DNEVNI HOROSKOP ZA 15.04.2023.

Dnevni horoskop za 15.04.2023. godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Vi ste osoba koja se često osvrće na nedostatke u ljubavnim odnosima i veoma ste kritični. Današnja astralna konfiguracija Vas podstiče da razmislite o svojim motivima, kao i da se osvrnete na to da li međusobno udovoljavate dovoljno, u svakom smislu. Ukolio krente da diskutujete o ovim stvarima, postoji šansa da ćete se posvađati. Možda je bolje da ostavite ovaj razgovor za neki drugi put.

POSAO: Danas se dešava značajan planetarni pomak koji će trajati naredne četiri sedmice i ova promjena Vas usmjerava na novi put karijeri. Ključno za vas tokom ovog perioda jeste da pazite na svoje emocije kao i na emocionalne želje. Napravite promjene koje odražavaju ta osjećanja.

ZDRAVLJE: Vaša budućnost počinje od danas. Zapitajte se šta je to želite za svoje zdravlje? Je li pametno zanemarivati svoje tijelo sve do granice kada medicinske intervencije postanu? Ili želite djelovati preventivno kako ne bi dolazilo do takvih stvari?

Ako više preferirate ovo drugo, možda je vrijeme da uložite vrijeme i novac u znanje o zdravlju i boljem načinu života. Kupite knjige koje se bave ovim temama i ne bi bilo loše da se pozabavite feng šuijom za početak.

BIK

LJUBAV: Previše razmišljate o mnogim stvarima, što nije karakteristično za Vas. Današnje planetarno poravnanje Vas pomaže da razmislite o trenutnom odnosu u kom se nalazite.

Trenutno se osvrćete na sve loše stvari koje se dešavaju u odnosu sa partnerom. Razgovarom o svim problemima koje imate je neophodan kako biste pronašli uzrok i rješenje za trenutno stanje. Ne preterujte u svojim reakcijama!

POSAO: Naredne četiri sedmice za su vrijeme novih početaka. Iskoristite predstojeći period kako biste se posvetili sebi i svojim željama i ciljevima. Trenutno ste na početnoj tački. Pustite sve ono što je staro kako biste napravili mjesta za nove stvari u životu. Ova promjena će Vam donijeti mnogo uspjeha.

ZDRAVLJE: Sumnja je neizbježna ukoliko zaista želite da promijenite svoje zdravstvene navike na bolje. Teško je promijeniti stare obrasce ponašanja, to svi znamo! To je napor koji ulažete iz dana u dan, a za pravu promjenu je potrebno vrijeme.

Ako smatrate da idete jedan korak naprijed do dva koraka nazad, opustite se i fokusirajte se na sve pozitivno što se dešava. Kada je u pitanju zdravlje, Vaš stav o toj temi je najvažniji. Imajte to na umu.

BLIZANCI

LJUBAV: Današnja astralna konfiguracija Vas podstiče da se povučete u sebe i sakrijete sve ono što osjećate i što Vas muči od očiju drugih ljudi. Niste previše raspoloženi, što ne pomaže komunikaciji između Vas i Vašeg partnera.

Međutim, ukoliko se ipak odlučite da porazgovarate o svemu, pokušajte biti što pozitivniji i optimističniji u pogledu trenutne situacije. Nemojte svoje frustracije istresati na partnera!

POSAO: U naredne četiri je posebno važno da budete obzirni i da imate razumijevanja za ljude koji Vas okružuju na poslu. Novi ciklus započinje danas, bez obzira na to da li ste na poslu ili ne. Imajte na umu da dolazi do određenih promjena.

ZDRAVLJE: Vrijeme je da počnete razmišljati o tome koji su Vaši ciljevi u pogledu zdravlja. Ne postoji način da ostvarite svoje ciljeve ukoliko ne znate šta želite od sebe. Potrudite se da se što više odmarate kako biste na miru mogli razmišljati o svojoj budućnosti.

Ukoliko imate želju da isprobate nove namirnice kada je ishrana u pitanju, razmislite o dodavanju cvekle u svakodnevnu ishranu, paradajza i tamnozelenog povrća kako biste očistili jetru. Takođe, vježbajte na dnevnom nivou. Vašem tijelu kao i Vašem umu je neophodan odmor od svakodnevnice.

RAK

LJUBAV: Ponekad je jedini izlaz iz neprijatne situacije traženje pomoći od strane neutralne osobe. Današnje kretanje planeta Vas podstiče da zatražite pomoć i savjet nekoga ko Vas razumije i ko Vam može dati najbolji savjet za problem koji imate. I Vi i Vaš partner vidite samo loše stvari vašeg odnosa. Nadamo se da ćete nakon razgovora sa ovom osobom biti pozitivniji.

POSAO: Sada je vrijeme da unovčite sav svoj naporan rad u proteklih deset mjeseci. U naredne četiri sedmice ćete privesti kraju veliki projekat na kom ste radili u prethodnom periodu. Završite sa svim obavezama i uživajte u nagradama koje zaslužujete.

