DNEVNI HOROSKOP ZA 06.05.2023.

Dnevni horoskop za 06.05.2023. godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje implicira da morate pronaći način da se motivišete kako biste se pokrenuli i izašli večeras. Osjećaćete se mnogo bolje kada se spremite i pojavite se na žurci u punom sjaju. Neophodno je da budete otvoreni i da se potrudite da upoznate što više ljudi jer, nikada ne znate kada možete sresti svoju srodnu dušu.

POSAO: Savršeno se slažete sa ljudima koji Vas okružuju. To Vam znatno olakšava obavljanje posla. Razumijete se međusobno i bez problema manevrišete sa više zadataka odjednom.

ZDRAVLJE: Iskoristite vrijeme koje imate za sebe. Današnja energija Vas pokreće u svakom smuslu. Gledajte filmove koji Vas nasmijavaju, igrajte se sa djecom kad god Vam se ukaže prilika, igrajte se sa odraslima ukoliko nemate djece i što je najvažnije, vježbajte! Ništa ne podiže raspoloženje više od fizičkih aktivnosti. Krv obogaćena kiseonikom je najbolji antidepresiv i ne možete to postići sjedeći na kauču! Odaberite svoju omiljenu aktivnost i uživajte u ovom danu.

BIK

LJUBAV: Ljubav je najljepša stvar u životu svakog pojedinca. Trenutna astralna konfiguracija implicira da ukoliko poduzmete nešto po pitanju prilike koja Vam se ukazala, veća je vjerojatnoća da ćete privući pažnju osobe koja Vam je u mislima konstantno. Neophodno je da budete dinamični i da osmislite pravu taktiku ukoliko mislite osvojiti tu osobu.

POSAO: Imate problem sa vremenom i organizacijom. Ne možete biti na više strana odjednom. Pokušajte da se vratite na pravi put kako biste ispunili svoje ciljeve. Skoncetrišite se na svoj posao.

ZDRAVLJE: Današnji tranzit naglašava Vaš um i način na koji razmišljate. Pronaći ćete bezbroj načina da učinite istu stvar kako Vam ne bi bilo dosadno. Bez problema izmišljate priče za svoju djecu prije spavanja. Možete se zabaviti dok čekate u ordinaciji kod doktora. Ipak, pazite da ne pretjerate i pokušajte da ne živite previše u svom izmišljenom svijetu. Važno je ostati predan svom režimu vježbanja kako biste napravili balans i uživali u ovom tranzitu.

BLIZANCI

LJUBAV: Imate dosta toga za proslaviti tokom ovog tranzita, pogotovo jer ste nedavno pronašli osobu koja Vam u svakom smislu odgovara. Ne bi bilo loše da organizujete manju zabavu ili da izvedete partnera na Vama posebno mjesto. Što god odlučite, neizmjerno ćete uživati u međusobnom društvu i shvatićete da imte mnogo toga zajedničkog.

POSAO: Dopustite sebi da sanjate. Pronađite kreativno rješenje za probleme sa kojima se trenutno suočavate. Stare metode rješavanja problema će proizvesti dati rezultate. Sada je vrijeme da uradite nešto novo. Pogledajte širu sliku situacije kako biste imali bolji uvid u ono što trebate uraditi.

ZDRAVLJE: Najbolja vrsta aktivnosti jeste ona u kojoj uživate. Ne volite svaki dan raditi isto, ali ponekad je lakše slijediti rutinu. Samo pazite da Vam je ono što radite dovoljno privlačno kako ne biste preskočili trening. Veoma ste emotivni i nemojte dopustiti da to određuje hoćete li ići u teretanu ili ne! Imate li prijatelja koji bi želio vježbati sa Vama kako bi Vam bilo zanimljivije?

RAK

LJUBAV: Večeras ćete biti najpopularnija osoba ukoliko idete na zabavu ili neki drugi vid društvenog okupljanja. Trenutna planetarna energija Vam pomaže da se osjećate potpuno samouvjereno i dobro u svojoj koži. Ako ste u vezi, Vaš partner će biti oduševljen Vama i načinom na koji izgledate. Ako tražite partnera, imaćete širok izbor pred sobom.

POSAO: Ne dajete sve od sebe kada je posao u pitanju. Vaš posao je izgubio svoju draž i svjesni ste da morate nešto uraditi po tom pitanju. Imajte na umu da na ovaj način ne možete još dugo izdržati. Možda ćete morati pronaći drugi posao.

ZDRAVLJE: Imate osjećaj da možete sve postići što ste zamislili i u pravu ste. Vaše tijelo Vas svakodnevno podsjeća na to da je sve što radite za svoje tijelo pojačano energijom koju osjećate. Primjenite trenutnu energiju na aktivnosti kojima se bavite. Napravite sedmični plan i držite se istog kako biste se osjećali što bolje. Isto tako, jedite zdravu hranu!

