DNEVNI HOROSKOP ZA 10.06.2022.

Dnevni horoskop za 10.06.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE

OVAN

LJUBAV: Danas vlada jako pzitivna energija. Ako ste nedavno imali problema u odnosu sa partnerom, iskoristite ovaj dan da popravite situacju među vama. Kupite poklon svom partneru, pošaljite ljubavnu poruku ili skuvajte romantičan ručak za dvoje. To će zasigurn prijati oboma i samim tim ćete se bolje osjećati.

POSAO: Današnja energija Vam ide u prilog. Uspjeh koji ste čekali je jako blizu. Neophodno je samo da budete kritičniji prema sebi što se posla tiče. Nemojte se plašiti promjena. Rezultati koji ćete ostvariti će biti fenomenalni.

ZDRAVLJE: Za svaki farmaceutski tretman ujedno postoji i prirodan način da se brinete o sebi! Obratite pažnju na to odakle crpite znanje o zdavlju. Oslanjate li se na ono što su Vas roditelji naučili? Kako je njihovo zdravlje?

Vjerujete li u ono što piše na svim ambalažama koje kupujete? Imate li prijatelje koji su posvećeni alternativnoj medicini? Obratite pažnju na ove stvari kako biste napravili pozitivne prmjene.

BIK

LJUBAV: Trenutno planetarno poravnanje Vam daje mogućnost da pričate o svojim emocijama, bez da se osjećate loše ili da mislite da pravite budalu od sebe.

Osoba sa kojom pričate o ovome će biti poptuno opčinjena stvarima koje izgovorite i neophodno je reći da se neće moći kontrolisati u Vašoj blizini. Nakon što kažete to što imate, opustite se i pustite da sve ide svojim tokom.

POSAO: Osoba sa kojom radite nije pod kontrolom. Ta osoba je prešla sve granice i jednostavno se ne ponaša onko kako bi trebao. Požalite se svom šefu. Imate svako pravo na to.

ZDRAVLJE: Da ste se držali jučerašnjih savjeta koje smo Vam dali, osjetili bi veću učinkovitost trenutne energije. Nadovezujući se na to, pokušajte biti fokusirani na disanje.

Vježbajte i jedite polako kako bi Vaš dah bio prioritet u svemu što radite. Ritam disanja je vodeći puls za održavanje pozitivne energije. Nije uvijek lako raditi prave stvari. Skoncetrišite se.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste u mogućnosti da organizujete manje okupljanje, potrudite se da se što bolje provedete jer današnja energija baca akcenat na flert. Uživajte u hrani i piću. Ako tražite partnera, ali ne provodite previše vremena u javnosti, postoji mnogo načina da se zabavite na internetu.

POSAO: Vaše samopouzdanje je na vrlo visokom nivou. Na visokoj ste tački u pogledu karijere, stoga iskoristite svu svoju snagu. Ideje starijeg ili iskusnijeg klege od Vas će se pokazati iznimno vrijednim pa poslušajte njegov savjet te osobe.

ZDRAVLJE: Ne preskačite bitne korake kada je zdravlje u pitanju! Vodili ste borbu sa samim sobom u zadnjih nekoliko dana i pravo je olakšanje opustiti se i razmisliti o onome šta ste naučili.

Prave stvari su Vam trenutno u fokusu i sada je vrijeme da se posvetite stvarima koje tek trebate istražiti. Aromaterapija je drevna i jako dobra metoda za opuštanje.

Mnoga alternativna tržišta nude proizvde za aromaterapiju. Esencije nasturcija, irisa i tansija Vam mogu pomoći da se opustite kao nikada do sada.

RAK

LJUBAV: Trenutna planetarna konfiguracija implicira na to da imate priliku stupiti u kontakt sa osobom koja Vam plijeni pažnju već neko vrijeme. Bez obzira na to o čemu ćete pričati, osjećaćete se jako dobro jer ćete saznati da ne osjećate samo Vi leptiriće u stomaku. Samo naprijed!

POSAO: Danas Vam kroz glavu prolazi jako puno novih ideja, što Vam olakšava donošenje odluke o sljedećem potezu u karijeri. Nemojte se bojati novih stvari, ali se takođe ne udaljavajte previše od tradicionalnih vrijednosti.

ZDRAVLJE: Odgovor na gotovo sve Vaše zdravstvene probleme jeste rutina. Idite redovno na jogu, trčanje ili vježbajte u teretani. Vježbanje za neke može biti gotovo religiozna praksa, jer ublažava nervozu i tjeskobu koja nastaje od ubrzanog načina života. Pronađite nešto što Vam prija. Zapitajte se šta za Vas znači zdravlje.

