DNEVNI HOROSKOP ZA 11.09.2022.

Dnvni horoskop za 11.09.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET.

OVAN

LJUBAV: Mnogo toga se dešava. Osjećate se kao da ste na vrhu svijeta i želite reći jednoj osobi šta osjećate prema njoj i koliko joj se divite. Jedina stvar koja bi mogla uzrokovati problem jeste višak entuzijazma u Vama, što može uticati na tu osobu. Pokušajte biti nježniji u svom pristupu.

POSAO: Doživjećete užasan sukob sa nekim ko ima suprotno mišljenje od Vašeg. Ova osoba kao da živi svoju fikciju. Slušajte sebe umjesto da Vas tuđa pogrešna razmišljanja izbace iz takta.

ZDRAVLJE I SAVJET: Nemoguće je samostalno zadovoljiti sve svoje potrebe i znatiželje, jer smo kao ljudska bića zavisni jedni od drugih. Ali možete približno udovoljiti sebi tako što ćete upravljati vlastitim zdravljem. Zdravlje nije samo prevencija bolesti.

Različite metode koje se bave pravilnom ishranom i redovnim vježbanjem pomažu da život bude lakši. Današnja astralna energija Vas podstiče da se brinete o sebi. Dosegnite vrhunac svog zdravlja!

BIK

LJUBAV: Današnja planetarna konfiguracija unosi u Vaš život dodir strasti za kojim ste dugo žudjeli, ali se niste usudili da se nadate.

Sve što trebate učiniti je da budete svoji, jer postoji neko ko će Vas voljeti baš zbog toga kakvi ste. Bez obzira na vaš prvi susret, očekujte samo najbolje iz tog odnosa.

POSAO: Saradnja će biti ključna tema. Možete biti sigurni da će komunikacija sa drugima teći izuzetno dobro. Kolege su na istoj talasnoj dužini kao i Vi i samim tim i posao podnosite lakše. Posegnite za samim vrhom.

ZDRAVLJE I SAVJET: Prirodno je da želite učiniti pravu stvar. Međutim, nije uvijek lako znati koja je prava stvar! Današnja planetarna energija Vam omogućava da istražite šta Vam odgovara.

Na Vama je da postavite ograničenja u pogledu onoga što jedete i evo nekoliko smjernica koje će Vam pomoći: kosti i koža, kosa, zubi, nokti, unutrašnje uho i koljena su dijelovi tijela koji trebate hraniti morskim povrćem poput algi. Pokušajte se upoznati sa specifičnostima zdrave ishrane!

BLIZANCI

LJUBAV: Danas nećete moći ignorisati dešavanja oko Vas. U zraku se osćeća jaka energija i čini da ste umorni od konstantne rutine. S obzirom na to da ste danas i hrabriji nego inače, čini se da ćete smoći snage da izjavite ljubav osobi koja Vam se dopada. Ko zna, danas je sve moguće!

POSAO: Spor i stabilan tempo Vam prija danas. Razmišljate jasno, koncizno i logično i to Vam pomaže da prebrodite neizvjesnost i konfuziju koja Vas okružuje. Drugi ljudi su nepredvidljivi. Ne ometajte njihov tempo.

ZDRAVLJE I SAVJET: Planete formiraju dobar i potencijalno osvjetljavajući aspekt! Ova konfiguracija će ublažiti tjeskobu koja Vas može spriječiti u razumijevanju Vaše prave prirode.

Lagan trening, po mogućnosti joga, otvoriće prednosti ovog tranzita dopuštajući Vašem tijelu da uspostavi svoje prirodan ritam. Pijte dovoljno vode dok vježbate. Uživajte u ovom prosvetljenju!

RAK

LJUBAV: Danas ćete osjetiti nalet strasti. Danas intezivno razmišljate o nekome o kome ste do sada samo u prolazu razmišljali. Da li će se to razviti u pravu ljubav, ostaje da se vidi, ali od nekuda morate početi. Zato obucite svoju najzavodljiviju večernju kombinaciju i recite kako stoje stvari.

POSAO: Pred Vama je teška odluka. Sada nije vrijeme da se povlačite. Shvatite da bi Vaš današnji izbor mogao otuđiti nekoga drugog. To je u redu. Učinite ono što je najbolje za Vas, umjesto da radite ono što je najbolje za nekog drugog.

ZDRAVLJE I SAVJET: Zahvaljujući današnjoj planetarnoj konfiguraciji, intuitivno osjećate stanje u svijetu. Ovaj aspekt šalje poruke bratske ljubavi i u mnogim slučajevima nailazi na otpor.

