DNEVNI HOROSKOP ZA 04. MAJ 2021.

Dnevni horoskop za 04. maj 2021 godine: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN-LJUBAV: Položaj planeta znači da ćete radije izabrati da razgovarate sa Vama posebnom osobom umjesto da provedete vrijeme u zagraljaju. Razgovro bi Vas moglo odvesti u neka fascinantna područja koja bi mogla ukazati i na mogućnost zajedničke budućnosti. Razgovaraćete o svim temama, ne samo o ljubavnim pitanjima.

KARIJERA: Imate želju da nekoga impresionirate. Možda postoji neko sa kim sarađujete, a ko Vam je posebno važan i mogao bi Vas podržati u karijeri. Danas biste trebali postići uspjeh u svojoj karijeri. Odličan je dan za stvaranje novih kontakata.

ZDRAVLJE I SAVJET: Narednih nekoliko dana Vam ne preporučujemo da se povlačite u sebe. Ukoliko budete provodili vrijeme sa samim sobom, može doći di blage depresije. Pokušajte uključiti druge ljude u svoj život kako biste stvorili osjećaj dobra u svom životu.

Pozovite prijatelja ili kolegu da sa Vama upišu časove joge. Duboko disanje i doza smijeha je ono što Vam trebau u ovom momenut. Ne zaboravite piti vodu kad god vježbate kako biste isprali toksine koji se oslobađaju u organizmu.

BIK-LJUBAV: Nemojte ćutati jer je razgovor ključ uspijeha po pitanju ljubavne situacije. Trenutna astralna konfiguracija Vam pruža priliku da započnete dijalog sa osobom iz svojih snova. No, ovaj put ćete Vi biti inicijator razgovora, onaj koji bira teme za razgovor i onaj koji brine da situacija ide pravim smijerom.

KARIJERA: Ako imate priliku za poslovno putovanje ili pohađanje online radionice ili seminara vezanog za posao, nemojte oklijevati u odluci. Čak i ako Vas to vrati na projekt koji ste željeli završiti, ne dopustite da Vam ova prilika propadne. Razmislite o novim stvarima koje dolaze i svim mogućnostima koje će Vam se pružiti.

ZDRAVLJE I SAVJET: Možda trenutno ne osjećate intezivnu energiju koju nam šalju planete, jer ste i sami intezivni po prirodi! Međutim, mogli biste se suočiti sa neobično intenzivnom energijom ljudi sa kojima živite ili sa kojima radite.

Pokušajte se malo opustiti kroz šetnju Hodanje je izvrsna vježba za donji dio kičme i prava je poslastica za pluća ako duboko i redovno udišete svjež vazduh.

BLIZANCI-LJUBAV: Položaj planeta znači da imate priliku da iskusite strast u ljubavnom odnosu sa partnerom kroz komunikaciju. Ipak, nećete razgovarati o bilo čemu, nego ćete se baviti dubokoumnim, svakodnevnim pitanjima o životu, ljubavi i td. A kasnije, tišina između Vas će biti ispunjena još uzbudljivijim dešavanjima i obećanjima.

KARIJERA: Danas ste u ulozi učitelja. Nekome sa kim radite će trebati neke smjernice. Možda se kolega trudi da održi kontinuitet sa teškim projektom. Volontirajte neko vrijeme kako biste djelovali kao mentor! Danas ste za neke od kolega poput trenera.

ZDRAVLJE I SAVJET: Emocije Vas danas mogu spriječiti da djelujete prema svojim impulsima i to bi moglo omesti Vaš uobičajni stil života, ali nemojte se nervirati! Naučite voljeti te male trenutke i koristite ih za razmišljanje o onome što Vam je važno u životu.

Možda biste trebali više razmišljati o sebi kao i više vremena sebi posvetiti. To je još jedan razlog zašto je zdravo imati redovan režim vježbanja u svom rasporedu. Ne samo da je to trening za Vaše tijelo, nego ujedno i trening za Vaš um.

