DNEVNI HOROSKOP ZA 19.01.2023.

Dnevni horoskop za 19.01.2023 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE…

OVAN

LJUBAV: Imate veliku želju da kažete nekome šta osjećate prema njemu, ali u isto vreme Vas nešto sprečava u tome. Ipak, bićete u iskušenju da kažete nešto samo da biste održali taj odnos. Današnje astralno poravnanje Vas ohrabruje da budete iskreni i otvoreni, jer se zapravo nemate čega plašiti osim vlastitih negativnih misli.

POSAO: Tenzija na poslu se nastavlja i danas i neko od kolega dodatno podgrijeva situaciju. Kolega za kog ste mislili da možete računati na njega se povlači iz svega. Odjednom, podrška kojoj ste se nadali ipak nije toliko sigurna.

ZDRAVLJE: Vaše zdravstvene navike su sjajan način da se ponovo povežete sa izgubljenim dijelovima sebe. Naviru Vam sjećanja iz djetinjstva i prisjećate se stvari koje ste kao dijete radili svaki dan.

Tokom ovog puta ka cilju, zapamtite da trebate prihvatiti sve dijelove svoje ličnosti koji naknadno isplivaju. Cjelinu postižemo prihvatanjem, a ne osuđivanjem sebe.

BIK

LJUBAV: Današnje astralno poravnanje Vam nagovještava da budete smireni u vezi sa problemom koji se tiče Vas i Vašeg partnera, a koji je izazvao neprijatnu energiju među vama.

Ako ste se pitali kako treba da reagujete na posljedice ove situacije, kosmos Vam savetuje da zavirite u svoje srce i samim tim ćete uvidjeti da je sve ovo bio jedan veliki nesporazum i samim tim ćete lakše preći preko svega. Pokušajte, jer će Vam se isplatiti.

POSAO: Vaši trenutni planovi su po strani, zahvaljujući nekome ko ima drugačije mišljenje o trenutnoj situaciji. Čini se da nečiji sistem vrednovanja utiče na ovaj proces na prilično loš način. Budite otvoreni za dijalog.

ZDRAVLJE: Vaša budućnost počinje danas. Otvoren Vam je put ka uspijehu. Šta Vi želite za svoje zdravlje? Želite li zanemariti svoje tijelo sve dok Vam ne budu potrebne invazivne medicinske mjere?

Ili želite preventivno djelovati kako biste spriječili moguću katastrofu? Ako ste za ovu drugu opciju, možda je vrijeme da uložite svoje vrijeme i novac u znanje. Kupite sebi novi kuvar, naučite nove stvari o higijeni i feng šuiju i td…

BLIZANCI

LJUBAV: Vrijeme je da prestanete razmišljati o problemima koji su vezani za određenu situaciju, jer Vas to nikuda ne vodi. Današnje astralno poravnanje Vas ohrabruje da pratite tok energije ali i dešavanja.

Ako večeras izlazite na sastanak sa nekim po prvi put, očekujte dobru zabavu samo ukoliko prestanete da razmišljate o tome šta će se desiti i na koji način treba da se ponašate. Budite spontani.

POSAO: Danas ćete biti na testu. Skeptici koji Vas okružuju i sa kojima radite će sve uraditi da Vas poremete dok radite. Rezultat ovog testa zavisi od toga kako ste uradili svoj domaći zadatak.

ZDRAVLJE: Za Vaše zdravlje je ključno da promijenite neke od svojih navika. Teško Vam je promijeniti stare obrasce ponašanja, to je jasno! Ali, to je napor iz dana u dan, a za pravu promjenu je potrebno vrijeme.

Ako osjetite da idete jedan korak naprijed, dva koraka unazad, opustite se i fokusirajte se na pozitivne stvari. Kada je u pitanju zdravlje, Vaš stav je najvažniji. Imajte to na umu.

RAK

LJUBAV: Današnje astralno poravnanje Vas ohrabruje da se potrudite tokom razgovora sa partnerom, jer će Vam to pomoći da probijete barijeru koja Vas koči. Sve što treba da uradite jeste da budete iskreni, a ostalo će doći samo od sebe. Nemojte se zavaravati misleći da nekoga možete osvojiti samo izgledom, jer to jednostavno nije tako.

POSAO: Osjećate da je neko neočekivano promijenio tempo rada i primjećujete da ne ostvarujete nikakav napredak na ovaj način. Ovo u početku može izgledati kao negativna stvar, ali shvatite da Vam je baš ovo neophodno kako biste uspjeli.

ZDRAVLJE: Vrijeme je da počnete razmišljati o tome koji su Vaši ciljevi po pitanju zdravlja. Ne postoji način da uradite bilo šta ukoliko Vam je haos u glavi.

Potrudite se da se što više odmarate kako biste mogli racionalnije donositi važne odluke. Razmislite o tome da u svoju svkodnevnu ishranu uvedete više cvekle, paradajza i tamnozelenog povrća kako biste očistili svoju jetru.