LAV

LJUBAV: Nemojte da se brinete ukoliko nemate želju da provodite previše vremena sa partnerom. Potrudite se da što više vremena posvetite sebi. Ne bi bilo loše da neko vrijeme odvojite za sebe kako biste na miru razmislili o svemu što Vam se do sada desilo i da razmislite o tome gdje sebe vidite u budućnosti. Bilo bi dobro da jedno drugom date malo prostora.

POSAO: Vaša intuicija nikada ne vara. Obratite pažnju na svoje psihičke sposobnosti. Ove će vještine su ključne za sve što radite. Vaši instikti su Vaš najveći resurs. U kombinaciji sa trenutnom energijom možete ostvariti sve što imate na umu.

ZDRAVLJE: Vaša energija je dopunjena današnjim planetarnim poravnanjem, što Vam jako prija. Očekujte da ćete uživati u društvu bliskih ljudi. Uzbuđuju Vas razgovori na temu kulture i umjetnosti. Nemojte dopustiti da Vam letargija ili loša hrana uskrate užitak. Vrijeme je da obratite pažnju na svoju energiju i ishranu!

DJEVICA

LJUBAV: Trenutno planetarno poravnanje možda neće stvoriti idealnu atmosferu kada je u pitanju današnji dan, a opet, sa druge strane će Vam prijati energija koju osjetite. Postoje stvari o kojima oboje trebate raspraviti sa svojim partnerom. Stvari koje trebate reći jedno drugome zahtijevaju vrijeme, pažnju i posvećenost. Sve će biti dobro!

POSAO: Teško ćete pronaći stvari koje su Vam neophodne za posao. Što više tražite, manje ćete stvari vidjeti oko sebe. Što više budete forsirali, nailazićete na veći otpor. Preporučujemo Vam da ne radite ništa po tom pitanju i da pustite da vrijeme odradi svoje.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt Vam pomaže da se verbalno izrazite i da pretvorite misli u djela. Ako ste imali problema u komunikaciji i spremni ste razriješiti te probleme, sada je pravo vrijeme da to uradite. Ako želite poboljšati komunikaciju sa svojim šefom ili svojom djecom, sada je pravo vrijeme. Ako pokušavate ispuniti svoje ciljeve kako biste ostali u formi i zdravo se hranili, ne čekajte više ništa!

VAGA

LJUBAV: Iako niste zadovoljni situacijom u trenutnom odnosu, danas možete napredovati po tom pitanju. Trenutna astralna konfiguracija implicira na to da neće sve biti onako kako ste zamislili, ali ćete ostvariti određeni napredak. Ako ste razmišljali o pokretanju zajedničkog projekta, onda je pravo vrijeme da to i isplanirate.

POSAO: Imate viziju kako bi određeni projekat trebao ispasti. Budite fleksibilni po tom pitanju. Najvjerojatnije neće ispasti onako kako ste zamislili. Nemojte biti razočarani ishodom samo zato što konačni rezultat nije nešto što ste očekivali.

ZDRAVLJE: Današnji tranzit Vam daje energiju za učinkovitu komunikaciju sa ljudima koje volite. Ponekad ste previše empatični ili se bojite kako će se druga osoba osjećati zbog Vaše kritike. Današnji aspekt Vam pomaže na tom polju i moći ćete da se izražavate na normalan način. Isto tako, vrijeme je da kritički preispitate svoje ponašanje u smislu svog zdravlja ! Ukoliko sada uspostavite sebi određenu disciplinu, bićete zahvalni sami sebi kasnije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vrlo ste ozbiljni danas a i Vaš partner je takođe u sličnom raspoloženju. Koliko god se smijali i šalili na račun jedno drugog, pokušajte da ne pominjete međusobne mane i nedostatke. Međutim, ukoliko prihvatate jedno drugo u svakom izdanju, vaš će odnos naprosto procvjetati.

POSAO: Juče ste imali prilikuu da zablistate, i sada je vrijeme da dopustite nekom drugom da bude u centru pažnje. Nemojte sebe stavljati u prvi plan kako ne biste izazvali lavinu ljuboromrnih komentara na Vaš račun. Previše toga možete izgubiti i nemojte da rizikujete. Pratite tok energije.

ZDRAVLJE: Sjajno se provodite pod okriljem trenutne planetarne konfiguracije. Razigrani ste, bezbrižni i jako raspoloženi. Iskoristite ovaj period da uživate sa svojim partnerom ili, ukoliko on nije u mogućnosti, posvetite sve vrijeme sebi. Uživaćete u čitanju i pisanju, u komunikaciji sa ljudima i naprosto će biti nemoguće da osjetite dosadu. Međutim, ne dopustite sebi da se previše opuštate. Ostanite vjerni svojim zdravstvenim ciljevima i obvezama kada su aktivnosti u pitanju. Život je neophodna kombinacija slatkog i gorkog!