ZDRAVLJE: Jedan od najvažnijih dijelova odnosa prema vlastitom tijelu jeste adekvatan odmor. Kada imate previše obaveza i kada ne znate na koju stranu biste prije otišli, neophodno je da umirite svoj um prije spavanja. Topla kupka sa kapljicama ulja lavande je odličan način za mentalno kao i fizičko opuštanje.

LAV

LJUBAV: Neko Vas je podcijenio misleći da ako ste mirna i tiha osoba da na taj način može da manipuliše Vama i Vašim emocijama. Današnje planetarno poravnanje sugeriše na to da niste raspoloženi za ovakvu vrstu malverzacije i namjeravate to i dokazati. Ovo će Vas osnažiti i samim tim ćete promijeniti sliku o sebi u očima mnogih ljudi.

POSAO: Očekujte da će doći do tenzije između Vas i Vaših kolega u narednom periodu. Ovaj ciklus započinje danas, i bez obzira na to da li ste na poslu ili ne, u neku ruku već osjećate nervozu u stomaku. Ovo je znak promjene.

ZDRAVLJE: Sumnja u sebe ne mora nužno da znači lošu stvar. U svakom od nas postoji crv sumnje prema sebi i nerijetko osuđujemo sebe zbog raznih postupaka, ali, mi Vam savjetujemo da pokušate da budete što blaži prema sebi.

Potrudite se da uvijek prvo mislite na sebe jer na taj način ćete biti spremniji da pomognete drugima kada im bude trebala Vaša pomoć. Pazite na svoju ishranu i trudite se da budete fizički aktivniji. Male promjene će imati dugoročno veći učinak na Vaše zdravlje od velikih promjena koje je gotovo nemoguće ispuniti.

DJEVICA

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje Vam donosi štkantno otkriće kada je u pitanju Vaš ljubavni život. Nastavili ste sa vezom koja nije dobra po Vas i iz nekog razloga, cijelu situaciju posmatrate kroz ružičaste naočare.

Desiće se situacija tokom koje ćete shvatiti da niko i ništa nije savršen i da ćete u skladu sa tim morati prilagoditi svoje ponašanje kako biste se nosili sa onim što se dešava u trenutnom odnosu u kom ste.

POSAO: Danas započinje četveronedeljni ciklus od kojeg možete imati koristi. Generalno, dolazite na sami vrhunac u svojoj karijeri. Sada Vam je dostupno mnogo više mogućnosti. Sve u svemu, možete očekivati da će se cijela situacija odvijati bez problema.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt se odnosi na Vaše snove. Ako imate prijatelje ili poznanike u znaku Vodolije, možda bi bilo dobro da im se obratite. Ta osoba će razumijeti o čemu se radi i daće Vam pravi savjet.

Ne zaboravite ponuditi ono što tražite. Ako Vam je potrebna pomoć oko motivacije, na primjer, objasnite šta Vas je navelo da se povjerite toj osobi. Ovo će motivisati tu osobu da Vam pomogne i dobićete ono što ttražite.

VAGA

LJUBAV: Nemojte da se brinete ukoliko Vas vijest koju čujete danas natjera da ozbiljno razmislite iz kog razloga ste ušli u trenutni odnos. Trenutno planetarno poravnanje razjašnjava dosta stvari, i to u pravo vrijeme. Neophodno je takođe da razumijete i svog partnera i njegove motive. Posmatrajte ovu situaciju kao odrastanje i ne osvrćite se na prošlost!

POSAO: Ne nasijedatjte na igru kolega sa posla koji se pretvaraju da su dobri prema Vama. Pokušajte da težite ka nečemu višem, nečemu većem. Iskoristite naredni period da ocijenite na kom levelu ste trenutno i razmislite o tome gdje sebe vidite u budućnosti.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste odlučili da se fokusirate na prave stvari nedavno, danas ćete primjetiti značajan pomak. Danas se osvrnite na svoje emocije, uprkos tome što se osjećate ambivalentno. Nemojte da odustajete od određene aktivnosti ukoliko ne primjetite željeni rezultat u početku.

Ako ste juče radili jogu, to je odlična vijest! Radite je ponovo danas. A šta ako juče niste radili jogu ili vježbali? Nema veze, to je bilo juče, a danas je novi dan. Danas je pravi trenutak da promijenite neke stvari u svom životu.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje može otkriti očiglednu grešku u vezi koja je djelovala kao da ne postoji ni jedan problem između vas. Međutim, ovo ne mora biti kraj vašeg odnosa.

Ukoliko vam je stalo jedno do drugoga, možete riješiti problem koji imate, iako će to zahtijevati hrabrost i odlučnost da to uradite. Pa, šta čekate, bacite se na posao!

POSAO: Današnji dan označava početak novog perioda u trajanju od četiri sedmice i bazira se na Vašu karijeru. Ili ćete ubrati plodove svog rada ili ćete shvatiti koje propuste ste napravili. Pripremite se psihički za oba ishoda.

ZDARVLJE: Današnja planetarna energija Vam pomaže u istraživačkom razmišljanju. Prisjetite se nekih ranijih iskustava kroz koja ste prošli. Ovaj aspekt pojačava naše emocije i bilježi svaki trag isith.

