DNEVNI HOROSKOP ZA 11.11.2022.

Dnevni horoskop za 11.11.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Ako se osjećate kao da ste pogubljeni i ne znate kuda trebate ići kada je ljubav u pitanju, ne brinite previše. Ovakav vid ponašanja je neophodan kako biste shvatili na koji način zapravo sabotirate svoj odnos sa partnerom. Nemojte se obeshrabriti jer je ovo veliki korak naprijed.

POSAO: Vrti Vam se u glavi i u pravoj ste konfuziji. Ideje koje Vam prolaze kroz glavu su kreativne, ali ne nužno i realne. Teško ćete održati tempo. Ovo je Vaš najveći izazov dana. Srećno Vam bilo!

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje je odlično i odjetićete dodatnu količinu energije ovog mjeseca. U stvari, ovo je izuzetna energija, stoga budite na oprezu i budite pažljivi prema sebi u svakom trenutku!

Vašim stanjem duha i tijela upravljaju tri jednostavna sastojka: odmor, dijeta i fizičke aktivnosti. Planetarna atmosfera Vam šalje energiju kako biste više vježbali, ali nemojte zanemariti i preostala dva aspekta! Držite se podalje od kofeina.

BIK

LJUBAV: Danas se potrudite da malo bolje upoznate sebe. Ako Vam se čini da trenutni odnos sa partnerom nije u najboljem redu, nemojte to shvatiti kao znak neuspjeha u Vaše ime. Gledajte na to kao priliku za razgovor i razumijevanje svog partnera. Prvi korak može biti naporan, ali na kraju vrijedan truda.

POSAO: U skladu ste sa osjećanjima ljudi oko Vas. Ovo Vam znatno olakšava nastavak poslovanja. Razumijete šta ove ljude pokreće i kako možete raditi sa njima umjesto protiv njih.

ZDRAVLJE: Vi ste dobro upoznati sa današnjom energijom i imaćete dodatnu pomoć sa današnjim planetarnim poravnanjem. Važno je da pijete puno vode i redovno vježbate, kako biste umirili i preradili ovu vatrenu energiju.

Prednost će biti očigledna i drugima, a možete očekivati i da ćete čuti mnogo komplimenata za svoju blistavu kožu, Vaše raspoloženje i Vašu energiju.

BLIZANCI

LJUBAV: Ukoliko smatrate da Vam nedostaje spontanosti i šarma dok razgovarate sa osobom suprotnog pola, potrudite se da zaboravite na to danas. Uvidjećete gdje griješite i zbog čega dovodite drugu osobu u dilemu. Na kraju ćete to učiniti kako treba, tako da se ne brinite!

POSAO: Jako teško pronalazite vremena da uradite sve ono što se od Vas očekuje. Na sto strana ste odjednom. Niste jedini koji imate planove. Potrudite se da Vas ova situacija ne izbaci iz kolosijeka i samim tim ne izgubite pravac kojm ste krenuli. Ostanite fokusirani.

ZDRAVLJE: Današnji tranzit utiče na to da se osjećate deset godina mlađe, i to bez previše truda! Osjećaćete se još bolje ako ovaj tranzit primijenite na treningu i krenete sa dizanjem tegova i kardio treningom.

Ovaj planetarni aspekt će Vam dati snagu jednaku deset šoljica kafe bez ikakvih negativnih nuspojava! Pokušajte se kloniti kofeina i povećajte unos vode!

RAK

LJUBAV: Danas se osjećate otuđeno od strane drugih ljudi, a posebno od strane partnera. Čini se da bez obzira na sve što radite, jednostavno ne možete doći do njih ili izraziti svoju zabrinutost. Oboje biste trebali da provedete neko vrijeme sami kako biste se mogli odmoriti.

POSAO: Dozvolite sebi da sanjate. Pronađite kreativno rješenje za probleme sa kojima se trenutno suočavate. Iste stare metode će uvijek dati iste stare rezultate. Sada je vrijeme da naučite nešto novo. Gledanje šire slike pomoći će Vam da završite svoju misiju.

ZDRAVLJE: Uživate u trenutnoj planetarnoj atmosferi, a planetarno poravnanje poprilično pojačava energiju oko Vas! U stvari, ako ste poželjeli da jedete začinjenu hranu, to može biti znak da u sebi imate puno energije koja čeka da se sagori!

Idite u teretanu ili pronađite drugi način da vježbate barem tri puta sedmično. Pijte puno vode kako biste uravnotežili svu tu vatru i izbacili toksine koji će se osloboditi tokom vježbanja.

