DNEVNI HOROSKOP ZA 15.11.2022.

Dnevni horoskop za 15.11.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

POSAO: Pred Vama je možda prilično intenzivan dan kada su u pitanju manja društvena okupljanja. Ulažete mnogo truda u jedan odnos koja Vam djeluje obećavajuće. Ali u ovoj fazi biste trebali razmisliti o tome šta dobijate zauzvrat od te pspbe. U redu je biti zaljubljen, ako su osjećanja obostrana.

POSAO: Agresija je prisutna u svim aspektima posla. Pazite na ljude koji imaju prilično pasivno-agresivan stav prema Vama i Vašem poslu. Pristupite ovim ljudima direktno i iskreno. Ne bi trebalo da trpite ovakav stav.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vam daje priliku da razmislite o Vašim reakcijama. Umjesto da se osjećate povrijeđeno ili ogorčeno na nekoga zbog onoga što Vam je rekao ili uradio, razmislite o tome kako reagujete na ovaj incident.

Vaša reakcija je potpuno validna, ali posmatrajte to iz drugog ugla. Iz svega toga možete crpiti energiju. Dizanje tegova je sjajna vježba za Vas.

BIK

LJUBAV: Imate potrebu da promenite svoj stav prema jednom bliskom odnosu. Možda u tom odnosu ne postoji ništa liše, ali osjećate da niste iskoristili sav potencijal, a postoji još mnogo stvari koje biste zajedno mogli istražiti. Ovo je sjajan trenutak da isprobate neke nove stvari i ojačate međusobni odnos.

POSAO: Pobrinite se za svoje probleme sada kako biste mogli započeti narednu sedmicu bez tenzija. Ovo je odličan da se fokusirate na sebe i svoje potrebe. Budite sebični. Stavite sebe na prvo mesto. Na taj način ćete biti rasterećeni u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt predstavlja izazov kada su prijateljstva u pitanju. Dosta stvari možete postići vježbanjem i možda se trebate fokusirati na svoje tijelo umjesto da reagujete na pogrešne stvari.

Da biste ostali u formi, potrebno je vrijeme i fokus, a to može koristiti bliskim odnosima jer Vam daje vremena da razmislite o svemu dok vježbate. Kad bi se svi bolje brinuli o sebi, fokus bi se prebacio na slavljenje onoga što je dobro, umjesto na razmišljanje o stvarima koje nisu dobre.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete imati porpiličan uticaj na nečiji odnos. Vaši postupci i Vaš govor tijela govore jednu stvar, dok zapravo niste svjesni šta radite. Samo posmatrajte kako drugi reaguju na Vas i na osnovu toga donosite odluke kako treba da se ponašate u datom trenutku.

POSAO: Vaša hrabrost izbija na površinu i ne plašite se onoga što dolazi. Vi ste hrabri, kreativni i jaki. Pokrenite svoj plan. Razradite detalje svega u svojoj glavi. Prikupite neophodne resurse. Na pravom ste putu.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje doprinosi Vašim mislima. Vaši lični ciljevi i težnje će doći u fokus kada upadnete u sukob sa nekim. Biće Vam pravi izazov pokrenuti i realizovati sve to što ste zamislili.

Ozbiljno shvatite svoj program fizičkih aktivnosti, jer možete biti izloženi povredama ako niste fokusirani na svoje tijelo. Posebno vodite računa o nogama i stopalima.

RAK

LJUBAV: Uložićete svu svoju energiju u održavanje tajne veze. Ukoliko niste imali previše vremena da se posvetite svom partneru, djeluje kao da će Vam se barem jedna želja ispuniti. Vaša veza će ostati neprimjećena od strane svih, a vas dvoje možete uživati u društvu jedno drugog.

POSAO: Šta god da radite, radite to sa velikom vjerom u sebe. U Vašem stomaku se nalazi plamen koji bukti. Sve ste pokrenuli, tako da iskoristit ovo vrijeme na pravi način. Možete osvojiti svijet i šire.

ZDRAVLJE: Današnji tranzit utiče na komunikaciju. Ovo ne znači da morate sve vrijeme ćutati, ali barem razmislite o tome šta želite reći prije nego što progovorite. Vježbanje je odličan način da usporite um dok vodite računa o tijelu.

Trčanje na otvorenom Vam može dati ono što Vam je potrebno da shvatite sebe: bistar um, sigurnost i najbolje namjere. Pijte puno vode da biste isprali sve toksine iz tijena!

LAV

LJUBAV: Umjesto da se posvetite samo jednom odnosu, Vi ste na hiljadu strana odjednom. Istražujete i eksperimentišete ko Vam i zbog čega više odgovara. Možda ćete doći do nekih zaključaka, ali se potrudite da barem još neko vrijeme razmišljate o svemu.