Stoga, iskoristite ovaj aspekt da povećate svijest o svom tijelu. Joga je praksa koju trebate početi primjenjivati ukoliko već niste do sada. Nemojte se forsirati, već radite sve polako i po propisima.

STRIJELAC

LJUBAV: Današnja astralna konfiguracija utiče na Vas na način da Vas sve nervira. I najmanja primjedba Vašeg partnera će probuditi bijes u Vama. Stoga, ovo je sjajna prilika da se izolujete na neko mirno mjesto kako biste se opustili, napunili baterije i ponovo se povezali sa sobom i svojim emocijama. Nakon toga, primjetićete da ćete biti mnogo tolerantniji prema svom partneru!

POSAO: Naredne četiri sedmice označavaju period tokom kojeg ćete se osjećati prilično nepovezano sa ljudima sa kojima radite. Ovo Vas može pomalo zbuniti, ali pokušajte da ne dozvolite da Vas to remeti na bilo koji način. Ovo nije Vaš najsjajniji period. Pomirite se sa tom činjenicom.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna konfiguracija naglašava Vaše emocije. Ovaj aspekt Vam omogućava da se osvrnete na svoje mentalne sposobnosti takođe. Bavite se jogom, odmarajte, vježbajte i pažljivo birajte hranu koju jedete. Osvrnite se na hranu koju izbjegavate i informišite se kako biste ostvarili bolje rezultate u budućnosti.

Važno je da ne osuđujete sebe za izbore koje pravite. Budite sami sebi najbolji prijatelj tako što ćete gajiti bezuslovnu ljubav prema sebi. Ne govorite o sebi ništa što ne biste rekli o prijatelju.

JARAC

LJUBAV: Današnja astralna konfiguracija će Vas podstaknuti da prekinete ljubavni odnos za koji smatrate da ne ide u dobrom smijeru i da Vam oduzima previše vremena i energije. Osjećate krivicu zbog takve odluke, ali današnja situacija Vas navodi da donesete takvu odluku i budete odlučni u tome.

POSAO: Imate kapacitet da napravite ogroman uspijeh u karijeri tokom naredne četiri sedmice. Iskoristite ovaj period ispred Vas da napravite plan koji će Vam omogućiti da ostvarite svoje ciljeve, a ne tuđe. Sada je vrijeme da preuzmete kontrolu nad situacijom.

ZDRAVLJE: Što ste iskreniji prema sebi, to ćete imati veće šanse da ostvarite svoje ciljeve. Pronađite partnera za vježbanje, čak i ako je to putem video poziva. Otvoreno razgovarajte o problemima sa ishranom kako biste naučili ispravne strategije u budućnosti.

Sve što držite u sebi zbog straha od ismijavanja i javne sramote, na kraju će isplivati na površinu. Međutim, istina će vas osloboditi. Niste jedina osoba na svijetu koja ima ovakve i slične probleme.

VODOLIJA

LJUBAV: Susret iz vedra neba bi Vas mogao dovesti pred osobu koju ste nekada poznavali, ali nikada niste mislili da ćete se ponovo sresti. Današnje planetarno poravnanje ukazuje na to da, iako ovo može biti pravi šok za Vas, i da biste bili zahvalni da Vas je neko upozorio na ovo, ipak ćete se prihvatiti činjenicu da postoje mnoge stvari o kojima niste razgovarali.

POSAO: Danas počinje četveronedeljni ciklus koji će imati veliki uticaj na Vašu karijeru, pa je važno da li ste trenutno na poslu ili ne. U naredne četiri sedmice ćete naići na mnogo prepreka i neophodna je promjena pravca u kom idete.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje se bazira na Vašoj svakodnevnoj rutini i na navike na koje trebate obratiti više pažnje. Čin otvorenosti za promjene koje dolaze je i neodoljiv i oslobađajući. Imajte na umu da je veća vjerovatnoća da će Vam postepene promjene više prijati umjesto da naglo mijenjate navike iz korijena.

RIBE

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje ukazuje na to imate želju da se posavjetujete sa nekim u vezi ljubavnog odnosa. Ozbiljno ste shvatili trenutnu situaciju i stoga ne želite prebrzo donositi zaključke. Razgovarom sa osobom koja ima iskustva u ovim stvarima ćete doći do zaključka šta biste trebali uraditi u budućnosti.

POSAO: Danas započinje četveronedeljni ciklus tokom kog ćete morati potražiti savjete i podršku od drugih ljudi. Ovo je period tokom kog biste trebali napraviti korak ka ciljevima u karijeri koje ste davno zacrtali.

ZDRAVLJE: Vaše zdravstvene navike su odličan način da se ponovo povežete sa izgubljenim dijelovima sebe. U Vama se javljaju navike i obrasci ponašanja koje ste imali kao dijete.

Dok budete gradili svoje navike u budućnosti, pokušajte da se vodite stvarima koje ste naučili u davnoj prošlosti. Cijelost postižemo prihvatanjem, a ne osuđivanjem sebe.

error: Sadržaj je zaštićen !!