RAK-LJUBAV: Iako između Vas i osobe sa kojom večeras trebate izaći na sastanak nema emocija niti neke posebne naklonost, trenutna astralna konfiguracija ipak čini ovo posebnim danom. Teme koje otvorite će vas zbližiti. Kroz razgovor ćete pronaći zajedničku nit koja će vas povezati na dubljem nivou i učiniti da zasnujete odnos.

KARIJERA: Ovo je odličan dan za ostvarivanje svojih ciljeva. Planetarna energija radi u Vašu korist kako bi Vam dale dodatni podstica. Vrlo je moguće da je ovo period kada čete ostvariti vrhunac u Vašoj karijeri. Danas ćete čuti vijest o povišici ili unapređenju.

ZDRAVLJE I SAVJET: Večeras pronađite ulje lavande u svom domu i dodajte ga u kupku prije spavanja. Sa trenutnim položajem nebeskih tijela, osjećate neku vrstu preopterećenja u smislu svog emocionalnog stanja. Pazite na ovaj dio sebe ljekovitim svojstvima lavande. Ako na vrijeme odete u krevet, vjerojatno ćete nakon ovakvog tretmana bolje spavati.

LAV-LJUBAV: Današnji položaj planeta znači da ćete svojom snagom ubjeđivanja ipak izaći na prvi sastanak. Morate koristiti prave riječi kako biste nekoga ubijedili, uz malu dozu šarma. Takođe, trebate komunicirati koristeći i svoj govor tijela kako biste poslali jasnu poruku svojih namjera.

KARIJERA: Šta kažete na primjenu nove strategije u Vašem finansijskom životu? Istražujte investicije na Internetu. Napravite organizaciju tako što ćete napraviti više novčanih fondova. Ovo je odlično vrijeme da obratite pažnju na sve sfere finansija i isprobate nešto novo po tom pitanju.

ZDRAVLJE I SAVJET: Pazite na sebe u smislu davanja drugim ljudima više od onoga što dajete sebi. Možda ste pod uticajem trenutne kosmičke klime, koja bi Vas mogla odvesti u sasvim drugom pravcu.

Kako biste bili sigurni da ste fokusirani sve vrijeme, pripazite na to što jedete i unosite vrlo malo ugljikohidrata u narednom periodu. Ova vježba će Vas usmjeriti samo na Vas i takođe umanjiti višak energije koji imate.

DJEVICA-LJUBAV: Današnja astralna konfiguracija Vas ohrabruje da pokažete više naklonosti prema nekome koga biste voljeli bolje poznavati, ali iz određenih razloga se uvijek povlačite pred tom sobom.

Čini se da i ta osoba ima slična osjećanja prema Vama, a takođe se trdui da sakrije svoje emocije. Oboje biste imali više koristi akobiste bili otvoreniji i iskreniji i potrudite se da budete spontaniji.

KARIJERA: Danas biste na svom radnom mjestu mogli raditi sa jako moćnim, asertivnim osobama. Trebali biste biti strpljivi sa osobom koja Vas pokušava iznervirati. Vaš čvrst stav će ih natjerati da promijene svoje ponašanje i samim tim ćete riješiti problem!

ZDRAVLJE I SAVJET: Današnja astralna konfiguracija donosi Vam snažnu dozu energije koju možete iskoristiti na bilo koji način. Međutim, mora se reći da ova vrsta energije bez obzira na sve može biti depresivna.

Preporučujemo Vam da je iskoristite na više načina. Pokrenite redovan režim vježbanja. Započnite što prije kako ne biste izgubili volju. Rutinske vježbe podići će Vam nivo energije, sprečavajući pad koji dolazi uslijed nedosljednosti.

VAGA-LJUBAV: Trebate se opustiti u interakciji sa drugom osobom kako biste se više zbližili i bili bliži jedno sa drugim. Današnji planetarni tranzit Vas ohrabruje da napravite dodatni korak. Ne razmišljajte o tome kakva bi trebala biti idealna ljubavna veza. Prepustite se i učite iz zajedničkog iskustva. Imaćete mnogo uspjeha u svojim namjerama ako to uspijete postići.

