DNEVNI HOROSKOP ZA 08.06.2022.

Dnevni horoskop za 8.6.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Lucidnost i originalnost bit će vaše današnje osobine kojim ćete obogaćivati ljubavnu svakodnevnicu. POSAO: Ako ste odlučili djelovati iz sjene, danas je dan u kom na takav način možete postići zavidne uspjehe. ZDRAVLJE I SAVJET: Okrenite se malo više sebi.

BIK

LJUBAV: Više ne možete idealizirati svoju najdražu osobu, jer vas stvarnost očito razuvjerava. Prihvatite je. POSAO: Razmatrat će se mogućnost jedne poslovne suradnje ili putovanja za koje još nije jasno da li bi bilo povoljno ili ne. ZDRAVLJE I SAVJET: Strpljen, spašen.

BLIZANCI

LJUBAV: Izgledno je pretjerivanje ili samohvala u odnosima s drugima. Nekom će to možda biti simpatično, a nekom ići na živce. POSAO: Sve djelatnosti u kojim se zahtijeva suptilnost, intuicija, kreativni talenti ili slično, danas su odlično postavljeni. ZDRAVLJE I SAVJET: Kad jedete i gutate, činite to polako.

RAK

LJUBAV: Poboljšanje ljubavne situacije kod vas bi moglo izazvati i povećane ljubavnog apetita. Ipak, budite na zemlji. POSAO: Vaši nadređeni danas će vas zbunjivati svojom osjetljivošću. Pazite da vam ne nađu greške u detaljima. ZDRAVLJE I SAVJET: Rastu vaše čežnje.

LAV

LJUBAV: Budite podrška svojoj najdražoj osobi jer ona to od vas očekuje, a to i zaslužuje. Tako ćete unaprijediti svoj odnos. POSAO: Napreduju intelektualni i kreativni poslovi, ali i oni koji se rade u miru i tišini. Tu ćete dati sve od sebe. ZDRAVLJE I SAVJET: Moguća je nesanica.

DJEVICA

LJUBAV: Toliko ćete se uspješno povezati s drugim oko sebe da ćete zaboraviti na kritike, obmane i provokacije. Opustit ćete se i uživati.

POSAO: Možete slobodno učiniti nešto za sebe. Kome god to objasnite, razumjet će vas i prihvatiti to kao nešto normalno. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne komentirajte ništa.

VAGA

LJUBAV: Uspjet ćete udovoljiti svakoj želji voljene osobe. Vaša ljubaznost kao da nema kraja. U njoj i pretjerujte. POSAO: Moguće je da ćete se zateći u iskušenju nelegalne financijske transakcije. Pazite što vam nude ili obratno. ZDRAVLJE I SAVJET: Dogovarajte se.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Pred vama je dan u kom će se miješati obične ugodne situacije i nešto sasvim nedokučivo što spada u svijet mašte. Balansirajte. POSAO: Kreativci će danas doći na svoje. Briljantne ideje dolazit će im same od sebe, a okolina će im vjerojatno dati podršku. ZDRAVLJE I SAVJET: Čudesni snovi će vas zbuniti.

STRIJELAC

LJUBAV: Budite ljubazni i strpljivi koliko god vam se činilo da trebate zavikati ili reagirati. Već sutra sve će vam izgledati drukčije. POSAO: Pred vama je iskušenje financijskog muljanja zbog neiskusnih ili mladih suradnika ili zbog neke zabave. ZDRAVLJE I SAVJET: Pomozite ako treba.

JARAC

LJUBAV: Već vas pomalo umaraju ljubavne zavrzlame, ali šta je, tu je. Ni danas neće biti mnogo bolje, ali zato vi možete mirnije prolaziti kroz sve.

POSAO: Iako će neki vaši kolege malo dramiti i biti osjetljivi, dobra je strana što će to pokrenuti kreativnost i donijeti nova rješenja. ZDRAVLJE I SAVJET: Nakon napora, odmorite.

VODOLIJA

LJUBAV: Svoj ljubavni život danas ćete pokušati obogatiti nekim neobičnim erotskim idejama. To se ne mora svidjeti drugoj strani. POSAO: Kolege na poslu sve vas više cijene i uvažavaju, pa na tome gradite svoje novonastalo povjerenje. ZDRAVLJE I SAVJET: Držite se zakona i reda.

RIBE

LJUBAV: Ono što ste nekad obećali sebi danas se polako i ostvaruje. Vi uživate u društvu osobe koja vam je jako draga. POSAO: Moguće je da ćete dobiti zasluženo priznanje ili će se jasno pokazati rezultati vašeg prethodnog rada. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete zadovoljni.

error: Sadržaj je zaštićen !!