DNEVNI HOROSKOP ZA 15.12.2022.

Dnevni horoskop za 15.12.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Današnja planetarna energija Vas podstiče na razmišljanje o ljubavi koja se čita u najljepšim ljubavnim pjesmama i mitovima. Danas ste se fokusirali na emocije Vašeg partnera i veoma Vam je teško da se bazirate na bilo šta drugo osim toga.

Ako ste se nedavno zaljubili, biće Vam jako teško da razmišljate o bilo čemu osim o toj osobi, ali morate pronaći način da se povežete sa realnošću.

POSAO: Ovo je pozitivan period za Vas, ali u isto vrijeme označava period nedaća. Vi ste pod oštrim nadzorom drugih ljudi, ali sve u svemu, radite u svoju korist, a to je ono što je najvažnije. Ne odustajite od svojih snova!

ZDRAVLJE: Današnja astralna energija stavlja balans u prvi plan. Dovodite li u pitanje balans između posla i privatnog života? Morate biti svjesni svojih ciljeva i želja i postaviti odgovarajuće granice.

Uzmite na primjer fizičke aktivnosti. Morate se pridržavati zadate rutine, a istovremeno paziti da radite na ivici svojih mogućnosti. Pazite da ne izgubite kontrolu.

BIK

LJUBAV: Vaš partner jako želi da se složite sa njegovim mišljenjem u vezi nekih planova koje imate, ali Vi ste neodlučni i dalje. Ako ovo uključuje vašu budućnost, onda morate uzeti sve stvari u obzir. Današnji planetarni uticaj Vas inspiriše da posegnete za zvezdama, ali Vas i upozorava da budete oprezni.

POSAO: Ponovo proučite lekciju koju ste imali od nekoga ko Vam je blizak. Riječi te osobe nisu imale smisla tada, ali sada razumijete mnogo toga i počinjete cijeniti neke stvari. Poslušajte savjete ove osobe.

ZDRAVLJE: Sa današnjim planetarnim poravnanjem ćete biti inspirirani da promijenite neke navike kako biste krenuli ka boljoj budućnosti hrabrim koracima. Želite da promijenite stvari koje Vam stvaraju stres.

Jeste li ikada osjetili potrebu da napravite radikalne promjene po pitanju zdravlja? Vegetarijanska dijeta? Ranije ustajanje iz kreveta? Sada bi bilo pravo vrijeme da pokušate nešto uraditi, ali idite postepeno.

BLIZANCI

LJUBAV: Današnji planetarni uticaj nudi budi nadu i inspiraciju u Vama. Ako ste tražili životnog saputnika, onda bi Vam razgovor sa jednom osobom mogao probuditi nadu.

Uživajte u svakom trenutku, jer Vas očekuje sjajan dan. Ali ne obavezujte se ni na šta prerano, jer trenutno niste u stanju da jasno razmišljate, niti da donosite bilo kakve zdrave, racionalne odluke!

POSAO: Ciljevi u karijeri koje želite da postignete Vam neće biti uručeni na srebrnom tanjiru. Ako zaista želite da se Vaši snovi ostvare, morate se truditi. Sada je vrijeme da prionee na posao umjesto da sjedite i čekate da se desi čudo.

ZDRAVLJE: Koliko god da ste duhovno jaki, morate se boriti sa stidljivošću da biste dobili ono što želite u životu. Sa današnjom astralnom energijom dobijate predah tokom kog treba da razmislite o raznim stvarima.

Međutim, razmislite o tome da isprobate boks, kik boks ili karate kako biste povećali svoje samopouzdanje i motivaciju. Izbacite negativnu energiju iz sebe na treningu. Osim što ćete osloboditi svu nagomilanu energiju iz sebe, mogli biste upoznati i novu stranu svoje ličnosti!

RAK

LJUBAV: Ako uživate u stvarima koje se tiču romantike, onda očekujte da ćete zaista uživati u današnjem danu. Planetarni uticaj utiče na ljubavne odnose i zbližava Vas sa partnerom. Ako ste se u prethodnom periodu udaljili jedno od drugoga, moći ćete jasno vidjeti razlog zbog kog se to desilo i uraditi nešto da to promijenite.

POSAO: Osjećate se zarobljen s obzirom na trenutnu situaciju u karijeri. Žudite za slobodom, ali to sve djeluje kao daleki san koji se možda nikada neće ostvariti. Držite se i ne brinite se. Posao koji sada radite će Vas uskoro dovesti do slobode koju tražite.

ZDRAVLJE: Ako smatrate da je balansiranje iscrpljujuća i besmislena vježba, razmislite opet i fokusirajte svu energije u svoju korist. Pokušajte raditi različite vrste fizičkih aktivnosti.

