DNEVNI HOROSKOP ZA 06.03.2023.

Dnevni horoskop za 06.03.2023 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Današnja astralna konfiguracija ukazuje na to da osjećate nezadovoljstvo po pitanju trenutnog ljubavnog odnosa. Stvari koje su van Vaše kontrole Vas sprečavaju da krente dalje. Iako osjećate napetost i teško Vam je da donesete konačnu odluku, potrudite se da napravite pravi izbor.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

POSAO: Danas su svi oko Vas nervozni i nepromišljeni. Potrudite se da izbjegnete ovu energiju. Što više budete potaljivali vatru tračevima i presudama, to će Vam biti gore. Morate prekinuti ovu tenziju.

ZDRAVLJE: Planete formiraju jako lijep aspekt danas! Ova konfiguracija će ublažiti anksioznost koja Vas blokira u razumijevanju sebe. Lagani trening, po mogućnosti joga, će Vam dati prednosti tako što će Vam omogućiti da se opustite kako fizički tako i psihički. Ne zaboravite da pijete vodu dok vježbate. Uživajte u ovom danu!

BIK

LJUBAV: Biće Vam teško da donesete odluke po pitanju trenutnog odnosa koji je djelovao obećavajuće na početku, ali sada sve djeluje drugačije. Današnji položaj planeta čini da se osjećate nervozno i nesigurno. Međutim, ovo ne bi trebalo previše da traje i uskoro ćete se smiriti. U međuvremenu, gledajte na sve ovo sa vedrije strane jer, stvari mogu biti samo bolje, nikako gore.

POSAO: U dobroj ste poziciji i možete razumjeti obe strane koje su u sukobu. Vi posmatrate širu sliku i u stanju ste da primjetite sitne detalje. Obe strane problema će biti ključne teme, pa se pobrinite da budete u toku sa situacijom.

ZDRAVLJE: Zahvaljujući dnevnoj planetarnoj konfiguraciji, Vaša intuicija je izrazito pojačana. Ovaj aspekt šalje poruke ljubavi ali, činjenica je da u nekim situacijama nailazite i na manji otpor.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Potrudite se da, radi sebe vodite zdrav život. Zdrav način života uključuje odmor jer Vas hiperaktivnost previše umara. Odmor, dijeta i vježba trebaju biti Vaša mantra u periodima kada Vam je teško.

BLIZANCI

LJUBAV: Današnja planetarna atmosfera Vas ohrabruje da napredujete što se tiče jednog konkretnog odnosa, a istovremeno Vas čini svjesnim da brzate što se tiče nekih stvari. Nalazite se u situaciji u kojoj Vam se čini da pravite jedan korak naprijed, dva nazad. Možda je vrijeme da se predate i da se prepustite energiji koja vlada.

POSAO: Vaš posao je važan dio Vašeg života, ali budite oprezni. Postoji šansa da ćete dati previše seve. Biti zaposlen ne znači da se morate žrtvovati za dobrobit svojih poslodavaca.

ZDRAVLJE: Imate osjećaj kao da možete postići sve što ste naumili danas. Usmjerite se na cilj koji ste sebi zacrtali. Bilo da se radi o jogi ili šetnji sa psom, to će biti vrhunac Vašeg dana. Uz fokus na prave stvari, svoju energiju možete usmjeriti u mnogo više sile.

Uživate u osjećaju strasti prema ljudima koje volite i za ciljeve koje imate. Potrudite se da pijete puno vode. Vrijeme i trud koji su Vam potrebni Vas mogu odvesti u pravom smijeru.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

RAK

LJUBAV: U iskušenju ste da postanete ekspanzivniji po pitanju trenutnog odnosa sa partnerom, a ipak ste zabrinuti da će, ako to učinite, taj odnos na neki način patiti. Današnja astralna konfiguracija Vam otežava donošenje odluke, a ipak znate da će svaki pokušaj poboljšanja sigurno imati najbolji efekat po Vas oboje. Poduzmite male korake kako biste pokrenuli pravu revoluciju.

POSAO: Dobro djelo koje ste učinili za nekog drugog danas će Vam donijeti veliku nagradu. Moguće je da će ta ista osoba učiniti nešto korisno za Vas. Takođe je moguće da ova usluga dolazi od nekoga, Vama nebitnog.

ZDRAVLJE: Kada kreirate svoj stil život, važno je postaviti sebi određene ciljeve u određenom vremenskom okviru. Pazite da ne precijenite sebe i nemojte da očekujete trenutne rezultate. Umjesto toga, fokusirajte se na to da budete aktivni svaki dan, bez obzira šta radite.

Jednom kada se pokrenete, moći ćete da prebacite fokus na ono što Vam je važno u životu. Možda će Vam trebati mnogo više trudada uravnotežite svoje zdravstvene ciljeve. Postoji li volonterska organizacija koja Vam se dopada i u koju biste se željeli priklučiti?

