DNEVNI HOROSKOP ZA 14.06.2022.

Dnevni horoskop za 14.06.2022 godine: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Zanemarit ćete brige i posvetiti se svojoj najdražoj osobi s punom pažnjom. Bit ćete zadovoljni. Samci neka svakako izađu. KARIJERA: Ne komentirajte ako vam se nešto ne sviđa. Bolje je zasad šutjeti jer vas ne bi ni razumjeli, niti uvažili vaše mišljenje.

ZDRAVLJE I SAVJET: Gibajte se što više.

BIK

LJUBAV: Vodit će vas jaka plima osjećaja, blistat ćete i imati potebu za ljubavlju više nego inače. Bit će vam uzvraćeno. KARIJERA: Neki će sanjati o boljim poslovnim partnerima, ali i oni koje sad imate nisu loši. Trebate se probuditi i to uvidjeti. ZDRAVLJE I SAVJET: Obratite pažnju na svoje snove.

BLIZANCI

LJUBAV: U osjećajnim pitanjima sve će se kockice slagati po vašim željama. Stoga će mnogi danas shvatiti koliko su sretni. KARIJERA: Umjetnici među vama danas će zračiti više nego inače, a drugi će ih oponašati i slijediti. ZDRAVLJE I SAVJET: Razmašite se.

RAK

LJUBAV: Kako dan bude odmicao, vi ćete biti sve nježniji i emotivniji. Plima osjećaja u vama učinit će da blistate. KARIJERA: Na radnom mjestu danas će vam biti ugodno. Mogući su poslovi povezani s ljepotom, umjetnošću, svim onim što život čini sretnijim. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite dosljedni sebi.

LAV

LJUBAV: I dalje će se sve odvijati prema željama vašeg partnera, a vama će jedino preostati da ih slijedite. KARIJERA: Pred vama je dan koji je odličan za svaku vrstu ugodnih, estetskih ili umjetničkih bavljenja. ZDRAVLJE I SAVJET: Tražite ugodnu dijetu za sebe.

DJEVICA

LJUBAV: Osnaženi prethodnim ljubavnim uspjesima vaše će samopouzdanje porasti, a vas usmjeriti na nove pothvate. KARIJERA: U suradnji s drugima pokazat ćete zavidnu sposobnost diplomacije, pa makar vam i ne bilo po volji. ZDRAVLJE I SAVJET: Pređite s riječi na djela.

VAGA

LJUBAV: Ako ste još sami, danas svakako izađite među ljude jer su mogući prelijepi susreti puni iskrenih emocija. KARIJERA: Svoje ideje prezentirat ćete oprezno, poučeni prijašnjim iskustvima. Ipak, možete biti malo smjeliji. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Izgledan je vrlo ugodan i emotivan susret s prijateljima ili vama dragim ljudima. Veza vam se razvija dobro. KARIJERA: Uslijedit će prolazne peripetije s kolegama od kojih će neki morati na bolovanje ili će izostati zbog bitnog razloga. Snaći ćete se. ZDRAVLJE I SAVJET: Neujednačenost u navikama.

STRIJELAC

LJUBAV: Pažnja i nježnost bit će vam glavne preokupacije kad se o ljubavi radi. Znat ćete kako se drugom uvući pod kožu. KARIJERA: Dok radite, vi zapravo odmarate u ugodnom ambijentu, a u duši ismijavate one koji se ne slažu s vama. To baš i nije lijepo. ZDRAVLJE I SAVJET: Povedite se za intuicijom.

JARAC

LJUBAV: Povjerovat ćete da ljubav ide kroz želudac i voljenoj osobi pripremiti večeru koja će je oduševiti. KARIJERA: Većina vas danas će jedva čekati da ide kući jer će sve potrebe i želje biti usmjerene na uživanciju. ZDRAVLJE I SAVJET: Manje jedite, više se bavite sportom.

VODOLIJA

LJUBAV: Vjerovat ćete u ljubav sjećajući se nekih sretnih trenutka iz prošlosti. Tako ćete obojima uljepšati dan. KARIJERA: Uspješno ćete se boriti s novim zahtjevima koji vam neće svi biti po volji. Okretat ćete stvari u svoju korist. ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se uz ono što volite.

RIBE

LJUBAV: Nježnost i emotivnost vaše najdraže osobe oborit će vas s nogu i morat ćete pristati na njegove ideje. KARIJERA: Svi oni čiji je posao povezan s umjetnošću danas će imati sjajnu inspiraciju za prava mala remek djela. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite objektivni.

error: Sadržaj je zaštićen !!