaj je zaštićen !!