KARIJERA: Danas ste zauzeti upravljanjem na više projekata. Radićete simultano više stvri, odgovarati na pozive, faks i mejlove. Obavezno dva puta provjerite sve važne dokumente. Ako morate izračunati neke brojke ili napisati izvještaj, vrlo lako ćete predvidjeti kranji rezultat.

ZDRAVLJE I SAVJET: Osjećate se ranjivo. Ova ranjivost pretvara se u potrebu da fizički ispoljite ono što osjećate iznutra. Biće dana kada će trčanje ili boks trening osloboditi Vašu energiju na pozitivan način. Joga i vruća kupka ostalim danima pomoći će Vam da pronađete unutrašnju ravnotežu. U svakom slučaju, obraćate pažnju na svoje tijelo i to je jako važno.

ŠKORPIJA-LJUBAV: Današnje kretanje planeta znači da je Vaš odnos sa potencijalnim partnerom daleko manje složen nego što mislite. Pokušavate utvrditi koji bi motivi mogli biti u želji da Vas upoznaju, kao i zbog čega se ponašaju tako prema Vama. O tim stvaima je najbolje ne razmišljati. Samo budite otvoreni i prirodni i uživajte u međusobnom društvu.

KARIJERA: Ako ste nedavno nekome posudili novac, dio novca mogao bi Vam biti vraćen već danas. Ili ako ste nekome ss kim radili na nečemu jako važnom, Ta osoba bi Vam mogla izraziti zahvalnosti ponuditi nešto zauzvrat. Ne ustručavajte se tražiti pomoć ako Vam zatreba.

ZDRAVLJE I SAVJET: Stvaranje ravnoteže u Vašem emocionalnom životu trenutno je prioritet. Kako bi Vam pomogli, savjetujemo Vam da se skoncetrišete na ono što jedete. U Vašoj ishrani mora postojati minimum prerađenog šećera da biste osjećali svoje istinske emocije bez kolebanja uzrokovanih umjetnim konzervansima.

Pokušajte eliminisati jednu stvar u ishrani koja Vam ne pomaže u emocionalnoj ravnoteži. Soda je definitivno jedna od tih stvari. Slatkiši takođ. Obratite pažnju na male stvari koje štete Vašem organizmu.

STRIJELAC-LJUBAV: Vaš potenacijalni partner bi mogao biti otkriće na više načina. Današnji položaj planeta znači da imate priliku razgovarati o nečemu što ih jako zanima a što Vas tek počinje da interesuje. Ovo bi mogla biti prekretnica, ne samo u vašm odnosu, već i u vašem životu. Otkrićete nešto od neizmjernog značaja i relevantnosti.

KARIJERA: Danas ćete raditi sa novom grupom ljudi. Možda ćete biti dodijeljeni drugom timu dok sarađujete na projektu. Ili bi se možda neki novi zaposleni radnici mogli pridružiti Vašem timu. Dobar je dan za sklapanje saveza sa drugim ljudima.

ZDRAVLJE I SAVJET: Izbrojte do deset prije nego što kažete ono što Vam je na umu. Vaše emocije su vrlo važne za komunikaciju, ali još je važnije da poznajete kulturu komunikacije. Ne dopustite da Vam prva stvar koja vam padne na pamet bude onošto će nekoga uvrijediti.

Da biste se lakše skoncetrisali na to što govorite, pijte puno vode svaki dan, po cijeli dan. Pokušajte održavati redovan raspored odmora ranijim odlaskom na spavanje i ustajanjem ranije svakog dana.