LAV

LJUBAV: Iako ste generalno savjesni svega kada su u pitanju ljubavni odnosi, odjećate blokadu u pokušajima da dođete do posebne osobe. Od Vas će se tražiti da se suočite sa određenim strahovima koji su Vas naveli da se držite podalje kada ste mislili da želite biti blizu. Razumijevanjem samoga sebe i svojih strahova ćete uzabati put za iscjeljenje.

POSAO: Ulažete samo pola svoje energije na poslu. Vaš posao je izgubio svoj šarm i ne osjećate više toliku potrebu da sebe dajete u tom smislu. Imajte na umu da na ovaj način ne možete dugo raditi. Možda ćete morati pronaći drugi posao.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna atmosfera je kao da imate veoma brz auto koji će Vas odvesti tamo gdje želite. Gdje biste željeli otići? Dok odlučujete, budite Vi svoje najbolje vozilo za svoj duh.

Zdrava hrana, puno odmora, puno svježe vode i redovno vježbanje su Vaša karta za bolju budućnost. Emocije će vam uvijek biti nešto čime ćete upravljati u slobodno vrijeme, ali se držite plana kada su fizičke aktivnosti u pitanju.

DJEVICA

LJUBAV: Nešto Vas koči kada je u pitanju osoba koja Vam se dopada. Neka Vas ovo ne brine, jer je to samo privremeno. Možda bi čak bilo bolje da na dan ili dva odustanete od pokušaja da započnete bilo kakav odnos i fokusirate se na ono što zaista imate da ponudite. Kada shvatite svoje motive, niko Vas neće moći zaustaviti.

POSAO: Vaša intuicija je u punom sjaju. Obratite pažnju na svoje psihičke sposobnosti. Ove vještine će biti posebno ključne za svaki zadatak koji budete radili. Vaš instikt je Vaš najveći resurs. U kombinaciji sa intelektom i empatijom Vi možete da pomijerate čak i planine.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt Vam šalje obilje vatrene energije da savladate sve prepreke koje su Vas ranije sputavale kao i puno kreativne energije za planiranje briljantne budućnosti!

Ovo je sjajno vrijeme da napredujete na poslu, pronađete novi posao ili jednostavno poboljšate svoj način života. Kad smo već kod toga, nema izgovora da se razvlačite po kauču osim ako niste ozbiljno bolesni!

VAGA

LJUBAV: Ljubavni odnosi mogu biti mnogo korisniji ukoliko se odlučite da sada sve ostavite po strani. Osjećate se izolovano od drugih, a pokušajem da nametnete određene probleme onima koji su Vam najbliži, možete učiniti više štete nego koristi. Ostavite malo vremena i prostora da se problemi riješe i uskoro će se stvari vratiti u normalu.

POSAO: Teško ćete doći do stvari koje tražite. Što više tražite, manje ćete naći. Što više navaljujete, drugi će se više opirati. Bolje Vam je da sjedite i čekate da vidite šta će doći samo od sebe.

ZDRAVLJE: Ako ste čekali neko vrijeme da se odlučite za nešto što uključuje hrabrost ili kreativnost, sada je pravo vrijeme. Sa da našnjom energijom koja vlada možete uraditi apsolutno sve.

Trebate razmisliti unaprijed i uvjeriti sebe u odluku koju donesete, ali energija generalno neće biti razlog da oklijevate ovog mjeseca. Upamtite: iskoristite ili izgubite ono što imate. Vježba je ključ održavanja energije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Osjećate se kao da postoji barijera između Vas i partnera. Svjesni ste i najmanje prepreke među vama i možda bi bilo bolje da date jedno drugom malo prostora da se fokusirate na stvari koje su značajne za oboje, umjesto da radite stvari zajedno. Kasnije možete ponovo udružiti snage u boljem raspoloženju.

POSAO: Imate viziju kako bi određeni projekat trebao izgledati. Budite jasni u ovoj viziji. Najvjerovatnije neće ispasti onako kako ste Vi zamislili. Nemojte biti razočarani ishodom samo zato što konačni rezultat nije nešto što ste Vi očekivali.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vas podstiče da ne odustajete od planova koje ste napravili. Ovo može biti vezano za Vaš posao ili plan putovanja, u zavisnosti od toga čime se bavite, ali to se svakako odnosi i na ishranu i režim vežbanja.

Energija Vam neće predstavljati problem osim ako ne postoji poseban aspekt koji se suprotstavlja ovom izuzetno vatrenom ciklusu. Potrudite se da pomjerite svoje granice kada su fizičke aktivnosti u pitanju.

