DNEVNI HOROSKOP ZA 13.11.2022.

Dnevni horoskop za 13.11.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Stvari kojima se volite baviti i straživati kada je ljubav u pitanju su prilično očigledne danas. Izuzetno ste privlačni drugim ljudima i bićete u centru pažnje. Ako postoji osoba koju želite impresionirati, samo se nasmijte i posmatrajte kako se ta osoba topi pred Vama.

POSAO: Vi imate osećaj šta je ispravno, a šta pogrešno. Ne dozvolite drugima da Vas odvrate od Vašeg sistema vjerovanja. Bitno je da budete u skladu sa sobom i svojim ličnim poimanjem istine. Nemojte se voditi vrijednostima drugih ljudi.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt radi u Vašu korist. Ne postji razlog za brigu ako ne naiđete na nekog ko nema tako sjajan dan!

Fokusirajte se na ovu energiju i zadržite je za sebe i primijenite je tamo gdje je najpotrebnija, tj na svoje zdravlje. Slušajte svoje tijelo i pružite mu ono što mu je zaista potrebno. Nema razloga da se ne možete osjećati ovako svaki dan.

BIK

LJUBAV: Imaćete potrebu da izrazite emocije prema jednoj osobi u Vašem životu. U isto vrijeme imate želju da sakrijete svoje prave emocije, ali baš danas želite da kažete sve onako kako i jeste jer to može učvrstiti odnos među vama na način na koji ne možete ni zamisliti.

POSAO: Nastavite sa projektima koji su već u toku. Sada nije vrijeme da započinjete nešto novo. Vaše samopouzdanje je na visokom nivou i osjećate se dobro, no niste dobri u procjenama. Ne pravite veće poteze u ovom trenutku.

ZDRAVLJE: Povoljan planetarni tranzit Vam olakšava posao. U vazduhu se osjeća prijatan sreća. Da biste pomogli sebi tokom ovog tranzita, pijte puno vode i iskoristite dio ove energije za pročišćavanje jetre.

Možete učiniti mnogo toga za svoje zdravlje nego što Vam se čini! Nastavite sa čišćenjem organizma i vježbajte što više možete. Budite svjesni da na taj način otpuštate toksine iz tijela. Budite ponosni na sebe!

BLIZANCI

LJUBAV: Iako Vas partner ne privlači kao prije, na neki način i dalje jačate međusobnu vezu i želite biti predani svom partneru. Osjećate veliku emocionalnu bliskost i zbog toga ćete biti sve bliži i po pitanju drugih stvari stoga, ne dozvolite da Vas ova privremena faza brine.

POSAO: Na tragu ste velikog napretka u karijeri. Nemojte upropastiti ovu priliku preskočivši korake u procesu. Još nije sve na svom mjestu. Budite strpljivi. Danas je sjajno vrijeme za razmišljanje o prošlosti.

ZDRAVLJE: Planete danas stvaraju harmoničnu atmosferu. Postoji velika šansa da ćete se osjećati bolje nego inače i lakše ćete se baviti problemima drugih ljudi. Ljudi mogu reagovati prilično pozitivno na Vas, ali ne zaboravite da se brinete i o sebi!

Svaki dan je važan kada je u pitanju Vaše zdravlje. Ishrana je veliki deo Vašeg raspoloženja, pa vodite računa o tome šta danas jedete. Ponovite taj proces i kada se ne osjećate tako dobro!

RAK

LJUBAV: Razmotrite svoje bliske odnose i razmislite o svojim motivima koji su Vas naveli na određene stvari. Ako znate da niste bili vjerni sebi, onda je vrijeme za promjene. Ili popravite balasn ili prekinete taj odnos kako biste pomogli sebi.

POSAO: Ne gubite vrijeme sa ljudima koji ne razumiju u potpunosti Vašu situaciju. Drugi ponašaju kao da znaju o čemu govore, ali istina je da oni ne razumiju sve u potpunosti kao Vi. Pazite koga slušate.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vam šalje magičnu energiju. Nemojte očekivati da ćete se takmičiti sa Har Potterom, ali unutar sebe ćete osjetiti posebnu energiju ako odvijite trenutak da medititrate.

Tijelo je poput prave čarolije. Ono nam omogućava da osjetimo najnevjerovatnije stvari. Zabilježite ove emocije i razmislite o tome šta možete učiniti za svoje tijelo što će pojačati ova osjećanja.

LAV

LJUBAV: Odvojite vrijeme da razmislite o svojim osjećajima u vezi sa Vašim odnosom sa partnerom. Ako imate određene probleme o kojima je potrebno razgovarati, onda to učinite dok ste u prilici da sve izgovorite kroz određenu dozu humora.

