DNEVNI HOROSKOP ZA 08.07.2022.

Dnevni horoskop za 08.07.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Današnji dan je jako povoljan za sve vrste druženja, uključujući i izalske u večernjim satima sa svojim ljepšim polovinama. Uz današnju energiju ćete imati priliku i da upoznate jednu osobu u svakom smilu, ukoliko ste u potrazi za partnerom.

Između vas vlada jako lijepa energja i sklad i već na početku druženja će Vam biti jasno da ste jedno za drugo. Uživajte!

POSAO: Upravo je započeo novi ciklus u kom Vaši talenti dolaze do izražaja. Razmislite da počnete da radite stvari o kojima ste oduvijek maštali i zbog čega se osjećate dobro generalno.

ZDRAVLJE I SAVJET: Iako ste poznati kao osoba koja voli da pomaže drugima, morate naučiti kako pomoći sebi! Privlačite razne energije i zbog toga je neophodno da pronađete svoj mir.

Nastavite sa svojom rutinom i pokušajte pronaći nekoga ko će Vam se pridružiti, kako biste malo olakšali sebi. Možda postoji neko sa kim radite ili živite ko bi se rado odazvao na Vaš poziv. Na ovaj način pomažete nekome drugom, a pomažete sebi!

BIK

LJUBAV: Trenutna energija izvrsna je odlična ukoliko namjeravate da provedete vrijeme sa nekim ko dijeli Vaše ideje i mišljenje. Ako se nadate da ćete u narednom periodu produbiti vaš odnos, nemate se za šta brinuti, ali znajte da se to neće desiti preko noći. Prvo se morate upoznati i steći međusobno povjerenje.

POSAO: Na samoj ste ivici pokretanja nove ideje za koju znate da će biti jako uspješna. Problem je u tome što ljudi sa kojima radite nisu spremni da Vas podrže. Ne odustajte.

ZDRAVLJE I SAVJET: Današnji planetarni aspekti stvaraju korisnu energiju. Iskoristite je da dobijete ono što Vam je potrebno u smislu zdravlja! To se može odnositi na mnogo toga i samim tim, udovoljićete sebi!

Ovaj aspekt se tiče zadovoljstva i spoznaje da imate kontrolu nad sobom. Trošenje energije će prouzrokovati njezin rast u Vama, pa Vam toplo predlažemo da izađete van i vježbate što više. Idite na trčanje, hodajte, idite na planinarenje, vozite biciklo itd.

BLIZANCI

LJUBAV: Trenutno vlada vrlo povoljna energija. Odlično je vrijeme za druženje i za zabavu, kao i za ostvarivanje novih kontakata. Ako tražite partnera, uvidjećete da, iako nećete imati uspijeha u početku, svakako će vremenom doći ono o čemu ste oduvijek sanjali.

POSAO: Danas ćete osjetiti ogromnu količinu napete energije. Nemirni ste zbog tjeskobe koju osjećate i osjećate se kao da se svijet ruši ispred Vas. Pravite što više pauza na poslu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Mnogi od nas se vode mišljenjem da ukoliko još uvijek nosimo isti broj garderobe, nema razloga za paniku, što realno nije tačno.

Razmislite šta možete uraditi za svoje zdravlje. Daleko ste sposobniji od onoga što mislite! Pijte što više vode i trudite se da svaki dan naučite nešto novo!

RAK

LJUBAV: Trenutno planetarno poravnanje Vam daje priliku da upoznate osobu kojoj se već neko vrijeme divite. Sve što Vam treba jeste prilika da započnete razgovor i kažete nešto što će tu osobu oboriti s nogu. Iako ćete u početku razgovarati o ozbiljnim temama, kasnije ćete se već opustiti i otvoriti malo nježnije teme.

POSAO: Kombinacija Vaših kreativnih sposobnosti sa Vašim veličanstvenim šarmom i talentom za komunikaciju stvara dobitnu kombinaciju koja će Vas učiniti nezaustavljivim. Krenite naprijed i ne osvrćite se. Uspjećete u svemu što započnete.

ZDRAVLJE I SAVJET: Neprocjenjiv je osjećaj kada se probudite i ne osjećate nikakve tegobe. Kako bi se to događalo češće, pripazite na vrijeme koje koristite na spavanje.

Čistite zube koncem i perite ih što češće, vodite računa o količini vode koju pijete tokom dana kako biste pravilno probavili obrok tokom noći i pokušajte se istezati prije spavanja kako biste opustili mišiće. Potrudite se da ujutro prvo popijete vodu kako biste nastavili probavni proces.

