DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2023.

Dnevni horoskop za 11.02.2023 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Ovo je odličan dan za druženje i možete biti sigurni da ćete doći u kontakt sa mnogim interesantnim ljudima. Od jedne osobe ćete naučiti mnogo toga. Zapravo, kako se odnos između vas bude razvijao, uvidjećete da možete mnogo toga pružiti jedno drugom.

POSAO: Kada dođe do tenzije na poslu između Vaših kolega, potrudite se da se držite jedne strane. Nemojte dozvoliti da Vas gledaju kao izdajnika. Izaberite jednu ili drugu stranu ili se u potpunosti povucite.

ZDRAVLJE: Vi ste dobro upoznati sa današnjom energijom i imaćete ogromnu pomoć od uticaja iste. Važno je da pijete dosta vode i da redovno vježbate, kako biste usagorili ovu vatrenu energiju. Dobijaćete mnogo komplimenata na račun Vaše kože, energije i harizme kojom zračite.

BIK

LJUBAV: Trenutni planetarni aspekt Vas podstiče na odstupanje u načinu na koji se odnosite prema najbližima. Shvatili ste da već neko vrijeme imate određene obrasce ponašanja i dopuštate da neke situacije utiču na Vas. Sada je vrijeme za promjenu i prelazak na potpuno drugi nivo.

POSAO: Današnja tenzija na poslu će uticati na Vas više nego na druge. Vi jednostavno ne funckionišete dobro kada ste pod stresom. Napravite mentalnu barijeru između sebe i ljudi koji Vas okružuju.

ZDRAVLJE: Današnji tranzit utiče na to da se osjećate deset godina mlađe, i to bez previše truda! Osjećaćete se još bolje ako ovaj tranzit primijenite na fizičke aktivnosti i i izazovete sebe da više vježbate.

Današnji aspekt utiče na Vas isto kao da ste popili deset šoljica kafe, ali bez nuspojava! Pokušajte se kloniti kofeina i povećajte unos vode!

BLIZANCI

LJUBAV: Danas imate priliku da poboljšate svoj odnos sa partnerom. Ono što je neophodno jeste da prošlost ostavite iza sebe i okrenete potpuno novi list. Iako to možda nećete moći odmah uraditi, i možda ćete morati da raščistite neke nedoumice između vas, isplatiće se na kraju.

POSAO: Današnja energija će izazvati veliki preokret u Vašem poslu, ali Vam to odgovara. Vidjeli ste šta se sprema i potpuno ste spremni. Štaviše, na kraju ćete imati prilično veliku korist od transformacije koja će se vrlo vjerovatno dogoditi.

ZDRAVLJE: Uživate u današnjoj atmosferi, a trenutno planetarno poravnanje pojačava energiju u Vama! U stvari, ako ste poželjeli da jedete začinjenu hranu, to može biti znak da u sebi imate previše energije koja čeka da bude oslobođena!

Idite u teretanu ili pronađite drugi način da vježbate barem tri puta sedmično. Pijte puno vode kako biste uravnotežili svu tu energiju i izbacili toksine koji se oslobađaju tokom vježbanja.

RAK

LJUBAV: Trenutni planetarni aspekt Vas ohrabruje da se krenete u pravu ljubavnu avanturu, bilo da ste tek ušli u vezu sa nekim ili ste već neko vrijeme zajedno.

Ljubavni odnosi napreduju kada obe strane imaju slične ciljeve na kojima treba raditi, posebno ako vas ti ciljevi podstiču da razmjenjujete svoje vještine i talente. Sve što možete raditi zajedno će ojačati vezu između vas.

POSAO: Razmišljanje o najsitnijim detaljima Vas neće odvesti do istine. Morate slušati svoje instikte. Pustite da Vas instinkti vode. Kosmos zahtjeva od Vas da ostavite racionalno razmišljanje po strani kako bi Vaša intuicija imala priliku da odluči.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna atmosfera se može uporediti sa jako brzim automobilom. Na koje mejsto biste željeli otići tim kolima? Dok odlučujete, potrudite se da Vi budete najbolje vozilo za svoje tijelo.

Zdrava hrana, odmor, puno vode i redovne aktivnosti su Vaša karta za uspijeh. Emocije će uvijek biti nešto čime ćete upravljati u slobodno vrijeme, ali držite se plana kada je vježba u pitanju.

