DNEVNI HOROSKOP ZA 21.04.2023.

Dnevni horoskop za 21.04.2023. godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje donosi zabavu i smijeh. Iskoristite ovu priliku da se prepustite i da uživate u trenutku. Ako ne znate na čemu ste sa svojim partnerom, onda ćete možda morati da preduzmete drastičnije mere.

Pokušajte se našaliti sa svojim partnerom, ali zadržite određenu dozu ozbiljnosti kako bi Vaš partner bio svjestan da ste donekle ozbiljni!

POSAO: Sreća je pred Vama, bez obzira na to da li tragate za njom ili ne. Samim tim što ste sami u cijeloj situaciji, automatski ćete privući na svoju stranu dobre i korisne ljude. Danas imate priliku da ostvarite nove kontakte od kojih ćete imati mnogo koristi.

ZDRAVLJE: Hodanje je odlična vježba jer Vam daje vremena da usporite i da se skoncentrišete na sebe. Morate razmisliti o određenim problemima i riješiti se viška haosa koji imate u glavi kao i tjeskobe. Hodanje (ili trčanje) je duhovna kao i fizička vježba i trenutno Vam se preporučuje.

BIK

LJUBAV: Ukoliko ne shvatite nečiju šalu, pomislićete kao da nešto nije u redu sa Vama. Današnje planetarno poravnanje ukazuje na to da Vaš partner ima zaista jako čudan smisao za humor. Ako smatrate da je ovaj put otišao predaleko sa svojim šalama, onda će doći do ozbiljnih problema među vama. Ovu šalu sigurno nikada neće zaboraviti!

POSAO: Imate osjećaj da Vas je blizak prijatelj na neki način iznevjerio. Sagledajte cijelu situaciju pažljivije i uvidjećete da to zapravo i nije tako. Ova osoba je iskrena. Njegovi postupci nemaju nikakve veze sa Vama.

ZDRAVLJE: Postoje trenuci kada čak i Vi možete biti otvoreni, a sa današnjim planetarnim usklađivanjem, imate priliku da zablistate u tom smislu! Imate potrebu da se opustite i zabavite kao i da podijelite svoju dobru energiju sa ljudima koje volite.

Zašto ne biste napravili veliku gozbu sa zdravim namirnicama i zašto ne biste pozvali sve na ručak kod sebe? Pripremite obrok sa namjerom da proširite osjećaj sreće i blagostanja u Vašoj maloj zajednici

BLIZANCI

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje stvara priliku za mnogo dobre zabave i smijeha. Ako sa nekim izlazite na prvi sastanak, onda očekujte da ćete razgovarati na mnoge teme, a neke od njih se tiču ljubavi i smisal života. Potrudite se da izađete na mjesto koje Vi volite kako biste se mogli u potpunosti opustiti.

POSAO: Vaš šarm i slatkoriječivost će Vam otvoriti bilo koja vrata koja poželite. Na samom ste vrhu. Bez imalo napora se služite svojim smislom za humor. Jako dobro utičete na ljude koji su u Vašoj blizini. Očekujte uspijeh.

ZDRAVLJE: Današnji položaj planeta Vas navodi da usredsredite svoj um kroz fizičku aktivnost. Joga, istezanje i trčanje su aktivnosti koje zahtijevaju skoncentrisano disanje, a to Vam sada preporučuje. Balans je jako bitan u životu.

Dišite ravnomjerno. Ukoliko nemate oformiran raspored vježbanja, biće Vam teže nositi se sa donošenjem odluka i emocionalnim stanjem. Skoncentrišite se na redovnu i zdravu ishranu i vežbajte najmanje tri puta nedeljno.

RAK

LJUBAV: Danas ćete imati priliku da upoznate jednu osobu malo bolje kroz intrigantan razgovor. Trenutna astralna konfiguracija donosi jako dobru energiju i uvažavanje suptilnosti života.

Osjećate se jako dobro u društvu te osobe i uživate u svakom momentu života. Takođe, kroz cijeli ovaj proces ćete shvatiti kako zaista imate moć da ohrabrujete ljude da rade samo dobre stvari u životu.

POSAO: Oduprite se želji da čistite i organizujete sve što Vam je na vidiku, uključujući stolove i radne prostore drugih ljudi. Jednom kada počnete sa čišćenjem, biće Vam jako teško zaustaviti se i propustićete jako bitne informacije.

ZDRAVLJE: Postoji mnogo načina da se dođe do srži problema. Vi ste takav tip osobe i uvijek imate konfrontacijski pristup u bilo kojoj situaciji, koji ponekad može biti zaista efikasan, ali ponekad i ne toliko.

Današnji planetarni aspekt zahtjeva od Vas da se smirite i da pokušate da razumijete probleme od kojih sve zavisi. Zapitajte se da li dovoljno vježbate, a ako je odgovor ne, prihvatite to kao činjenicu. Ne suočavajte se sa izgovorima! Samo razmislite o svemu ovome.

