DNEVNI HOROSKOP ZA 03.05.2023.

Dnevni horoskop za 03.05.2023. godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Društvena okupljanja na koja ste pozvani sa vezana za današnju planetarnu energiju, jer Vas iz nekog razloga neobjašnjivo privlači nečije prisustvo. Ova osoba može biti neko koga ste davno poznavali, ali sada u njoj vidite nešto sa čime se stvarno možete povezati, a činjenica je da se i ta osoba osjeća istp. Vaš odnos bi mogao prerasti u nešto jako lijepo u budućnosti. Samo naprijed.

POSAO: Vaša neodlučnost Vam otežava učinkovito obavljanje posla. Gubite jako puno energije dok pokušavate smisliti svoj sljedeći potez. Neko će pokušati da manipuliše Vašim odlukama. Pazite da ne upadnete u tu zamku. Budite jaki.

ZDRAVLJE: Pod utjecajem današnjeg planetarnog poravnanja ste motivisani da obavite mnogo posla. Ako ste nedavno krenuli da džogirate, danas ćete osjetiti duplo veću energiju kada je trčanje u pitanju. Vaša ogorčenost također može biti problem tokom ovog tranzita, stoga budite smireni u svakom pogledu. Pijte puno vode, vježbajte svaki dan i jedite hranu koja prija Vašem organizmu. Izbjegavajte nezdravu hranu i višak šećera po svaku cijenu jer Vam to trenutno nije potrebno.

BIK

LJUBAV: Današnja planetarna konfiguracija donosi prekrasnu energiju i povećava šanse da sretnete ljubav svog života. Postoji šansa da ćete sresti osobu koja ima mnogo više da ponudi nego što Vi to mislite. Iako ne volite pretjerano da govorite o svojim emocijama, ova osoba će na lijep način izvući sve iz Vas. Zajedno možete postići mnogo toga.

POSAO: Naišli ste na veliki problem. Razgovor sa prijateljem ili voljenom osobom će Vas navesti da uvidite stvarnost Vaše situacije. Slušajte tu osobu i budite sigurni da u potpunosti razumijete svoju situaciju prije nego što krenete dalje.

ZDRAVLJE: Odmarajte se više dok traje ovo planetarno poravnanje. Vjerojatno ćete imati aktivne snove i trebate zapisati sve ono što smatrate da je bitno u njima. Vaša fizička energija će biti na niskom nivou, ali Vaša mentalna energija će biti visoka. Nastavite sa svojim fizičkim aktivnostima. Pokušajte da radite jogu ako već niste. Opustite svoj um. Bavite se meditacijom, šetajte i čitajte što više knjiga.

BLIZANCI

LJUBAV: Današnja energija je sinonim za ljubav. Današnje planetarno poravnanje Vam sugeriše da za večerašnji sastanak uradite nešto po pitanju Vašeg izgleda i da za promjenu obučete nešto što zaista oslikava Vaš karakter i nježniju stranu ličnosti. Vaš partner je jako dobro raspoložen, čak i romantičan i, neusmljivo je da ćete se zaista lijepo provesti. Vaš odnos se produbljuje iz dana u dan.

POSAO: Svi volimo kada smo u svojoj zoni komfora. Osjećate se stabilno i dobro. Teritorija oko Vas Vam je poznata i nemate nikakvih problema. Problem sa kojim se suočavate jeste stagnacija. Vrijeme je da stvari dignete na veću razinu.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt budi nemir u Vama, više psihički nego fizički. Zapravo, ako vježbate kako biste umanjili osjećaj slabosti koji ovaj tranzit može prouzrokovati, osjećaćete se bolje. Današnja planetarna konfiguracija kod ljudi izaziva bijes i bezosjećajnost. Fokusirajte se na sebe i ponašajte se prema svom tijelu sa poštovanjem.

RAK

LJUBAV: Današnji planetarni aspekt ukazuje na to da je pred Vama potencijalno prekrasan dan, posebno kada je u pitanju Vaš ljubavni život. Ako Vam je ovo donekle nedostajalo, onda se spremite na uživanje. Ako ste planirali izaći u grad sa partneorm, neka to bude neko posebno mjesto, jer će vam oboma prijati izolacija i promjena ambijenta.

POSAO: Vi ste jako empatični. Volite biti voljeni i često prije svega slijedite svoje srce. Samo pazite da ta želja za ljubavlju nema negativan učinak na Vašu karijeru i poslovni život uopšteno. Odvojite vrijeme da procijenite svoju situaciju i planirajte budućnost pažljivo.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje je sve što trebate da biste bili na vrhuncu svoje igre! I ne samo to, današnja energija Vas podupire ozbiljnom snagom. Sada sve što trebate učiniti jeste nastaviti da radite sve ono što ste i do sada. Redovno vježbajte, pijte dosta vode i jedite umjereno. Ukoliko se ne budete držali ovih stvari, stvari bi mogle krenuti po zlu.

