DNEVNI HOROSKOP ZA 09.03.2023.

Dnevni horoskop za 09.03.2023 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Imaćete manjih problema u vezi večerašnjeg sastanka zbog uticaja trenutne planetarne konfiguracije. Međutim, nemojte odustajati. Iako nećete biti zadovoljni time u kom smjeru ide vaša komunikacija, to bi moglo biti zbog toga što oboje razmišljate o drugim stvarima. Pokušajte biti prijatelji za početak i pričajte o stvarima koje vas zanimaju i ne trudite se da ostavite utisak.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

POSAO: Glas u Vam glavi govori da biste mogli biti u nevolji. Ovaj problem ima veze sa manjom laži koju ste izrekli prije dve nedelje. Mislili ste da je ova laž bezopasna, ali danas shvatate da nije sve onako kako ste mislili.

ZDRAVLJE: Poslušajte šta planete imaju da Vam kažu danas. Trenutni planetarni tranzit je odličan za druženje sa prijateljima. Prihvatite sve ono što želite i trebate u životu jer je to ključni korak ka boljem zdravlju i sreći.

Nemojte previše kritikovati sebe. Trudite se da izbjegavate razvogor sa prijateljima i imate potrebu da šetate, vježbate i radite sve ono za šta inače nemate vremena.

BIK

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje ukazujte na to da Vam treba vremena da razmislite o nedavnim dešavanjima kada je ljubav u pitanju. Međutim, postali ste previše pesimistični i mislite da je situacija mnogo gora nego što zapravo jeste. Kako biste izbjegli probleme, nemojte donositi nikakve odluke na osnovu trenutnih zaključaka.

POSAO: Usporili ste tempo i tako će i ostati u naredne tri nedelje. Za to vrijeme trebali biste se skoncetrisati na prikupljanje informacija i planiranje. Ne žurite. Uzmite vremena koliko god Vam treba i budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Trenutno planetarno poravnanje utiče na Vas u smislu da ste otvoreniji nego inače. Pokušajte razmišljati o tome šta radite kako biste poboljšali svoje zdravlje.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Vaš zdravstveni režim mora biti napravljen za Vaše potrebe. Biljne supstance za koje se tvrdi da deluju blagotvorno i umirujuće su: jasmin, lavanda, lotos i nezaboravac. Iskoristite neke od ovih ulja u kupki ili za masažu!

BLIZANCI

LJUBAV: Ako je Vaš partner neraspoložen, iako ste dali sve od sebe da ga oraspoložite, onda je možda najbolje da ga ostavite na miru. Današnja astralna konfiguracija ukazuje na to da mu treba vremena da poradi na stvarima koje ga muče, a o kojima ne želi razgovarati dok ne bude spreman. Budite strpljivi.

POSAO: Bićete raspoloženi veći dio dana, što Vam mnogo olakšava obavljanje posla. Jedina potencijalna zamka koja je moguća danas ima veze sa Vašom mentalnom preokupacijom. Čini se da ne možete skrenuti misli sa određene osobe.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna konfiguracija će ojačati Vaše psihičke sposobnosti. Da biste pomogli sebi tokom ovog procesa, skoncetrišite se samo na sebe i oslobodite energiju koja se nakupila u Vama.

Radite jogu, ali budite oprezni pri odabiru položaja na koje ćete se fokusirati. Svako položaj se mora odnositi na Vaš vlastiti fokus i koncentraciju.

RAK

LJUBAV: Današnji položaj planeta Vas ohrabruje da se smirite što se tiče odnosa sa partnerom. Bez obzira na uspone ili padove koje ste imali kao i radosti i uzbuđenja, sada je vrijeme za pauzu.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Bilo da to znači da želite da budete sami i uživate u tišini, ili da ćete raditi nešto zajedno, prijaće vam promjena. Pokušajte da iskoristite sve što Vam se nudi!

POSAO: U posljednje tri sedmice ste imali prilično težak period kada su u pitanju odnosi sa ljudima. Sada se situacija mijenja i definitivno dolazi do poboljšanja saradnje kao i komunikacije.

ZDRAVLJE: Danas ćete osjetiti dodatni nalet energije. Današnje astralno poravnanje Vas budi na neki način i svjesniji ste svojih potreba. Postoji šansa da ćete biti emocionalno uzbuđeni.

Umirite svoje misli kako biste pronašli balans koji Vam je potreban. Napravite plan za svaki dan koji dolazi i trudite se da budete doslijedni. Napravite sebi ugođaj!