LAV

LJUBAV: Iskoristite priliku koju imate da eksperimentišete kada je u pitanju odnos sa partnerom. Današnja astralna konfiguracija Vas ohrabruje da isprobate različite aktivnosti, da posjetite mjesta na koja inače nikada ne idete i da pronađete neki način da unesete osvježenje u vaš zajednički život. Navika, dosada i rutina mogu pokvariti svaki odnos, ali sa druge strane, noviteti koje uvodite u život Vam mogu isti promijeniti iz korijena.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

POSAO: Budite svjesni svog okruženja. Možete naučiti mnogo toga ako budete pažljivi prema ljudima oko sebe. Informacije crpite sa najnevjerovatnijih mjesta. Sve što treba da uradite jeste da pogledate okolo sebe i posmatrate situaciju. Slušajte druge šta prijaču.

ZDRAVLJE: Srećom, postoji mnogo načina da svakodnevnu rutinu održite zanimljivom. Ako ste neko ko uživa u jogi, postoji mnogo različitih metoda koje možete izabrati i različite pozicije koje možete izabrati unutar jedne metode.

Ako uživate u trčanju ili hodanju, postoji toliko trim staza koje možete isporbati. Neka Vam raznolikost bude dio rutine kako Vam ne bi bilo dosadno. Međutim, najbolje je ograničiti svoj izbor vremenom. Odaberite jednu vježbu za uveče a jednu za ujutru.

DJEVICA

LJUBAV: Današnja planetarna atmosfera budi vragolana u Vama, jer ste naumili da privučete pažnju osobe koja Vam se već neko vrijeme dopada. Međutim, ako želite da ostvarite svoju želju, nemojte to raditi na uobičajen način. Isprobajte nekonvencionalniju metodu. Iznad svega, ne skrivajte svoju pravu prirodu.

POSAO: Pustite da Vas današnja energija vodi, umjesto što kontrolišete svaki potez koji napravite. Ići ćete pravim putem ako se samo prepustite. U početku Vam se može činiti čudno sve to, ali pokušajte da budete otvorenog uma.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

ZDRAVLJE: Smatrate li da je svijet bolje mjesto kada se bolje ophodite prema sebi? Kako biste se bolje brinuli o sebi, pazite na to šta svakodnevno konzumirate. Važno je da iskorijenite nezdrave navike, posebno kako vrijeme prolazi a samim tim i godine.

Volite da grickate, pa budite sigurni da uvijek imate zdrave namirnice za grickanje, a ne brzu hranu. Sušene brusnice su zdrave i ukusne, kao i pistacije. Osušena papaja je takođe jako zdrava, jer pomaže u razgradnji proteina.

VAGA

LJUBAV: Ako osjećate animozitet prema partneru, za to možete okriviti trenutni planetarni aspekt. Ne volite da se osjećate vezano za bilo šta, bilo da je to rutina ili odnos sa nekim. Stoga bi možda bilo najbolje iskoristiti današnju energiju i malo istražiti svoje motive, nade i strahove. Budite spremni na pravo iznenađenje.

POSAO: Ako ste u nedoumici oko određenog problema, istražite izvor istog. Posjetite svoju lokalnu biblioteku i obnovite svoje znanje. Pretražite referentne knjige i raspitajte se za lokalne izvore koji Vam mogu pomoći u potrazi za ovom nedoumicom.

ZDRAVLJE: Kada razmišljate o svojim navikama, radite to u kuhinji. Imate li sve što Vam je potrebno za pripremu zdrave hrane kod kuće? Važno je da se osjećate dobro u vlastitoj kuhinji, a to znači da ste spremni da preuzmete kontrolu nad onim što jedete.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Čak i ako kuvate samo jedan obrok sedmično, počećete da učite proces kojim se hranite. Neka Vaša kuhinja bude prioritet u budžetu za restauraciju doma!

ŠKORPIJA

LJUBAV: Čini se kao da je današnji položaj planeta povezan sa nekim nedoumicama koje su se javile u odnosu sa partnerom, a to se dešava upravo zbog toga što ste ignorisali problem koji ste imali svo ovo vrijeme.

Bilo bi bolje da ste rekli to što Vas muči, i da sada počnete da se bavite pronalaskom rješenja. Počnite i uskoro ćete se osjećati mnogo bolje u vezi svega.

POSAO: Pogledajte ljude oko sebe i zapitajte se kako oni utiču na Vas i Vaše izbore. Vrlo često igrate po pravilima koje su osmislili drugi ljudi. Zapitajte se da li želite da završite kao oni sa kojima se družite.

ZDRAVLJE: Današnja astralna konfiguracija Vam može pomoći da shvatite vrijednost autentičnosti. Nema smisla trošiti vrijeme i trud na šeme koje Vam na kraju nisu bitne! Poznavanje hrane koju jedete je prvi korak u učenju kako da je pripremite.

Vježbe od kojih se znojite, način na koji se opuštate i stvari koje Vas nasmijavaju su samo Vaše lični, uslovno rečeno problemi. Razmišljajte svojom glavom i lakše ćete izgraditi vlastitu praksu.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

STRIJELAC

LJUBAV: Ako zaista želite da se nešto pozitivno desi danas, onda se pobrinite da ne komplikujete put kojim idete. Današnja astralna konfiguracija podstiče na nekonvencionalnost, posebno u bliskim odnosima. Ako tražite nekoga ko je sličan Vama, možda ćete imati sreće. Ali kako i gdje ćete pronaći tu osobu će biti potpuno iznenađenje.