Jedan dan plivajte, trčite drugi, a između toga radite jogu da istegnete i ojačate mišiće. Ili probajte borilačke vještine kako biste bili u formi. Ne zaboravite piti puno vode kako biste osigurali produktivnost organa.

LAV

LJUBAV: Današnji planetarni uticaj Vam pomaže da istražite situaciju koja se tiče Vas i voljene osobe. Ako ste primijetili da ste u posljednje vrijeme bili na distanci ili ste imali osjećaj da nniste kliknuli, nakon današnjeg dana će se sitaucija poboljšati. Uvukli ste se pod kožu svom partneru i postali ste kao jedno.

POSAO: Malo truda će Vam pomoći u ovom trenutku. Možete postići sve ono što Vam je važno u poslu. Okolnosti Vam idu na ruku pa iskoristite to.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vas tjera da stvorite balans. Vježbate, trčite, jedete zdravu hranu, ulažete u holističke proizvode, ali kakva korist od svega ako se ne možete maziti na kauču voljenom osobom?

Na kraju krajeva, to je ono zbog čega se osjećamo dobro. Bilo da se radi o ljubavi ili prijateljstvu, o ljudima ili kućnim ljubimcima, ne zaboravite na svoju potrebu za nježnošću i intimnošću.

DJEVICA

LJUBAV: Pod uticajem trenutne planetarne energije smatrate da je Vaša veza zahtjevna. U prethodnom periodu ste se malo bolje upoznali i shvatili da imate zajedničku budućnost koju sa velikim entuzijazmom iščekujete.

Sada dolazi najteži dio, tj trebate to i omogućiti. Bez obzira na to što danas odlučite, pobrinite se da vam oboma konačna odluka ide u prilog.

POSAO: Ne prelazite svoje granice danas. Kako biste bili sigurni da nećete, odvojite vrijeme da ispravite situaciju sa kolegom ili poslodavcem. Uvjerite se da je svima jasno kakva su Vaša očekivanja. Na taj način ćete spriječiti sukob.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt čini da se osjećate kao da je svaka odluka koju donesete jako bitna. Ova vrsta pritiska ponekad može biti teška i zbunjujuća. Naravno, važno je šta jedete, koliko vježbate i spavate li dovojno.

Osjećaj da je sve važno može biti kontraproduktivan za Vas. Dozvolite emocijama da izađu na površinu i budite svjesni pritiska koji osjećate. Zapamtite da ništa ne ostaje zauvijek isto, uključujući i položaj planeta!

VAGA

LJUBAV: Današnja planetarna energija donosi osjećaj mira nakon teškog perioda koji je iza v. Nedavno ste prebrodili prilično teške situacije, ali umjesto da tonete sve dublje, vi ste još jači. Sada znate da ono što imate između vas može izdržati najteže prepreke i samouvjereno gledate u budućnost.

POSAO: Sveukupno gledano, prolazite kroz vrlo težak period u pogledu karijere i biće Vam biti teško da idete dignute glave kroz ovu situaciju. Budite opušteni i nemojte da očekujete previše. Vaše vrijeme će doći. Budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Vi volite sigurnost, a sa ovako snažnom planetarnom energijom ćete se osjećati ne tako sjajno. Vjerujte u ono što znate i okružite se pozitivnim ljudima. To isto znači da se držite redovnih aktivnosti, a ne da se zavlačite ispod pokrivača.

Natjerajte sebe da se držite svojih navika. Jedite svježe voće i povrće, pijte puno vode i lezite ranije u krevet kako biste imali vremena da se odmorite i uživate u udobnosti svog kreveta!

ŠKORPIJA

LJUBAV: Razgovor koji ste večeras planirali da obavite neće ispasti onako kako ste očekivali. Današnja planetarna energija bi mogla učiniti da ovo veče bude jako dosadno. Problem je u tome što ste na različitim talasnim dužinama i jednostavno niste kliknuli. Ipak, uvijek možete biti prijatelji.

POSAO: Danas se dešava fantastičan pomak i otvaraju Vam se vrata ka novim prilikama u vezi sa karijerom. Stvari se ponovo kreću naprijed. Gazite naprijed sa samopouzdanjem.

ZDRAVLJE: Vaša razigrana energija je podstaknuta današnjom astralnom konfiguracijom. Znaćete šta da uradite da svom najboljem prijatelju uljepšate dan i to će sigurno biti cenjeno od strane druge strane.

Primjećujete da Vam osjećaj razigranosti donosi veliku radost dok vježbate i kuvate za sebe. Osjećate se zdravo i težite ka stvarima koje poboljšavaju Vaše zdravlje. Sjajan je dan za započinjanje novih navika.

STRIJELAC

LJUBAV: Današnja planetarna energija Vas može podstaknuti da žrtvujete neke aktivnosti koje Vam inače pričinjavaju veliko zadovoljstvo kako biste više vremena provodili sa svojim partnerom.