LAV

LJUBAV: Današnja astralna energija Vas ohrabruje da se suočite sa napetom situacijom koja se tiče Vas i voljene osobe. Ne smeta Vam da razmišljate o tome šta ćete reći, ali zapravo morate sjesti i reći sve što Vas muči i pri tom se truditi da zaista osjetite emocije koje u sebi imate. Možete Vi to.

POSAO: Danas se osjećate izuzetno samopouzdano i energično, a ipak neko i dalje misli da zna posao bolje od Vas i samim tim Vas izaziva. Budite spremni za dvoboj. Šta god da radite, nemojte odustajati. Oboje možete imati koristi od ovoga.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt Vam šalje obilje energije koja Vam pomaže da se pozabavite sa svim stvarima koje Vas sputavaju i samim tim da razmišljate o svojoj budućnosti!

Ovo je sjajno vrijeme da napredujete na poslu, pronađete novi posao ili jednostavno poboljšate način života. Kad smo već kod toga, ne postoji izgovor da ostajete kod kuće i gledate televiziju, osim ako niste bolesni ili na neki drugi način u nemogućnosti!

DJEVICA

LJUBAV: Potrudite se da ne budete previše napeti zbog trenutne situacije koju imate sa partnerom. Previše emocija Vas je obuzelo. To je sasvim u redu ukoliko ste već neko vrijeme zajedno i srećni ste u tom odnosu, ali sa druge strane bi moglo biti jako neprijatno ukoliko ste tek u početnoj fazi odnosa.

POSAO: Nestrpljivi ste kada je u pitanju pokretanje novog projeta, ali postoje različita mišljenja po pitanju toga i to Vas jako nervira. Važno je da odvojite dodatno vrijeme da se posvetite svemu tome u ovim prvim fazama. U suprotnom, kasnije ćete požaliti zbog žurbe.

ZDRAVLJE: Ako ste čekali pravo vrijeme da radite određene stvari, sada je došlo to vrijeme. Sa današnjom energijom možete pomjeriti i planine.

Razmišljajte unaprijed i budite sigurni u svoju odluku, ali energija koja trenutno vlada neće biti razlog da oklijevate za bilo šta što radite. Upamtite da je vježba ključ za održavanje ove energije.

VAGA

LJUBAV: Puni ste entuzijazma kada je u pitanju Vaš odnos sa partnerom. Ukoliko ste u posljednje vrijeme bili posvećeni drugim stvarima i niste imali vremena jedno za drugo, onda biste to mogli promijeniti danas tako što ćete raditi nešto zajedno. Odvojite cijeli dan da odete negdje gdje nikada prije niste bili kako biste mogli provesti dosta vremena istražujući.

POSAO: Imate dovoljnu količinu ambicije i hrabrosti u sebi, u kombinaciji sa dobrim odnosima sa drugima da budete izuzetno efikasni na poslu. Ovo će biti prepoznato od strane ljudi, stoga se nemojte bojati da pokažete sve što znate.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vas podstiče da se posvetite planovima koji se tiču isključivo Vas samih. Ovo se može odnositi na Vaš posao ili putovanje, ovisno o Vašem stepenu samostalnosti, ali je sigurno da to svakako podrazumijeva ishranu i fizičke aktivnosti.

Energija koja trenutno vlada Vam neće predstavljati problem osim ako ne postoji poseban aspekt koji se suprotstavlja ovom trenutnom. Potrudite se da pomjerite svoje granice kada su u pitanju fizičke aktivnosti.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako Vam je potreban dokaz o tome šta Vaš partner osjeća prema Vama, danas ćete pronaći upravo ono što tražite. Osjeća se posebna harmonija u zraku, u kombinaciji sa opojnom strašću koja vas tjera da se iznova zaljubite jedno u drugo.

POSAO: Primarna borba za Vas danas će biti obavljanje svog posla i zadovoljavanje vlastitih potreba dok istovremeno radite zajedno sa drugima. U početku će Vam djelovati kao da se ove dvije stvari međusobno isključuju. Izazov za Vas će biti da pornađete balans u svemu tome.

ZDRAVLJE: Možete reagovati na različite načine na današnji planetarni aspekt. U zavisnosti od toga u kakvoj ste situaciji trenutno, može doći i do emocionanog rolekostera. U svakom slučaju, ova energija se može iskoristiti u fizičkom području.

Idite u teretanu, ako imate vremena! Ova vatrena energija ima eksponencijalni efekat i najbolje se koristi u fizičkom smislu. Vaš intiman život može doživjeti vrhunac! Nastavite da pijete puno vode.