LAV

LJUBAV: U zraku se osjeća dašak nježnosti i euforije pod uticajem današnjeg planetarnog poravnanja. Imate priliku podijeliti svoje emocija sa nekim do koga Vam je stalo, ali to iz nekog razloga još uvijek niste rekli. Prenesite svoju poruku toj osobi kupovinom simboličnog poklona. Uživajte u onome što dolazi.

POSAO: Danas je dan za oganizaciju. Na Vašem radnom stolu vlada haos. Niste efiksani u svom poslu ukoliko je oko Vas neorganizovan radni prostor. Napravite sistem arhiviranja koji odgovara Vašim potrebama.

ZDRAVLJE: Vi ste osoba koja prihvata gotovo sve što joj se kaže. Iako ne opraštate uvijek ljudima, otvoreni ste za savjete, kritike i prijedloge.

Ovo je idealan period da razmislite o tome šta je to čime biste se mogli baviti u svrhu poboljšanja zdravlja. Odaberite nešto što Vam neće izazivati stres. Ili, posvetite se stvarima koje treutno radite ali na većem nivou.

DJEVICA

LJUBAV: Današnja astralna energija sugeriše na to da će jedna osoba napraviti korak ka Vama u svrhu bližeg upoznavanja. Možda će Vas pozvati na večeru. Nije bitno na koje mjesto idete koliko je bitna energija koja će vladati među vama. Uživaćete u međusobnom društvu.

POSAO: Počinjete uviđati rješnje za problem koji Vas je mučio neko vrijeme. Ciljevi koji su se činili nemogućim sada su Vam na dohvat ruke. Obratite pažnju na ono što drugi govore. Odgovor za Vaš problem leži u njihovim izjavama.

ZDRAVLJE: Volite često jesti hranu iz restorana. Znate da u restoranima možete jesti i ribu i salate umjesto crvenog mesa.

Zašto za promjenu ne biste počeli sami sebi da spremate hranu koja je nalik na hranu iz restorana? Mnogi restorani objavljuju vlastite knjige sa receptima! Dok budete kuvali sami za sebe, primjetićete mnoštvo stvari koje biste dodali ili izbacil iz jela.

VAGA

LJUBAV: Ne brinite se ukoliko se osjećate sentimentalnije nego inače jer, vjerojatno je to zbog trenutne planetarne energije. Ako ste već u vezi sa nekim, iskoristite ovu priliku da proslavite svoj dosadašnji zajednički život i posvetite se budućnosti. Ako tražite partnera, pokušajte se baviti aktivnostima vezanim za umjetnost.

POSAO: Obratite posebnu pažnju na svaki dokument ili ugovor sa kojim danas dođete u kontakt. Temeljito ga proučite prije nego što se posvetite tome. Kada je u pitanju bilo kakva papirologija, Vaša prednost će biti ta što imate oko za detalje .

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt je sjajan za kreativnost! Dakle, razmislite o stvaranju novih navika. Najprije pogledajte što možete učiniti za svoje zdravlje, a zatim odredite svoje ciljeve i pridržavajte ih se.

Imajući na umu da su Vaše zdravstvene metode tu za Vaše dobro, trebali biste se osjećati optimistično i biti puni nade. Ako se ne osjećate dobro po pitanju ciljeva koje imate, možda ćete ih mrati korigovati.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Trenutna astralna energija Vas podstiče da obučete svoju najbolju odjevnu kombinaciju kako biste impresionirali svog partnera. Večeras Vas očekuje sjajan provod. Ne samo da ćete biti na istoj talasnoj džini, već ćete na neki način produbiti vaš odnos na bolje. Odvojite vrijeme za šetnju uz more ili na mjesečini.

POSAO: Potrudite se da budete koncizni kada je u pitanju razmjena informacija telefonskim putem. Da biste ispunili svoje obaveze, pokušajte da budete jasni ali i da dobro upamtite ono što Vam se govori.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna konfiguracija Vas čini usamljenim, jer shvatite da u svijetu postoj balans koji sami ne možete promijeniti. Kada razmišljate o određenim zdravstvenim problemima, imate potrebu da se u potpunosti izolujete od svih.

Pokušajte podijeliti svoje misli i ideje sa prijateljima koji Vas podržavaju. Ova planetarna energija Vam savjetuje da podijelite ono što Vam je u srcu sa ljudima kojima vjerujete.