STRIJELAC

LJUBAV: Ako ste imali problema u odnosu sa partnerom, danas će Vam biti teže nego inače. Možda bi bilo bolje da oboje provedete neko vrijeme sami ili da odete sami na odmor i uživate u aktivnostima koje Vas istinski zanimaju. Kasnije će vam se mnoge stvari činiti jasnijim i lakšim za podnijeti.

POSAO: Jučer je bio Vaše dan da zablistate, a sada morate pustiti da neko drugi bude u centru pažnje. Nemojte se previše baviti ovim jer će u suprotnom drugi postati ljubomorni na Vas. Imate previše toga vrijednog da biste sve rizikovali u ovom trenutku. Pratite tok energije.

ZDRAVLJE: Možete reagovati na različite načine na današnji planetarni aspekt. U zavisnosti od toga u kakvoj ste vezi, možete osjetiti emocionalni vatromet, a možda i ne. U svakom slučaju, ova energija se može pozitivno iskoristiti u fizičkom smislu.

Idite u teretanu! Ova vatrena energija ima eksponencijalni efekat i najbolje se koristi u fizičkom polju. Vaš intiman život može doživjeti vrhunac! Nastavite da pijete puno vode kako ne biste dehidrirali.

JARAC

LJUBAV: Danas je jako velika vjerovatnoća da ćete preispitivati razloge zbog kojih ste u trenutnoj vezi. Imate osjećaj kao da se povlačite i posmatrate situaciju iz drugog ugla, umjesto da ste uključeni u cijelu situaciju.

Ovo će dovesti do toga da dovedete u pitanje određene aspekte vašeg odnosa, ali će Vam takođe donijeti određeni stepen nade u vezi sa drugim problemima.

POSAO: Vi ste na pravom mjestu u pravo vrijeme. Imate sve što Vam treba, pa prestanite da se žalite. Nema razloga da budete uznemireni, ogorčeni ili ljuti. Imate veliku moć na dlanu. Iskoristite ovo dragocjeno vrijeme.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt stvara ogromnu količinu energije! Pomiješajte ovo sa svojom žestokom prirodom i imaćete puno energije za sebe. Iskoristite ovo na najbolji mogući način, tj radite vježbe.

Višak energije treba izraziti tijelom (ples, intimni odnosi, sport, itd.) prije nego što krene da utiče na Vaš um. Neobrađena, ova energija se može pretvoriti u ljutnju ili agresiju. Osim toga, držite unos vode na maksimumu kako biste održali balans.

VODOLIJA

LJUBAV: Osjećate neobičan nedostatak samopouzdanja kada su u pitanju Vaši lični odnosi. Bićete svjesniji svojih nedostataka ako sebi dozvolite da ih direktno iskusite.

Zapravo, ovo može biti prvi korak ka većem osjećaju svijesti između Vas i Vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg). Ne plašite se onoga što vidite nego učite iz novih iskustava.

POSAO: Odvojite vremena da razumijete perspektivu od strane druge osobe. Kada pokušate da shvatite situaciju iz svih uglova, rješenje će postati mnogo jasnije nego ako ga posmatrate samo iz jedne perspektive.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt Vam daje nešto zbog čega treba da ste srećni, a to je verovatno upravo ono što Vam i treba! Potrudite se da budete što je više moguće fizički aktivni.

Energija koju osjećate će biti dobro prihvaćena od strane drugih ukoliko je ispoljavate na pravi način. na primjer, u teretani ili plesom. Kada se početna energija sagori, Vaša toplina i empatija će prijati ljudima koje volite.

RIBE

LJUBAV: Bićete u situaciji u kojoj ćete se osjećati kao da ste kod kuće u društvu svog partnera, jer ćete imati priliku da shvatite zbog čega se Vaš partner osjeća tako kako se osjeća.

Možda ćete konačno uočiti nešto što Vam pomaže da shvatite njihovu drugu stranu ličnosti i uočite njegovu ranjivost. Ovo Vam mnogo znači i zato dajte sve od sebe da budete još bolji.

POSAO: Sve u svemu, dan će proći dobro, a Vi ćete dobiti ogromnu emocionalnu podršku za posao koji obavljate. Drugi saosjećaju sa onim kroz šta prolazite, u dobru i u zlu, i to Vam znatno olakšava posao.

ZDRAVLJE: Izuzetno ste razigrani sa energijom današnjeg aspekta. Ovo je kao izlet u park. Osjećate se kao da plešete po prvi put u životu. No, ne zaboravite da možete plesati i ispod pokrivača.

U svakom slučaju, današnje planetarno poravnanje će Vam obezbijediti puno energije i važno je da ozbiljno razmotrite svoje fizičke mogućnosti. Kako napreduje Vaš režim vježbanja?

error: Sadržaj je zaštićen !!