DNEVNI HOROSKOP ZA 10.03.2023.

Dnevni horoskop za 10.03.2023 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Biće Vam teško da odlučite šta da radite kada je u pitanju Vaš ljubavni život. Nije da ste tužni ili se osjećate loše zbog nečega naročitog, već jednostavno ne možete da shvatite šta se dešava. Današnji položaj planeta utiče na signale koje dobijate od jedne osobe. Ali držite se, jer će sve uskoro objelodaniti.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

POSAO: Sukob koji ste pokrenuli a koji je zasnovan na lažima i zabludama će se danas samo pogoršati. Laži koje ste izgovorili dovele su do još većih laži i sada ste u velikom problemu.

ZDRAVLJE: Pažnja koju posvećujete svom tijelu će pokazait i unutrašnje i vanjske rezultate. Vanjski rezultati Vas ne zabrinjavaju, iako će pozitivni komentari koje dobijete sigurno podići Vaše samopouzdanje!

Vi težite ka unutrašnjem skladu koji utiče na Vaše zdravlje. Jeste li informisani o stvarima poput organske poljoprivrede i šta Vaša zajednica čini da podrži takve stvari? Vaše učešće i doprinos ovakvim pitanjima direktno utiče na Vaše stanje. Razmislite o tome.

BIK

LJUBAV: Današnja astralna konfiguracija se može pokazati prilično prosvjetljujućom kada je u pitanju odnos sa partnerom. Iako ćete današnji dan započeti tako što ćete biti zbunjeniji nego prije, većinu nedoumica ćete razriješiti do kraja dana. Ključ je u razumijevanju toga šta Vi i Vaš partner želite od ovog odnosa. Zaista je jednostavno!

POSAO: Danas ćete osmisliti mnoge ideje i nećete znati na koji biste stranu prije. Otvoreni ste za sve mogućnosti i možete da birate kojim putem ćete krenuti. Istražite se prilike koje imate u ovom trenutku.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

ZDRAVLJE: Danas obratite pažnju na područje grla, koje može biti posebno osjetljivo pod uticajem trenutnog tranzita. Postoji nekoliko homeopatskih tretmana koji pomažu kod inficiranog grla: astragalus, ehinacea, so pomiješana sa toplom vodom za ispiranje grlo i stavljanje svježeg limuna u hranu.

Inficirano grlo šalje poruku Vašem tijelu da ne govorite teško. To dovodi do internalizacije emocija i može uzrokovati mentalni stres. Pokušajte da pročistite limfni sistem s obzirom na ovo stanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Fantazije djeluju kao lijepe kada oslikavaju Vaše emocije. Današnja planetarna atmosfera sugeriše da imate priliku da ostvarite neke od svojih maštarija. Napravite atmosferu koja Vam najviše odgovara i ponovo probudite strast između Vas i partnera. Oboje ćete biti prijatno iznenađeni konačnim ishodom.

POSAO: Osjećate se prilično loše zbog nedavnog kolapsa na poslu. Ili ste otpušteni ili ste premješteni na drugu poziciju, i tako radine manje dana u sedmici. Nemojte se nervirati. Posmatrajte na ovo kao na priliku, a ne kao tragediju.

ZDRAVLJE: Vaše komunikacijske vještine su izuzetno dobre. Današnji fokus trebao bi biti na Vašim nogama! Vaša stopala pokazuju u kom pravcu trebate ići. Današnji planetarni aspekt zahtjeva od Vas da budete odlučni i da poštujete ono što kažete. Posvetite se aktivnosti o kojoj ste pričali i razmislite o tome šta jedete.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

RAK

LJUBAV: Današnji položaj planeta Vam sugeriše da dva puta razmislite prije nego donesete odluke koja se tiču bliskog odnosa. U ovom trenutku nemate sve potrebne činjenice, iako mislite da znate razlog zašto želite da stvari budu drugačije. Nemojte se zavaravati, jer bi bilo bolje da skrenete pažnju sa ove teme i pustite da vrijeme odradi svoje.

POSAO: Neko Vas pokušava uvjeriti da uradite nešto u šta niste sigurni. Budite oprezni. Ono što je dobro za tu osobu nije nužno dobro i za Vas. Ova osoba ima veliki entuzijazam u vezi sa svojom situacijom, ali to ne znači da joj se morate pridružiti.

ZDRAVLJE: Iako niste raspoloženi za kompromise, biće Vam prilično teško izbjeći tako nešto danas! Umjesto da pokušavate da uradite sve sami i kao rezultat toga upadnete u kolotečinu života, držite svoje prioritete na vrhu liste obaveza.

Zapamtite da ste od male koristi drugima ako su Vaše potrebe ostale nezadovoljene. Šta zaista trebate uraditi? Vaše zdravstvene potrebe trebaju biti među Vašim najvećim prioritetima, kao što je hrana koju jedete!