LAV

LJUBAV: Današnja astralna konfiguracija Vam pomaže da napravite napredak kada je u pitanju ljubavni odnos. Imate mnoštvo ideja koje će Vam dati priliku da posmatrate svog partnera u drugačijem svjetlu. Ovo bi zapravo moglo dovesti do napredka u vašem odnosu.

POSAO: Samo zato što neko drugi ne razumije Vaše ideje u potpunosti, to ne znači da Vaše ideje nisu dobre. Imaćete problem sa kolegama u naredne tri sedmice. Bilo bi dobro da razmislite o svemu i da svjesno donosite odluke u budućnosti.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

ZDRAVLJE: Trezvenost Vas može dovesti do jasnoće u određenim oblastima života ali i do konfuzije takođe. Kada ste svjesni potreba koje imate, i jasno idete prema tom cilju, logično je da nemate nedoumice.

Otpor, međutim, dovodi do zabune. Kada se osjećate zbunjeno, pokušajte da uvedete neke promjene. Meditacija je najbolji lijek za te stvari. Razgovorom se može postići određeni rezultat, ali je neophodno da budete načisto sami sa sobom kada su u pitanju želje koje imate.

DJEVICA

LJUBAV: Imate pomiješana osjećanja o situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Međutim, današnji položaj planeta Vas podstiče da odvojite malo vremena i da razmislite o tome šta zapravo želite. Vi se uvijek vodite emocijama, što Vam otežava posmatranje šire slike problema. Pokušajte se izolovati od svih kako biste na miru razmislili o svemu.

POSAO: Važno Vam je da Vaša riječ bude poslednja. Tokom naredne tri sedmice ćete biti u sukobu sa ljudima koji imaju potpuno drugačije ideje od Vaših. Pustite da drugi imaju posljednju riječ za promjenu.

ZDRAVLJE: Danas je dan kada ćete otkriti mnoge stvari. Ovo ima veze sa tim koliko volite sebe. Na primjer, kada sebe stavite na prvo mjesto, mnogo ćete biti bolji prijatelj i moći ćete više da pomognete ukoliko ste Vi ispunjeni. Osjetite ovu energiju koja Vas okružuje.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Organizujete svoj život tako da ispunite svoje potrebe, bez obzira na sve. Prije ili kasnije, svi se okrenemo sebi. Šta ste uradili za sebe u poslednje vrijeme?

VAGA

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje govori da imate priliku da radite neke uzbudljive stvari sa svojim partnerom, ili možda da se upoznate sa novim, drugačijim ljudima koji će promijeniti Vaš život na bolje. Šta god da radite, ovo nije dan da za samoću. Budite kreativni i probudite avanturistu u sebi i naravno, zabavite se!

POSAO: Izuzetno ste optimistični i pozitivno raspoloženi, i iako će drugi pokušati da Vam pokvare raspoloženje, Vi ćete ostati jaki. Ne slažete se sa idejama drugih ljudi. Zbog toga dolazi do tenzije između vas.

ZDRAVLJE: Trebali biste da se upoznate sa svim mogućnostima koje imate kada je hrana u pitanju. Vjerujte da ćete doći u situaciju kada ćete izabrati jabuku umjesto komada torte samo zbog toga što ste informisani.

Treba da budete ponosni na sebe! Izbirljivost je jedna od Vaših najvećih atributa. Budite pormišljeni i alternativno razmišljajte, posebno kada je u pitanju ishrana.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ponekad je potrebno nešto da se desi kako bismo se trgnuli iz samonezadovoljstva u koje upadnemo s vremena na vrijeme. Današnja planetarna konfiguracija Vam pruža upravo takvu priliku.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Počinjete uviđati da vaš odnos sa partnerom ima daleko veći potencijal od onoga što ste prvobitno očekivali. Sada Vam je mnogo jasnije zbog čega ste zajedno i šta sve možete postići zajedno.

POSAO: Danas počinje tronedeljni ciklus tokom kog ćete imati čvršću povezanost sa svojim kolegama. Odnosi među vama će biti mnogo bolji nego što je to bio slučaj u nedavnoj prošlosti.

ZDRAVLJE: Jako je važno da ne odustajete kada krenete sa nečim i ne uspijete. Zamislite bebu koja uči da hoda. Zamislite da učite strani jezik. Snaga koju imate u sebi i istrajnost su dvije stvari na koje trebate paziti!

Ukoliko postoji aktivnost kojom se bavite i pri tom uživate u tome, uživajte u svakom postignuću koje ostvarite. Ne zaboravite da nagradite sebe!

STRIJELAC

LJUBAV: Trenutna astralna konfiguracija Vam donosi priliku da posmatrate odnos sa partnerom iz drugog ugla. Iako imate poprilično dobru percepciju, danas je to dosta izražajnije.