LAV

LJUBAV: Današnji planetarni aspekt možda nije najuzbudljivija stvar koja Vam se desila u posljednje vrijeme, ali Vam može pružiti mnogo toga. To je upravo ono što Vam je potrebno u ovom periodu. Ipak, možda Vam ne djeluje da je Vaš odnos sa partnerom trenutno dobar. Ovaj tranzit će Vam pomoći da naglasite sve emocije koje gajite jedno prema drugom.

POSAO: Iako se ne dešava ništa spektakularno danas, u zraku vlada moćna energija. U sebi imate veliku količinu moći. Drugi to neće vidjeti, a njihovu naivnost možete iskoristiti u svoju korist. Sada je vrijeme za izradu strategije.

ZDRAVLJE: U svemiru se odvija povoljan aspekt, a to znači da bi Vaše emocije mogle voditi glavnu riječ u narednih nekoliko dana. Ovo je jako dobro, sve dok te emocije nisu frustracija ili strah pretvoreni u nekontrolisanu ljutnju ili osjećaj tjeskobe. Razmislite što možete učiniti kako biste stvorili uravnotežen način života u narednih nekoliko dana. Mala prilagođavanja će dati velike rezultate. Pijte više vode i odvojite dodatno vrijeme za svoje lične potrebe.

DJEVICA

LJUBAV: Nemojte da se brinite ako Vam djeluje da nemate entuzijazam neophodan za izlazak na sastanak sa nekim. Današnja astralna konfiguracija ukazuje na to da se premišljate, sumnjate i da odluke donosite u zadnji čas. Shvatićete da je osoba sa kojom izlazite daleko mudrija i pametnija nego što djeluje na prvi utisak. Ukoliko ipak odlučite da izađete, garantujemo Vam odličan provod.

POSAO: Ovo je period transformacije. Imate problem kada se morate voditi pravilima, ali to je ključna stvar ukoliko mislite uspjeti. Prihvatite stranu svoje ličnosti koja zahtijeva planiranje i koncentraciju. Ove vještine su Vam potrebne jer su promjene na dohvat ruke.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vas podstiče da uneste više strasti kada radite svakodnevne stvari. Možete očekivati visok nivo energije i želju da ostvarite sve što ste naumili! Ali, budite svjesni da morate razumno donositi odluke. Dobro se odmorite, vježbajte svaki dan i hranite se zdravo. Iskoristite svoj entuzijazam da se uhvatite u koštac sa projektima koji su već u toku i ne započinjite nove u ovom periodu.

VAGA

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje Vam pomaže da se pozabavite emocijama koje Vas već neko vrijeme muče. U razgovoru sa svojim partnerom ćete počinjete uviđati odakle su te emocije potekle i što ih je prouzrokovalo. To će vam oboma pomoći da dođete do korijena problema temeljenog na strahu koji Vas proganja već neko vrijeme i isti riješite.

POSAO: Vaša situacija se mijenja iz dana u dan. Isfrustrirani ste zbog nestabilnog tla na kom se nalazite. Shvatite da imate više kontrole nad svojom situacijom nego što mislite. Sve Vam je na dlanu. Čeka Vas novi početak.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna energija stvara žarište emocionalne iritacije, ali tu energiju možete pretvoriti u empatiju. Morate se pridržavati svog zdravstvenog režima ove sedmice kako biste izbjegli česte frustracije. Ako trošite višak energije u teretani, na tračnju ili na plivanju, više ćete koristiti fizičku energiju i samim tim ćete rasteretiti um. Preporujemo Vam da pravite oborke kod kuće.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kada ne možete da budete otvoreni, iskreni i slobodni, osjećate se vrlo ograničeno i loše i to nisu stvari na koje ste inače navikli. Današnji sastanak može imati upravo takav učinak na Vas. Zbog današnje astralne konfiguracije, smatrate da ne možete biti prirodni i stoga imate problem kada je izražavanje u pitanju. Pokušajte da se dozovete i počnite prićati o svemu i svačemu i samim tim će se i Vaše raspoloženje dramatično promijeniti.

POSAO: Kako svakodnevno dobijate sve više informacija, nećete znati na koju stranu biste prije krenuli. Potražite savjet od iskusnijih kolega. Potražite savjet od nekoga ko je već išao Vašim stopama. Vjerujte u tu osobu.

ZDRAVLJE: Planete će Vam dati nešto o čemu danas možete razmišljati. Možda će se u Vašem životu iznenada pojaviti nova osoba koja će osvojiti Vaše srce ili ćete pak sresti osobu koju ste poznavali u prošlosti. U svakom slučaju, morate paziti na svoje ponašanje kako biste ostali vjerni sebi ali i toj drugoj osobi. Radite ono što osjećate i pokušajte osjetiti sve što radite, umjesto što se zanosite u trenutku. Ne zaboravite da radite vježbe i da se zdravo hranite.