Najviše se fokusirajte na fizičke aktivnosti koje možete raditi gotovo svaki dan. Prijaće Vam i mentalni odmor, a jedan od najlakših načina da to učinite jeste da se bavite fizičkim aktivnostima koje Vam fokusiraju misli.

LAV

LJUBAV: Današnja energija Vas privlači ka veoma misitčnoj osovi. Vi ste osoba koja zaista voli misterije i ne volite predviljive ljude i samim tim ćete imati neodoljivu želju da otkrijete više o toj osobi. Ali, prvo morate pronaći put do srca ove osobe, a to bi moglo biti teže nego što mislite.

POSAO: Ljudi se ponašaju kao da su Vam prijatelji, ali budite oprezni. Moguće je da Vas samo koriste da bi dobili ono što žele. Teško Vam je da razumijete motive takvih ljudi. Budite oprezni i nemojte odavati nikakve tajne nepouzdanim ljudima.

ZDRAVLJE: Jedna od najvažnijih stvari kada je u pitanju odnos prema vlastitom tijelu jeste odmor. Tokom dana kada ste prezauzeti i ne znate na koji stranu biste prije krenulu, ključna stvar jeste da umirite svoj um prije nego krenete na spavanje. Topla kupka sa kapljicama ulja lavande je odličan način za postizanje mentalnog i fizičkog opuštanja.

DJEVICA

LJUBAV: Odgovor na pitanje koje Vas buni je daleko od očiglednog. Iako se ponosite time što možete filozofirati na razne teme, nemoguće Vam djeluje napor da shvatite svoju trenutnu situaciju i o tome govorite. Današnja energija još više pojačava taj osjećaj misterije. Morate vjerovati svojoj intuiciji kada je u pitanju ova situacija.

POSAO: Ponekad univerzum traži od nas da preispitamo sebe ili neku situaciju ako smatramo da nismo nešto uradili kako treba prvi put. Danas je jedan od tih dana. Umjesto da krenete naprijed, od Vas se traži da se vratite unazad i pregledate sve što ste uradili ili niste uradili.

ZDRAVLJE: Sumnja je nerijetko dobra stvar. U svakome od nas čuči taj crv sumnje, i s toga pokušajte da budete ljubazni prema sebi kao što biste bili prema svom najboljem prijatelju.

Potrudite se da se više brinete o sebi jer na taj način ćete biti spremniji da pomognete drugima kada im bude potrebna Vaša podrška.

Svakodnevno se raspitujte o tome koja hrana je najbolja za Vas i Vaš režim vježbanja. Male promjene kojih se možete držati će imati veći učinak na Vaše zdravlje od velikih promjena kojih se nećete moći dugo držati.

VAGA

LJUBAV: Današnja energija čini da se osjećate nervozno kada je u pitanju večerašnji sastanak. Volite da znate na čemu ste ili čemu se možete nadati, ali trenutno ne možete ni nasumično da pogodite. Možda ne trebate ni pokušavati, već samo uživati u momentu i svemu onome što dalje dolazi.

POSAO: Tempo Vašeg rada je toliko brz u posljednje vrijeme da ste preskočili vrlo važan detalj. Samo zato što je jučerašnji dan završen, to ne mora da znači da je sve što se desilo u prošlosti završeno na ispravan način.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt utiče na Vaše snove. Ako imate prijatelje ili poznanike koji su Vodolije u horoskopu, možda bi bilo dobro da im se obratite. Vjerovatno će razumjeti prirodu Vašeg stanja i pomoći Vam. Ne zaboravite ponuditi ono što tražite.

Ako Vam je potrebna pomoć oko motivacije, na primjer, objasnite šta Vas je navelo da im se povjerite. Ovo će motivisati tu osobu da Vam pomogne i dobićete to što tražite.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Neko za koga ste mislili da je divan i ko Vas je obasipao komplimentima i obećanjima se ispostavio kao prilično bezlična osoba. Današnja energija Vam pomaže da vidite gdje ste pravili greške. Nema potrebe da budete nepristojni, ali imate potrebu da se držite na distanci od te osobe u budućnosti.

POSAO: Nemojte prebrzo donosti sud o novoj ideji i odlagati je na gomilu koju nikada više nećete pogledati. Iako Vam to djeluje kao ispravan čin, zapravo možete nanijeti veliku štetu sebi u budućnosti. Budite otvoreniji po pitanju novih stvari.

ZDRAVLJE: Ako ste uvidjeli da ste u stanju da se usredsredite i praktikujete zdrave navike, danas ćete osetiti pomak. Danas ste emocionalno stabilniji, ali se u isto vrijeme osjećate ambivalentno.

Vi ste osoba koja zahtjeva brze rezultate kada se posvetite nečemu, ali to je malo glupavo razmišljanje. Ako ste juče radili jogu, to je sjajno!