POSAO: Čak i ako danas niste na poslu, bićete prilično uznemireni na samu pomisao posla. Ovo nije baš dobar period u mjesecu i već se plašite onoga što Vam se sprema naredne sedmice. Zaboravite na posao i opustite se.

ZDRAVLJE: Današnja energija Vam pruža neku pomoć u smislu izražavanja onoga što osjećate. Razmislite o porijeklu Vaših emocija. Može doći do emocionalne konfuzije u Vama. To su stvari koje se dešavaju i mogu se priznati.

Želite da provedete neko vrijeme sami ovih dana. Vježbanje je odličan način da odvojite malo vremena za sebe, a da se pritom osjećate kao dio svijeta!

DJEVICA

LJUBAV: Želite da prekinete odnos koji Vam nije donio ništa osim tuge. Međutim, možda ste upoznali nekog za koga smatrate da je kompatibilniji sa Vama na sve načine. Sve ovo će biti prihvatljivo ukoliko razumijete svoje motive i razumijete zašto Vam je potrebna ova promjena.

POSAO: Redefinišite svoj osjećaj sreće. Možda niste zadovoljni svojom karijerom. Razmislite o tome šta bi Vas usrećilo i radite na svom cilju. Agresivnost se budi u Vama. Usmjerite ovu energiju ka pozitivnim promjenama.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje doprinosi boljoj komunikaciji u gotovo svakom aspektu Vašeg života. Ključno je razumjeti princip bliske ljubavi. Ako nastojite da razumijete, a ne da budete shvaćeni, ovaj tranzit će Vam mnogo pomoći.

Pripremite se za slušanje, duboko udahnite i zadržite vazduh sekundu ili dvije prije nego što izdahnete. Ovo pokreće krv oko Vaše glave i podržava Vaše misaone procese.

VAGA

LJUBAV: Motivacija je danas jako bitna. Kakvi god da su bili Vaši prvobitni razlozi zbog kojih ste ušli u trenutnu vezu, sada smatrate da ih je potrebno razmotriti zbog nedavnih dešavanja. Ovo ne mora biti preteško, ali bi bilo dobro da razmislite dokle ste stigli i šta ste sve postigli. Budite iskreni i sve će biti dobro.

POSAO: Privlači Vas nešto novo. Vaša žeđ za znanjem je prilično velika. Ovo je Vaše vrijeme da krenete na dalje školovanje ili neku vrstu obuke. Želite znati više. Ispunite ovu potrebu prije nego što Vas prođe.

ZDRAVLJE: Sa toliko povoljne energije trenutno, možete vidjeti nešto što prije niste mogli. Imate viziju, a to se posebno odnosi na prijateljstva. Ona izreka “radi drugima ono što želiš da oni tebi rade” je opis današnjeg dana.

Ponašajte se prema drugima onako kako biste željeli da se prema Vama ponašaju i očekujte isto od sebe. Drugim riječima, ne zaboravite da se ponašate prema svom tijelu kao da ste njegov gost. Vježbajte, jedite zdravo i pijte puno vode.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Biće Vam teško da ignorišete partnera. Vi ste onaj tip osobe koji se ne može pretvarati. Zbog toga bi možda bilo dobro da pitate svog partnera kako se osjeća, jer ćete se iznenaditi njegovim odgovorom. Ako možete govoriti o stvarima koje zahtijevaju promjenu, vaša veza će se još više produbiti.

POSAO: Drugi ljudi Vas oponašaju. Možda žele da izgledaju kao da su bolji od Vas, da je njihov posao bolji od Vašeg i da oni imaju sve, a Vi ništa. Nemojte nasjedati na ove provokacije. Ništa od ovoga nije istina.

ZDRAVLJE: Iskoristite trenutni planetarni aspekt na najbolji način tako što ćete biti tu za svoje prijatelje. Ipak, i dalje postoji problem u komunikaciji, pa nemojte zaboraviti razmisliti prije nego što bilo šta kažete.

Komunikacija će biti ključna tokom ovog tranzita, tako da je važno da znate kako se osjećate u vezi sa datom stvari prije nego što progovorite o tome. Odvojite malo vremena za sebe i meditirajte, kako god imate potrebu. Čas joge je dobar za tijelo i um.

STRIJELAC

LJUBAV: Strast je vrlo očigledna danas i imate žalju da eksperimentišete. Oboje ste nestrpljivi da isprobate nove stvari na novim mjestima, ali i da vaš odnos stavite na test.