STRIJELAC

LJUBAV: Današnja energija čini da ste veoma rezervisani i oprezni kada je u pitanju jedna osoba. Svi Vaši strahovi i paranoja izbijaju na površinu ali, vremenom ćete se uvjeriti da ta osoba ima dobre nemajere prema Vama. Ipak, vjerojatno ste u zabludi. Bilo bi dobro ako biste se za promjenu opustili. Kad se Vi promijenite, promijeiće se i ta osoba prema Vama.

POSAO: Stvorili ste sebi situaciju u kojoj se ne osjećate potpuno ugodno. Negdje na putu ste izgubili vezu sa svojim pravim ja i svojom pravom svrhom. Nemojte se zadržavati na ovome. Vrijeme je da krenete dalje.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt Vam remeti dosadašnji kurs novim idejama i projektima. Preporučujemo Vam da radite jogu kako biste pornašli mir. Nije da Vam se nove ideje neće isplatiti, samo je bolje da se držate plana i ne remetite ono što već funkcioniše u Vašem životu. Na primjer, ako ste dobili poziv da promijenite funkciju, potrudite se da ne donosite ishitrene odlike. Razmislite o svemu prije nego bilo šta uradite.

JARAC

LJUBAV: Nemojte da se brinete ukoliko primjetite da Vam je teško da se prilagodite nekoge. Današnje planetarno poravnanje otežava komunikaciju između Vas i druge osobe. Umjesto da se brinete o tome što i kako ćete reći, budite iskreni i trudite se da saslušate šta druga osoba ima da kaže. Kada čujete sve, biće Vam jasnije neke stvari.

POSAO: Čak i ako danas niste na poslu, problemi u vezi sa poslom će Vam biti na umu. Mnogo toga Vas muči. Vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke i jednom za svagda riješite sve probleme koje imate.

ZDRAVLJE: Hodanje na ivici pomalo je nalik onome što Vas danas očekuje. Današnja planetarna konfiguracija Vam predstavlja priliku da riješite sve probleme koji u Vama izazivaju strah i nedoumicu. Drižite se svog režima. Ako znate da ste se pobrinuli za sebe, bićete spremniji da se birnete o bliskim ljudima.

VODOLIJA

LJUBAV: Današnja planetarna energija može učiniti da se osjećate loše i tromo, ali nemojte odustati i povlačite se u svoju zonu komfora. Ovo bi mogao biti vrlo produktivan dan ukoliko uspijete provesti vrijeme sa svojim partnerom radeći stvari koje Vas ispunjavaju. Zašto za promjenu ne biste pogledali predstavu ili film? Ne sumnjajte da ćete uživati.

POSAO: Nalazite se na raskrsnici i niste u stanju da donesete ispravnu odluku. Trenutno razmišljate u dobrom smijeru. Uvidjeli ste brojne nepravilnosti. Ovo je sjajno vrijeme da izvagate prednosti i nedostatke svoje nadolazeće odluke. Ne sumnjajte u sebe.

ZDRAVLJE: Današnji planetarni aspekt Vam daje dovoljno energije sa kojom možete raditi sve što poželite. Zavodnik u Vama je budan i spreman za akciju! Sa druge strane, možda ćete samo osjećati povećano zadovoljstvo stvarima koje ste radili tokom prošle godine. Jako ste odlučni. U oba slučaja važno je da obratite pažnju na svoje tijelo ida ga posmatrate kao izraz Vašeg stanja.

RIBE

LJUBAV: Današnja planetarna energija čini ovaj dan romantičnim i preporučujemo Vam da se prepustite svemu što dlazi. Bilo bi šteta da ga provedete sami, kada biste to vrijeme mogli iskoristiti sa partnerom pod otvorenim nebom uz romantičnu večeru. Ukoliko ste za kućnu varijantu, pokušajte napraviti barem približnu atmosferu kao u restoranu i skuvajte romantičnu večeru za dvoje.

POSAO: Usporite svoj tempo i pokušajte da ne budete tako ekstremni u svojim namjerama i postupcima. Morate se opustiti od posla. Ovo je dobar dan da uzmete odmor koji zaslužujete. Opustite se i zabavite. Ostavite sve poslove za kasnije.

ZDRAVLJE: Današnji položaj planeta jača Vašu odlučnost da odradite sve ono što ste zamislili. Usmjerite se na stvari koje su Vam od velike važnosti. Ovaj tranzit pomaže Vašem cilju, ali Vaša želja da vidite krajnji rezultat bi mogla prouzrokovati predrasude. Upotrijebite svoju odlučnost i fokus na završavanje zadataka koji su već započeti i ne započinjite nove. Uživajte radeći ono što je ispravno za Vaše tijelo, tj vježbajte, jedite zdravo i pijte velike količine vode.

error: Sadržaj je zaštićen !!