LAV

LJUBAV: Danas ćete doživjeti nezaboravno iskustvo. Ako ste u mogućnosti da se družite sa ljudima, svakako to radite sa ljudima koje želite malo bolje upoznati. Jedna osoba Vam već neko vrjeme plijeni pažnju i sigurni smo da biste željeli znati nešto više o njoj. Sigurni smo da ćete uspjeti u svojoj namjeri.

POSAO: Nedavno se desila promjena koja Vam je jako prijala. Ovo nije iluzija. Ovo je početak novog ciklusa tokom kog ćete biti na samom vrhuncu. Uspjeh Vam je na dohvat ruke.

ZDRAVLJE I SAVJET: Ako ste obraćali pažnju na svoje snove, primjetili ste da se u zadnje vrijeme neke stvari ponavljaju. Ovo je pokazatelj da postoji ključna poruka koju Vaša psiha želi da shvatite i da uradite nešto po tom pitanju!

Vježbanje je jedan od načina da u potpunosti povežete svoju svijest i podsvijest, jer su vježbe i odmor suprotni krajevi fizičkog spektra. Na što god Vaši snovi upućivali, pokušajte o tome razmišljati dok vježbate.

DJEVICA

LJUBAV: Trenutno astralno okruženje Vas podstiče da imate razumijevanja prema jednoj osobi koja Vam je bliska. Ako ste pokušali da promijenite tu osobu, naići ćete na kontra efekat i doći ćete u stadijum da će ta osoba krenuti da Vas laže. Ne radite te stvari jer ni Vi sigurno ne biste željeli da Vas neko mijenja.

POSAO: Nešto u što ste uložili mnogo nade i truda odjednom nailazi na protivljenje sa svih strana. Nema potrebe za panikom. Prilagodite svoj put, ali nemojte odustati samo zato što neko drugi misli da trebate.

ZDRAVLJE I SAVJET: Buđenje usred noći je znak tjeskobe. Neposredna stvar koju prvo radite jeste da se forsirate da zaspite ponovo. Pokušajte ležati u krevetu sa ugašenim svjetlima. Ako shvatite da Vas to guši, čitanje Vam uvijek može pomoći.

Kako biste shvatili širu sliku ove situacije, pokušajte pronaći izvor ove tjesokve. Anksioznost je zabrinjavajući problem za mnoge ljude, a fizičke aktivnosti mogu pomoći u ovim stvarima.

VAGA

LJUBAV: Pomislićete da ste danas susreli svoju srodnu dušu, pod uticajem današnjeg planetarnog poravnanja. Ako večeras idete na neku proslavu, postoji šansa da ćete doživjeti ljubav na prvi poged. Bit ćete podložni snažnim emocijama, ali nemojte previše da se zanosite.

POSAO: Upravo se dogodila velika promjena koja će imati ogroman učinak na naredni period. Tokom ovog perioda ćete morati da se prilagodite svojoj intuitivnoj strani kako biste ostvarili uspijeh u vezi sa Vašom karijerom. Prepustite se energiji.

ZDRAVLJE I SAVJET: Promjena Vam nije strana, ali Vam je potrebno malo više vremena kako biste se prilagodili situacijama. Zamislite da ste sami na ovom svijetu i da sve zavisi od Vas i zamislite kako biste se ponašali u takvoj sitauciji. Ne zaboravite da uvijek morate biti svoja podrška broj jedan!

ŠKORPIJA

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje Vam pomaže da se za promjenu osjećate bolje u svojoj koži. Ako izlazite sa nekim, onda očekujte nezaboravnu noć. Iznenadićete se koliko Vas je lako očarati pažnjom, ali ne prepuštajte se previše.

POSAO: Dobro se nosite sa današnjom situacijom, ali ste svjesni da niste u potpunosti usklađeni sa svim. Još uvijek postoje aspekti koji su Vam nepoznati. Bolje Vam je priznati da ne znate neke stvari nego se pretvarati da znate.

ZDRAVLJE I SAVJET: Osjetićete se izdanim od strane prijatelja. Važno je da znate kako se nositi sa ovakvim sitacijama. Prije nego što se bilo kome obratite u vezi sa ovim problemom, morate razjasniti sami sa sobom neke stvari.

Vježbe su kao stvorene za to. Napraviet sebi raspored kog ćete se pridržavati i na taj način ćete imati vremena da razmišljate o svemu.