STRIJELAC

LJUBAV: Današnja astralna energija Vas može navesti da razmišljate o situaciji koja Vas je u potpunosti iscrpila. Možete zanemariti taj problem i praviti se kao da se ništa nije desilo. Danas ćete se osjećati sposobnijim da se nosite sa emocijama koje se javljaju u Vama i da kažete ono što imate, što će Vam pomoći da iscijelite sebe.

POSAO: Ne možete pronaći balans između dva tima sa kojima radite. Kada prilagodite svoju strategiju tako da se dopadnete jendnoj grupi, na kraju ćete razbjesniti prvu. Radite tako da Vi budete zadovoljni bez obzira na druge.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt stvara previše energije! Pomiješajte ovo sa svojom energijom i imaćete snagu da uradite sve što poželite. Iskoristite ovo na najzdraviji mogući način, tj na fizičke vježbe.

Višak energije treba izraziti tijelom (ples, intimni odnosi, sport, itd.) prije nego što krene da utiče na Vaš um. Neobrađena, ova energija se lako može pretvoriti u agresiju. Uz to, držite unos vode na maksimumu kako biste održali balans u tijelu.

JARAC

LJUBAV: Ako Vam se neka osoba dopada već neko vrijeme, budite spremni da napravite prvi korak uslijed uticaja današnje energije. Ako idete na zabavu, budite spremni na to da će energija među vama prštati na sve strane. Oboje ste spremni da izrazite svu strast koju osjećate. Očekujte da će ovaj odnos potrajati dosta dugo.

POSAO: Neće Vam biti lako da držite isti tempo kao Vaše kolege. Tok rada je strogo podijeljen. Izdržite dok se situacija ne smiri. U suprotnom ćete se morati nekoliko koraka unazad i popravljati greške koje ste napravili.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna energija Vam daje razlog za sreću, a to je verovatno upravo ono što Vam je trebalo! Budite fizički akitvniji. Energija koju osjećate će biti prihvaćena od strane drugih samo ako je izrazite na zdrav način, na primjer, u teretani ili na času plesa. Kada krenete da sagorijevate energiju, Vaša toplina i harizma će prijati ljudima koje volite.

VODOLIJA

LJUBAV: Emocije koje danas osjećate su prilično intenzivne. Međutim, možete ih izraziti i na harmoničan način. Ako ste imali problema u posljednje vrijeme i niste mogli iskreno razgovarati sa svojim partnerom, danas pokrenite tu temu i vidite kuda Vas to vodi. Prestanite da brinete toliko.

POSAO: Današnja energija će uticati na odnose sa ljudima sa kojima radite. Ako je bilo manjih svađa u proteklih nekoliko dana, očekujte da će doći do prave drame. Ako su odnosi tekli bez problema, očekujte povišicu ili unapređenje.

ZDRAVLJE: Osjećate se jako razigrano uslijed uticaja današnje energije. Imate želju ponovo da plešete. Takođe, poželjeli ste i taj čuveni ples ispod pokrivača. U svakom slučaju, današnje planetarno poravnanje će Vam pružiti mnogo energije i na Vama je da pronađete pravi izlaz za istu. Kako napreduje Vaš režim vježbanja?

RIBE

LJUBAV: Trenutni planetarni aspekt bi mogao značajno proširiti Vaše horizonte stvaranjem prelijepe energije za sastanak koji ste dogovorili. Ali, moraćete da prepoznate priliku kada je vidite.

Takođe ćete morati da preuzmete inicijativu da se predstavite i pokrenete razgovor sa osobom koja Vam se dopada. Ako ne preduzmete ništa, ništa se neće ni dogoditi. Pa, šta čekate?

POSAO: Ako ne pazite šta radite, upašćete u nevolje. Pokušajte da se ne upuštate ni u jednu vrstu rasprave. U suprotnom ćete samo sebi napraviti probleme. Budite neutralni koliko god možete.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje je jako povoljno i osjetićete dodatnu količinu energije ovog mjeseca. U stvari, ovo je izuzetno zanimljiva energija, stoga budite na oprezu i budite pažljivi prema sebi u svakom trenutku!

Vašim tjelesnim stanjem upravljaju tri jednostavna sastojka: odmor, dijeta i vježba. Planetarna atmosfera Vam daje energiju za fizičke aktivnosti, ali nemojte zanemariti i druga dva aapekta! Držite se podalje od kofeina.

error: Sadržaj je zaštićen !!