Pokušajte se posvetiti svom zdravlju. Zdrav način života uključuje puno odmora jer Vas preaktivan život zamara. Odmor, dijeta i vježbe trebali bi biti Vaša mantra u teškim situacijama.

LAV

LJUBAV: Danas ste jako razigrani i hrabri kada je ljubav u pitanju. Vaš partner Vam poklanja punu pažnju, što je slučaj i sa Vama takođe.

Ako je neko od vas dvoje bio previše stidljiv u izražavanju svojih emocija, ovo je sjajan trenutak da hrabro iskoristite ovaj tranzit. Zašto ne biste priredili uzbudljivo veče i rekli svom partneru kako se zaista osjećate?

POSAO: Pokažite više svog šarma na poslu. Vaš smisao za humor i šarm Vam mogu mnogo pomoći kada je posao u pitanju. Provedite dan razgovarajući na telefonu ako želite. Veze koje ostvarujete su veoma važne.

ZDRAVLJE I SAVJET: Imate osjećaj da možete ostvariti sve ono što ste naumili. Postavite sebi ciljeve. Bilo da se radi o jogi ili šetnji sa psom, to će biti vrhunac Vašeg dana.

Sa pravim fokusom možete usmjeriti svoju energiju u višu moć. Uživaćete u osjećaju strasti prema ljudima koje volite. Pijte dovoljno vode.

DJEVICA

LJUBAV: Danas ništa neće biti onako kako ste zamislili, tj neće biti suptilno. Kao da se u magli izgubio sav entuzijazam u Vama.

Vaš partner žel znati na čemu je sa Vama, i Vi ne možete previše toga uraditi u vezi sa tim. Najbolje što možete učiniti jeste da se prepustite momentu i uživate koliko Vam raspoliženje to dozvoli.

POSAO: Imate ono što drugima nedostaje. Veoma ste vješti u rješavanju sukoba na poslu. Danas će zasigurno biti razlike u mišljenjima među kolegama, pa ćete morati odraditi i tuđi dio posla kako bi smirili dramu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Prilikom oblikovanja zdravog načina života važno je postaviti određene ciljeve u određenom vremenskom okviru. Pazite da ne precijenite sebe i ne očekujete trenutne rezultate.

Umjesto toga, fokusirajte se na poduzimanje akcije svaki dan, bez obzira koliko male one bile. Kada se pokrenete, moći ćete preusmjeriti fokus na ono što Vam je važno.

Možda će Vam trebati više u životu kako biste uravnotežili svoje lične ciljeve. Postoji li neka volonterska organizacija koja Vam se dopada?

VAGA

LJUBAV: Čini se da je uticaj prijatelja ili nekoga iz porodie djelovao na Vas i večeras konačno imate priliku da provedete vrijeme sa osobom koja Vam se dopada.

Budite spremni, jer današnji planetarni aspekt dana ukazuje na to da će ovo biti sjajna prilika. Ako se bojite strasti, možda je bolje da se povučete već sada dok ne bude prekasno!

POSAO: Vaše raspoloženje će biti veoma dobro, ali neko konstantno iskušava Vaše strpljenje. Čini se da svi žele da Vas isprovociraju i kao da ne vole što ste tako mirni i spokojni. Učiniće sve što mogu da Vas naljute.

ZDRAVLJE I SAVJET: Srećom, postoji mnogo načina da se držite rutine. Ako ste neko ko voli jogu, postoji mnogo različitih vrsta iste.

Ako uživate u trčanju ili hodanju, morate trčati onoliko krugova onoliko puta koliko ima dana u godini. Neka raznolikost bude dio Vaše rutine kako Vam ne bi dosadilo. Ipak, najbolje je ograničiti svoje ciljeve na početku ciklusa.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Danas se u zraku osjeća razigranost. Današnja planetarna konfiguracija ukazuje na to da ćete se oboje osjećati kao da želite što više zabave.

To može uključivati bilo koju vrstu aktivnosti koja je trenutno moguća. Nije vrijeme da budete u kući. Uradite nešto uzbudljivo zajedno jer bi Vas to moglo jako zbližiti.

POSAO: Postajete isfrustrirani razmišljanjem drugih ljudi. Uvedite nove ideje na posao i naglasite efikasnost koju će te ideje stvoriti. Sve što stvara harmoniju ne može biti loše.

ZDRAVLJE I SAVJET: Smatrate li da je svijet bolje mjesto kada se dobro ponašate prema sebi? Da biste bolje brinuli o sebi, pažljivo pazite na to šta svakodnevno konzumirate. Važno je umanjiti nezdrave navike.

Volite grickalice, ali postoje i zdravije stvari za grickanje. Osušene brusnice su jako zdrave i ukusne, kao i pistaći. Osušena papaja je takođe dobra jer pomaže u razgradnji proteina.

