DNEVNI HOROSKOP ZA 15.02.2023.

Dnevni horoskop za 15.02.2023 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Današnja planetarna kofiguracija može uticati na pokretanje određenih problema u odnosu sa partnerom. Neke stvari koje radite mogu biti pogrešno shvaćene, što Vam ne pomaže u trenutnoj situaciji.

Ako želite da izbjegnete probleme među vama, onda bi možda bilo najbolje da pazite na svoje reakcije, jer ste previše osjetljivi i ne možete utcati na to. Ako budete pažljivi, možete sebe poštediti mnogo problema.

POSAO: Upravo sada započinjete ciklus u kom je važno zaštititi imovinu koju imate i, trudite se da ne budete pohlepni. Trebali bi da više cijenite ono što imate.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt utiče na Vaše odnose sa prijateljima. Dobar dio ovog problema se tiče Vašeg fizičkog stanja i trenutno biste se trebali fokusirati na svoje tijelo kako biste mogli kontrolisati druge aspekte svog života.

Potrebno je vrijeme i fokus da biste bili u formi, a to pozitivno utiče na bliske odnose tako što Vam daje vremena da razmislite o stvarima koje trebate reći.

Kada bi se bolje brinuli o sebi, fokus bi se prebacio na stvari koje dobro funkcionišu, umjesto da se fokusirate na stvari koje trenutno nisu u balansu.

BIK

LJUBAV: Danas može doći do sukoba između Vas i partnera, koja nije previše ozbiljna, ali može uticati na stvari koje Vam prave problem, a o kojima ne razgovarte. Današnja planetarna atmosfera otkriva da između vas dvoje postoji tenzija koju bi iskorijeniti čim prije, dok niste počeli misliti najgore jedno o drugom.

POSAO: Tenzija koju ste imali sa kolegom u prethodnom periodu jenjava polako. Vaši odnosi će postati neutralniji, omogućavajući mnogo bolju komunikaciju između vas. Uspijeh Vam je na dohvat ruke.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vam otvara oči na neki način. Vaši ciljevi će biti u fokusu jer dolazite u sukob sami sa sobom. Biće Vam pravi izazov da se posvetite svojim planovima i da ostvarite sve što ste zamislili.

Trebate ozbiljno shvatiti svoj raspored vježbanja. Možete se povrijediti ako ne budete fokusirani na tijelo. Posebno vodite računa o nogama i stopalima.

BLIZANCI

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje stvara tenziju između Vas i partnera jer se ne slažete u mišljenjima i svako od vas vuče na svoju stranua. Potrebno je da objasnite jedno drugom na šta tačno mislite, kao i da budete iskreni i entuzijastični po pitanju toga šta želite.

Kao oboje budete spremni na određene ishode, tek tada ćete doći do pravog rješenja. Ukoliko možete pomoći jedno drugom, bez predrasuda, sve će biti u redu.

POSAO: Moraćete promijeniti tempo rada kako biste bili u skladu sa trenutnom energijom. Danas počinje četvoronedeljni ciklus tokom kog je važno da budete oprezniji. Ne radite ništa nepromišljeno.

ZDRAVLJE: Današnji tranzit utiče na kvlaitet Vaše komunikacije. Ovo ne znači da morate ćutati sve vrijeme, ali znači da trebate razmisliti o tome šta želite reći prije nego krente da pričate.

Fizičke aktivnosti su odličan način da usporite um dok istovremeno vodite računa o svom tijelu. Trčanje Vam može dati ono što Vam je potrebno da shvatite neke stvari u miru. Pijte puno vode da biste isprali sve toksine iz tijela!

RAK

LJUBAV: Čini se da niste sigurni šta da mislite po pitanju određenog odnosa. Današnji položaj planeta Vam još više otežava. Sa jedne strane, osjećate strast, dok sa druge strane niste sigurni da će u konačnici biti tako dobro kako zamišljate, kada dođe do toga. Možda je najbolje da ovu odluku donesete neki drugi dan.

POSAO: Danas se odvija veliki planetarni pomak koji će postaviti ritam za naredne četiri sedmice. Možete biti sasvim sigurni da će ovaj pomak biti u Vašu korist. Vaša energija je na visokom nivou, a Vaše samopouzdanje u porastu. Napravićete velike korake u karijeri.

ZDRAVLJE: Današnja energija Vam daje pomoć u smislu izražavanja onoga što osjećate. No, međutim, posvetite se malo više svojim emocijama. Može doći do emocionalne zbunjenosti i frustracije sa jednog odnosa ćete prenijeti na drugi.

To su stvari koje se dešavaju svaki dan i naš savjem Vam je da neko vrijeme provedete sami sa sobom. Fizičke aktivnosti su odličan način da odvojite vremena za sebe, a da se pritom osjećate kao dio cjeline!