STRIJELAC

LJUBAV: Današnja planetarna konfiguracija Vam sugeriše da se vodite svojim emocijama kada je u pitanju određeni odnos i na taj način ćete pronaćićete put koji je za Vas najbolji. Sve ukazuje na to da ste razmotrili problem koji imate i čak ste spremni priznati da ste pogriješili, ukoliko do toga dođe. Slušajte šta Vam srce govori.

POSAO: Na pravom ste mjestu u pravo vrijeme. Imate sve što Vam treba i stoga se prestanite žaliti. Nema razloga da budete uznemireni, ogorčeni ili ljuti. Imate mož u svojim rukama. Iskoristite ovo dragocjeno vrijeme.

ZDRAVLJE: Današnji aspekt budi frustraciju u Vama jer ne znate na čemu ste. Energija u ovom trenutku fluktuira i to Vam smeta jer ne znate kojim putem trebate ići! Dišite duboko kada osjetite da ste pod stresom. Važno je da budete fizićki aktivni i da istežete mišiće kako biste krv ispunili kiseonikom. Budite fleksibilni.

JARAC

LJUBAV: Trenutna planetarna energija Vas podstiče da budete jaki i da se ne pokolebate kada je riječ o odluci koju ste Vi i Vaš partner nedavno donijeli. Doći ćete u iskušenje da potražite drugo mišljenje ili da sagledate sve iz drugačije perspektive. Ako nastavite ovako, nećete nigdje stići. Ostavite sve onako kako jeste i odradite svoj dio posla.

POSAO: Odvojite vrijeme da sagledate cijelu situaciju kako biste pokušali da razumijete drugu stranu cijele priče. Kada to uradite, rješenje će biti mnogo jasnije i biće Vam lakše da radite svoj posao.

ZDRAVLJE: Osjećaćete se poprilično dobro tokom ovog planetarnog poravnanja. Ovih dana se nešto probudilo u Vama. Postoji šansa da ćete riješiti emocionalnu misteriju koja Vas muči mjesecima ili barem napredovati po tom pitanju. Pokušajte da radite vježbe što je češće moguće. Krv obogaćena kiseonikom razbistrava um, dok će Vas opuštanje koje slijedi spriječiti da patite od mentalne tjeskobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako osjećate da ste se udaljili od svog partnera i da imate potrebu za samoćom, to bi mogao biti uticaj trenutne astralne konfiguracije. Možda bi bilo dobro da neko vrijeme provedete sami i da razmislite o svemu. Možda bi takođe bilo dobro da ponovo radite stvari koje Vam prijaju, a koje ste iz nekog razloga vremenom zanemarili.

POSAO: Sve u svemu, današnji dan će proći bez problema i imaćete ogromnu emocionalnu podršku za posao koji obavljate. Ljudi sa kojima radite saosjećaju sa Vama i u dobru i u zlu i to Vam mnogo olakšava posao.

ZDRAVLJE: Pazite šta pričate. Postoji šansa da ćete reći nešto što ne mislite. Međutim, to ni na koji način ne znači da biste trebali ograničiti svoje misli. Ne bi bilo loše da zapisujete svoje misli ove sedmice jer pod uticajem trenutne planetarne konfiguracije, veoma ste inspirativni i kreativni. Da biste ograničili svoju reakciju na ono što drugi ljudi mogu reći i učiniti, vježbajte što više. Vježbe na prirodan način umanjuju stres.

RIBE

LJUBAV: Ono što je privuklo jednu osobu Vama jeste Vaša druželjubivost i energija kojom zračite. Današnja energije Vas podstiče na druženje, ali i da svoju energiju podijelite sa ljudima sa kojima provodite vrijeme. Upuštajući se u nepoznatu teritoriju, dajete sudbini priliku da igra svoje karte i tako dobijate priliku upoznati nekoga ko će Vam privući pažnju. Nosite tople i privlačne boje.

POSAO: Vrti Vam se u glavi i zbunjeni ste zbog stvari koje Vam se trenutno dešavaju. Ideje koje Vam padaju na um su kreativne, ali ne nužno i realne. Niste u stanju da se posvetite poslu. Ovo je Vaš najveći izazov do sada. Želimo Vam puno uspijeha!

ZDRAVLJE: Vaše vrline su podignute na nove visine uz pomoć današnjeg tranzita. Današnja energija povećava Vašu vitalnost, a istovremeno smanjuje potencijalni intenzitet. Ovo je dobar period za dovršavanje zadataka i razgovor sa ljudima o svojim očekivanjima, neuspjelim ili ispunjenim. Tretirajte svoje tijelo s poštovanjem. Odmorite se, zdravo se hranite, vježbajte! Učinite svoj dio i očekujte da ćete dobiti mnoštvo komentara na konto izgleda.

error: Sadržaj je zaštićen !!