STRIJELAC

LJUBAV: Često se zaljubljujete u samu ljubav. Mnoga iskušenja Vas privlače. Današnja planetarna konfiguracija može unijeti veliku strast u Vaš život. Ovo je strast koja neće nestati. Nešto o čemu ste sanjali možda je na pragu ostvarenja.

POSAO: Pogledajte izvan okvira svakodnevnice kako biste pronašli skriveno značenje u riječima i djelima ljudi. Neko Vam pokušava navući mrenu na oči koristeći ljubaznost i laskanje. Nemojte se zavaravati. Ono kako stvari doživite prvi put takve i jesu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Kad se osjećate dobro proučavajući svoje lične navike, krenite ka kuhinji. Imate li sve što Vam je potrebno za pripremanje zdrave hrane? Važno je da se osjećate ugodno u vlastitoj kuhinji, a to znači da ste spremni preuzeti kontrolu nad onim što jedete.

Čak i ako skuvate samo jedan obrok sedmično, tako učite proces kojim treba da se hranite. Neka Vam kuhinja bude prioritet u budžetu za uređenje doma!

JARAC

LJUBAV: Smatrate da je previše strasti oko Vas danas. Međutim, planete ukazuju na to da ćete morati promijeniti stav o tome ako želite da Vaš partner bude fin prema Vama. Čak i ako morate odglumiti, pokušajte barem biti malo strastveniji.

POSAO: Vrijeme je da napravite veliku promjenu u svom poslu. Razgovarajte sa drugima kako biste stvorili ideje o svom sljedećem koraku. Vidjećete da će drugi rado podijeliti svoje ideje sa Vama. Danas ćete imati pomoć sa svih strana.

ZDRAVLJE I SAVJET: Današnja astralna konfiguracija Vam može pomoći da shvatite vrijednost autentičnosti. Nema smisla gubiti vrijeme na sheme koje Vam na kraju nisu bitne! Poznavanje zdrave ishrane prvi je korak u učenju kako je pripremiti.

Vježbe od kojih se znojite i koje Vas opuštaju su stvari koje samo Vi možete znati. Pokušajte razmišljati na taj način kako biste ostvarili najbolje rezultate.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ništa nije onako kako ste očekivali da će biti. Zaboravite na ideje koje ste imali i prepustite se današnjoj energiji. Pokušajte unaprijed riješiti ono što bi se moglo desti pirje nego što se bilo šta dogodi. Ako se osjećate sigurno, opustite se i budite spontani.

POSAO: Odvojite vrijeme i odmjerite obe strane problema prije nego što se odlučite. Vjerovatno ćete biti u neizvjesnosti neko vrijeme prije nego što se zaista obvežete na bilo šta, ali to je u redu. Uzmi dovoljno vremena. Dobro promišljena odluka je najbolja.

ZDRAVLJE I SAVJET: Šta Vam je najvažnije? Negdje na Vašoj listi je osjećaj dobrobiti i sigurna zajednica u kojoj naša djeca mogu odrastati. Jedan od načina na koji možete izbalansirati vlastite potrebe i potrebe zajednice je učešće u organskoj poljoprivredi.

Razmislite o tome da se upoznate sa pitanjima koja se odnose na organsku poljoprivredu. Svjesnost o tome što možete učiniti će pomoći i Vama i zajednici. Kupovina organskih proizvoda je nužnost za Vas!

RIBE

LJUBAV: Danas čete uživati u pažnji partnera. Današnje planetarno poravnanje ukazuje na to da Vaš partner sve uraditi za Vas.

Ako ste nedavno imali manji sukob, očekujte da će Vas partner ispitivati o razlogu Vašeg ponašanja u tom momentu. Bolje da imate spreman odgovor. Možda bi bilo najbolje da počnete razmišljati već sada.

POSAO: Tenzija koju osjećate koje rezultat je toga što niste potpuno uravnoteženi. Ili je previše ili premalo i sve to utiče na Vaš privatni život Težite harmoniji. Danas je sjajan dan za pronalaženje balansa.

ZDRAVLJE I SAVJET: Vaša sposobnost da upravljate životom ima mnogo veze sa onim što jedete i pijete, bilo da redovno vježbate i to kako se brinete o svojim tjelesnim potrebama. Obratite pažnju na prehrambene navike i režim vježbanja.

Možete li češće sami sebi pripremati obroke, počevši od nule, umjesto da što kupujete gotovu hranu? Možete li dodati više povrća povrća umjesto mesa? To su male stvari koje Vam mogu stati na put do zdravijeg načina života. Svjesnost je prvi korak ka uspijehu.

error: Sadržaj je zaštićen !!