DNEVNI HOROSKOP ZA 03. MAJ 2021.

Dnevni horoskop za 03. maj 2021 godine: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN-LJUBAV: Neki će danas biti skloni pomiješati maštu i stvarnost. Unatoč dobrim odnosima, njihove procjene neće biti realne. KARIJERA: Puni ste elana i spremni na nova poduzimanja. Za ista se stvaraju stabilni uvjeti i to postaje sve jasnije. ZDRAVLJE I SAVJET: Upečatljivi snovi.

BIK-LJUBAV: Malo nezadovoljstvo bit će povezano s vašim sve većim ljubavnim ambicijama. Ipak ćete trebati ići korak po korak. KARIJERA: Unoseći emocije u posao mogli biste učiniti nešto što se neće svidjeti vašim nedređenima. ZDRAVLJE I SAVJET: Nečistoća kože. Koristite kamilicu.

BLIZANCI-LJUBAV: Pred vama je još jedan pomalo frustrirajući dan. Smanjite svoja ljubavna očekivanja i budite strpljivi. KARIJERA: : Jedan posao gotovo da će se razvodniti, ali zato je već na pomolu novi, bolji, veći. Upuštate se u to. ZDRAVLJE I SAVJET: Izdržite.

RAK-LJUBAV: Osjetljivost partnera povezana s vašim nerazumijevanjem ili čak grubošću učinit će i ovaj dan prilično zahtjevnim. KARIJERA: Razum je ono što će vas odvesti naprijed i uz pomoć čega ćete nedvladati manje napetosti u poslu. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmorite se popodne.

LAV-LJUBAV: Vaše ponašanje i danas će biti takvo da će vas osobe suprotnog spola rado prihvaćati u svoje društvo. KARIJERA: Moguće je kraće poslovno putovanje u mjesto gdje ima vode. Bit ćete realni i dobro ćete se snaći. ZDRAVLJE I SAVJET: Male nervoze.

DJEVICA-LJUBAV: Bit ćete skloni idealizirati voljenu osobu i pripisati joj osobine koje ona realno uopće nema. KARIJERA: Šefovi će vas navoditi na djelovanje gotovo šahovskim stilom, no vi ćete prozreti njihovu shemu. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite ekonomični.

VAGA-LJUBAV: Uz dosta strpljenja, takta i diplomacije vi ćete nekako uspjeti udovoljiti partnerovima željama i svojoj duši. KARIJERA: Podrška drugih bit će prisutna, ali i sve veći zahtjevi. Na vama je da uravnotežite mogućnosti. ZDRAVLJE I SAVJET: Ono što se mora, mora se.

ŠKORPIJA-LJUBAV: Nastavit ćete istraživati nepoznato. Ako ste u duljoj vezi, partner će se pitati što je s vama. Budite pažljiviji. KARIJERA: Inspiracija za umjetničke poteze bit će jaka. Predlagat ćete nešto sasvim nesvakidašnje. ZDRAVLJE I SAVJET: Poboljšanje.

STRIJELAC-LJUBAV: Neki će se pretvoriti u prave pjesnike. Njihov stil izražavanja oborit će s nogu i najhladnije srce. KARIJERA: Ni u čemu nemojte pretjerivati. Okolnosti će vam ići u prilog ako budete slijedili prirodu stvari. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne inzistirajte na detaljima.

JARAC-LJUBAV: U onom što biste vi željeli vladat će prilična zbrka. Nećete biti jasni niti sami sebi, niti drugima. KARIJERA: Ono što je krenulo, krenulo je, a na vama je da slijedite zacrtani pravac djlovanja bez mnogo komentara. ZDRAVLJE I SAVJET: Odgovarat će vam pasivnost.

VODOLIJA-LJUBAV: Teško ćete udovoljavati svakodnevnim zahtjevima, dogovorima, rokovima. Prepustite se spontanosti u vezi. KARIJERA: Oslanjajući se na druge mogli biste daleko stići. No ponekad je teško pristati na svaki kompromis. ZDRAVLJE I SAVJET: Provjeravajte rok namirnica.

RIBE-LJUBAV: Činit će vam se da što se vi više trudite, to stvari postaju sve gore. Obratite pažnju na spontanost. KARIJERA: Teško ćete surađivati s drugima jer ćete stalno imati osjećaj da su grubi prema vama. Morate biti profesionalni. ZDRAVLJE I SAVJET: Čuvajte se prehlade.

error: Sadržaj je zaštićen !!