Budite iskreni i razmislite da li se oboje brinete o potrebama jedno drugoga ili isključivo o svojim potrebama. Ako budete iskreni, vaš odnos će se znatno poboljšati!

POSAO: Danas imate potrebu a maštate. Pustite Vaš um da odmara. Mnogo bolje razmišljate kada ne ograničavate sebe. Vaše fantazije su veoma bitne i one će Vam pomoći da dođete do narednog levela u karijeri.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt stvara neku vrstu harmonije koja Vam pruža osjećaj mira. Možda ćete naići na ljude koji se osjećaju na isti način i to podstiču u Vama.

Takođe, odvojite trenutak da obratite pažnju na svoje tijelo i vidite odakle dolazi ovaj osjećaj harmonije. To je veoma posebno mesto u Vašem tijelu. Stavljanje vruće obloge sa svježim listovima žalfije na to mjesto bi pomoglo u povećanju te emocije.

DJEVICA

LJUBAV: Iskoristite svoj šarm i svoj stav kako biste svog partnera zavrtili oko malog prsta. Ovo je period kada Vam samo osmijeh može donijeti sve što želite, a prave riječi izgovorene u pravom trenutku Vam mogu donijeti još više. Svakako vrijedi iskoristiti svoj šarm, jer ćete biti uspješni na načine koje niste mogli predvidjeti!

POSAO: Nemojte još potpisivati ugovor. Nemojte prelaziti na novi posao. Iskoristite nekoliko dana da razmislite o svemu kao i o mogućim posljedicama. Ako se sada posvetite tome, kasnije ćete se naći u veoma teškoj situaciji.

ZDRAVLJE: Još jedan ugodan tranzit omogućava Vam da dobijete ono što želite bez da gazite po drugima. Međutim, morate znati šta želite da biste to i dobili.

Fokusirajte sebe na Vaš svakodnevni program. Vježbanje je odličan način da to učinite. Takođe i upravljanje ishranom tako da znate šta možete očekivati od onoga što jedete.

VAGA

LJUBAV: Današnja energija je u velikoj meri povezana sa potrebama i Vas i Vašeg partnera. Želite da razgovarate o svemu i svim aspektima Vašeg odnosa. Ako već imate dobar odnos, onda ćete se zabaviti. Ako ne, onda možda imate nekoliko stvari o kojima trebate razgovarati, i što prije to bolje!

POSAO: Razmislite o svojoj situaciji na drugačiji način. Osvrnite se na prošlu godinu i zapitajte se šta ste postigli. Da li ste ispunili ciljeve koje ste sebi postavili? Možda niste ni postavili nikakve ciljeve. Napravite procjenu kako biste se pripremili za budućnost.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt je kao da ručate sa mamom i tetkom, ili sa ocem i omiljenim stricem. Osjećate se posebno, voljeno i zadovoljno kada znate da će stvari ići najbolje.

Ovo je odličan tranzit za rad na projektima kod kuće, organizovanje životnog prostora ili kupovinu potrebnih stvari. Osjećate se dobro , ali u isto vrijeme uzbuđeno. Ne dozvolite da Vam ovaj divni tranzit promakne. Povećajte svoju energiju vježbanjem.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Doći će do napetosti između Vas i Vašeg partnera i ovo nije ništa se čime se ne možete lako nositi. Sve što treba da uradite jeste da se zapitate da li ste zadovoljni všim odnosom i da budete potpuno iskreni prema sebi, ali i prema svom partneru. Na taj način ćete se kasnije zbližiti jedno sa drugim!

POSAO: Imate problem sa koncetracijom. Nemojte se baviti ničim što zahtijeva veliku količinu fokusa. Jednostavno trenutno nemate snage u sebi da se fokusirate na stvari koje zahtijevaju Vašu pažnju. Pričekajte malo prije nego krenete u akciju.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt Vam šalje nalet pozitivne energije. Osjećate se kao da je sve moguće. Osjećate proljeće u vazduhu! Ovaj osjećaj sreće može dirnuti druge ljude oko Vas.

Uživajte u svojoj sreći i slavite ohrabrujući je u drugima. Čak i hrana koju jedete može odražavati poštovanje prema ovoj vrsti energije. Organska hrana je odlična za početak slavlja.

STRIJELAC

LJUBAV: Iako ne pričate previše, Vi i Vaš partner ste umorni od razgovora o detaljima vašeg ljubavnog života. To bi Vas moglo samo ohrabriti da umjesto toga ponovo zapalite iskru među vama i pokušate ponovo probuditi ljubav koju ste oboje osjećali jedno prema drugom na početku veze. Imate sve što vam je potrebni i sve što treba da uradite jeste da uživate i budete srećni!