POSAO: Vaša briga za druge ljude je prilično plemenita, ali pazite da Vam ne izmakne kontroli. Vrlo često se previše bavite tuđim problemima da izgubite iz vida sopstvene probleme kojima se u ovom trenutku treba pozabaviti.

ZDRAVLJE: Razmislite o tome šta Vam je najvažnije na svijetu. Negdje na vašoj listi želja je osjećaj mira i sigurnosti u kojoj će odrastati naša djeca. Jedan od načina na koji možete izbalansirati svoje potrebe i potrebe zajednice jeste učešće u organskoj poljoprivredi.

Razmislite o upoznavanju problema oko organske poljoprivrede. Ako budete svjesni stvari koje se dešavaju u svijetu, time direktno pomažete u izgradnji mira o kom maštate. Kupovina organskog proizvoda je zdrava navika!

JARAC

LJUBAV: Današnja planetarna atmosfera mnogo utiče na Vaš ljubavni odnos. Možda ste osjećali pritisak i smatralo se da postoji šablon po kom se trebate ponašati ili ste radili stvari koje ne želite.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Međutim, danas odbijate da igrate po tuđim pravilima i konačno se suprostavljate. Ovo će samo poboljšati odnos između Vas i partnera, a ne pogoršati ih.

POSAO: Sada je vrijeme da se pobrinete za detalje koje ste u posljednje vrijeme ignorisali. Ovo je Vaša velika šansa da pokažete šta znate. Vaše oko za detalje je mnogo oštrije nego inače. Izađite iz tog dubokog sna i pridružite se drugima na poslu.

ZDRAVLJE: Vaša sposobnost da upravljanja životom ima mnogo veze sa onim što jedete i pijete, da li redovno vježbate i kako brinete o svojim tjelesnim potrebama. Obratite pažnju na svoje prehrambene navike i količinu fizičkih aktivnosti koje radite.

Možete li sami sei pripremati obroke, počevši od nule, umjesto što kupujete hranu za ponijeti ili grijete već pripremljeno jelo? Možete li dodati više povrća u hranu umjesto mesa? Male su stvari koje Vam mogu stati na putu do zdravijeg načina života. Svjesnost problema je prvi korak ka uspijehu.

VODOLIJA

LJUBAV: Užasava Vas pomisao na svakodnevnicu i sve ono što se ponavlja iz dana u dan. Što se ljubavi tiče, i tu ste veoma isfrustrirani stvarima koje se svakodnevn ponavljaju.

Budite sigurni da je ovo privremena faza, ali dok traje, bilo bi dobro da promijenite sve što Vam se čini da Vas sprečava da uživate u zajedničkom životu.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

POSAO: Vaši poslovni motivi i planovi će biti dovedeni u pitanje, pa budite sigurni da imate spremne odgovore. Važno je da ste dobro organizovani, a najverovatnije ćete i biti. Današnja energija Vam olakšava potrebu da napravite listu želja i držite je se.

ZDRAVLJE: Nemoguće je samostalno zadovoljiti sve svoje potrebe i radoznalost, jer kao ljudska bića zavisni smo jedni od drugih. Ali možete barem približno sebi udovoljiti tako što ćete paziti na svoje zdravlje.

Zdravlje nije samo prevencija bolesti. Razne pogodnosti koje dobijate pravilnom ishranom i redovnim vežbanjem pomažu da život bude veličanstven. Današnja astralna energija Vas ohrabruje da se brinete o sebi. Iskoristite svoj maksimum!

RIBE

LJUBAV: Znate da možete biti mnogo bolji kada su u pitanju ljubavni odnosi, a ipak se čini da Vas nešto stalno vraća u odnose koji su bili toksični po Vas. Današnja astralna konfiguracija Vas podstiče da dobro razmislite o izborima koje pravite i zašto stalno ponavljate iste greške. Uradite nešto po tom pitanju što prije.

POSAO: Tokom dana će Vam se dešavati sinhronizovane stvari. Na primejr, pomislićete na neku osobu i ta osoba će se pojaviti pred Vama kao grom iz vedra neba. Ova osoba Vas je kontaktirala s razlogom. Slušajte pažljivo šta će Vam reći.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

ZDRAVLJE: Prirodno je da želite da uradite pravu stvar za sebe i druge. Međutim, nije uvijek lako znati šta je ispravno! Današnja planetarna energija Vam omogućava da istražite ono što je dobro za Vas. Na vama je da postavite granice oko onoga što jedete.

Evo nekoliko smjernica koje će Vam pomoći: kosti i koža, kao i kosa, zubi, nokti, unutrašnje uho i koljena se hrane morskim povrćem bogatim hranjivim mineralima, poput algi. Pokušajte da se upoznate sa specifičnostima zdrave ishrane i usput se zabavite!

error: Sadržaj je zaštićen !!