Oboje osjećate da trebate preći na novi nivo, ali niste sigurni šta tačno treba da se promijeni. Otvarajući se nepoznatom, uskoro ćete saznati.

POSAO: Vi ste važan uzor drugima. Vodite ih sojim primjerom i pokažite svoj uspjeh. Većina Vaše moći dolazi kroz Vaš karakter i duh. Pokažite ove kvalitete ljudima oko sebe. Imate njihovu podršku.

ZDRAVLJE: Sa današnjim tranzitom, komunikacija može postati pravi izazov. Možda mislite da ste sve objasnili nekome, no saznajete da ta osoba nema pojma šta ste zapravo mislili.

Ovo može biti frustrirajuće, pa je važno da vodite računa o tome da objasnite šta mislite i da slušate druge. Zapamtite, komunikacija je dvosmjerna ulica! Učinite svoj dio posla i zadržite smisao za humor. Redovna fizička aktivnost i zdrava ishrana će biti od velike pomoći.

JARAC

LJUBAV: Ako se čini da se Vaš partner zanosi nekim nerealnim idejama, onda bi možda trebali provesti neko vrijeme razgovarajući o tome kuda mislite da ide vaš odnos.

Oboje biste trebali da razmotrite svoje motive zbog kojih ste ušli u taj odnos. Ako možete biti jasni po ovom pitanju, onda će mnoge druge stvari doći na svoje mjesto.

POSAO: Čini se da Vas neko priprema na katastrofu koja treba da se desi naredne semdie. Ne dozvolite toj osobi da Vas prestravi. Uzvratiti udarac. Probudite svoju unutrašnju vatru i pokažite drugima da nećete biti kažnjeni na ovaj način. Budite jaki.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt će Vam pomoći da shvatite neke stvari. Klonite se sukoba sa prijateljima, jer Vam planetarna atmosfera neće pomoći u komunikaciji. Djeluje Vam kao da Vas niko ne razumije.

Držite se svog svijeta i nastojte biti izbalansarini. Vježbanje i dijeta imaju veliku ulogu u svemu tome. Zašto jesti nešto zbog čega ćete se kasnije samo osjećati neraspoloženo?

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubav može djelovati kao prava zabava ukoliko uživate u ovakvoj vrsti energije. Izgleda da je neko spreman da Vas uperi u svoje tvrdnje i da Vas ne pušta sve dok ne bude imao priliku da izađe sa Vama. Ako Vam ne smeta sva ta pažnja, a generalno Vam ne smeta, onda nemate šta čekati.

POSAO: Ovo je odličan dan da se skoncentrišete na probleme u karijeri čak i ako ne morate da budete na poslu. Znate šta želite i kako to postići. Zupčanici u Vašoj glavi se okreću u pozitivnom smjeru. Stvara se dobra energija.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje posvećuje pažnju odnosima sa prijateljima. Ponekad trebate dati vremena jedni drugima. Ipak, komunikacija nije na zavidnom nivou.

Nema potrebe da je forsirate sa svojim prijateljima, jer koji god sukob da se desi može sačekati nedelju ili dvije da se reijši. Skoncentrišite se na svoje zdravlje i sreću tako što ćete redovno vježbati, jesti zdravu ishranu i piti puno vode.

RIBE

LJUBAV: Vi i Vaš partner ćete naći vremena da sjednete i izradite plan u vezi sa kupovinom. Ako je to povezano sa kupovinom nekretnine ili preuređenjem postojeće, onda može zahtijevati dodatno planiranje. Ali ukupna slika djeluje dobro. Sve što trebate učiniti jeste izbalansirati finansije i osigurati da oboje dobijete ono što želite za svoj novac.

POSAO: Pobrinite se za svoje probleme sada kako biste mogli neometano krenuti u novu radnu sedmicu koja je pred Vama. Ovo je odličan da se fokusirate na sebe i svoje potrebe. Budite sebični. Stavite sebe na prvo mesto. Ovo će Vam dati veću motivaciju za rad od naredne sedmice.

ZDRAVLJE: Možda bi bilo najbolje da usporite i preispitate svoje ponašanje dok traje ovaj planetarni aspekt. Drugi ljudi su Vas povrijedili u nedavnoj prošlosti i time objašnjavate svoje reakcije.

Ako imate neke neriješene stvari, potrebno je da kažete sve što mislite kako biste bili načisto sa svima. Ako se i dalje budete osjećali ogorčeno, obradite tu vrstu emocija na produktivan način, kao što su fizičke aktivnosti. Morate pažljivo odabrati način na koji ćete komunicirati sa drugima.

error: Sadržaj je zaštićen !!