LAV

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje Vam sugeriše da ne trebate da se priklanjate većini i govori Vam da trebate biti individua u svemu. Ovo samo može proširiti Vaše mogućnosti kada je život u pitanju, ali i mogućnosti da privučete ljubav koja je drugačija od svega što ste do sada iskusili i time Vas promijeniti na bolje. Budite hrabri i dozvolite sebi da isprobate sve ono što nikada niste.

POSAO: Iskoristite svoje kontakte koje ste godinama unazad skupaljli. Iskoristite sve svoje resurse. Iskoristite svoj šarm i smisao za humor. Moć je u Vašim rukama. Sve što treba da uradite jeste da prihvatite situaciju i iskoristite je na najbolji način. Dobro ste raspoloženi i sve se odvija na najbolji mogući način.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje je odlično za Vas i poziva Vas da se osvrenete na neke bitne stvari u životu. Ovaj put je riječ o tome kako je Vaš emocionalni život isprepleten sa Vašim svakodnevnim životom.

Da li dovoljno pažnje posvećujete svojim potrebama? Da li se hranite zdravo? Da li sebi dajete dovoljno vremena za opuštanje i odmor? Ovo su praktično sve stvari koje su Vam potrebne za dobar odnos sa samim sobom!

DJEVICA

LJUBAV: Ako sretnete nekog neobičnog, pod uticajem današnje astralne konfiguracije, ne smijete se smijati. Svakako biste trebali biti smireni i dati priliku toj osobi da otkrije šta se krije ispod te prilično čudne spoljašnosti. Vjerujte mi, to što vidite bi Vam moglo biti izuzetno privlačno i, možda se čak i zaljubite, baš kao što ste oduvijek i željeli!

POSAO: Ne pokušavajte da se pretvarate da ste neko ko niste ili da znate nešto što ne znate. Možda ćete biti u iskušenju da se upustite u razgovor o kom jednostavno ne znate ništa. Priznajte da je to tako umjesto što se pretvarate.

ZDRAVLJE: Uravnotežite svoju ishranu. Gotovo da Vam ništa nije dosadnije od pomisli da radite nešto što njeguje Vaše tijelesne potrebe. Radije biste njegovali nekog drugog i imali vezu zasnovanu na tome!

Bilo da se radi o ishrani ili svakodnevnoj rutini vježbanja, važno je stvoriti odnos sa samim sobom koji je ohrabrujući i donosi određeno uzbuđenje kada je zdravlje u pitanju.

Ako više volite da provodite vrijeme sa drugim ljudima, prijavite se za online kurs nutritivnog kuvanja ili se pridružite online diskusiji o fizičkim aktivnostima.

VAGA

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje Vam može ostaviti utisak da je Vaš novi partner drugačiji od onoga kako se predstavio. Oprošteno Vam je što ste pomislili da je nešto što nije. U stvari, on se mnogo trudi da bude drugačiji. Trudi se da Vam udovolji, zato se nasmejite i budite zahvalni, čak i ako ne mislite da je to ispravna stvar.

POSAO: Pošto ste jako poštena osoba, uviejk očekujete da i drugi budu pošteni prema Vama. Nažalost, to nije uvijek tako, pogotovo danas. Čini se da ne možete uvijek vjerovati ljudima oko sebe. Budite na oprezu. Možete biti prevareni ako ne budete pažljivi.

ZDRAVLJE: Nakratko ćete se složiti sa nečim što je dobro po Vas, a onda se zapitati, gdje je poenta u svemu tome? Budite pod kontrolom tako što ćete održavati raznovrsnost u ishrani.

Postoji mnogo sezonskog povrća koje je puno hranljivih sastojaka od kojeg se mogu napraviti supe, sač ili ih dodati u variva. Postoje i zdravstveni rituali poput saune ili tople kupke koji mogu učiniti da se osjećate posebno dobro. Budite aktivni u potrazi za novim mjestima za uživanje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaš partner ne želi slušati još jednu od Vaših propovijedi, posebno sa današnjim planetarnim poravnanjem. Postoji kap koja je prelila čašu u svemu tome i jednostavno se neće moći iskontrolisati da ćuti. Možda bi bilo bolje da se razdvojite na neko vrijeme, barem na jedan dan, kako biste očuvali mir i pustili da se strasti slegnu.

POSAO: Budite bezbrižni. Danas ćete imati veliki problema u odnosu sa ljudima ukoliko budete napeti. Vjerujte da ćete postići više ako se smijete i šalite s ljudima umjesto što ste ozbiljni i uznemireni zbog svega.

ZDRAVLJE: Želja za boljim stvarima je mali korak ka uspijehu, dok poduzimanje neke akcije čini mnogo veću razliku. Ako sanjate o boljem zdravlju i boljoj kondiciji, pokušajte se fokusirati na neki cilj.