Radite je ponovo danas. Ako juče niste radili jogu ili vježbali? Pa dobro, to je bilo juče, a danas je novi dan. Sada je trenutak da napravite promjene.

STRIJELAC

LJUBAV: Današnja energija pokreće lavinu skrivenih emocija emocija u jednoj, Vama bliskoj osobi. Problem je u tome što ako pokušate donijeti bilo kakvu odluku na osnovu toga kako se danas osjećate, možete pogriješiti. Vaša percepcija nije najjasnija i možda podcjenjujete sve osobine te osobe koje nisu realne. Najbolje je da sačekate koji dan!

POSAO: Danas ćete dobiti veliku podršku. Bavite se bilo kojim poslom koji Vam omogućava nezavisnost. Tražite poslove u kojima možete biti svoji umjesto da igrate po tuđim pravilima.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna energija Vam pomaže u istraživačkom razmišljanju. Prisjećanja na ranija iskustava ili ispitivanja tjelesnih problema poboljšana je kapacitetom kritičkog razmišljanja. Današnji aspekt pojačava Vaše najdublje emocije i bilježi svaki kompliment i uvredu koje dobijete.

Stoga, iskoristite ovaj aspekt da povećate svijest o svom tijelu. Joga će fokusirati Vaš um i stvoriti prostor za rađanje nove svijesti. Nemojte se forsirati, već radite sve onako kako osjećate.

JARAC

LJUBAV: Ne uzimajte danas ništa zdravo za gotovo što se tiče ljubavnih odnosa i nemojte sebe ograničavati ni u kom smislu. Današnja energija Vas navodi da griješite, a ipak tvrdite da ste u pravu, što bi moglo biti jako neugodno. Ako izlazite večeras, uživajte i odložite razgovor za neko drugo vrijeme.

POSAO: Ako ne poznajete svoju istoriju, osuđeni ste da je ponovo proživljavate. Uz to, razmislite o tome da napravite korak unazad. Ako to učinite, to bi zapravo mogao biti veliki korak naprijed kom ste se nadali. Na ovaj način možete postići sjajan uspjeh.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna konfiguracija naglašava Vaše emocije. Ovaj aspekt Vam omogućava da jasnije sagledate svoju situaciju. Bavite se jogom, odmarajte kada god imate priliku, vježbajte i pažljivo birajte hranu koju jedete.

Treba da znate šta da izbjegavate kako biste mogli napredovati na svom putu. Važno je da ne osuđujete sebe jer na taj način sputavate sebe i sve ono što radite.

Budite sebi najbolji prijatelj tako što ćete vježbati bezuslovnu ljubav prema sebi. Ne govorite o sebi ništa što ne biste rekli o prijatelju.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaš partner želi da Vam ugodi i da Vas razmazi danas. Današnje astralno poravnanje podstiče veliku toplinu i pravu strast u vama. Ne brinite se ni o čemu. Svima nam trebaju trenuci kada možemo da se opustimo i budemo apsolutno svoji. Zaslužujete sve najbolje.

POSAO: Vaše ideje su ispravne, ali Vam nedostaje koncentracija koja je potrebna da ih ostvarite. Teško Vam je da se fokusirate, ali shvatite da je fokus ključan za ostvarivanje ciljeva. Bliže ste uspjehu nego što mislite.

ZDRAVLJE: Što ste iskreniji prema sebi, to ćete imati veće šanse da ostvarite svoje ciljeve. Zaboravite na sumnje koje imate u vezi sa sposobnošću da pratite svoje snove.

Otvoreno razgovarajte o svojim problemima sa ishranom i na taj način ćete biti upućeni u pristupe i strategije koje bi Vam inače promakle. Sve što držite u sebi zbog straha od ismijavanja, na kraju će isplivati na površinu. Međutim, otkrićete da će Vas istina osloboditi. Niste jedina osoba na svijetu koja ima ove probleme.

RIBE

LJUBAV: Današnje astralno poravnanje Vas ohrabruje da pozovete nekoga na prvi sastanak. Sve su prilike da će ovo biti ono čemu ste se nadali. Očekujte mnogo zanimljivih tema za razgovor, otkrićete mnogo zajedničkih stvari, mnogo smijeha će biti, ali i strasti. Pamtićete ovu veče cijeli život.

POSAO: Sada je vrijeme da se počnete vraćati unazad i preispitivati planove koje ste ranije napravili. Odvojite vrijeme da razmislite o tome na čemu ste prije nego što napravite još jedan korak naprijed. Na taj način ćete uštedjeti sebi mnogo vremena u budućnosti, energije i resursa.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje se tiče Vaše dnevne rutine na koju trebate obratiti pažnju. Otvorenost za promjene je i neodoljiv i oslobađajući odjećaj.

Imajte na umu da je veća vjerovatnoća da će Vam postepeno uvođenje malih promjena više poslužiti nego da pokušate naglo promijeniti stvari ili usvojiti ekstremne tehnike koje je preteško održavati.

error: Sadržaj je zaštićen !!