JARAC-LJUBAV: Planetarno poravnanje koje je danas u igri daje Vam mogućnost da, iako ste razdvojeni od voljenje osobe osjećate njenu prisutnost u svakom obliku. Razmišljate o tome zbog čega je Vaša voljena osoba toliko fragilna, a opet sa druge strane razmišljate da li je baš ta osoba prava za Vas. Ali, sve u svemu, Vi ste toliko opčinjeni Vašim partnerom da nemu tu previše prostora za predomišljanje.

KARIJERA: Danas se osjećate pomalo rastreseno. Dok radite na više zadataka odjednom, prebacujete se sa jednog projekta na drugi. Pokušajte zadržati fokus praveći pauze. Još jednom sve što ste uradili i nemojte dopustiti da Vam neko remeti pažnju dok radite.

ZDRAVLJE I SAVJET: Sa današnjom planetarnom energijom se osjećate na vrunhcu, a sa druge strane ste emotivno rastrojeni. Sve započinje i završava sa našim emocijama, a Vi ste tip osobe koji je posebno osjetljiv.

Da biste lakše upravaljali svojim emocijama, potrudite se da više vježbate. Redovan režim vježbanja će spriječite da naškodite sebi. Uživajte u osjećaju da ste u odličnom društvu, tj sami sa sobom!

VODOLIJA-LJUBAV: Šokiraćete se spoznajom da Vas privlači osoba koju ste tek upoznali. Današnji položaj planeta Vam uvid da ste jako kompakitbilni sa ovom osobom iako se ne poznajete dobro. Uopšte se ne morate previše truditi kako biste impresionirali ovu osobu i postali intimniji sa njom jer ste jako blizu tog nivoa.

KARIJERA: Od Vas se danas očekuje da se pridružite novom timu ili da sarađujete sa nekim novim ljudima. Dobra energija dolazi Vam od drugih ljudi i trebali biste pokušati biti otvoreni za sve dogovore ili prijedloge koji Vam se nađu na putu. Neki od njih mogli bi se pokazati profitabilnim i iznenađujuće zadovoljavajućim.

ZDRAVLJE I SAVJET: Sa trenutnom energijom, osjećate pritisak da se morate ponašati u skladu sa pravilima ili odgovoriti na taj pritisak ne vodeći dovoljno računa o svom zdravlju. Bilo bi jako dobro kada biste uspjeli napraviti balans.

Kako za Vas izgleda uravnoteženi dan? Mnogo vode, zdrava hrana, svjež zrak i zdrave doze fizičkih aktivnosti trebali bi biti dio većine Vaših dana. Provedite vrijeme sa ljudima koje volite.

RIBE-LJUBAV: Poravnanje planeta koje je danas u igri ohrabruje Vas da budete otvoreni i iskreni sa nekim koga ste nedavno upoznali ili možda izlazite na sastanak sa tom osobom.

ema smisla povlačiti se u seve, svoje ideje ili svoja razmišljanja iza vela zbunjenosti ili iluzije. Morate reći šta mislite i biti iskreni i ponosni na ono što mislite. Mnogo bolji odnos ćete izgraditi sa tom osobom ako se tako budete ponašali.

KARIJERA: Vaš instikt Vas vodi do pobjede danas. Nestrpljivi ste da napredujete i idete za svojim snovima. Energija dana mogla bi Vas učiniti previše asertivnim. Ako imate važan sastanak ili prezentaciju, sofisticiran način ponašanja će Vam pomoći da uspijete u svojim namjerama.

ZDRAVLJE I SAVJET: Ako Vas trenutno okružuje velika količina emocionalne energije, budite sigurni da znate da je sa današnjim položajem planeta to i očekivano! Ne možete mnogo učiniti da promijenite efekat ovog aspekta.

Morate ostati fokusirani na svoj režim vježbanja ili ga stvoriti u ovom trenutku, kako biste izbjegli osjećaj depresije. Zdrava hrana sa puno zelenila je odlična stvar za Vas. Vaša energija će se znatno poboljšati ukoliko budete unosili veće količine vode u Vaš organizam.

error: Sadržaj je zaštićen !!