LAV

LJUBAV: Ne očekujte previše od odnosa u koji ste nedavno ušli, posebno pod uticajem trenutne planetarne konfiguracije. Ako želite da iskoristite ovu priliku na najbolji način, radite stvari koje će vam pomoći da izgradite čvrste temelje za budućnost.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Bez obzira da li ovo znači da treba da razgovarate o nečemu ili da treba da radite nešto konkretno, samo nemojte ne raditi ništa. Možda zvuči dosadno, ali je neophodno.

POSAO: Spremni ste da se posvetite poslu u određenoj mjeri, ali ipak oklijevate da se posvetite do kraja. Nemojte se plašiti. Sada je vrijeme da uradite nešto veliko i treba da vjerujete u sebe. Ili budite doslijedni sebi, ili nemojte ništa raditi.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt je veoma dinamičan za mnoge od nas. Možete dati sve od sebe i ili uspjeti ili ne uspjeti, ali to kako se osjećate je na kraju najbitnije! Prihvatite sebe bezuslovno.

Nastavite sa svojim redovnim aktivnostima i zdravom ishranom bez obzira na sve. Tek tada ćete vidjeti da je način na koji se osjećate u velikoj mjeri određen načinom na koji se ponašate prema sebi.

DJEVICA

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje Vam daje priliku da usporite tempo i sagledate niz događaja koji su se dogodili u nedavnom odnosu. Treba Vam vremena da razmislite o svemu što se dogodilo i da odlučite šta dalje. Ali budite strpljivi ako donosite bilo kakve važne odluke, jer morate biti sigurni kuda će Vas one dovesti.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

POSAO: Često vršite pritisak na sebe koji Vam govori da morate raditi brže, bolje i efikasnije od svih ostalih. Napravite pauzu i shvatite da nema potrebe da sebi stvarate ovoliki stres.

ZDRAVLJE: Zadovoljstvo koje proizilazi iz ostvarivanja vlastitih želja je osjećaj koji Vam niko drugi ne može dati. Ako imate hrabrosti da sebi postavite prioritete, to će Vam omogućiti da naučite mnoge lekcije. Jeste li donijeli odluku kada su u pitanju svakodnevne aktivnosti?

Ili ste nezadovoljni onim što ste pokušavali do sada? Dokle god se aktivno bavite ovim stvarima, biće Vam lakše da sebe stavljate na prvo mjesto u svim drugim situacijama kao što su, na primjer, ljubav i posao!

VAGA

LJUBAV: Neće Vam prijati suočavanje sa problemom koji imate, ali ovo može biti vrlo pozitivna stvar. Neke od Vaših loših osobina jesu to što ne slušate savjete koje dobijate i teško podnosite kritike. Ipak, Vaš partner treba da odredi neke granice u vašem odnosu. Obratite pažnju.

POSAO: Osjećate se preopterećeno. Postoji posleđina iza svega što radite i svega što kažete. Možete postići mnogo toga, stoga ostanite na tom putu i idite za stvarima koje su Vama najvažnije. U ovom trenutku imate punu podršku.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

ZDRAVLJE: Jeste li primijetili da što više razmišljate o dijeti, to ste opušteniji u odabiru onoga što jedete? Ako ste spremni da se nosite sa svakodnevnim odlukama o tome šta možete, a šta ne prihvatiti u svojoj ishrani, odabir hrane koju jedete će biti mnogo lakši. Potrudite se da se osjećate dobro u svom tijelu. Uspostavljanje odnosa između ljubavi prema sebi i hrane koju jedete je prvi korak ka uspijehu.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Današnji položaj planeta govori da se čvrsto držite jednog određenog mišljenja ili načina gledanja na nedavna dešavanja u okviru Vaše trenutne veze, kao i da ste previše tmurni i pesimistični na pomisao o tome šta bi sve to moglo značiti. Iako bi bilo dobro da razmislite o svojim osjećajima i motivima, ne bi bilo od pomoći donositi preuranjene zaključke.

POSAO: Hodajte sunčanom stranom ulice. Ovo je vrijeme kada treba da budete pozitivni u vezi sa situacijom u karijeri i Vašim budućim uspijesima. Pronađite način da preokrenete svoje misli iz negativnih u pozitivne. Najbitniji je stav koji imate.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt će učiniti da se osjećate energično i da imate kontrolu nad situacijom. Izbori koje donosite o svom tijelu predstavljaju ovu snagu i kontrolu, tako da ako ste donosili dobre odluke, osjećaćete se odlično!

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Takođe je sjajano vrijeme da počnete ozbiljno shvarati zdravstvene metode koje ste polovično radili. Ono što sebi pružite u smislu vremena zračiće kao pozitivnavna energija kroz čitavo Vaše tijelo.