POSAO: Danas ste u pravoj konfuziji. Ne očekujte nalet energije prije podne. Do tog trenutka, nemojte vršiti pritisak na sebe da obavite previše obaveza. Na taj način nećete razočarati ni sebe ni druge ljude.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt, metaforički rečeno, mogao bi se posmatrati kao inventivna i kreativna energija koja može zadovoljiti i fascinirati sve oko sebe. Savršeno je vrijeme da uzmete u obzir svoje tijelo i obratite pažnju na to kako ga njegujete.

Imati tijelo je kao imati dijete, na neki način. Moramo ga paziti i njegovati svaki dan. Najbolji način da počnete primjećivati svoje tijelo jeste da ga slušate. Ako to uradite, ono će početi da Vam govori šta želi.

JARAC

LJUBAV: Bićete otvoreni prema osobi koja Vas već neko vrijeme privlači i do danas ste se previše bojali da joj priđete. Iako Vam srce kuca malo brže nego inače, vidjećete da ovog puta niste previše stidljivi da kažete ono što želite ili uradite ono što već odavno zamišljate. Samo naprijed!

POSAO: Imate problem sa koncetracijom. Nemojte se baviti ničim što zahtijeva veliku količinu mentalnog fokusa. Jednostavno se ne mpžete skoncetrisati na stvar koja zahtijeva Vašu nepodijeljenu pažnju. Sačekajte da prođe ovaj tranzit.

ZDRAVLJE: Šta bi se desilo kaa bi dobili ono što najviše priželjkujete, da li biste znali šta da radite sa tim? Razmislite šta bi to značilo za Vas. Šta je to što toliko želite? Novi posao? Nova veza? Nova kuća?

Sve te stvari su materijalne i stoga sklone promjenama i razočaranjima. Ako ste zdravi, imate nešto što je nematerijalno i samim tim dragocenije. Iskoristite povoljan planetarni aspekt da se fokusirate na ono što zaista želite. (Savet: fokusirajte se na svoje zdravlje!)

VODOLIJA

LJUBAV: Primjetićete da ćete imati više uspjeha u ljubavnim odnosimam ako za večerašnju priliku obučete nešto manje upadljivo. Budite skromniji po pitanju svog izgleda i načinu izražavanja. Impresioniraćete prave ljude ako znate o čemu pričate.

POSAO: Ne donosite nikakve velike odluke danas. Odložite sve važne sastanke. Niste u potpunosti stabilni i svaki Vaš potez neće ispasti onako kako želite. Ne postoji uporište koje će Vas držati na zemlji. Ovo je vrijeme da se držite zadataka koji su već unaprijed isplanirani.

ZDRAVLJE: Možete iskoristiti današnju energiju da povećate svoje samopoštovanje. Dajte sve od sebe da se brinete o sebi. Vodite računa o ishrani, ojačajte svoju odlučnost kada su u pitanju fizičke aktivnosti i pokušajte izbjeći stresne situacije.

Uz malo energije posvećene ovim stvarima, možete planirati blistav mjesec koji je pred Vama! Ne postoji ništa vrednije za samopoštovanje od volje za uspjehom i energije neophodne za to.

RIBE

LJUBAV: Budite nježniji i ljubazniji prema svom partenru. Ako vaša veza ide u dobrom smijeru, očekujte da ćete se više zbližiti jedno sa drugim.

Ako ste upravo upoznali svoju srodnu dušu, vidjećete da je sila privlačnosti veća nego što ste zamišljali. Budite spremni na mnogo više nego što ste prvobitno očekivali.

POSAO: Ne možete u potpunosti vjerovati drugima. Ljudi Vam govore jedno, obećavaju Vam cijeli svijet, ali je ispunjenje tih obećanja sasvim druga priča. Poenta je da oni imaju na umu svoj vlastiti plan a ne Vaš. Pazite se.

ZDRAVLJE: Previše pažljivo posmatranje svog ponašanja može dovesti do buđenja unutrašnjeg kritičara koji Vam neće pomoći da stignete tamo gdje želite. Napravite plan šta želite da uradite za svoje zdravlje u narednom periodu.

Skoncentrišite se na ono što želite da jedete i ono što želite da izbjegavate. Fokusirajte se na vrijeme koje će Vam trebati za fizičke aktivnosti. Sa predviđanjem i planiranjem, shvatićete da nije sve tako teško kao što izgleda.

error: Sadržaj je zaštićen !!