DNEVNI HOROSKOP ZA 13.07.2022.

Dnevni horoskop za 13.07.2022 godine: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE

OVAN

LJUBAV: Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Bit će pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. KARIJERA: Moguć je financijski izdatak na koji niste računali, no vaše ideje su toliko bogate da ćete njima brzo vratiti izgubljeno. ZDRAVLJE I SAVJET: Čuvajte grlo i vrat.

BIK

LJUBAV: Vjerojatno će osjećati da danas sazrijevaju neke važne stvari između vas i partnera. Samo nemojte žuriti.

KARIJERA: Važno je da ne ustrajavate na svojim idejama, nego da prije pokušate prihvatiti ideje drugih. ZDRAVLJE I SAVJET: Griješiti je ljudski, ali istrajavati u pogreškama je ludost.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas bi vas voljena osoba zaista mogla zbunjivati. Čas će biti otvorena i na rubu agresivnosti, a čas osjetljiva i povučena.

KARIJERA: U poslovima s ljudima i komunikacijama bit ćete učinkoviti i uspješni. Povežite se sa suradnicima koliko god možete. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne inzistirajte da bude po vašem.

RAK

LJUBAV: Ono čega možda nema nadomjestit ćete konstruktivnim pristupom i fokusiranjem na ono pozivino u odnosu. To je mudro. KARIJERA: Imate pravo pitati ako vam nešto nije jasno, no ako danas ne radite, pitanje odgodite za idući tjedan. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

LAV

LJUBAV: U osobnim odnosima dolazit će do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu kako treba. KARIJERA: Na poslu će vam jasno pokazati da cijene vaš trud i znanje. To će vas još više motivirati za dalje. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne obraćajte pažnju na male nervoze.

DJEVICA

LJUBAV: Napokon ćete naći prave riječi kojim ćete poboljšati odnos između sebe i voljene osobe. Samci uspješno udvaraju. KARIJERA: Danas ćete dobiti odgovore na neka pitanja, a poslovna korespondencija će se intenzivirati. ZDRAVLJE I SAVJET: Mogući su zastoji u prometu.

VAGA

LJUBAV: U vašem privatnom životu sada je sve onako kako treba biti. Zbog toga vas neumjesna pitanja ni najmanje ne brinu. KARIJERA: Trebat će poraditi na jednom poslu od prije. Vjerojatno se radi o prenamjeni ili o nekim koreakcijama. ZDRAVLJE I SAVJET: Mali stresovi koje dobro podnosite.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Radost zbog sklada i sreće koji vladaju u vašem privatnom životu bit će zarazna. Zanemarite male brige. KARIJERA: Povremeno ćete se sjetiti novih planova i svega onoga što vas čeka. Ipak, to neće biti teret, nego samo zanimljivo kombiniranje. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite svoji.

STRIJELAC

LJUBAV: Zbog toga što je sve manje okolnosti koje idu na ruku vašem ljubavnom životu, danas vam pada samopouzdanje. KARIJERA: Da bi postigli napredak ujednom poslu, trebat će se nečega odreći. Kod nekih je to i financijski izdatak. ZDRAVLJE I SAVJET: Pazite na grlo.

JARAC

LJUBAV: Shvatit ćete da nemate kamo i da treba prihvatiti stanje kakov jest. Bit će to zrela odluka s kojom se treba nositi.

KARIJERA: Nekima će sjesti novac na račun. Drugi će osmisliti još bolji način zarade. Treći će raditi dalje nadajući se boljoj zaradi. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne pijte hladne napitke.

VODOLIJA

LJUBAV: Pazite da duhovitim, ali neprimjerenim rječnikom ne povrijedite dragu vam osobu. Kontrolirajte se. KARIJERA: Vaši suradnici iz bliže radne okoline bit će originalni, ali prilično neučinkoviti. Imat će utopijske ideje. ZDRAVLJE I SAVJET: Nemojte podržati nešto s čim se ne slažete.

RIBE

LJUBAV: Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Bit će pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. KARIJERA: Moguć je financijski izdatak na koji niste računali, no vaše ideje su toliko bogate da ćete njima brzo vratiti izgubljeno. ZDRAVLJE I SAVJET: Čuvajte grlo i vrat.

error: Sadržaj je zaštićen !!