STRIJELAC

LJUBAV: Ako želite ostati kod kuće i raditi ono što Vam prija, umjesto da izađete na sastanak koji ste dogovorili večeras, onda ste u jednom segmentu možda u pravu, posebno s obzirom na današnju planetarnu atmosferu. Ipak, ako želite da se posvetite drugoj osobi i podijelite svoje strahove i nade, ova opcija je i dalje otvorena.

POSAO: Imate podršku prijatelja. Oslonite se na svoje prijatelje u svakom trenutku. Traženje pomoći i podrške znak je snage, a ne slabosti. Nemojte se plašiti da pitate druge za ideje i alternativne metode koje možete koristiti u poslu. Oni su tu da Vam pomognu.

ZDRAVLJE: Za nekoga ko voli da ima balans u svemu, posebno uznemirujuće je kada se nađete u neizvjesnoj situaciji. Često osjećate napade panike, i oimate sjećaj odgovornosti da sve mora da bude u redu.

Oslobodite se sumnje i razvijte sistematski način rješavanja ovog problema. Vježbe dubokog disanja, koje se uče na jogi, uz nekoliko čaša vode, najbolji su načini za smirivanje tijela i uma.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

JARAC

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje ukazuje na to da, iako možda osjećate da nešto nedostaje u odnosu sa partnerom, nešto važnije tek počinje da se razvija. Svjedoci ste nedostatka trivijalnih nedoumica u vašem odnosu i njihove zamjene povećanom sviješću o pravim stvarima. Uskoro ćete shvatiti da ste zaista sjajan par.

POSAO: Trenutno ste u veoma osjetljivoj poziciji i vjerovatno će Vas neko iskoristiti ako mu to dozvolite. Pošto ste tako dobri u svom poslu, drugi imaju način da Vas pretvore u svoju marionetu ako ne vodite računa o tome.

ZDRAVLJE: Zaista uživate u nečemu što je predstavljeno sa pažnjom i posvećenošću. Jedan od razloga zašto uživate u tome da jedete u finim restoranima jeste umjetnost uključena u prezentaciju hrane, ali znate šta? Ovo možete isprobati i kod kuće!

Šareno povrće je odličan način za početak. Postoji nekoliko boja tikve, paprike, paradajza i pasulja. Kako inače cijenite dobro izrađene alate, razmislite o opremanju kuhinje odgovarajućim noževima i opremom za kuvanje! Pripremanje vlastitog obroka može biti čisto zadovoljstvo.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako se danas osjećate loše, za to možete okriviti današnju astralnu konfiguraciju. Ipak, ovo bi takođe moglo imati veoma balansirajući efekat na Vas.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ako ste u posljednje vrijeme bili dobro raspoloženi, možda ste se preforsirali, posebno ako ste tek ušli u novi odnos. Zato odvojite vremena da se ponovo upoznate sa sobom i pokušajte da se opustite. Kasnije ćete se osjećati mnogo bolje.

POSAO: Veoma ste energični i u stanju ste da transformišete lošu situaciju u pozitivnu. Drugi pomišljaju da imate magične moći, sudeći po tome kako ste u stanju da tešku situaciju pretvorite u trijumfalnu.

ZDRAVLJE: Danas vlada divan planetarni aspekt koji će Vam pomoći da shvatite kako želite da izgleda Vaša budućnost. Ako trebate poboljšati svoj zdravstveni režim, iskoristite ovaj tranzit kao prekretnicu.

Dobro obratite pažnju na svoje zdravstvene navike i nemojte se zadovoljavati malim stvarima. Treba da razumijete zašto radite to što radite i šta biste možda trebali uraditi drugačije. Kroz razumijevanje poboljšavamo našu viziju za budućnost!

RIBE

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje možda ne donosi mnogo toga po pitanju dinamike kada govorimo o Vašem ljubavnom životu, ali obećava mnogo i nećete imati problema da saopštite stvari koje Vas muče. Imate mogućnost da provedete divno veče u lijepom okruženju.

POSAO: Imate želju da putujete, i to ne samo u susjedni grad, već na drugi kraj svijeta. Širite svoje horizonte i želite da otputujete na drugu stranu planete. Prilagodite svoje planove kada je posao u pitanju da ispunite ovaj san ako je ikako moguće.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

ZDRAVLJE: Veliki dio anskioznog poremećaja je prouzrokovan nemogućnošću donošenja odluka. Zamislite jarca na planini koji je nesiguran u svoj sljedeći korak! Drugi govore da pravite dramu oko trivijalnih stvari, ali Vi u sebi osjećate tjeskobu bez obzira na sve.

Zanemarite te ljude ali nemojte zanemariti svoju anksioznost. Stvorite naviku da radite stvari koje oslobađaju od napetosti i smiruju anksioznost. Odvojite vrijeme samo za sebe jer je to preventivna mjera, a ne lijek za simptome!

error: Sadržaj je zaštićen !!