STRIJELAC

LJUBAV: S obzirom na to da ste nedavno izašli iz toksičnog ljubavog odnosa, ono što se danas bude desilo će Vam za promjenu omekšati srce.

Trenutna astralna energija implicira na to da osoba koju ćete upoznati će Vam skrenuti misli sa bolne teme i boli koje ste osjećali i pomoći Vam da se osjećate kao potpuno nova osoba.

POSAO: Jedna osoba sa kojom radite Vas jako nervira. Pazite da uzvratite udarac na preoštar način. Ukoliko se ne budete pazili, samo ćete sebi naškoditi tako što ćete se još više iznervirati. Idite putem kojim ste krenuli.

ZDRAVLJE: Vrlo ste osjetljivi ovih dana i imate potrebu da zaštitite ljude koje volite. Ova intenzivna emocija se može usmjeriti na produktivne stvari, tj na brigu za svoje tijelo kao da je Vaša bliska osoba.

Briga o svim tjlesnim potrebama može biti sasvim zadovoljavajuća u ovom trenutku. Vaš život svakako ovisi o Vašem tijelu.

JARAC

LJUBAV: Današnja astralna konfiguracija je kao stvorena za susret sa voljenom osobom. Ako ste čekali priliku da provedete malo vremena jedno sa drugim nakon dužeg vremena, onda je pravo vrijeme za to. Pripremite obrok za dvoje i radite sve stvari koje vas čine srećnim.

POSAO: Neko će naći zamjerke u projektu koji ste nedavno pokrenuli. Nemojte još uvijek odustajati. Upotrijebite ove informacije da izmijenite svoj plan umjesto što ga u poptunosti gasite. Na tragu ste nečega velikog.

ZDRAVLJE: Eksperimentisanje je zabavna aktivnost za većinu nas. Ponekad je potrebno obuzdati sklonost ka isprobavanju novih stvari! Na primjer, ako želite isprobati novu hranu, svakako pripremite (ili naručite) nešto za šta znate da će Vam se svidjeti i što je takođe hranjivo.

Briga o ishrani je poput brige o djetetu, tj morate biti odgovorni i puni ljubavi prema sebi kao i prema djeci. Eksperimentišite sa načinima na koje ćete više voljeti sebe.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako nekome pokušavate dati do znanja koliko Vam znači, onda iskoristite trenutnu astralnu energiju da pošaljete toj osobi ljubavnu poruku.

Mogli biste čak napisati i ljubavnu pjesmu, ako ste dovoljno inspirirani za to. Svaki čin koji izražava iskrenost Vaših emocija će dirnuti tu osobu i dati joj do znanja koliko Vam je stalo do nje.

POSAO: Pazite šta pričate danas. Ako nebudete pažljivi, postoji šansa da ćete reći nešto što ne biste trebali. Ukratko, imate informacije koje neko drugi želi. Iskoristite to u svoju korist. Vaše tajne su vrlo vrijedne.

ZDRAVLJE: Danas u zraku vlada harmonična energija. Iskusite tu energiju kroz jogu ili neku individualnu tantričku metodu koju već praktikujete.

Napravite sedmični raspored raspored koji uključuje jogu, jer jga smiruje um i poboljšava tonus mišića. Morate raditi redovno kako biste imali maksimalnu korist. Osjećaćete se vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Današnji planetarni aspekt sa sobom donosi priliku da uradite nešto drugačije sa osobom koju volite. Zapravo, ako već neko vrijeme niste bili na zajedničkom odmoru, onda bi ovo mogla biti izvrsna prilika da odete na kratku pauzu, na mjesto koje je šarmantno i romantično.

Ako niste u mogućnosti to učiniti, povucite se u svoj dom i u privatnosti istog uživajte. U svakom slučaju, ovoga ćete se dugo sjećati.

POSAO: Danas bi trebalo da Vas posmatra treća strana dok razgovarate o važnim stvarima sa nekim od kolega na poslu. Postoje pojedinosti koje niko od nije uzeo u obzir. Pozovite nekoga u koga vjerujete da Vam se pridruži kako bi Vam pomogao sa ovom situacijom.

ZDRAVLJE: Danas se osjeća mnogo dobre energije koja Vas može osnažiti i moći Vam u svakodnevnom životu. Kako biste podstakli pozitivan protok ove energije, opustite svoj um i nahranite svoje tijelo svježom hranom i fizičkim aktivnostima.

Svaki stres koji osjećate je najbolje ublažiti jogom, koja će otvoriti Vaše čakre i osloboditi energiju koja je nakupljena u tijelu.

error: Sadržaj je zaštićen !!