DNEVNI HOROSKOP ZA 14.08.2022.

Dnevni horoskop za 14.08.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Ako pokušate dominirati u odnosima, nećete uspjeti. Ravnopravna suradnja i dogovaranje bolja je opcija. KARIJERA: Najbolje će se osjećati oni koji rade samostalno, jer je većina već sita šefa i raznih novotarija s posla. ZDRAVLJE I SAVJET: Naći ćete kompromis.

BIK

LJUBAV: Ne prigovarajte ako to baš nije opravdano. Još uvijek treba testirati svaku riječ kako ne bi došlo do nesporazuma. KARIJERA: Na radnom mjestu ste popularni, ali to ne znači da će vam u svemu progledati kroz prste. Treba raditi. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite to što jeste.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete proći najbolje ako se ne oglašavate ako baš ne treba. Jednsotavno šutite i volite bez zahtjeva. KARIJERA: U stanju ste izmisliti sve ono čega možda nema. To je dobro za kreativne profesije, ali za konkretne predvidive poslove nije. ZDRAVLJE I SAVJET: Osluškujte svoj unutrašnji glas u miru.

RAK

LJUBAV: Kako dan bude odmicao, vi ćete biti sve nježniji i emotivniji. Plima osjećaja u vama učinit će da blistate. KARIJERA: Na radnom mjestu danas će vam biti ugodno. Mogući su poslovi povezani s ljepotom, umjetnošću, svim onim što život čini sretnijim. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite dosljedni sebi.

LAV

LJUBAV: Mnogi koji su vezama danas će potiho uživati s dragom im osobom u miru vlastitog doma. KARIJERA: Moguće su peripetije od strane zavidnika. Oni će glumiti da ne razumiju vaše prijedloge, ali vi ste jači. ZDRAVLJE I SAVJET: Nemirni snovi.

DJEVICA

LJUBAV: Vaš partner pokazivat će potrebu za više nježnosti što ćete mu (joj) vi priuštiti bez većih problema. Dobro je. KARIJERA: Male trzavice u odnosima sa suradnicima bit će prolaznog karaktera, pa im ne pridajte značaj. ZDRAVLJE I SAVJET: Gimnasticirajte na zraku.

VAGA

LJUBAV: Vaš privatni život je kvalitetan, a vi u njemu zadovoljni. Danas ste otvoreni za nove ljude i ideje. KARIJERA: Znat ćete prezentirati svoje zamisli tako da vas drugi slušaju sa zanimanjem i da vas većinom prihvate. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete malo brbljavi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možda ćete danas biti skromni u svojim ljubavnim zahtjevima, ali ne trebate. Imate pravo na ljubav. KARIJERA: Vaši nadređeni i vaši kolege postići će dogovor, no vi to nećete najbolje prihvatiti jer ima detalja koji vam ne idu u prilog. ZDRAVLJE I SAVJET: Dan je dobar za opuštanje.

STRIJELAC

LJUBAV: U osobnim odnosima danas ćete pokazati zavidnu razinu maštovitosti i nježnosti. Partner će biti zadovoljan. KARIJERA: Na rubu ste da kažete nešto u dobroj namjeri, ali da vas pogrešno shvate. Stoga pazite kome i što govorite. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite za svojom intuicijom.

JARAC

LJUBAV: Na trenutke ćete osjetiti potrebu da presječete i izbjegnete neke napore ili problemčiće u vezi, no to neće biti potrebno. Sve je u redu. KARIJERA: Danas ćete u glavi prevrtiti sve što ste postigli, kao i izazove koje ste uspjeli svladati. Onda ćete se opustiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Ostanite mirni.

VODOLIJA

LJUBAV: Dan je dobar za neobavezno druženje uz kavu. Mnogi će uživati u raznim temama bez pritiska da se mora nešto dublje. KARIJERA: Pokrenut će se zanimljiva poslovna korespondencija u kojoj se treba truditi biti što jasniji i jednostavniji. ZDRAVLJE I SAVJET: Proširite kontakte.

RIBE

LJUBAV: Bez obzira što je vaša veza formalno u urednom stanju, ni danas se nećete osjećati najbolje u njoj. To je prolazno. KARIJERA: Ne raspravljajte sa šefovima jer će vas proglasiti agresivcem. Svoje zahtjeve stavite na papir i organizirano predajte. ZDRAVLJE I SAVJET: Potražite sadržaje koje volite.

error: Sadržaj je zaštićen !!