Shvatili ste da su razne aktivnosti uticale na to da ne možete biti sa partenrom onoliko koliko biste željeli i spremni ste učiniti sve što je potrebno da vratite osjećaj balansa i harmonije. Bravo za Vas!

POSAO: Potrudite se da radite najbolje što možete i da ispunjavate svoja očekivanja i odgovornosti. Razmotrite ovaj koncept s obzirom na trenutni posao kojim se bavite, kao i na ciljeve u karijeri. I jedno i drugo je ključ uspjeha.

ZDRAVLJE: Možete imati velike koristi od kreativnosti koju Vam šalje današnja planetarna energija. Svakodnevna rutina kojom se bavite može postati malo dosadna, a ovaj dan donosi energiju koji će Vam pomoći da vratite vjeru u to što radite!

Budite otvoreni za promjene držeći se svojih osnovnih principa! Potražite neobične, smiješne, otkačene viceve kada imate vremena. Uz to, današnji aspekt bi Vam mogao donijeti novog prijatelja.

JARAC

LJUBAV: Uz današnju planetarnu energiju, sve ljubavne afere u koje ste trenutno upleteni mogu biti razočaravajuće. Čini se da su svi zapali u haos oko svakodenvnih obaveza koje znače da jednostavno nemaju vremena za beskrajno ćaskanje o spašavanju kitova ili zaustavljanju globalnog zagrijavanja. Pokušajte to razumjeti!

POSAO: Trenutno Vam je teško da se nosite sa autoritetima. Nisu posebno oduševljeni Vašim načinom rada. Ne dozvolite da Vas ovo obeshrabri ili navede da mislite da su Vaše ideje loše. Budite jaki.

ZDRAVLJE: Kada želite da Vam nešto postane navika, to je kao kada okrenete stranicu u knjizi. U današnjoj energiji naći ćete izvor želje za stvaranje novih navika u ishrani i vježbanju.

Možda u početku to ne bude naročito mnogo, ali kada odlučite da smanjite mliječne proizvode u svojoj ishrani i povećate količinu vode koju konzumirate, krennućete putem do mnogo zdravijeg imunolog sistema. Vaša moć leži u procjeni i djelovanju.

VODOLIJA

LJUBAV: Današnja planetarna konfiguracija pozitivno utiče na nastavak izgradnje temelja ljubavnog odnosa u koji ste nedavno ušli. Osjećate emocionalnu sigurnost i srećni ste zbog načina na koji se sve odvija.

Možda bi bila dobra ideja da proslavite svoju ljubav tako što ćete organizovati večeru uz svijeće za dvoje ili zajedno raditi zabavne aktivnosti. Zaslužujete da se zabavite!

POSAO: Danas je odličan dan da ojačate svoju poziciju kako biste se bolje pripremili za buduće izazove. Obezbijedite sebi dodatne alate. Učite od majstora koji su voljni podijeliti svoje zanatske trikove sa Vama.

ZDRAVLJE: Dopada Vam se ideja zabave i igranja jer je to nešto u čemu zaista uživate. Već je poznato da ste Vi jedno strastveno biće, a današnja astralna konfiguracija tu strastvenu energiju ističe još više.

Praktikovanje intimnih odnosa je vjerovatno jedan od najvećih zdravstvenih problema širom svijeta. Zaštitite sebe i svog partnera, kako biste bili zdravi zabavite se dok to radite!

RIBE

LJUBAV: Trenutno se sve svodi na praktične stvari. Današnja planetarna energija Vam pomaže u procjeni ljubavnih odnosa sa ciljem da Vam pomogne u budućnosti. Naravno, i Vi ste voljni pomoći svom partneru da dobije sve ono što želi! I sve dok ste zadovoljni ovakvim odnosom, dobro ćete se slagati.

POSAO: Projekti koji su bili u stagnaciji će se konačno ponovo pokrenuti. Danas ćete imati osjećaj discipline koji će Vam pomoći da završite bilo koji zadatak koji Vas muči već neko vrijeme. Krenite punom parom naprijed!

ZDRAVLJE: Svi moramo obratiti pažnju na jetru, jer nam ona pomaže u najvažnijem probavnom procesu. Čišćenje jetre je važno i u drugim aspektima. Zdrava jetra pomaže u čišćenju krvi i uklanjanju toksina iz tijela. Jeste li znali da je jetra najveći vitalni organ Vašeg tijela?

Veličina jetre je bitna, pa obratite pažnju i na to! Cvekla je prirodno sredstvo za čišćenje jetre i može se pripremiti na mnogo načina, a sirće i limun pomažu u stimulaciji jetre. Takođe, pazite na svoje tijelo kada konzumirate “alkohol”.

error: Sadržaj je zaštićen !!