LAV

LJUBAV: Pod uticajem današnjeg porananja planeta postajete pomalo opsjedunti jednom osobom. Ta osoba Vam oduzima svu pažnju i ne postoji ni jedna jedina stvar o kojoj trenutno možete razmišljati. Jedini problem u svemu tome jeste što sumnjate da Vam ovaj odnos neće donijeti ono što tražite. Razmislite malo o svojim motivima!

POSAO: Nedavna frustracija u vezi sa poslom će Vas danas jer kreće novi planetarni ciklus koji će trajati naredne četiri sedmice. Iako odnosi sa drugima još uvijek nisu tako dobri koliko biste željeli da budu, sve u svemu, mnogo napredujete.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje utiče na komunikaciji u gotovo svakom aspektu Vašeg života. Ključna stvar jeste da razumijete princip ljubavi. Ukoliko se potrudite i razmislite o ovim stvarima, ovaj tranzit će Vam mnogo pomoći. Potrudite se da radite vježbe dubokog disanja. Duboko disanje pokreće krv i čini da se osjećate energijčnije.

DJEVICA

LJUBAV: Današnja planetarna atmosfera Vas navodi da zastanete i razmislite o tome kuda ide, ili ne ide Vaš odnos sa partneorm. Ako Vam je sve dosadilo i ne uživate više u svakodnevnici, razmislite o tome šta možete uraditi. Možda bi bilo najbolje da jedno drugome date malo vremena kako biste se posvetili sebi i stvarima koje volite raditi.

POSAO: U naredne četiri sedmice možete očekivati da će situacija u karijeri doći do kritične prekretnice. Projekti koje ste pokrenuli prije otprilike šest mjeseci idu na bolje. Sada je vrijeme za procjenu situacije i za novo prilagođavanje.

ZDRAVLJE: Uz današnju planetarnu energiju možete vidjeti stvari koje prije niste mogli vidjeti. Imate moć predviđanja, a posebno u odnosima sa prijateljima. Vodite se time da ne treba da radite drugima ono što ne biste voljeli da neko radi Vama.

Ponašajte se prema drugima onako kako biste željeli da se prema Vama ponašaju i očekujte isto od sebe. Drugim riječima, ne zaboravite da se ponašate prema svom tijelu najbolje što možete. Vježbajte, jedite zdravu hranu i pijte puno vode.

VAGA

LJUBAV: Umorni ste od činjenice da uvijek privlačite isti tip partnera. Današnji položaj planete Vas može natjerati da se zapitate zbog čega iznova i iznova privlačite takve ljude u svoj život.

Možda trebate promijeniti svoju svakodnevnicu, a svakako i krug ljudi sa kojima se družite. Pronalazak novih hobija može biti od velike pomoći kada su ove stvari u pirtanju.

POSAO: Danas krećete u potpuno drugom smijeru, označavajući time početak nove četveronedeljne faze u godišnjem ciklusu. Za Vas to znači usporavanje tempa. Budite proračunatiji.

ZDRAVLJE: Iskoristite trenutni planetarni aspekt na najbolji mogući način tako što ćete biti otvoreni za svoje prijatelje. Ipak, i dalje postoji problem u komunikaciji, pa stoga, razmislite o tome šta želite reći prije nego kažete.

Komunikacija će biti ključna tokom ovog tranzita, tako da je važno da znate kako se osjećate u vezi sa datom stvari prije nego što odlučite pričati o tome. Odvojite malo vremena za sebe i meditirajte, kako god Vam to odgovara. Svakako Vam preporučujemo da isprobate i jogu ako već niste.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje Vas može ohrabriti da se držite odluke koju ste donijeli po pitanju odnosa sa partnerom. Vaš partner želi neke promjene kako bi situaciju učinio zanimljivijom.

Međutim, uvidjećete da se zbog toga osjećate nesigurno i da biste radije da stvari ostanu onakve kakve jesu. Možda bi bilo najbolje da razgovarate o svemu.

POSAO: Danas se dešava ogroman planetarni pomak koji će trajati naredne četiri sedmice. Za Vas će ova promjena donijeti sjajne prilike u svijetu poslova i karijere. Bićete prepoznati po svom radu i trudu kao i cijenjeni među kolegama.

ZDRAVLJE: Sa današnjim tranzitom komunikacija može postati izazovna. Smatrate da ste se objasnili nekome, a onda saznajete da ta osoba nema pojma šta ste zapravo mislili.

Ovo može biti frustrirajuće, pa je važno da vodite računa o tome da budete koncizni i da slušate druge šta Vam govore. Zapamtite, komunikacija je dvosmjerna ulica! Učinite svoj dio posla i trudite se da koristite svoj smisao za humor. Redovna fizička aktivnost i zdrava ishrana će Vam biti od velike pomoći.