STRIJELAC

LJUBAV: Ne dopustite da Vas uobičajni problemi spriječe da se ne provedete tokom večerašnje zabave. Trenutna energija Vas podstiče da obučete svoju najbolju odjevnu kombinaciju i da izgledate kao milion dolara.

Ako večeras izlazite sa prijateljima, mogli biste upoznati osobu koja će biti oduševljena Vašim jedinstvenim i originalnim stilom.

POSAO: Vrijeme je da se posvetite stvarima koje jako volite da radite. Radite ono što volite i novac će doći sam po sebi. Nema potrebe da budete vezani za posao koji mrzite raditi. Današnja energija ide u Vašu korist. Slijedite svoje snove.

ZDRAVLJE I SAVJET: Nema svrhe da radite nešto ukoliko niste u potpunosti skoncetrisani. S tim u vezi, ukoliko vježbate samo da biste ispunili vrijeme, to nije dobro.

Pronađite trenera sa kojim ćete vježbati i samim tim biti u potpunosti skocnetrisani na to što radite. U suprotnom, pozovite prijatelja da Vam se pridruži. Uvidjećete rezultate samo ukoliko budete ozbijno shvatili ovaj zadatak. Olakšajte sebi.

JARAC

LJUBAV: Trenutna energija Vam pruža priliku da proslavite svoju ljubav sa partnerom. Ako ste bili udaljeni neko vrijme, onda znajte da ćete ovaj dan provesti u potpunoj harminiji i ljubavi. Uživajte u ovoj prilici i pokušajte da uvećate vašu ljubav.

POSAO: Teško Vam je da donesete odluku jer se situacija mijenja iz minute u minutu. Takoreći, svako malo se neke stvari mijenjaju i niste sigurni na koju stranu da krenete. Budite strpljivi i ne radite ništa nepromišljeno.

ZDRAVLJE I SAVJET: Ovih dana ste jako optimisitčni. Uživate u tom osjećaju, ali ipak postoje stvari koje Vas muče. Pitanje je na koji način možete ostvariti svoje snove i koliko ste sposobni doista živjeti ih u stvarnom životu. Morate se skoncetrisati tako što ćete biti aktivniji i dati svom tijelu priliku da izrazi ono što osjeća.

VODOLIJA

LJUBAV: Ukoliko ne budete jasni po pitanju nekih stvari, napravićete pravi haos kada je ljubavni život u pitanju. Današnja energija je poput maglovitog dana i sve što kažete se može shvatiti na više načina. Stoga, budite prisebni ukoliko govorite o bitnim stvarima.

POSAO: Haos koji je nastao na pomslu možete iskoristiti konstruktivno. Ono što je potrebno u ovoj situaciji ste upravo Vi jer imate rješenje za problem. U savršenoj ste poziciji da sredite nered koji ne nastao.

ZDRAVLJE I SAVJET: Kada osjetite energiju poput današnje, Vaša duhovna strana se budi. Ovo je odlično vrijeme da se povežete sa samim sobom.

Pronađite inspiraciju u današnjem danu kako biste uradili neke dobre stvari za svoje zdravlje. Trčanje bi Vam jako prijalo danas. Takođe, vrijeme je idealno za sve vrste ljubavnih odnosa.

RIBE

LJUBAV: Trenutna energija sa sobom donosi priliku da raširite svoja krila i otkrijete nove stvari koje Vas motivišu. Ako ste u vezi, onda bi to moglo unijeti novu energiju u Vaš odnos sa partnerom i ponuditi vam nove stvari koje možete raditi zajedno. Ako ste u potrazi za ljubavlju, za početak krenite da upoznajete nove ljude.

POSAO: Osjećate se samouvjereno i dobro u vezi sa svojim poslovnim obavezama, ali Vam nije jasno zašto Vam niko ne odaje priznanje za sve što radite?

Umjesto toga, svi rade suprotno Vašim ciljevima, otežavajući Vam obavljanje Vašeg posla. Držite se onoga što znate umjesto što brinete za sve ostale.

ZDRAVLJE I SAVJET: Vašim prijateljima je teško da idu u korak sa Vama, pa čak ni Vi sami ponekad ne znate na koju biste stranu prije! Morate rasporediti energiju jednako na sadašnjost kao i na buduću upotrebu. To će pomoći i Vama i Vašim prijateljima!

Što se tiče Vašeg zdravlja, posebno je važno da redovno vježbate i pijete što više vode. Ignorisanjem ovih stvari ćete napraviti sebi problem u budućnosti. Pratite svoj zdravstveni režim!

error: Sadržaj je zaštićen !!