Možete zapisati svoj cilj i izgraditi realan plan za postizanje tog cilja. Stvari poput ovih stvaraju želju koja Vas može pokrenuti. Kada zaželite nešto, zapamtite da ste samo Vi taj koji to može ostvariti!

STRIJELAC

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje Vam može donijeti zapanjujuće otkriće. Voljeli bi da niste saznali ovu stvar, ali ste ipak potajno uzbuđeni. Ovo se odnosi na potnecijalni odnos sa osobom za koju znate da nije dobra po Vas.

Ovo je verovatno neko o kome zaista ne bi trebalo da razmišljate na taj način jer utiče loše na Vas. Ali znate da ćete popustiti, i problem je u tome što ćete zaista uživati!

POSAO: Danas nemate nikakav problem i u skladu ste sa današnjom energijom. Odnosi sa drugima će biti jako dobri i bićete jako produktivni. Postići ćete mnogo toga.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vas može natjerati da se više posvetite sebi. Ako uvidite svoje slabosti, prihvatite ih. Ako vidite svoje prednosti, slavite ih.

Reagirajte na sebe onako kako biste željeli da drugi reaguju na Vas u idealnom svijetu i taj svijet će uskoro postati Vaša realnost. Ne postoji razlog zašto ne možete postići svoje ciljeve. Možete biti lijepi koliko god želite. Jedini uslov je da to shvatite ozbiljno i da se posvetite sebi.

JARAC

LJUBAV: Sve vam ide od ruke uz današnju astralnu konfiguraciju. Ukoliko večeras izlazite, onda ćete sigurno sresti nekoga ko se podudara sa Vama u svakom smislu. Razgovaraćete na razne tme i vrsti navika koje oboje imate! Zaista Vas očekuje divan dan.

POSAO: Danas će sve trajati duže nego što očekujete. Najvjerovatnije je to zato što će odnosi sa drugima uključivati četiri puta više komunikacije nego inače. Štaviše, mnogo ćete se dvoumiti prije nego što donesete sve konačne odluke.

ZDRAVLJE: Povlačenje linije između onoga što želite da uradite da biste napredovali i onoga što morate da uradite da biste bili dobro Vas jako nervira.

Ovakvih dana će biti mnogo u Vašem životu, a najvažnije je da budete svjesni kada dođe do toga i da znate kako da reagujete. Jedina stvar koja se nikada neće spustiti na listi prioriteta je Vaše zdravlje, pa zašto ne biste dali prednost tim stvarima?

VODOLIJA

LJUBAV: Današnja astralna konfiguracija Vas ohrabruje da izađete i da se provedete. Pokušajte da radite stvari koje niste do sada. Što se tiče Vašeg ljubavnog života, upoznaćete osobu o kojoj ste oduvijek sanjali zahvaljujući svojoj harizmi i načinu odjevanja!

POSAO: Osjetićete snažnu povezanost sa ljudima oko sebe i to će utrti put za bolje odnose na radnom mjestu uopšteno. Komunikacija među vama je jako dobra i otkrićete da što više pričate, to ćete se više vezati međusobno.

ZDRAVLJE: Planete su u povoljnom položaju, proizvodeći veliku količinu misteriozne energije! Budite pažljivi kada su u pitanju Vaši ciljevi, jer nećete imati baš jasan pogled na ono što želite.

Umjesto toga, slušajte svoje tijelo šta Vam govori. Obično Vam tijelo govori šta mu treba kada ga pažljivo slušate. Da biste se prilagodili svom tijelu, vježbajte barem tri puta sedmično.

RIBE

LJUBAV: Sa današnjim planetarnim poravnanjem, ljubav će biti stvar koja Vas pokreće. Vi i Vaša voljena osoba možete se opustiti zajedno, i sigurno je da ćete se jako lijepo zabaviti. Ako se nadate da ćete pronaći način da pokažete svoju ljubav prema partneru, onda se potrudite da iskoristite šarm i humor kao svoje oružje. Ovo bi mogao biti način da pokažete i dokažete svom partneru zašto ste baš Vi prava osoba za njega.

POSAO: Ponekad poželite da svoj posao radite u potpunoj izolaciji. Nažalost, danas to neće biti moguće. Ne pokušavajte da se krijete jer Vam to neće poći za rukom.

ZDRAVLJE: Odluke koje donosite svakodnevno određuju put kojim idete, pa zašto ne biste malo usporili svoj tempo? Ne kažemo Vam da trebate u potpunosti da se zaustavite i da odustajete! Ali bilo bi dobro da se oslobodite viška nereda u životu.

Meditacija je dobar način da se to postigne. Pokušajte se posvetiti jogi ili barem vježbama dubokog disanja tri puta sedmično. Uvidjećete da nakon toga, odluke koje donesete će biti pravi izbor za Vas.

error: Sadržaj je zaštićen !!