STRIJELAC

LJUBAV: Uživate u druženju sa prijateljima i stvarima koje radite, ali postoji šansa da će početi da Vas guši rutina. Današnja planetarna atmosfera Vas može natjerati da shvatite da Vas odnos sa jednom osobom guši i da se ne osjećate više dobro u društvu te osobe. Možda Vam treba malo vremena i prostora za sebe, kako biste se mogli ponovo povezati.

POSAO: Ono što danas doživite će se ponavljati tokom naredne četiri sedmice. Budite stabilniji i konzervativniji po pitanju posla umjesto da radite nasumične ili da ste nepromišljeni. Iako ste ljubitelj inovacija, morate naučiti da poštujete tradiciju.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt Vam otvara oči na neki način. Klonite se sukoba sa prijateljima, jer Vam današnja planetarna atmosfera neće pomoći u komunikaciji. Osjećate se kao da Vas niko ne razumije.

Držite se svijeta i nastojte da pronađete balans u svemu što radite. Vježbanje i dijeta igraju veliku ulogu u tome. Zašto jesti nešto zbog čega ćete se kasnije osjećati neraspoloženo?

JARAC

LJUBAV: Današnji planetarni tranzit Vas može podstaknuti da iznesete svoje mišljenje o jednoj osobi. Jedini problem je taj što ste možda pogrešno procijenili karakter te osobe i mogli biste se iznenaditi onim što saznate. Ta osoba će Vam postati dosadna ili previše ekscentrična, što nije ono što ste očekivali.

POSAO: Tempo kojim ste radili do sada se usporava u naredne četiri sedmice, počevši od danas. Ovo će Vam dati više vremena za razmišljanje i planiranje, umjesto što ste uvijek u žurbi i pod pritiskom i tjerate sebe da radite stvari za koje niste spremni.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje utiče na Vas da se odužite svojim prijateljima i samim tim biste im trebali dati malo vremena. Ipak, u ovom trenutku ćete imati problema u komunikaciji.

Nema potrebe da to forsirate razgvore sa svojim prijateljima, jer šta god da se desi može sačekati nedelju ili dvije da se riješi. Skoncentrišite se na svoje zdravlje tako što ćete redovno vežbati, jesti uravnoteženu ishranu i piti puno vode.

VODOLIJA

LJUBAV: Današnja planetarna atmosfera Vas dovodi u dilemu i niste sigurni kojim putem biste trebali krenuti kada je ljubav u pitanju. Možda niste ni svjesni šta se dešava.

Dio Vas želi kupiti prekrasan poklon i tme impresionirati svog partnera, dok je Vašadruga polovina posvećena isprobavanju intelektualnog pristupa ljubavi. Šta mislite, koja strana Vaše ličnosti će pobijediti?

POSAO: Sada je vrijeme za pokretanje naredne faze plana koji ste nedavno pokrenuli. U početku ste bili u pionirskoj fazi, a sada ste u fazi istraživanja. Naredne četiri sedmice će biti sjajno vrijeme za prikupljanje podataka koji su Vam potrebni i, ne radte ništa nepromišljeno.

ZDRAVLJE: Možda bi bilo najbolje da usporite tempo i preispitate svoje ponašanje dok traje ovaj planetarni aspekt. Drugi ljudi su Vas povrijedili u nedavnoj prošlosti. Ako postoje neke neriješene stvari, potrebno je da iznesete svoj stav na način da druga osoba razumije o čemu pričate.

Ako se i dalje budete osjećali loše zbog svega, obradite tu vrstu emocija na produktivan način, kao što je vježba. Morate biti pažljiviji u komunikaciji sa ljudima.

RIBE

LJUBAV: Možda biste trebali reći koliko Vam je stalo do jedne osobe, ali nešto Vas sprečava. Današnja planetarna konfiguracija ukazuje na to da ovo što osjećate i nije nešta previše ozbiljno.

Vjerovali ili ne, u pitanju je obična inercija. Možete doći u situaciju da date sve od sebe za ovaj odnos i na kraju da saznate da ta osoba ne gaji iste emocije prema Vama.

POSAO: Trenutno ste na početnoj tački koja će Vam postati oslonac u narednih nekoliko sedmica. Završite stare projekte na kojima već dugo radite kako biste mogli započeti nove. Ovo je odlično vrijeme za razmišljanje o sebi i svojim ciljevima.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vam daje priliku da razmislite o vlastitim reakcijama. Umjesto da se osjećate povrijeđeno ili ogorčeno na nekoga zbog onoga što Vam je rekao ili uradio, trebali biste razmisliti o svojim reakcijama na to što se desilo.

Vaša reakcija nije bila ishitrena, ali bez obzira na to, želite da sagledate situaciju iz drugog ugla. Iz ovakvih stvari Vi crpite veliki dio energije. Preporučujemo Vam da dižete tegove.

error: Sadržaj je zaštićen !!