Iako ste svjesni činjenice da ste pronašli svoju srodnu dušu, takođe ćete uvidjeti da među vama vlada predivna harmonija koju niste mogli ni zamisliti da posotji.

POSAO: Glavna tema naredne tri sedmice odnosi se na sukob između starog i novog načina poslovanja. Vi ste na strani novog, inovativnog i kooperativnog razmišljanja, dok druga strana poštuje tradicionalni način razmišljanja.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

ZDRAVLJE: Muči Vas anksioznost. Izrada vlastitog zdravstvenog režima je veoma izazovna stavka za Vas. U konstantnom ste sukobu sa samim sobom i ne znate koji glas u glavi da slušate. Balans ćete pronaći kroz fizičke aktivnosti. Takođe, pokušajte sami sebe ubjediti u koristi zdrave ishrane.

JARAC

LJUBAV: Ne brinite se previše ukoliko ne možete da razumijete potrebe svog partnera. Današnji položaj planeta ukazuje na to da Vaš partner osjeća potrebu da neko vrijeme bude sam. To ne znači da je došlo da raskola između vas dvoje, već mu treba vremena da bude sa samim sobom kako bi razmislio o svemu i Vama bio bolji partner nakon svega.

POSAO: Stalno nailazite na iste ljude. Neočekivana dešavanja Vas odvedu na mjesta na kojima uvijek iznova viđate ista lica. Ovo nije slučajnost. Razgovarajte sa ovim ljudima. Možete mnogo toga od njih naučiti.

LJUBAV: Imate sposobnost da se fokusirate na ono što zamislite, ali fokusiranje na zdravlje je nešto što često izbjegavate. Treba da razjasnite sa samim sobom stvari koje Vam odgovaraju od stvari koje Vam predstavljaju izazov.

Pokušajte da shvatite šta možete učiniti da sebi pomognete na dnevnoj bazi. Redovna ishrana sa puno lisnatog povrća kao i fizičke aktivnosti koje se uklapaju u Vaš dnevni raspored su sredstva da postignete svoj cilj kako biste bili zdravi i sretni.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

VODOLIJA

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje može izazvati razna nepredvidljiva osjećanja u Vama. Ovo će Vam pomoći da razmislite o tome šta zaista želite od određenog odnosa. Ne forsirajte sebe kada je u pitanju donošenje odluke, jer niste sigurni šta zaista želite i mogli biste reći nešto zbog čega ćete kasnije požaliti.

POSAO: Moraćete organizovati svoj raspored kako biste se uklopili u sve što ste planirali da uradite. Nešto traje duže nego što ste mislili, a za nešto drugo Vam neće trebati previše vremena. Fleksibilnost je jedini način da izađete na kraj sa svim obavezama.

ZDRAVLJE: Danas je pravi momenat da obezbijedite sebi sve ono što Vam je neophodno. Imaćete koristi od trenutnog astralnog aspekta sve dok ste svjesni činjenice da je cilj važniji od sile i energije koje vladaju.

Drugim riječima, ne možete uvijek dobiti ono što želite, ali ako pokušate, dobićete ono što Vam je neophodno. Najteži dio u svemu ovome jeste da razjasnite sa samim sobom šta je to što Vam je neophodno. Želje su prolazne. Razmislite o ovome dok vježbate.

RIBE

LJUBAV: Današnji položaj planeta sugeriše na to da imate čudan osjećaj kada je u pitanju odnos sa partnerom. Možda u tome nema ništa posebno loše, ali osjećate da Vam treba vremena da razmislite o onome što dolazi, o onome što je prošlo, kao i da razmotrite sve ono što je pozitivno u vezi vašeg odnosa. Nakon današnjeg dana će Vam mnoge stvari biti jasnije.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

POSAO: Prati Vas sreća. Bez obzira na svakodnevne uspone i padove, danas za Vas počinje vrlo pozitivan trosedmični ciklus tokom kog ćete procvjetati.

ZDRAVLJE: Izgledate kao da imate mnogo toga na umu, čak i kada nemate! Ovo je dobar razlog da krenete da se bavite jogom. Joga je dobra za tijelo, ali je u suštini osmišljena da smiri um kako bi duh bio prisutniji.

Postoji mnogo vrsta joge ali smo sigurni da Vam jedna od njih odgovara. Ako ih želite istražiti, postoji mnogo videa koje možete pogledati na internetu, samo ih trebate pronaći. Isprobajte jer Vas čeka zaista divno iskustvo!

error: Sadržaj je zaštićen !!