fbpx

DNEVNI HOROSKOP ZA 02. MART 2021.

Dnevni horoskop za 02. mart 2021 godina: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Vjerojatno ćete spojiti voljenu osobu s drutšvom i tako provesti jedno ugodno veče ili popodne. KARIJERA: Da bi oslobodili nove ideje, povežite se s mladim suradnicima. Oni će vam pomoći da se izrazite. ZDRAVLJE I SAVJET: Vježbajte gimnastiku.

BIK

LJUBAV: Počinje vaša zahtjevnija ljubavna faza kad ćete morati više slušati druge i prilagođavati se. KARIJERA: U tišini ćete krojiti nove smjele planove. Bit ćete optimistični, vedri i puni snage za nova postignuća. ZDRAVLJE I SAVJET: Nervoza.

BLIZANCI

LJUBAV: Doći će do prolaznog nemira u vašim osobnim odnosima. Vi ćete biti previše revolucionarni, a partner osjetljiv. KARIJERA: Najbolje će se osjećati oni koji danas ne rade, jer su već pomalo siti šefa i raznih novotarija s posla. ZDRAVLJE I SAVJET: Provedite neko vrijeme u tišini.

RAK

LJUBAV: Ako uspijete zanemariti mane voljene osobe, vaš međusobni odnos držat ćete u ravnoteži. Potrudite se. KARIJERA: U poslovima s ljudima djelovat ćete sigurno i učinkovito. Koristit ćete i svoj šarm u kontaktima. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne posustajte.

LAV

LJUBAV: Razmišljat ćete o svojim ljubavnim prioritetima. Osjećate da ih trebate jasnije definirati. KARIJERA: Bit ćete na usluzi svojim šefovima premda se u duši nećete složiti s njihovim idejama. ZDRAVLJE I SAVJET: Neki će maštati o odmoru.

DJEVICA

LJUBAV: Bez obzira što vam trenutačno ne cvjetaju ruže, vi ćete se osjećati dobro. Bit ćete spremni za suočavanje s problemima. KARIJERA: Dan je dobar za sve neopipljive poslove ili za one koji se rade iz sjene. Djelovat ćete diskretno i sigurno. ZDRAVLJE I SAVJET: Više se odmarajte.

KO SU VAŠI ASTROLOŠKI NEPRIJATELJI? Za izbjegavanje u širokom luku..

VAGA

LJUBAV: Mala kolebanja bit će povezana s nedostatkom samopouzdanja. Ne trebate žuriti s izražavanjem osjećaja. KARIJERA: Oni koji se bave alternativnim djelatnostima bit će uspješni i popularni. Svi ostali čitat će između redova. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne gonite druge.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Iz idealističko-romantične ulazite u fazu prizemljenije ljubavne stvarnosti. Od sad uživate u malim stvarima. KARIJERA: Pred vama su nove poslovne mogućnosti, no još niste svjesni o čemu se zapravo radi. Razmotrite opcije. ZDRAVLJE I SAVJET: Veselite se.

STRIJELAC

LJUBAV: Ovaj dan je idealan za ostati kod kuće, bilo u paru, bilo sam. Mnogima se neće dati izaći van u društvo. KARIJERA: Osjetit ćete prolaznu potrebu za povlačenjem, pa ćete, ako je ikako moguće, djelovati iz sjene. ZDRAVLJE I SAVJET: Dobro se naspavajte.

JARAC

LJUBAV: Neki bi se danas mogli pokazati kao prave sanjalice. Maštat će o ljubavi koje nema i druge daviti s tom pričom. KARIJERA: Moguće je da ćete izjaviti nešto što će povrijediti nekog od vaših kolega. Stoga kontrolirajte svoj jezik. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmorite se od svega.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako pokušate dominirati u odnosima, nećete uspjeti. Ravnopravna suradnja i dogovaranje bolja je opcija. KARIJERA: Dan je odličan da se posvetite kući, obitelji, svom domu. Mnogi će uživati u obiteljskom ozračju. ZDRAVLJE I SAVJET: Naći ćete kompromis.

RIBE

LJUBAV: Težit ćete svom ljubavnom idealu, ali kako dan bude odmicao, sve ćete više biti svjesni da je on daleko od vas. KARIJERA: Sa zadovoljstvom ćete prihvatiti činjenicu da je šef otišao na put. To će vam olakšati radne sate. ZDRAVLJE I SAVJET: Brige koje će se pojaviti obična su iluzija.

error: Sadržaj je zaštićen !!