DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUN 2021.

Dnevni horoskop za 11. jun 2021 godine: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Vaša sigurnost u ono što želite olabavila je. Preispitujete svoja očekivanja motivirani novim poznanstvom. KARIJERA: Danas biste mogli postići najviše tako da surađujete s drugima. U slučaju da radite sami, moguće su greške. ZDRAVLJE I SAVJET: Čuvajte se prehlade.

BIK

LJUBAV: Lako ćete uspostavljati kontakte i iznositi ideje. Neki će putovati ili sresti osobu koja nije iz njihovog kraja. KARIJERA: Izgledna je vrlo konstruktivna suradnja između vaših podređenih i nadređenih, a vi ćete biti onaj most koji ih povezuje. ZDRAVLJE I SAVJET: Unatoč maloj nervozi, bit ćete dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Niste sigurni da li prići jednoj osobi do koje vam je stalo. Nekako vam se ne da. U pravu ste. Pričekajte koji dan. KARIJERA: Moglo bi doći do neslaganja između nekih vaših kolega i suradnika iz inozemstva. Povežite ih na svoj način. ZDRAVLJE I SAVJET: Posvetite se bližnjima.

RAK

LJUBAV: Ne morate toliko analizirati što ste postigli kod druge strane. Ona će vam sama pokazati što osjeća. KARIJERA: Dan je vrlo povoljan za građenje novih financijskih planova u suradnji s kolegama. Dogovorit ćete se. ZDRAVLJE I SAVJET: Povremeno zastanite.

LAV

LJUBAV: Pred vama su dani vaše otvorenosti za društvo. Mnogi će izaći na mjesto i u vrijeme u koje obično ne izlaze. Bit će dobro. KARIJERA: Vaše zamisli pokazat će se kao iznimno kreativne i estetski zanimljive. Bilo bi dobro da ih razradite. ZDRAVLJE I SAVJET: Izdržite napore.

DJEVICA

LJUBAV: Uklopit ćete se u svakodnevnicu bez mnogo razmišljanja. Navike osobe s kojom sste u vezi prihvaćat ćete bez komentara. KARIJERA: Mogli biste pokazati svu svoju trenutačnu tvrdoću prema idejama svojih nadređenih. Bit će nadmudrivanja. ZDRAVLJE I SAVJET: Prolazni kašalj.

VAGA

LJUBAV: Vaša ljubavna veza razvija se dobro, a danas ste sposobni čitati između redova. Pogađat ćete partnerove želje. KARIJERA: Neće se događati ništa posebno novo na poslu. I dalje radite više od drugih jer posla ima i previše. ZDRAVLJE I SAVJET: Nedostaje vam discipline.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ni danas nećete moći učiniti neki veći pomak u odnosima, ali malim koracima sve će ići na bolje. Budite skromniji. KARIJERA: U poslovanju s mladima ili s novim suradnicima vi ćete pokazati smisao za razumijevanje i sklad. ZDRAVLJE I SAVJET: U radu je spas.

STRIJELAC

LJUBAV: Suzdržite se od suvišnih komentara i bit će dobro i vama i drugoj strani. U protivnom, bit će vam malo žao. KARIJERA: Kontakti će se proširiti, a vi dobiti priliku prezentirati neke svoje inventivne ideje. Uspjet ćete. ZDRAVLJE I SAVJET: Otvoren znači biti strpljiv.

JARAC

LJUBAV: Povezanost s voljenom osobom bit će jaka, a vi skloni da otvoreno pokazujete osjećaje. Bit će vam lijepo. KARIJERA: Možda će vam se u trenutku učiniti da ste prepušteni sami sebi, ali nije tako. Kontroliraju vas sasvim dobro. ZDRAVLJE I SAVJET: Male melanholije.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako se upustite u erotske aktivnosti, bit ćete vrlo nježni i pažljivi. Druga strana znat će to cijeniti. KARIJERA: Pregovori bi mogli uroditi plodom, a od vas će se zahtijevati malo više takta i diplomacije. Potrudite se. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite ono što jeste.

RIBE

LJUBAV: Mnogi će prihvatiti poziv prijatelja za veće okupljanje. Tu će se zateći u prilici da prihvate nečije udvaranje. KARIJERA: Svi koji se bave alternativnim djelatnostima danas će biti na dobitku. Ostali će uspješno koristiti intuiciju u radu. ZDRAVLJE I SAVJET: Putujte ako trebate.

error: Sadržaj je zaštićen !!