DNEVNI HOROSKOP ZA 15.08.2022.

Dnevni horoskop za 15.08.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Vaš ljubavni plan mogao bi vam se obiti o glavu. Niti je pametan, niti moralan. Bolje je poslušati druge. KARIJERA: Danas nećete biti realni u procjenama posla. Potrebno je da se što više povežete s drugima i da ih slijedite. ZDRAVLJE I SAVJET: Pretjerivanja u konzumacijama, posebno slatkog.

BIK

LJUBAV: Neki će doživjeti bliski susret s osobom iz svoje ljubavne prošlosti. Drugi će samo malo maštati o istom. KARIJERA: Bit ćete prilično podložni utjecajima drugih na vas. Moguće je da vam se netko do suradnika uvuče pod kožu. ZDRAVLJE I SAVJET: Pre-jake emocije.

BLIZANCI

LJUBAV: Ne trebate se truditi biti ljubazni, jer nećete biti uvjerljivi. Budite jednostavno prirodni i činite ono što vam godi. KARIJERA: Ozračje na radnom mjestu danas bi moglo biti napeto. Ništa ne forsirajte nego se povucite i pričekajte do sutra. ZDRAVLJE I SAVJET: Loš osjećaj nestat će već sutra.

RAK

LJUBAV: Bez obzira što je vaša veza formalno u urednom stanju, ni danas se nećete osjećati najbolje u njoj. To je prolazno. KARIJERA: Ne raspravljajte sa šefovima jer će vas proglasiti agresivcem. Svoje zahtjeve stavite na papir i organizirano predajte. ZDRAVLJE I SAVJET: Potražite sadržaje koje volite.

LAV

LJUBAV: Vaše samopouzdanje danas bi moglo biti ozbiljno poljuljano. Sjetite se svojih ljubavnih uspjeha kako bi se ohrabrili. KARIJERA: Izgledan je financijski gubitak s kojim ćete se teško pomiriti. Ipak, brzo ćete naći načina da to nadoknadite. ZDRAVLJE I SAVJET: Šta je bilo, bilo je.

DJEVICA

LJUBAV: Neki će biti prilično slatkorječivi i brzi u dijeljenju komplimenata. Ne zaboravite na uvjerljivost. KARIJERA: Znat ćete se prilagoditi svakoj novoj situaciji jer će vaš šarm i sposobnost diplomacije biti na visini. ZDRAVLJE I SAVJET: Ostanite svoji.

VAGA

LJUBAV: Vaš ljubavni život bit će uredan, a vi otvoreni za svaki partnerov prijedlog. Koristit ćete i intuiciju u ljubavi. KARIJERA: Nalazite se u fazi istraživanja malih stvari koje bi mogle doprinijeti boljem poslovanju. ZDRAVLJE I SAVJET: Dolazite do novih rješenja.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Tokom dana uspjet ćete nadvladati sumnje koje su vas mučile i svoj međusobni odnos vratiti u ravnotežu. KARIJERA: Sjetit ćete se nekih prijedloga osoba iz inozemstva i potruditi se s njima obnoviti poslovne kontakte. ZDRAVLJE I SAVJET: Poboljšanje.

STRIJELAC

LJUBAV: Vjerojatno ćete biti u prilici pokazati koliko ste ranjivi i emotivni. Druga strana će vas razumjeti. KARIJERA: Danas vam vjerojatno ništa neće ići od ruke. Pomirite se s tim i čekajte sutra kad će sve izgledati bolje. ZDRAVLJE I SAVJET: Nemojte se napiti jer to neće biti dobro.

JARAC

LJUBAV: U duši ćete osjetiti olakšanje, ali ćete se i dalje trebati prilagođavati drugoj strani jer će ona držati konce u svojim rukama. KARIJERA: Iznjedrit ćete neke nove ideje kojim biste mogli povećati prihode. Sve treba usaglastiti s kolegama. ZDRAVLJE I SAVJET: Imunitet vam je i dalje slab.

VODOLIJA

LJUBAV: Bit ćete skloni dublje razmotriti svoje privatne odnose. Neki će odlučiti postaviti nove smjerove ili granice. KARIJERA: Budite maksimalno taktični u svakoj suradnji. Ako treba, pričekajte do sutra i sve će doći na svoje mjesto. ZDRAVLJE I SAVJET: Pad imuniteta.

RIBE

LJUBAV: Danas zanemarite svaku idjeu koja vam dolazi od vaše intuicije i držite se onog što vidite i možete opipati. Tako ćete biti sretniji u ljubavi. KARIJERA: U konkretnim poslovima kao i u uslužnim djelatnostima stvari će vam ići od ruke. Umjetnici neka danas miruju. ZDRAVLJE I SAVJET: Nesanica.

error: Sadržaj je zaštićen !!